Stare de spirit - 49
Subiectul anterior · Subiectul urmator
bereea
Scris: Monday, January 10, 2011 7:26 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Multumesc fara sustinere, fetelorpupici Nu cred ca-i pot da nici in judecata, nici plati esalonat...asta e , ii platesc si gata.Din fericire patronul de casa plateste el tot si eu ii dau in 2-3 rate.si ca sa am si cireasa de pe tort , azi masina m-a lasat in drum, s-a dus ambreajul.Am avut in primele 10 zile ale anului cat pentru 10 ani surprize neplacute.Sper ca macar la controlul pe care il am peste 3 zile sa am vesti bune.

Mioara, imi pare rau de asa vesti, dar nu disperati...dumnezeu va avea grija de voi.pupici

Shirel, sanatate tuturorpupici Sincer, nu stiu cum poti duce atatea
marivic
Scris: Monday, January 10, 2011 9:37 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
Sa dea Dumnezeu ,Brandusa,sa nu ne lase,sa nu ne uite,....angel angel angel acum,aveam atata nevoie de bani,de ajutor,....
Mela
Scris: Monday, January 10, 2011 9:40 PM
Nivel

Inregistrat: 11/19/2006
Marivic,dar daca intreaba in alta parte,printre romanii de-acolo,nu si-ar gasi si altceva de lucru?

Alexandra,sanatate micutei angel

eu sunt ruuuupta,dupa-masa asta Alexandra mi-a plans continuu,cred ca simte ziua de maine,cand o sa i se faca vaccinul nr 2...
marivic
Scris: Monday, January 10, 2011 9:53 PM
Nivel

Inregistrat: 8/10/2007
Mela,sa faca altceva,.....nu stiu?A mai lucrat in constructii metalice la palate,la arhitectura mare(gen Hotel Sofitel,la noi.....de fapt a lucrat la constructia Sofitelului,apoi in Kazakstan,la palatul prezidentiala,dar a revenit la meseria lui ,la aeronave)Cred ca saptamana viitoare e acasa,....Il simt tare nelinistit,caci imi spunea ca daca aveam scoala terminata,mergea la consulat si intreba de munca pt.mine,sa predau acolo,....dar atat de incurcate sunt Caile Domnului ca sa zic in termeni religiosi,pt.ca mereu sunt obstacole,mereu sunt in urma cu un pas de ceva maret.El spera sa prinda un alt contract ,in alta parte,....intr-un final,amandoi avem aceesi soarta:daca esti bun si muncesti,dai tot ce ai mai bun in tine si faci treaba buna,se da cu rosii in tine.A patit-o si el,am patit-o si eu,...asa ca avem o bafta,.....banghead banghead
Ma ingrijoreaza nunta fetei,....caci ii promisesem ca o ajutam si noi cu una cu alta,iar acum,prapadenia asta de veste,....Offf,imi vine sa urlu precum cainele la luna,....plans plans plans
Ii doresc micutei dolofane o intepatura cat mai nedureroasa si sa nu aiba efecte secundare,....va sarut cu mare dragpupici hearts
carla
Scris: Monday, January 10, 2011 9:56 PM
Nivel

Inregistrat: 2/8/2007
Eu am foarte mult de lucru in perioada asta,nu stiu ce sa fac mai repede.Sambata e Olimpiada de Fizica faza judeteana ,asta insemnand toata saptamana pregatire suplimentara,iar la sfarsit de ianuarie colocviu pentru gradul I care va fi la Cluj.Trebuie sa-mi stabilesc tema,profesorul coordonator,bibliografia.Si-n plus o gramada de lucruri de crosetat care asteapta sa fie terminatesic
Sa mai spun de copii,casa,spalat,calcat...?In plus cu pregatirile prntru ziua lui Bogdanel am stat mult in picioare si azi dimineata era sa ajung la urgenta cu durerile de spate.Am rezistat totusi eroic si m-a mai lasat putin.Cu noile reguli de pe la medicii de familie,programare.... si pe la spitale numai acolo nu-ti mai doresti sa ajungi.
Va imbratisez si va doresc o saptamana bunacomputerlove computerlove
madanuta
Scris: Monday, January 10, 2011 9:58 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/26/2007
Marivic, e greu, inteleg prin ce treceti,dar nu-ti pierde speranta ca va fi mai bine.computerlove
bereea
Scris: Monday, January 10, 2011 10:13 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Mela, pupici Alexandrei...sper sa fie mai binepupici

Mioara, eu asa cauta orice de lucru nu numai in domeniul meu.E foarte greu de munca peste tot, dar nu va pierdeti credinta si speranta si o sa se rezolve.Cat despre predatul in alta parte cu studiile din romania, eu zic sa nu-ti faci iluzii desarte, e totul atat de diferit.
Lilly of the valley
Scris: Monday, January 10, 2011 10:14 PM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2007
Numai bine, fetele!grup coeur
ingerash
Scris: Monday, January 10, 2011 10:36 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Marivic,studiile din Romania nu sunt recunoscute in alta tara....imi pare rau pentru sotul tau,sa se intereseze in alta parte,imposibil sa nu gaseasca alt loc de munca.Mult succes va dorescpupici computerlove

Mela,of of pupam printesa pupici multa putere tie grup

Bereea,incredibil,dupa 8 ani sa vina factura de apauff

Carla,multa putere si sanatate sa le rezolvi pe toatehearts pupici

alexandrabogdan,La multi ani,Sarei!pupici pupici pupici multa sanatate!
Ana
Scris: Monday, January 10, 2011 11:32 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Fetelor sa auzim numai de bine!!!computerlove computerlove computerlove computerlove computerlove
leut
Scris: Tuesday, January 11, 2011 7:13 AM
Nivel

Inregistrat: 2/15/2006
Buna dimineata si numai bine va doresc in noul an...inceput de multisor, da'...iaca, timid, am scris cateva vorbe!sic
shirel
Scris: Tuesday, January 11, 2011 8:05 AM
Nivel

Inregistrat: 7/22/2007
Leut,ma bucur sa te vad printre noi!!dance dance pupici pupici "La multi ani " si voua si un an nou asa cum vi-l doriti,te asteptam cu vesti despre voi!iloveyou iloveyou

Marivic,situatia nu este prea placuta dar totusi poate prinde un alt contract ,m-as interasa pe aici pe la mine dar nu prea am auzit in ultima vreme de alte contracte in afara de agricultura si ingrijire batranii si la care se castiga tare prost.Maximum vine acasa pe perioada iernii si spre primavara sunt sigura ca se vor ivi noi contracte in domeniul lui si totul va fi ok,noi ramanem doar sa ne rugam pentru voi .

Alexandra,sper sa trece cu bine si peste al doilea vaccin,pupici de la noi!

Eu binenteles ca iarasi nu am dormit toata noaptea nu din cauza copiilor ci din cauza mea ,vizitez foarte des toaleta.Cu toate astea Oshry s-a trezit dimineatza binenteles cu temperatura mare cu toate ca doctoritza nu i-a gasit nimic ,cu o tusa insurportabila insotita de flegma ,mi-a vomitat de vreo 3 ori in timp ce o imbracam pe Eden ,va ganditi la nastere hohot hohot eu ma intreb cum D-zeu pot sa nasc cand sunt asa de ocupata cu toate ca am mici contractii .Va tin la curent cu ceea ce se intampla cu mine,bine?ras

Ana
Scris: Tuesday, January 11, 2011 8:56 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Shirel offf imi imaginez saracutza de tine si cu burta si cu atatea probleme....sa iti dea putere Dumnezeu sa treci cu bine peste toate!!!iloveyou
danab
Scris: Tuesday, January 11, 2011 9:01 AM
Nivel

Inregistrat: 3/13/2006
Shirel, multa sanatate lui Oshry! Incearca sa-i dai niste fluimucil (acc) sau niste aerosoli cu ser fizologic si acc sa=i curete plamanii si sa-i fluidifice mucozitatile. de la ele tuseste.pupici
Mirivic, Doamne'ajuta! sa gaseasca altceva repede sa va puteti bucura de nunta fetei grup
flori1972
Scris: Tuesday, January 11, 2011 9:10 AM
Nivel

Inregistrat: 11/20/2009
mela ,pupam micuta printesa pupici pupici
marivic ,ma doare sufletul cind ma gandesc prin ce treceti ,dar nu-ti pierde speranta ,poate dumnezeu va randui ceva mai bun .La noi asa sa intamplat anul trecut ,dupa ce eu m-am inbolnavit a ramas si sotul fara munca plus ca nu a primit banii pt care lucrase ca firma a dat faliment apoi a primit o oferta de lucru cum nu puteam spera yes

shirel sa de-a dumnezeu sanatate copilasilor tai si tu sa te poti linisti ca ai mare nevoie de odihna ,oricum esti de admirat cita forta ai in tine pupici

ne inscriem si noi in randul bolnaviorilor ,alexandra face febra si o doare gatul ,azi nu a mers la scoala sic

o zi buna si fara evenimente neplacute hearts
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.