Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/22/2009 Mesaje: 718
| ingerash multumim |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/20/2009 Mesaje: 7636
| yaya sanatate micutei tale ,iar tie putere sa-ti de-a dumnezeu ,speram ca sotul tau e bine raly,shirel,multa sanatate va doresc si voua ingerash stii ca ma bucur pt voi,ma pun in locul tau si inteleg ce simpti sa va bucurati de noua locuinta si fie ca necazurile sa va ocoleasca giulia LA MULTI ANI!domnisoarei tale |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| giulia_mamik,si eu am simtit ca si tine la fiecare aniversare,de 2 x Sa te bucuri de comoara ta si sa-ti aduca multe bucurii
yaya
danamaria, sper ca sunteti bine sanatosi.Mie dor de printesa,cred ca vin la voi in vizita,la jurnal
shirel,multa sanatate
alexandrabogdan,sunt super reintalnirile! |
|

| flori1972 wrote:ingerash stii ca ma bucur pt voi,ma pun in locul tau si inteleg ce simpti  sa va bucurati de noua locuinta si fie ca necazurile sa va ocoleasca 
Multumim din suflet! Este o minune ce se intampla,atatea schimbari...in bine Multumim lui Dumnezeu |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| MIHAELA, sa va mutati sanatosi si numai fericire in noua locuinta GIULIA,sa-ti traiasca printesa,....si eu iti inteleg starea LA MULTI ANI SANATOSI SI FERICITI,MICUTEI COMORI |
|
| flori sotu a venit acasa,mai rau e cu alex ca nu intelege sa nu mai rupa bubitele |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/4/2007 Mesaje: 3495
| danamaria, sper ca sunteti bine sanatosi.Mie dor de printesa,cred ca vin la voi in vizita,la jurnal
ingerash, tare esti scumpa si nu pot decit sa ma bucur ca ti-e dor de noi si iti multumim pentru vizita de la jurnal chiar ma gindeam ca deja suntem absente de prea mult timp, ne-ati uitat si poate ar fi mai corect sa fim mai tacute. |
|

Inregistrat: 6/26/2007 Mesaje: 6054
| Sa va impartasesc si eu bucuria mea... Anul acesta avem - eu si sotul - 15 ani de casatorie. De cand ne-am casatorit am locuit cu socrii, noi la etaj , ei la parter, in timp devenind cu totul separati, noi tot bagand bani in renovari. Azi, in sfarsit dupa multe asteptari, ne-au facut acte pe etaj, suntem proprietari cu acte in regula... |
|

| danamaria wrote: ingerash, tare esti scumpa si nu pot decit sa ma bucur ca ti-e dor de noi si iti multumim pentru vizita de la jurnal chiar ma gindeam ca deja suntem absente de prea mult timp, ne-ati uitat si poate ar fi mai corect sa fim mai tacute.
Cum as putea sa va uit imi sunteti dragi  mi-ar placea sa postezi poze mai des
madanuta asta da bucurie!Sa fiti sanatosi si fericiti in partea voastra de casa!
yaya,cand o manaca bubitele spunei sa vina la tine sa o dai cu crema
Marivic,multumim! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| MADANUTA,asta chiar este o veste minunata;imi dau seama cum va simtiti La cat mai multi ani fericiti impreuna,pe proaspata voastra proprietate! |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Va doresc o Primavara cu zambete ,flori si vise implinite! Sa primiti multe martisoare ! La noi ninge asa de frumos ca in povesti. |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/26/2010 Mesaje: 1902
| Tuturor va doresc o primavara frumoasa cu bucurii, impliniri,realizari profesionale, sanatate si multe zimbete! |
|

Inregistrat: 1/11/2009 Mesaje: 5442
| Pentru voi dragelor
 |
|
| O PRIMAVARA FRUMOASA VA DORESC INGERASH |
|
|