|

Nivel: Senior
Inregistrat: 1/11/2009 Mesaje: 5442
| Liz a scris la jurnal despre ce e vorba. |

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Am citit acum,KOKO,multumesc! |

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Koko multumim!! Lizule fi tare!! |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/10/2010 Mesaje: 3227
| am scapat de scarbici si acum trec la bucatareala,rares e la biserica,asa ca am vreo doua ore liniste binenteles ca nu am spalat geamurile toate si alte chestii ,ceea ce ma indispune,dar cat timp e rares sanatos... va doresc mult spor si sa va bucurati din plin de zilele ce vin ! Liz!multa putere sa treci peste! |

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Liz,sper ca Miru este bine acum |
|
Inregistrat: 3/4/2008 Mesaje: 7332
| Fie ca Lumina Sfanta a acestei mari sarbatori sa va calauzeasca pasii, sa va aduca sanatate si fericire, care sa dainuie vesnic in preajma voastra! Sa aveti liniste, intelegere, intelepciune si numai ganduri bune. Un Paste fericit alaturi de cei dragi va doresc! |
|

Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| Teosof multumim! Urez si eu aici tuturor fetelor de pe forum un Paste fericit alaturi de cei dragi voua |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Paste Fericit! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 7/18/2010 Mesaje: 881
| La multi ani tuturor celor care poarta numele Sfantului Gheorghe! Paste fericit! |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Teo , multumim si va intoarcem inzecit urarile frumoase si oneste ! Sa stii ca imi lipsesti de-aici !
Va doresc tuturor ca Sfintele Sarbatori de Paste sa ne gaseasca mai buni, mai impaciuitori , mai calzi si mai blanzi ! Cu inimile deschise si cu incredere ! Cu optimism si speranta ! Paste fericit ! |
|

Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Sunt zile cand trebuie sa ne reamintim sa fim mai buni,mai plini de dragoste cu inima calda si mai deschisa, cand lumina sfanta coboara in casele si in inimile noastre... PASTE FERICIT! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Imi cer scuze tuturor fetelor la care am acces la jurnal,pt.ca nu mai intru la fiecare sa le urez Paste fericit.Urez aici,tuturor prietenelor dragi si minunate,un PASTE FERICIT,LINISTIT CU MULTA SANATATE,DRAGOSTE SI BUNATATE! TEO,multumesc din suflet si astept mailul |
|

Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Hristos a inviat,fetelor! |
|

Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 5024
| raly wrote:Hristos a inviat,fetelor! Adevarat c-a inviat! Un PASTE FERICIT urez si eu tuturor fetelor de pe forum,sa va bucurati de aceasta zi speciala alaturi de cei dragi voua. |
|

Inregistrat: 1/26/2010 Mesaje: 1902
| Tuturor fetelor de pe forum Sarbatori fericite cu dragoste si intelegere alaturi de cei dragi!Hristos a inviat! |
|
|