|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/13/2010 Mesaje: 2365
| Mela, nastere usoara surorii tale si bebel sanatos! Ce are? |

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Eu astazi,stare de satisfactie,stare buna Am fost cu fata sa facem consiliere pt.nunta la o firma de aici de la noi.Am aranjat cu baloanele-aranjamentele cu baloane,aranjamentele florale ,am dat comanda de 2 pahare inscriptionate pt.miri,am comandat pachetul video pt.nunta,as mai vrea sa le iau o dansatoare orientala pt.miezul noptii si am mai vb si de aranjarea mesei mirilor.Acestea le platesc eu +marturiile .Bineinteles ca voi mai sari,colo,colo cu cate ceva,dar in mare sunt multumita ca am vb deja.Sunt atat de multe de facut,incat ma ia cu friguri cand ma gandesc. Mi-am luat de la criotoreasa mea un costum de tafta si o rochie lunga,lucruri cu care cred ca voi ramane si pt.nunta caci nu vad cum as putea sa-mi mai cumpar alta noua.Costumul este facut pe comanda pt.ziua de 8 martie,pt.serbarea de la gradi,dar merge si la nunta Deci starea mea de azi este |

Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 3579
| Marivic, ce frumos trebuie sa fie sa te pregatesti pentru un asa frumos eveniment! Spor! Mela, nastere usoara surorii tale! Ce e bucurie la voi in familie!!! Bebe sanatos, cuminte si papacios! Eu va citesc mai tot timpul printre picaturi, ca nu ma lasa sufletul sa nu fiu cu toate informatiile la zi! In rest copii, sot, munca, sedinte si implicit plecari de acasa (aproape cate o saptamana pe luna), de bietul Claudiu cred ca mai are putin si-mi pune bagajele cu totul la usa (dar nu comenteaza, rezista cu stoicism). Astept sa-mi vina cumatrul Marcel saptamana viitoare din Anglia, din pacate fara Mishulica si Maria din motive de burtica , dar asta este, recuperam noi pe urma! Alex e tare cumintica si silitoare, are numai rezultate foarte bune la gradi. Teo a crescuuut, e mereu cu zambetul pe buze si pusa pe shotii, un copil numai bun de pus la rana. Cam astea-s noutatile despre noi. Sunt cu ochii pe voi si va duc dorul! |

| MONIQUE,chiar ma intrebam ce e cu tine.Mi-e dor de postarile tale,de tine sa te vad,de copii,....Ma bucur ca sunteti bine si totul e ok cu voi. Multumesc,sa dea Dumnezeu! Este frumos dar si foarte greu,caci trebuie sa le imbin pe toate si cateodata imi vine sa o iau asa pe camp pe aratura Sotul de departe,ma ,,incurajeaza'',cica:,,Lasa ca o sa te descurci tu,o sa treaca si ai sa vezi ca le-ai trecut pe toate''(daca ar fi langa mine,eu l-as bate,caci numai eu stiu cat de greu imi e )Eu azi,fac pomana pt.MOSII DE IARNA.ESte o aglomeratie la biserica,Doamne,...dar l-am lasat pe tata cu coliva si eu am fugit acasa sa fac mancarea pt.vase.Biserica este la 300m de mine MELA,nastere usoara surorii tale ! Fetelor va pup si va doresc un wekeend frumos |
|

Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 2691
| Eu o stare de bine, am fost dis de dimineata la cosmetica ca sa ma simt mai frumoasa , am gatit o mancare persiana (Khoresht Baadenjaan) care m-a facut euforica (asa de buna era ) si acum cred ca merg sa fac o siesta caci altceva nu prea mai am de facut. Va pup si va doresc week-end placut. |
|

Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Marivic ,vin eu in locul dansatoarei orientaleeee putin c-am grasa dar asa sunt si originalele,nu ve-ti fii dezamagiti! pe bune! Ma bucur ca ati rezolvat multe!
Mela,nastere usoara surorii tale !!
Monique frumusico chiar nu te-am vazut pe aici de mult ,nu ca eu am fost mereu prezenta dar stii obisnuiesc sa-ti citesc postariile ,sa vad poze cu fetele frumoase tare dragi mie.
Roxanel ,nu exista ceva care sa ne dea noua o stare superba decat un tratament de frumusetze ,o mancare buna si o siesta.Ma bucur ca ai avut parte de toate astea.
ufff si eu am mare nevoie de o innoire ,de coafor ,de dieta si cred ca si de o operatie plastica ! dar cel mai mult am nevoie de timp pentru asta .La noi a plouat toata ziua asa ca ne-am petrecut-o in casa cu mama,sot ,3 copii si 3 pisici. |
|

Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| eu o stare nu tocmai roz ....... sper sa vina si zile mai bune. lipsa banilor si traiul asta de la un salar la altul cu care de abia achitam rate si intretinere ........ uffffffff greu. f greu |
|

| shirel wrote:Marivic ,vin eu in locul dansatoarei orientaleeee putin c-am grasa dar asa sunt si originalele,nu ve-ti fii dezamagiti!  pe bune! Ma bucur ca ati rezolvat multe! Mela,nastere usoara surorii tale !! Monique frumusico chiar nu te-am vazut pe aici de mult ,nu ca eu am fost mereu prezenta dar stii obisnuiesc sa-ti citesc postariile ,sa vad poze cu fetele frumoase tare dragi mie. Roxanel ,nu exista ceva care sa ne dea noua o stare superba decat un tratament de frumusetze ,o mancare buna si o siesta.Ma bucur ca ai avut parte de toate astea. ufff si eu am mare nevoie de o innoire ,de coafor ,de dieta si cred ca si de o operatie plastica !  dar cel mai mult am nevoie de timp pentru asta .La noi a plouat toata ziua asa ca ne-am petrecut-o in casa cu mama,sot ,3 copii si 3 pisici. Angi,vii?Chiar vii?Poate vii in concediu atunci,uauuu,mi-ar place la nebunie sa vi la nunta Adrianei |
|

| Iubita,cand este nunta?Daca imi promiti ca ma lasi sa dansez oriental vin sigur .Hai ca mi s-a facut chiar asa o pofta de o nunta in Romania ,woooow inca de multtt tare! |
|

| Pe 23 iulie,... Cred ca m-as imbata de bucurie |
|

| marivic wrote:Pe 23 iulie,...  Cred ca m-as imbata de bucurie
Sunt sanse totul depinde de sanatatea mamei mele! wooooow ce vreau ,chiar ma inviti ? |
|

Inregistrat: 11/18/2007 Mesaje: 3818
| Va salut pe toate, o duminica placuta va doresc
Noi am avut parte de o zi frumoasa, ne-a scos tati la restaurant si in sfarsit Matei a stat cumintel (de obicei urlaaa). Am mancat o paella bunicica si am facut planuri de a merge in concediu in Spania, apoi i-am cumparat lui Ioan Wellies pentru gradinita, sper ca saptamana care vine se simte suficient de bine cat sa inceapa odata, ca prea am amanat-o. In rest...cu Matei tot timpul in brate, ca deh, e mic si are colici...asa ca nu reusesc sa fac mai nimic...dar creste el mare
Pupici de la noi |
|

| Da,Angii,te invit,va invit la nunta.Daca veniti,va fi cea mai frumoasa nunta,va fi cea mai minunata zi a mea,a noastra. |
|

Inregistrat: 9/10/2010 Mesaje: 3227
| wou,ce frumos pe aici,mami maviric,oare il voi vedea si eu pe rares ajuns la stadiul asta? felicitari!sa aveti o nunta ca-n povesti si sa zambesti mereu! shirel,ma faci geloasa!si eu vreau sa dansez si timp pentru mine alexandra! sa vezi ce repede trec si colicii,dar ce spun eu ,probabil stii de la ioan alexandrabogdan!capul sus,mamicile de obicei gasesc solutii acolo unde nu-s...norii trec si vin zile senine! eu sunt happy pe jumatate,rares e la veri si parca nu-s intreaga,ma rugam sa am si eu o ora pentru mine,acum am mai multe ,dar fara el parca n-am stare...asa ca mai crosetez,mai bantui forumul |
|

| Asa este serarq,...stai linistita,timpul in care traim noi acum trece neobisnuit de repede,....din pacate.Eu as vrea sa mai dau timpul inapoi dar nu se mai poate,.....Nu spun ca nu doresc sa mi-i se casatoreasca copiii,sa-i vad,dar totul este ,,pe repede-inainte'' Sa va dea Dumnezeu sanatate si fericire si ai sa ajungi si tu sa-ti vezi baiatul asa mare multumim,sa dea Dumnezeu,....cu atatea griji si probleme nu stiu de unde voi mai avea si puterea sa zambesc,poate doar lacrimi,.....ca am ajuns la o varsta,ca-mi pleaca primul pui din cuib asemenea randunicii din poveste,si uite asa ma vad atat de batrana,incat cu siguranta ma va podidi plansul.
|
|
|