|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Raly,asa am patit si eu pana cand m-am saturat si am renuntat la garantie Te storceau de bani,in plus ca la reprezentanta erau toate de 2,3 ori mai scumpe decat in alte magazine de piese auto |
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| raly wrote:Eu ma tot intreb(si nu stiu de ce  )daca este normal ca sa fie ceva normal in Romania noastra draga!  Mariana asa ma gandeam si eu,de asta m-am si dus pana acolo ca fiind in garantie si nefiind nici din vina mea,o sa se rezolve si mai ales gratis!Ihi,parca vine ceva pe gratis!Dupa ce ca nu i-a facut nimic,cand mi-a pus ala factura in fatza m-am uitat ca boul la el,daca nu aveam bani la mine oare ce se intampla?E o smecherie si chestia cu garantia asta! Raly,atata timp cat e in garantie,nu platesti decat consumabilele(ulei,lichid de frana,de racire),in rest ar trebui sa nu te coste decat verificarea tehnica periodica.Daca ceva nu merge,sunt obligati sa repare gratis.Furt pe fata.Eu am mers de mai multe ori in service cu masina ca nu imi mai functiona alarma,nu se mai blocau usile automat si nu m-a costat nimic,ca era din vina lor.
Ingeras ma bucur pentru voi,meritati sa fiti fericiti si sa aveti conditii mai bune. Marivic rabdare si perseverenta,o sa o scoti tu la capat si cu examenele si cu tot ca esti puternica si ai si pentru ce lupta.
Bereea multa sanatate si ma bucur ca esti bine.
Praslea felicitari pentru viza.Sa ajunga soacra cu bine,mai ales ca aveti nevoie de ea.
Mariana multa sanatate soacrei tale.Sa dea Domnul sa fie bine.Si voua multa putere.
Va pup pe toate si va imbratisez.Sa aveti o zi frumoasa. |

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 7/18/2010 Mesaje: 881
| Fetelor azi sunt Tocmai ce am aflat ca sotul prietenei mele are cancer la ficat si are doar 30 de ani.Si mama lui sufera de aceesi boala,dar nimeni nu se astepta sa o mosteneasca si el,in nici un caz asa de devreme. Saraca fata plange in continuu. |

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| bereea wrote:
am facut controlul periodic pe care il fac dupa tumoarea pe care am avut-o acum aproape 6 ani
Acum am inteles multa sanatate si fara griji
Mirela
nikmiki ce trist!!! |

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| multumesc
Nikmiki, dar nu poate face un transplant? |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 3/4/2008 Mesaje: 7332
| Buna fetelor! N-am mai intrat de mult pe aici, din cauza ca nu am laptop sau compu in UK, trebuie sa ma duc la internet cafe si f rar am timp. Nu am foarte mult timp sa va citesc, dar sper ca nu aveti probleme si sunteti bine sanatoase si voi si copilasii si intreaga familie. Eu, oarecum, sunt bine, lucrez aproape in fiecare zi de la noua la sapte seara, dar asta nu-i ceva rau, numai ca a inceput sa-mi fie din ce in ce mai greu fara ai mei, mai ales fara Isabelle. Astept cu nerabdare luna martie, caci atunci vor veni, soatza multiubita si Isabelle, aici la mine, pt cateva zile. Nu stiu cand voi mai avea timp sa trec pe aici, dar sa stiti ca ma gandesc la voi. Va pup cu drag pe toate! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/5/2009 Mesaje: 1230
| Teosoff salutari ! |
|

Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| TEO,ce bine ca ne dai vesti! Eu sunt in pauza de forumit,si o iau cu runda a doua de invatat in noaptea aceasta. Va doresc tuturor care sunteti in examene multa bafta,minte luminata,numai note mari si subiecte cat mai usoare! |
|

Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Teo imi era dor de tine,ma bucur ca ai servici stiu ca e greu fara familie
marivic,spor la invatat |
|

| Multumesc,Mihaela |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Azi dimineata la 7 m-am trezit in bubuit de tunuri, noroc ca mi-am adus aminte ca e sarbatoare si ne cheama pe toti afara, ca altfel ma speriam ca anul trecut.
O duminica placuta tuturor |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 3801
| La noi vremea e atat de urata ...imi facusem planuri pe azi,sa-mi scot pitica la plimbare si sa o duc si prin Mall la Kids Land,dar se pare ca vom sta in casa ! O sa fac o pauza de pe forum,nu stiu pentru cat timp(cred ca in jur de o luna-daca merge totul bine este posibil si mai mult ).....nu eram eu foarte activa,dar de-acum sper sa intru macar sa vad ce mai faceti si ca sunteti bine! Va imbratisez pe toate si va doresc o duminica placuta ......multa sanatate si sa reusiti in tot ceea ce va propuneti! |
|

Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Andreea s-a intamplat ceva?
Teo salutari si tie si mult spor la munca!
Mirela nu ma mai mir de nimic!Uite Carla chiar are dreptate garantia e asa doar de ochii lumii,multa lume renunta la ea!La verificarea de 1 an mi a trebuit sa schimb toate filtrele (pe bani bineinteles)si cica manopera era gratis ca de ce am mers la ei.(insa au avut ei de grija sa o includa acolo in pret )Acum daca se defectau piesele erau in garantie insa manopera nu!Daca mergeam aici in Medias la un service poate ieseam cu mult mai ieftin!
Va doresc tuturor o duminica placuta |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 6/26/2007 Mesaje: 6054
| Teosof, ma bucur ca esti bine.
Eu cu mare mea familie formata din una bucata sot si una bucata copil, am petrecut o zi frumoasa in Bucuresti. Am fost la mall Cotroceni, unde Cristina a patinat o ora si jumate, apoi am fost la cumparaturi. Nimic pentru mine, nimic pentur sot , totul pentru Cristina. A propos, stiti ca s-a descoperit unde e punctul G la femei??? E ultima litera a cuvantului SHOPPING.
Constat ca s-a descoperit si la fii-mea, ca tare incantata era ca doar ea a fost rasfatata azi. Va pup si va doresc o saptamana linistita! |
|

| madanuta wrote:Teosof, ma bucur ca esti bine. Eu cu mare mea familie formata din una bucata sot si una bucata copil, am petrecut o zi frumoasa in Bucuresti. Am fost la mall Cotroceni, unde Cristina a patinat o ora si jumate, apoi am fost la cumparaturi. Nimic pentru mine, nimic pentur sot , totul pentru Cristina. A propos, stiti ca s-a descoperit unde e punctul G la femei??? E ultima litera a cuvantului SHOPPING. Constat ca s-a descoperit si la fii-mea, ca tare incantata era ca doar ea a fost rasfatata azi. Va pup si va doresc o saptamana linistita! Zapaciata esti,MADA,.... Nu puteai sa dai si tu un telefon?Lasam balta invatatul si fugeam in DN 1 sa ma intalnesc cu tine |
|
|