Stare de spirit - 50
Subiectul anterior · Subiectul urmator
marivic
Scris: Thursday, February 24, 2011 8:42 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
MIHAELA,ILIOARA,MADA,CARLA,multumescpupici computerlove
MADA,invat cum pot,nu mai dau randament ca la 20-30 35 ani,dar incerc cat pot.ras
oanamaria
Scris: Thursday, February 24, 2011 8:55 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Mioara felicitrai ,esti de admirat !newclap pupici
La noi ninge ,suntem singurei pana sambata seara si azi avem zi de curatenie -eu aspir si Stefi impinge aspiratorul de exemplu.hohot Si tot asa .
Va pup si va doresc o zi minunata!Iubiti-va mult!hearts
Roxanel
Scris: Thursday, February 24, 2011 2:40 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/13/2006
Fetelor dau si eu buna ziua dupa ceva timp. Pe la noi toate-s ok, ocupati cu scoala si serviciul. Momentan suntem in vacanta si ma plictisesc de nu mai pot. Nici vremea nu e potrivita de iesit afara asa ca mai mult prin casa. Va pup si va doresc zile bune si pline de soare.
cry2000
Scris: Thursday, February 24, 2011 3:45 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/26/2010
Marivic, felicitari newclap newclap era de asteptat.pupici
ingerash
Scris: Thursday, February 24, 2011 3:56 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Marivic,felicitari!newclap newclap newclap newclap yes yes yes

Roxanel,snt si locatii pentru cand este vreme mai ploioasa...acvariu,muzee,spatii educative,stiintifice...sper ca si la voi este ca si aici.Vacanta distractiva va dorim!computerlove pupici

Oanamaria,ce ajutor ai!hearts coeur

Carla,parca as fi scris euhohot numai ca eu vreau sa merg la ocean sa ma plimb desculta pe plaja.

Sunt tare nerabdatoare sa ne vedem in alta casuta,avem multe optiuni,am vazut multe case pana acum,ne atrage una,dar nu e mobilata,are 4 camere,gradina in spate si strat de flori in fata,curata casa...dar ne gandim ca vom cheltui prea mult sa ne cumparam mobila oare Mai vedem noi,trebuie sa alegem cu intelepciunemos
Luni si marti Madalina e in vacanta,eu libera,Ionut va merge la scoala...dar pana atunci vine week-end-ul si distractia in familie!cheers floare3
t-mihaela
Scris: Thursday, February 24, 2011 4:41 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/20/2008
Roxanel wrote:
Fetelor dau si eu buna ziua dupa ceva timp. Pe la noi toate-s ok, ocupati cu scoala si serviciul. Momentan suntem in vacanta si ma plictisesc de nu mai pot. Nici vremea nu e potrivita de iesit afara asa ca mai mult prin casa. Va pup si va doresc zile bune si pline de soare.

angel Uite asa o vacanta si o ploaie te mai aduce pe la noi.Eu tot am un sentiment dinozauricesc pe aici ma bucur cand mai vad si alte fosile ras pupici
marivic
Scris: Thursday, February 24, 2011 5:33 PM
Nivel

Inregistrat: 8/10/2007
Fetelor,ma coplesiti cu atatea felicitari.:018: Multumesc,multumesc,multumesc.pupici computerlove hearts
ROXANEL,mi-era tare dor de tine,.....da asa e ,vezi cu timpul urat,mai dai si tu un semn de viata.Bine ca sunteti bine si chiar daca stai in casa de abia te mai relaxezi,te mai odinesti.Concediu placut!pupici
MIHAELA,BAFTA LA ALES!Sa va dea Dumnezeu gandul cel mai bunpupici computerlove
VA PUP PE TOATEpupici pupici pupici pupici pupici pupici pupici pupici pupici pupici pupici pupici hearts
ingerash
Scris: Thursday, February 24, 2011 6:42 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Multumesc,Marivic.computerlove pupici
oanamaria
Scris: Thursday, February 24, 2011 7:15 PM
Nivel

Ingeras ce frumos ca va mutati in casa noua!Sa gasiti ceea ce va doriti !computerlove
KRYS85
Scris: Thursday, February 24, 2011 8:18 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 9/23/2008
Fetelor multumesc mult pentru incurajari!!!!computerlove computerlove computerlove

Madanutza sunt bine doar ca timpul nu mai imi ajunge!!!pupici pupici computerlove
mirela74chris
Scris: Friday, February 25, 2011 8:11 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 10/17/2009
madanuta wrote:
Mirela, chiar daca ne e dor de tine, te admir foarte mult ca atunci cand e sotul tau acasa el e prioritatea ta numarul unu. Esti o sotie si o mama de nota 10...pupici

Mada te imbratisez dulce si iti multumesc de gandurile bune.Cand imi vine sotul acasa eu sunt prioritatea numarul unuras .Ma simt si eu femeie in toata puterea cuvantului,nu doar mamica cu norma intreaga.Oricum, va citesc macar in fuga si va pup.pupici
Weekend linistit si placut fetele,in ciuda vremii urate de afara!Sanatate si numai de bine sa auzim!computerlove pupici
oanamaria
Scris: Friday, February 25, 2011 9:15 AM
Nivel

Mirela pupici imi lipsesc postarile tale .
La noi totul e alb-imaculat si o liniste relaxanta ,dar si ger.
Azi am zi de crosetat-tricotat si de calcat ,si de facut mancarica .
Va pup cu drag!
Ana
Scris: Friday, February 25, 2011 9:18 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Fetelor zile frumoase va doresc!hearts hearts
la noi e cald frumos zici ca vine primavaradance dance
Mela
Scris: Friday, February 25, 2011 11:39 AM
Nivel

Inregistrat: 11/19/2006
fetelor,am niste emotiiiii bounce de zici ca luni,cel tarziu marti,trebuie sa nasc eu,nu surioara mea cea mica gravida tocmai am aflat ca mai e atat de putin pana imi vad nepotelul,ma asteptam sa fie peste vreo 2 saptamani dar uite ca e putin grabit (dar oricum in termen) sa ne cunoasca yes nici nu va inchipuiti cat sunt de happy topai si in acelasi timp nerabdatoare,sa-mi vad sora si pe bebelu ei acasa,bine,sanatosi angel
inca o minune mica se pregateste sa vina pe lume angel coeur
Ana
Scris: Friday, February 25, 2011 12:00 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Mela ne bucuram si noi cu tine si ii dorim nastere usoara si un bebe sanatos tuncomputerlove computerlove computerlove dance
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.