Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/4/2007 Mesaje: 3495
| chiar daca e inca iarna (in fapt)....va dorim ca soarele, gingasia si miresmele primaverii sa va invaluie si sa va umple sufletele de fericire!!!! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/20/2009 Mesaje: 7636
| flori1972 attached the following image(s):
![o_primavara_frumoasa_1martie[1].jpg](/i.ashx?a=34952)
|
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Starea mea de azi este super Am primit multe flori si multe martisoare.Mi-am umplut camera de zambile si orhidee,.....ma imbata mirosul lor. Am primit si cateva martisoare mai deosebite,dar in fond mie imi place gestul,chiar daca este un martisor de 1leu,conteaza gestul.Strumfii mei inca de dimineata se imbranceau care sa ajunga primul la catedra,....erau mortali.Apoi a fost ziua unei colege,am stat putin la masa si am plecat acasa incarcata de emotie,de bucurie si de flori. Va doresc sa aveti :923: |
|

Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Fetelor,va multumesc pt urarile de bine cu ocazia zilei de nastere a fiicei mele. Sper sa aveti o primavara minunata si pe cei dragi langa voi.
Mie imi este dor rau de sot..ma gandesc ca ma asteapta o primavara fara una din iubirile mele langa mine.Dar trece si asta...ma bucur ca am o comoara mica langa mine care imi ocupa tot timpul si imi umple zilnic sufletul de fericire. Va pup si o floricica virtuala pt toate fetele de aici |
|

Inregistrat: 10/26/2010 Mesaje: 1515
| Fetelor sa aveti o primavara minunata si un 1martie asa cu vi-l doriti!!! |
|
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Eu sunt tare nefericita , am tras un bocet dimineata asta sa ma racoresc, mi-e dor de viata mea de dinainte de a veni in Ca, simplitatea de atunci , vizitele la prieteni si neamuri dragi si nedragi, lupta cu salriul care mi-ajungea doar o zi ...nu mai stiu ce e important in viata ...parca-s intr-o cusca si nu pot iesi.am cam detoate ,sunt iubita dar spiritul mi-e bolnav ...nu vorbesc romaneste nu gandesc romaneste tanjesc dupa scarile din fata blocului unde jucam " 9 pietre" in copilarie si dupa vocea mamei cand ne striga din balcon ,unde s-au dus toate , poate in alta dimensiune si intr-o zi o sa le regasesc.Mi-e dor de taica-meu ,de cumnatele mele ,frati cu care am crescut si ne-am impartit marul la scoala...mi-e dor de mama ca s-a dus si m-a lasat singura in jungla...Fetelor ,nu stiti ce bogate sunteti si cat de norocoase sa va vorbiti limba ,sa aveti prietenii aproape , surorile ,fratii parintii,presul de la usa ,catelul de sub scara, vecinul care bate cuie noapte ...astea nu-s nimic pe langa singuratataea in 5. |
|

| mihaela m-ai emotionat si pe mine doamne ca mare dreptate ai ,platim asa de scump pt o situatie financiara mai buna
marivic,ce frumos,tare ne-ar prinde bine niste poze sa mai vedem si noi martisoare ca aici nu exista asa ceva
|
|
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 3801
| Va imbratisez cu drag pe toate si va doresc din suflet sa aveti o primvara cat mai frumoasa si fericita alaturi de cei dragi ! |
|

Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Mihaela,cat adevar sta in vorbele tale;asa imi spune si sotul meu.E trist cateodata si eu ma vaet ca mi-e greu ,ca nu ma iteleg cateodata cu zapacitii mei,.....si el imi spune:,,OFF,ce bine de tine ca ai cu cine te certa acolo;eu nu aud o vb romaneasaca,nu rad cu nimeni pe romaneste,....nu ma pot exprima cum trebuie ca sa ma inteleaga colegii,este tare grea painea mancata afara,printre straini,fara cei dragi,fara ai tai''.Asa ca te inteleg,....Mihaela,....tare mult te inteleg itit trimit un pupic si o calda si mare imbratisare romaneasca. FLORI,cred ca am sa pun maine niste poze cu martisoare,caci am ramas fara baterie la aparat si este la incarcat Cu mare drag |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Imi pare rau ca aveti nu va simtiti bine acolo unde sunteti, din fericire nu e si cazul meu.Poate pentru ca aici am prieteni, cunostinte, aud romaneste zilnic.Nu simt ca-mi lipseste nimic cu exceptia parintilor. |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 7/18/2010 Mesaje: 881
| LA MULTI ANI DE MARTISOR! |
|

| bereea wrote:Imi pare rau ca aveti nu va simtiti bine acolo unde sunteti, din fericire nu e si cazul meu.Poate pentru ca aici am prieteni, cunostinte, aud romaneste zilnic.Nu simt ca-mi lipseste nimic cu exceptia parintilor. bereea si noi avem prieteni chiar multi, si vecini avem romani dar tot straini suntem mergi la spital esti roman stai la urgenta pina nu mai poti si nu te baga nimeni in seama ,si cite si mai cite,nu vreau sa ma intind de ex. in vacanta in ro. am mers sa iau vinete si cum am cumparat un sac ma intrebat d-na ce fac cu ele si de acolo ne-am luat la povesti de zice-ai ca ne stim de cind lumea ,aici daca te intalnesti cu cineva imediat te intreaba cit cistigi ,cit ia sotul ......altceva nu ne mai intereseaza decit banii,banii ,invidie ,pina acolo ca o fam. si-a mutat copilul din scoala ca nu putea sa o intreaca pe roxana mea la invatat ,mergea copilul la scoala si plingea la profa sa-i de-a nota mai mare ca iar e pedepsit acasa ca nu o intrece pe roxana ,si doamna ne-a zis la o sedinta apoi si-au mutat copilul intr-o scoala unde era nevoit sa faca naveta  dar si mie i-mi lipseste ro. si mai ales ca am crescut la tara unde era asa de frumos nu era atita rautate intr-e oameni |
|

Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Mihaela...te inteleg perfect.Dar trebuie sa iti revii de dragul copiilor tai si al sotului.Incearca sa vezi parte plina a paharului...ai niste comori langa tine si asta conteaza cel mai mult.Nu locul.Poate suntem firi diferite...dar mai putin conteaza locul cand familia e intregita si membrii ei se iubesc.
Eu azi m am cam suparat pe fiimea...imi face niste fite dupa gradinita de n o recunosc.Isi revine imediat dar tre' sa ridic glasul...si urasc cel mai mult asta .In rest ma omoara de tot iarna asta .Si am citit pe net ca ne mai asteapta o saptamana de ger aspru
Va pup si va doresc o seara buna alaturi de cei dragi |
|

Inregistrat: 3/9/2010 Mesaje: 3457
| La multi ani,Romancutelor ! Oriunde va aflati,fie ca asteptati sau nu primavara,sa fiti fericite! Va ofer un martisor virtual-cheita spre o viata implinita si presarata de bucurii. Katrina attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Mihaela ,stai o luna in Romania si crede-ma ca vrei sa te intorci rapid la singuratatea in 5 care este mult mai pretioasa decat tot ce este in aceasta lume .Uite eu de aceea vizitez Romania aproape in fiecare an de dorul vremurilor de odinioara si in fiecare an ma trezesc ca totul este schimbat ,ce a fost nu va mai fi niciodata cum nici eu nu mai sunt la fel ca atunci.Dar de fiecare data Romania nu ma lasa sa uit de unde am plecat si asta imi da un chef de trait inca o suta de ani. Eu chiar daca sunt singura niciodata nu ma simpt singura . Te inteleg ca atunci cand sunt sarbatori te simti foarte departe de ai tai ,de locurile unde ai crescut mai am si eu asemenea melancolii dar imi trec repede cand vad atata veselie si dragoste in jurul meu. Te imbratisez cu mult drag si sa stii ca nu esti singura ,noi te iubim mult ,te apriecem pentru tot ceea ce faci esti un exemplu pentru noi si ca mama si ca sotie . |
|
|