Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Am plecat de aici!
|
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| O zi frumoasa fetili! |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Am avut o perioada foarte agitata de la inceputul anului si acum sper sa ma linistesc si sa ma bucur de fiecare zi. Ii multumesc lui Dumnezeu ca suntem sanatosi si nu ducem lipsa de nimic. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/20/2009 Mesaje: 7636
| mariana ma bucur pt voi ca aveti vesti bune ,sa de-a dumnezeu sa se vindece pe deplin soacra ta
marivic ,stiu ca esti puternica si vei gasi tu resurse si de data aceasta sa treci peste probleme si nu uita ca noi suntem alaturi de tine
oana i-ti doresc sa ai linistea de care ai nevoie eu sunt tare bucuroasa azi ca mi-a nascut o prietena draga care dupa mai multe pierderi a reusit sa aduca pe lume un baietel si alexandra e mai bine ,nu a mai facut febra de aseara si nici nu a mai vomat asa ca suntem pe drumul cel bun |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| FLORI,iti multumesc tare mult pt.cuvintele tale calde,...multumesc si sa dea Dumnezeu! Eu am luat o micuta pauza de la scris ,sa ma mai recreez aici cu voi si acum va las.Ma reantorc la cursurile mele,....va sarut si va doresc numai bine. PS.Eu am reusit sa-mi conving sefa sa-mi dea maine,vineri ,luni si marti liber ca sa pot sa ma pregatesc si eu pt.examene si pt.portofolii. Acum minte luminata sa-mi dea Domnul,....ca sunt cu capul plin de griji,ganduri si alte cele Sa nu uitati ca va iubesc enorm si va multumesc ca-mi sunteti cele mai dragi si mai minunate prietene! |
|

| Mioara spor la invatat. |
|

Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Mioara spor la invatat si mult succes la examene. azi am avut o zi nebuna-nebuna, dar maine merg cu ale in roma.E drept, ma duc la control la spital, dar imi place sa cred ca ne vom si plimba un pic. Aseara , umbland un pic pe facebook, am dat de un fost coleg de clasa care acum este pictor si sculptor de succes in Franta si are o multime de premii internationale castigate.Ma bucur mult pentru el, demonstra mult talent inca din liceu |
|

| MULTUMESC MULT |
|

| Mioara spor la invatat! Flori ma bucur sa aud ca fetita e bine! Oana zile frumoase iti doresc si multa liniste sulfetesca! Bereea un pupic de la mmine!!
eu sunt bine...chiar fff bine |
|

Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Marivic,spor la invatat iubita iti tin pumnii si sa stii ca sunt sigura ca vei reusi!!
Mariana ,ma bucur ca operatia a reusit multa sanatate in continuare!
Bereea,sa ai si tu rezultate bune la analiza si plimbare frumoasa prin Roma! 
Eu ma plimb si eu am fost asta noapte la spital am dilatatie 2,5 si contractii la in tervale de 10 minute asa ca mai am timp macar vreo 2 zile poate sambata voi naste .Fetele va pup cu drag! |
|

| Shirel si eu care ma gandeam ca ai nascut deja |
|

| ANABELLA, SHIREL,multumesc si NASTERE USOARA SI SA FITI SANATOSI! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/19/2009 Mesaje: 2349
| A primit soacra mea viza... |
|

| Praslica,sa fie intr-un ceas bun! |
|

| Praslica ce bine !Acum sa treaca repede timpul pana va fi langa voi. Eu stare de primavara -treaba si lipsa de tonus. |
|
|