Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| MIHAELA,ILIOARA,MADA,CARLA,multumesc MADA,invat cum pot,nu mai dau randament ca la 20-30 35 ani,dar incerc cat pot.
|
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Mioara felicitrai ,esti de admirat ! La noi ninge ,suntem singurei pana sambata seara si azi avem zi de curatenie -eu aspir si Stefi impinge aspiratorul de exemplu. Si tot asa . Va pup si va doresc o zi minunata!Iubiti-va mult! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 2691
| Fetelor dau si eu buna ziua dupa ceva timp. Pe la noi toate-s ok, ocupati cu scoala si serviciul. Momentan suntem in vacanta si ma plictisesc de nu mai pot. Nici vremea nu e potrivita de iesit afara asa ca mai mult prin casa. Va pup si va doresc zile bune si pline de soare. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/26/2010 Mesaje: 1515
| Marivic, felicitari era de asteptat. |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Marivic,felicitari!
Roxanel,snt si locatii pentru cand este vreme mai ploioasa...acvariu,muzee,spatii educative,stiintifice...sper ca si la voi este ca si aici.Vacanta distractiva va dorim!
Oanamaria,ce ajutor ai!
Carla,parca as fi scris eu numai ca eu vreau sa merg la ocean sa ma plimb desculta pe plaja.
Sunt tare nerabdatoare sa ne vedem in alta casuta,avem multe optiuni,am vazut multe case pana acum,ne atrage una,dar nu e mobilata,are 4 camere,gradina in spate si strat de flori in fata,curata casa...dar ne gandim ca vom cheltui prea mult sa ne cumparam mobila Mai vedem noi,trebuie sa alegem cu intelepciune Luni si marti Madalina e in vacanta,eu libera,Ionut va merge la scoala...dar pana atunci vine week-end-ul si distractia in familie! |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Roxanel wrote:Fetelor dau si eu buna ziua dupa ceva timp. Pe la noi toate-s ok, ocupati cu scoala si serviciul. Momentan suntem in vacanta si ma plictisesc de nu mai pot. Nici vremea nu e potrivita de iesit afara asa ca mai mult prin casa. Va pup si va doresc zile bune si pline de soare.
Uite asa o vacanta si o ploaie te mai aduce pe la noi.Eu tot am un sentiment dinozauricesc pe aici ma bucur cand mai vad si alte fosile |
|

Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Fetelor,ma coplesiti cu atatea felicitari.:018: Multumesc,multumesc,multumesc. ROXANEL,mi-era tare dor de tine,.....da asa e ,vezi cu timpul urat,mai dai si tu un semn de viata.Bine ca sunteti bine si chiar daca stai in casa de abia te mai relaxezi,te mai odinesti.Concediu placut! MIHAELA,BAFTA LA ALES!Sa va dea Dumnezeu gandul cel mai bun VA PUP PE TOATE |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Multumesc,Marivic. |
|

| Ingeras ce frumos ca va mutati in casa noua!Sa gasiti ceea ce va doriti ! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 9/23/2008 Mesaje: 6611
| Fetelor multumesc mult pentru incurajari!!!!
Madanutza sunt bine doar ca timpul nu mai imi ajunge!!!
|
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| madanuta wrote:Mirela, chiar daca ne e dor de tine, te admir foarte mult ca atunci cand e sotul tau acasa el e prioritatea ta numarul unu. Esti o sotie si o mama de nota 10... Mada te imbratisez dulce si iti multumesc de gandurile bune.Cand imi vine sotul acasa eu sunt prioritatea numarul unu .Ma simt si eu femeie in toata puterea cuvantului,nu doar mamica cu norma intreaga.Oricum, va citesc macar in fuga si va pup. Weekend linistit si placut fetele,in ciuda vremii urate de afara!Sanatate si numai de bine sa auzim! |
|

| Mirela imi lipsesc postarile tale . La noi totul e alb-imaculat si o liniste relaxanta ,dar si ger. Azi am zi de crosetat-tricotat si de calcat ,si de facut mancarica . Va pup cu drag! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Fetelor zile frumoase va doresc! la noi e cald frumos zici ca vine primavara |
|
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| fetelor,am niste emotiiiii de zici ca luni,cel tarziu marti,trebuie sa nasc eu,nu surioara mea cea mica tocmai am aflat ca mai e atat de putin pana imi vad nepotelul,ma asteptam sa fie peste vreo 2 saptamani dar uite ca e putin grabit (dar oricum in termen) sa ne cunoasca nici nu va inchipuiti cat sunt de happy si in acelasi timp nerabdatoare,sa-mi vad sora si pe bebelu ei acasa,bine,sanatosi inca o minune mica se pregateste sa vina pe lume |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Mela ne bucuram si noi cu tine si ii dorim nastere usoara si un bebe sanatos tun |
|
|