Stare de spirit - 50
Subiectul anterior · Subiectul urmator
serarg
Scris: Sunday, February 27, 2011 1:42 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/10/2010
ei,cum sa plangi,pai eu ce-o sa mai fac la rares,acum am 40,peste 20 voi fi fosilaras
uite ma faci sa am emotii ca te-am necajit,departe de mine gandul asta....si stii ceva?!dupa nunta vine botez ,asa ca,pupici pupici mami,zambeste!
marivic
Scris: Sunday, February 27, 2011 1:59 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
serarg wrote:
ei,cum sa plangi,pai eu ce-o sa mai fac la rares,acum am 40,peste 20 voi fi fosilaras
uite ma faci sa am emotii ca te-am necajit,departe de mine gandul asta....si stii ceva?!dupa nunta vine botez ,asa ca,pupici pupici mami,zambeste!

Multi ani inainte,sa fi sanatoasa,....stai tu linistita ca voi fi si eu pe langa tine,hohot hohot hohot cum Victorul meu are 7 ani,mai adauga la 44 ai mei inca 20 si iti vei da seama cum voi fi si eu.Macar sa traim,asa cum vom arata,macar sa ne vedem copiii la casa lor!angel angel angel M-ai facut sa rad,...multumesc pentru pastila de buna dispozitie pe ziua de azi;ai fost tare dulcepupici pupici pupici
PS.NU mai necajit,stai linistitacomputerlove
yaya
Scris: Sunday, February 27, 2011 2:17 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 10/22/2009
eu ma simt groasnic,cry Alexia are varicela ,sotu e inzapezit la servici de 2 zile,plans plans plans nu am cuvinte nervi nervi nervi
Ana
Scris: Sunday, February 27, 2011 3:58 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Yaya imi pare rausorry

noi suntem bine toti 3 copii dorm(flavio,riki+tata) eu cu voi pe forum indata ne pregatim de biserica dupa care diseara iesim cu toti cei din biserica (vreo 40 la numar ) la McDonald....deci o seara frumoasa va doresc si numai bine!!!

dupa care o saptamana binecuvantataangel si plina de realizaripupici ca eu am la palariutze de facut de ma doare capulalcool alcool
marivic
Scris: Sunday, February 27, 2011 4:12 PM
Nivel

YAYA,sorry sanatate multa si sa-ti ajunga sotul cat mai repede acasaangel
ANABELLA,o duminica frumoasa si placuta va doresc!pupici computerlove
vali horhoianu
Scris: Sunday, February 27, 2011 7:14 PM
Nivel

Inregistrat: 1/26/2010
Despre ce "fosile" vorbiti voi pe aici? Fiti optimiste fetelor ca viata merita traita si la 100 de ani! E bine cind avem bucurii in familie cum are Marivic, atunci cind avem copilasi ca ne simtim tinere si ne bucuram cum cresc iar apoi cind vin nepotii traim a doua tinerete deoarece recuperam si completam ce nu am facut cu ai nostri copii. Eu voi avea o saptamina plina (simbata avem botez cu nepotica cea mica asa ca va astept sa ma jutati la o prajitura si alte preparate rapide, usoare si de efect.
Va doresc o saptamina placuta cu bucurii si sa primiti cit mai multae martisoare!
serarg
Scris: Sunday, February 27, 2011 7:32 PM
Nivel

Inregistrat: 9/10/2010
yaya!multa sanatate printeseipupici
anabella! ce frumoasa seara veti avea toti "5" distractie placuta
vali,ce frumos!petrecere frumoasa si spor la prajiturit,la ce lucrusoare -ti ies din manute sunt convinsa ca si-n bucatarie esti maestra! sa stii ca asteptam poze
marivic
Scris: Sunday, February 27, 2011 7:41 PM
Nivel

Dna VALI,mai apucam noi oare o varsta innaintata la stilul de viata si la stresul care-l avem in fiecare zi?Dar aveti dreptate,trebuie sa fim mai optimiste,mie una imi face placere sa visez:chiar daca nu mi-i se indeplinesc toate visele,imi place sa visez la lucruri la care nu multi cuteaza sa viseze;visele si dorintele ma tin in viata.In sufletul meu mic,am stocat milioane de vise,de dorinte.Unele s-au realizat,unele asteapta iar unele poate nu se vor realiza niciodata,dar important este ca atunci cand mi-e greu,scot un vis dintr-un sertaras si incep sa ma gandesc la el.Acest lucru ma inspira,imi da putere sa merg mai departe.hearts Va doresc spor la prajiturit,am aflat ca sunteti o persoana desavarsita in acest sens,si sa aveti o petrecere minunata!computerlove computerlove
yaya
Scris: Sunday, February 27, 2011 10:34 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 10/22/2009
multumesc din suflet fetelecomputerlove computerlove computerlove
raly
Scris: Monday, February 28, 2011 9:14 AM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Racita cobza!Azi raman acasa si deci cu voi!hearts
alexandrabogdan
Scris: Monday, February 28, 2011 9:33 AM
Nivel

Inregistrat: 4/17/2008

am o stare bunaaaaaa .... mi-am regasit 2 colege din liceu dupa 10 ani. ma bucur tare mult
ingerash
Scris: Monday, February 28, 2011 9:36 AM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
raly wrote:

Multa sdanatate si o zi relaxanta alaturi de noipupici computerlove

Marivic,fi optimistacomputerlove computerlove computerlove

yaya,multa sanatate fetiteipupici hearts

vali horhoianu,spor la pregatit deliciile si petrecere frumoasacomputerlove pupici pupici pupici

Anabella,spor la crosetatpupici computerlove majoreta

Alexandra,ce frumos din partea sotului!newclap hearts hearts hearts

Noi maine vom primi cheia de la noua casayes yes yes deci maine avem o zi plina cu mutatul,apoi sa transferam contractul de net la noua adresa.Sper sa nu raman mult timp fara net.
Azi si maine am liber,este conferinta educationala,eu voi merge doar azi,maine este pentru directoare...zile libere si totusi plinehainoroc hohot hohot hohot
shirel
Scris: Monday, February 28, 2011 11:44 AM
Nivel

Inregistrat: 7/22/2007
raly wrote:

Si eu la fel,am o voce sexy! sic banghead
giulia_mamik
Scris: Monday, February 28, 2011 12:54 PM
Nivel

Inregistrat: 3/22/2010
Buna fetelor!
Io astazi sunt foarte nostalgica si sunt cea mai fericita mamica din lumesic .Acum 5 ani am devenit mamica...si culmea aceasi vreme afara.Ningea asa frumos si placut.Doamne, iti multumesc din inima ca m ai binecuvantat sa fiu mama.Sa fiu mama Darieilove . La multi ani,printesa!Sa mi traiesti micuta mea si sa cresti frumosangel

In rest stau in fund in dormitor si ma joc cu toate jucariile primite cadou ieri la party.Sunt cel mai fericit copil...si ce cel mai cumintesic ras hohot .Si fiindca am facut party acasa,vremea nepermitandu ne in alta parte,este un dezastru total in casaras .Dar cum sa simt si eu ca fiica mea creste si are prieteni?!ras yes angel

Hehe fetelor...sunt in extaz aziinnori .Maine voi reveni cu picioarele pe pamant.Si voi sta mai mult printre voi.Va doresc sa aveti parte de fericire,de o primavara excelenta si binecuvantata de Dumnezeu,alaturi de cei pe care ii iubiti.Pupici 100 x pupici
danamaria
Scris: Monday, February 28, 2011 1:22 PM
Nivel

Inregistrat: 10/4/2007
salutare din nou si din nou telegrafic citeva vorbe.....ajunge, nu?
sanatate tuturor!
giulia sa-ti traiasca si sa-ti aduca numai bucurii......iti inteleg perfect sentimentele.

va las cu bine computerlove
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.