Nivel: Ambasador
Inregistrat: 7/18/2010 Mesaje: 881
| Eu de cateva zile sunt .Am fost atat de bucuroasa ca a venit soacra-mea sa stea cu copiii,sa ne ajute ca sa pot si eu sa munceasc,dar....n-a fost sa fie.A fost bine cateva zile,apoi a inceput sa se simta din ce in ce mai rau. Era alba la fata si tremura toata, A inceput sa planga Ne-am speriat f tare,intr-o noapte s-a umflat la ochi,s-a inrosit la fata si inima ii batea ca parea sa iasa din piept.A facut alergie la ceva. A trebuit sa luam bilet de avion si sa o trimitem in tara.La aeroport a facut un atac de panica,a trebuit sa vb cu un angajat sa o duca cu scaunul cu rotile pana la avion A astepat-o sora mea la Bucuresti,spune ca era alba la fata si tremura f tare.Cand s-a vazut pe "pamant romanesc" si-a mai revenit. A pus-o la microbuz spre Braila.Acum e acasa,s-a mai linistit,din fericire.Mi-a fost frica sa nu i se intample mai rau |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| nikmiki wrote:Eu de cateva zile sunt  .Am fost atat de bucuroasa ca a venit soacra-mea sa stea cu copiii,sa ne ajute ca sa pot si eu sa munceasc,dar....n-a fost sa fie.A fost bine cateva zile,apoi a inceput sa se simta din ce in ce mai rau. Era alba la fata si tremura toata,  A inceput sa planga Ne-am speriat f tare,intr-o noapte s-a umflat la ochi,s-a inrosit la fata si inima ii batea ca parea sa iasa din piept.A facut alergie la ceva. A trebuit sa luam bilet de avion si sa o trimitem in tara.La aeroport a facut un atac de panica,a trebuit sa vb cu un angajat sa o duca cu scaunul cu rotile pana la avion A astepat-o sora mea la Bucuresti,spune ca era alba la fata si tremura f tare.Cand s-a vazut pe "pamant romanesc" si-a mai revenit. A pus-o la microbuz spre Braila.Acum e acasa,s-a mai linistit,din fericire.Mi-a fost frica sa nu i se intample mai rau
Bine ca si-a revenit...oare ce sa-i fi provocat alergia asta?E alergica la ceva?
Flori,multa sanatate Alexandrei
Shirel,multa sanatate lui Oshry si tie nastere usoara |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 7/18/2010 Mesaje: 881
| Nu stiu sa fie alergica la ceva,cred ca s-a speriat ca e departe de casa.Clima e un pic diferita de cea din tara,probabil ca a afectat-o. |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Fetelor,va multumesc la fiecare in parte pt.suportul moral;imi este atat de greu,incat sincer astazi nici nu mai judecam limpede.Am avut o zi foarte grea,....mergand la facultate,ni-i s-a dat portofoliul pt examen si examen marti,pe 18.Cand sa fac cand sa invat,deoarece nu aveam fixata data de examen si de la Craciun tot ne amana profa cu data.Am crezut ca facem infarct,toate.Sunt stupefiata,...sunt intr-un soc.Am 4 portofolii pana marti si 3 examene.Cred ca am sa o iau razna,...Am ajuns acasa,dupa schimbul 2 si am inceput sa plang;nu cred ca sunt in stare sa-mi dau examenele,...ma coplesesc toate,... SINCER,VA MULTUMESC TUTUROR,PT.SFATURI,PT.CA IMI SUNTETI ALATURI! |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Off, Mioara, si servici, si facultate, si copii , si alte probleme ...te cred ca iti este extrem de greu.O imbratisare de la mine si ma voi ruga lui dumnezeu sa-ti dea putere sa le treci pe toate |
|

| bereea wrote:Off, Mioara, si servici, si facultate, si copii , si alte probleme ...te cred ca iti este extrem de greu.O imbratisare de la mine si ma voi ruga lui dumnezeu sa-ti dea putere sa le treci pe toate Multumesc mult,Brandusa.Nici nu sti,cat de mult iti multumesc Va multumesc tuturor!!!
 |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 10/14/2009 Mesaje: 5442
| Buna fetelor.Tin sa va spun ca operatia soacrei a decurs cat se putea de bine,iar doctorul ne-a spus ca a eliminat tot,cam 50cm de intestin, si ca e posibil sa nu fie nevoie de chimioterapie ,dar cel mai bine o sa vedem dupa ce vine rezultatul biopsiei.Important e ca el ne-a asigurat ca operatia e reusita.
|
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Ma bucur , Mariana, ca soacra ta e bine |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 10/14/2009 Mesaje: 5442
| Bereea
|
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Nikmiki,bine ca nu sa intamplat mai rau
Mariana,ce bine!
Marivic,multa putere,ma gandesc la tine |
|

| MARIANA,sanatate multa,multa soacrei si sa dea Dumnezeu sa fie totul foarte bine,iar problema sa fi fost eliminata. MIHAELA,multumesc mult,mult,mult |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Marivic capul sus ca esti o femeie puternica,hai ca poti depasi si asta cu ajutorul Domnului!!!
Mariana ma bucur sa aud asa vesti bune! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/11/2010 Mesaje: 2334
| Of fetelor, va pup pe toate si ma rog sa va ajute Doamne Doamne sa treceti peste toate problemele. Marivic, fa si tu cat poti la examene si daca ai o restanta, n-o sa fie un capat de lume, o dai alta data. Stiu cum e facultatea cu 15 examene in 2 saptamani, parca profesorii astia n-au fost si ei studenti si n-au trecut si ei prin greu, sunt asa de ignoranti...dar asta este, au si ei o perioada in care sa stabileasca examenele...Studiile din Romania nu sunt recunoscute in alte tari, nu stu sigur cum e in UE, dar e posibil sa le echivalezi cumva si sa dai diferente, daca vei ajunge in alta tara. Imi pare rau sa aud de sot...
Shirel, ia si tu o zi de repaus mama, vine bebelina si cand te vei odihni si tu?? De cate ori citesc noutatile despre tine, imi amintesc ca si eu am trecut prin ceva de genul situatiei tale. Sotul meu a avut accident la munca si l-au dus cu elicopterul la spital, a avut coaste rupte saracul si lua ceva asemanator morfinei pentru durere, iar eu intrasem in travaliu si ma tineam cu mainile de burtoi si plangeam amandoi ... Trec toate, noi dupa aproape 3 ani, ne uitam in urma si radem unul de celalalt cum ne vaitam si cat de greu ne-a fost fara nici un ajutor...
Fetelor, Dumnezeu are caile lui...sau altfel zis "un sut in fund e un pas inainte!"...Nu disperati, totul va fi bine |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Continuarea aici! |
|
|