Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/10/2010 Mesaje: 3227
| ei,cum sa plangi,pai eu ce-o sa mai fac la rares,acum am 40,peste 20 voi fi fosila uite ma faci sa am emotii ca te-am necajit,departe de mine gandul asta....si stii ceva?!dupa nunta vine botez ,asa ca, mami,zambeste! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| serarg wrote:ei,cum sa plangi,pai eu ce-o sa mai fac la rares,acum am 40,peste 20 voi fi fosila uite ma faci sa am emotii ca te-am necajit,departe de mine gandul asta....si stii ceva?!dupa nunta vine botez ,asa ca,  mami,zambeste! Multi ani inainte,sa fi sanatoasa,....stai tu linistita ca voi fi si eu pe langa tine, cum Victorul meu are 7 ani,mai adauga la 44 ai mei inca 20 si iti vei da seama cum voi fi si eu.Macar sa traim,asa cum vom arata,macar sa ne vedem copiii la casa lor! M-ai facut sa rad,...multumesc pentru pastila de buna dispozitie pe ziua de azi;ai fost tare dulce PS.NU mai necajit,stai linistita |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/22/2009 Mesaje: 718
| eu ma simt groasnic, Alexia are varicela ,sotu e inzapezit la servici de 2 zile, nu am cuvinte |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Yaya imi pare rau
noi suntem bine toti 3 copii dorm(flavio,riki+tata) eu cu voi pe forum indata ne pregatim de biserica dupa care diseara iesim cu toti cei din biserica (vreo 40 la numar ) la McDonald....deci o seara frumoasa va doresc si numai bine!!!
dupa care o saptamana binecuvantata si plina de realizari ca eu am la palariutze de facut de ma doare capul |
|

| YAYA, sanatate multa si sa-ti ajunga sotul cat mai repede acasa ANABELLA,o duminica frumoasa si placuta va doresc! |
|

Inregistrat: 1/26/2010 Mesaje: 1902
| Despre ce "fosile" vorbiti voi pe aici? Fiti optimiste fetelor ca viata merita traita si la 100 de ani! E bine cind avem bucurii in familie cum are Marivic, atunci cind avem copilasi ca ne simtim tinere si ne bucuram cum cresc iar apoi cind vin nepotii traim a doua tinerete deoarece recuperam si completam ce nu am facut cu ai nostri copii. Eu voi avea o saptamina plina (simbata avem botez cu nepotica cea mica asa ca va astept sa ma jutati la o prajitura si alte preparate rapide, usoare si de efect. Va doresc o saptamina placuta cu bucurii si sa primiti cit mai multae martisoare! |
|

Inregistrat: 9/10/2010 Mesaje: 3227
| yaya!multa sanatate printesei anabella! ce frumoasa seara veti avea toti "5" distractie placuta vali,ce frumos!petrecere frumoasa si spor la prajiturit,la ce lucrusoare -ti ies din manute sunt convinsa ca si-n bucatarie esti maestra! sa stii ca asteptam poze |
|

| Dna VALI,mai apucam noi oare o varsta innaintata la stilul de viata si la stresul care-l avem in fiecare zi?Dar aveti dreptate,trebuie sa fim mai optimiste,mie una imi face placere sa visez:chiar daca nu mi-i se indeplinesc toate visele,imi place sa visez la lucruri la care nu multi cuteaza sa viseze;visele si dorintele ma tin in viata.In sufletul meu mic,am stocat milioane de vise,de dorinte.Unele s-au realizat,unele asteapta iar unele poate nu se vor realiza niciodata,dar important este ca atunci cand mi-e greu,scot un vis dintr-un sertaras si incep sa ma gandesc la el.Acest lucru ma inspira,imi da putere sa merg mai departe. Va doresc spor la prajiturit,am aflat ca sunteti o persoana desavarsita in acest sens,si sa aveti o petrecere minunata! |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/22/2009 Mesaje: 718
| multumesc din suflet fetele |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Racita cobza!Azi raman acasa si deci cu voi! |
|

Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| am o stare bunaaaaaa .... mi-am regasit 2 colege din liceu dupa 10 ani. ma bucur tare mult |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| raly wrote:Racita cobza!Azi raman acasa si deci cu voi!
Multa sdanatate si o zi relaxanta alaturi de noi
Marivic,fi optimista
yaya,multa sanatate fetitei
vali horhoianu,spor la pregatit deliciile si petrecere frumoasa
Anabella,spor la crosetat
Alexandra,ce frumos din partea sotului!
Noi maine vom primi cheia de la noua casa deci maine avem o zi plina cu mutatul,apoi sa transferam contractul de net la noua adresa.Sper sa nu raman mult timp fara net. Azi si maine am liber,este conferinta educationala,eu voi merge doar azi,maine este pentru directoare...zile libere si totusi pline |
|

Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| raly wrote:Racita cobza!Azi raman acasa si deci cu voi!
Si eu la fel,am o voce sexy! |
|

Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Buna fetelor! Io astazi sunt foarte nostalgica si sunt cea mai fericita mamica din lume .Acum 5 ani am devenit mamica...si culmea aceasi vreme afara.Ningea asa frumos si placut.Doamne, iti multumesc din inima ca m ai binecuvantat sa fiu mama.Sa fiu mama Dariei . La multi ani,printesa!Sa mi traiesti micuta mea si sa cresti frumos
In rest stau in fund in dormitor si ma joc cu toate jucariile primite cadou ieri la party.Sunt cel mai fericit copil...si ce cel mai cuminte .Si fiindca am facut party acasa,vremea nepermitandu ne in alta parte,este un dezastru total in casa .Dar cum sa simt si eu ca fiica mea creste si are prieteni?!
Hehe fetelor...sunt in extaz azi .Maine voi reveni cu picioarele pe pamant.Si voi sta mai mult printre voi.Va doresc sa aveti parte de fericire,de o primavara excelenta si binecuvantata de Dumnezeu,alaturi de cei pe care ii iubiti.Pupici 100 x |
|

Inregistrat: 10/4/2007 Mesaje: 3495
| salutare din nou si din nou telegrafic citeva vorbe.....ajunge, nu? sanatate tuturor! giulia sa-ti traiasca si sa-ti aduca numai bucurii......iti inteleg perfect sentimentele.
va las cu bine |
|
|