|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Aaaaaaaaa..........pai La multi ani atunci...........esti buna de cinste!  |

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Raly , bine ca aveti vesti bune! Oana, sa-ti traiasca baiatul!
eu sunt mai bine , mai optimista si ma bucur impreuna cu familia si cu tati |

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Uff,Raly m-am ingrozit de ce ai povestit prin ce ai trecut dar principalul ca acuma Raul este bine,nu conteaza ca are mana in ghips cand sunt toate aceste evinemente inca un motiv frumos de a va semna si-i desena ghipsul,i va place mult si se va distra.Pupam frumosul de baiat si pe mamica lui iubita!
Bereea,ce ai tu nevoie este odihna ,odihna odihna cred totusi ca ai fost si emotionata de venirea lui tatal tau.Pupici si sa auzim ca esti bine !
Oanamaria,la multi ani lui Stefan si petrecere frumoasa,asa sa te simti tot anul!
Astazi am aruncat 2 saci cu jucarii sunt super fericita plus ca mi-am facut si cumparaturile ,curatat frigiderul nu stiu daca stiti dar noi nu mancam pe parcurs de 8 zile nimic care dospeste ,deci totul trebuie cumparat nou ca sa nu cumva sa contina ceva care sa poate fermenta adica sunt produse speciale de Pesah(paste).De aceea nu este voie sa avem in casa vreo firimitura de paine,biscuit ,paste etc.Deci curatenie luna! dar am scapat ,mai am putin si ma apuc de gatit bunatati! Maica mea este pe zi ce trece tot mai nervoasa si se leaga mereu de mine ,incerc sa nu pun nimic la inima stiind-o bolnava dar pur si simplu s-a transformat intr-o femeie ingrozitor de rea si plina de ura fatza de toti.Este groaznic dar simpt ca mai am un copil mic in casa de care trebuie sa am grija.Asta este incerc sa suport situatia cu capul sus. |

Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Brandusa,Raly ,Shirel va multumesc pentru urari! Shireluto ce harnica esti !Imi pare rau ca problema cu mama ta va umbreste linistea si fericirea. |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/17/2010 Mesaje: 1959
| Raly,ma bucur ac Raul este mai bine!Sanatate multa! Oanamaria, La multi ani ingerasului tau si asteptam cinstea! |

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/20/2009 Mesaje: 7636
| oana 3 anisori ,pai ai baiat mare draga,LA MULTI ANI SA CREASCA MARE SI SANATOS |

| Shirel,Rafira |

Inregistrat: 9/23/2008 Mesaje: 6611
| Giulia
Raly nu-mi vine sa cred ce citesc,saracu de el prin ce a trecut ,imi inchipui prin ce ai trecut ,ma bucur ca acum e mai bine acum,o sa treca si cele 3 saptamani si va fi totul ok,pupici la Raul sa se faca bine !!!
Eu mai am umpic cu curatenia si gata de luni ma apuc de covrigei si de marti de prajituri ce-mi place sa coc ,o zi placuta va doresc tuturor... |

Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Va pup pe toete si va urez o zi buna |

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| oanamaria wrote:Azi ingerasul meu face 3 ani!
La multi ani!
raly, fetele .... numai bine! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 5/24/2009 Mesaje: 531
| Oanamaria ,la multi ani sa-ti traiasca si sa te bucuri de el! |
|
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Raly , m-a luat cu tremurici . sanatate Eu am trecut pe aici s avad ce mai faceti ce mai ziceti...eu sunt cu ochii in cap cat cepele ,lucrez la compu ziua dimineata la pranz si seara tre sa-mi fac un program ca asa o sa dau coltul sapt viitoare s-ar putea sa facem o iesire de cateva zile ,abia astept . IN rest bine ,care bine vi-l trimit si voua, il impart ca nu-s zgarcita |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/13/2010 Mesaje: 2365
| Oanamaria, la multi ani! Sa iti traiasca fericit si sa te bucuri de el! |
|

Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Va multumesc din suflet pentru frumoasele urari si gandurile bune! Eu pana acum 10min nu am avut internet si acum noroc ca avem si modem Vodafone ca altfel nu aveam net pana nu se rezolva cu Romtelecomul. Ce zi plictisitoare fara net si ploioasa si uratica. Va imbratisez cu drag! |
|

| Miha
Ce zi naspa la noi,eu una m-am saturat de vremea asta capricioasa,ploua non stop si bate si vantul!Nu putem iesi din casa! E aiurea ca ne cam plictisim,Raul nu poate colora,picta,desena,nu se poate juca la calc asa ca trebuie eu sa i tin de urat,ne uitam amandoi la desene,mai vine cu mine in buc sa stea cu mine cand fac papa,eu nu pot sa-mi spal geamurile ca ploua!Of,of...de-ar iesi odata soarele!Shirel ce zici imi trimiti o raza de soare? |
|
|