Stare de spirit - 49
Subiectul anterior · Subiectul urmator
KRYS85
Scris: Saturday, January 8, 2011 8:30 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 9/23/2008
Si noi suntem binedance ,am iesit si eu din starea mea nasoalaras asa ca revin alaturi de voicomputerlove computerlove computerlove computerlove computerlove computerlove computerlove !!
Azi toata ziua am bagat viteza prin casa ,am gatit ,am facut prajituri din nou,curatenie si tot asa...maine e ziua de nastere a tatalui meu,.....si i spun si aici LA MULTI ANI TATA !!iloveyou iloveyou computerlove computerlove !!k se mai uita si el cateodata pe forumhohot hohot hohot

Va pup fetelor si va doresc o duminica cat mai placuta!!!!computerlove computerlove computerlove computerlove computerlove pupici pupici pupici pupici pupici
flori1972
Scris: Sunday, January 9, 2011 8:11 PM
Nivel

Inregistrat: 11/20/2009
sanatate bolnaviorilor angel angel
la multi ani! bogdanel si tot binele din lume pupici
noi suntem bine cu bateriile incarcate dupa frumoasa vacanta care am avut-o ,de maine incepem scoala si sotul lucru si eu iar raman singura sic sic
mariana71
Scris: Sunday, January 9, 2011 10:29 PM
Nivel

Inregistrat: 10/14/2009
Fetelor ,spor la pregatiri si sanatate multa celor bolnavioripupici .

Noi astazi am internat soacra si maine o opereaza.Sa va mai spun cum ma simt?
Am inima cat un purice ,dar zic ca o sa-mi iasa din pieptuff .Totusi sunt f increzatoare si optimista ,ca doctora care a facut internarea ,ne-a spus ca din rezultatul tomografului ,toata "buba"e in intestin ,nu se vede nimic extins in afara si asta,a spus ea ,e o f buna treaba.Mai fetelor ,dar ce am vazut eu aici in spital,nu stiu daca o sa am vreodata sansa sa vad aa ceva la noi in tara.Am ramas si la propriu si la figurat cu gura cascata.Atata organizare ,amabilitate ,de la doctori pana la infirmieri,iar de conditii si curatenie, nici nu mai vorbesc.Ii spuneam sotului,ca ar trebui sa vina din spitalele noastre aici,o delegatie ceva,si sa vada in timpul unei zile(dar nici nu le trebuie o zi)sa vada,nu conditiile,ca alea zicem ca guvernul e de vina ca nu le da,dar sa vada cum se comporta cadrele medicale cu pacientii.Sunt atenti ,calmi si oricand gata sa-ti dea o mana de ajutor,nu ca la noi ca daca nu le dai,nici nu te baga in seama.

Va imbratisez cu dragcomputerlove computerlove computerlove computerlove .
ingerash
Scris: Monday, January 10, 2011 1:34 AM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Mariana,numai bine mamei talecomputerlove este pe maini bunehearts Te imbratisezgrup

Flori,maine te relaxezi cu crosetapupici

Kris,esti o harnicutapupici computerlove

raly wrote:

Mai da ce aveti de ma botezati toate?hohot hohot Mai intai Bereea si acum tuhohot hohot

Cred ca porcul sau mielul vor la tineras pupici

mariana71
Scris: Monday, January 10, 2011 8:13 AM
Nivel

Ingerashcomputerlove computerlove computerlove computerlove computerlove .
bereea
Scris: Monday, January 10, 2011 8:15 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Mariana, o sa fie totul bine.Aici cadrele medicale iti spun de la inceput adevarul, deci daca va zis ca e rezolvabil asa si este.Dumnezeu sa va intareascapupici

Eu am nceput anul bine.Daca timp de 8 ani nu mi-a venit nci o factura de platit apa , desi am tot intrebat de ce nu vine, acum a venit una pentru toti cei 8 ani, in total 1560 de euro.Si vor sa platim imediat.Oare de ce dintr-o scapare de-a lor trebuie sa traga altii.banghead banghead
Ana
Scris: Monday, January 10, 2011 8:46 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
alcool alcool 1560 euro?
Vai Bereea da nu ii poti da in judecata pentru asta?cum atata timp daca au vazut ca mu ai platit nu ti-au taiat apa?
shirel
Scris: Monday, January 10, 2011 8:51 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Mariana,stiu exact ce simti sunt alaturi de tine si ma rog ca totul sa treaca repede si operatia sa reuseasca!Multa sanatate soacrei tare si multa putere voua tuturor!
Ufff,Bereea ce inceput de an dar totusi nu te gandi la asta banii vin si banii pleaca noi sa fim sanatosi ,vezi poate poti plati in rate,o scrisoare de reclamatie retelei de ape nu ar fi rau daca ai scrie.Succes! pupici pupici

Eu ma alatur bolnaviilor ,nu personal doamne fereste dar copii mei mi-au tusit toata noapte .banghead banghead Ei,binenteles ca nici asa nu dorm sic ras de atatea plimbari la facut pipi asa ca acum nu am dormit mai deloc ,incepand de la Yohanan pana la Oshry faceau intrecere cine tuseste mai puternic.Binenteles dimineatza Oshry avea si temperatura 39.9 si a ramas acasa avem programare la doctoritza ,sper sa nu fie vorba de vreo noua pneomonie si de o internare ca chiar nu am nevoie de asa ceva acuma .Despre nastere nu prea vad ca se apropie cred ca data de 11 ianuarie va ramane doar o amintire! sic ras

Va pup pe toate si va doresc o saptamana minunata ,sanatate si numai bine! pupici pupici iloveyou iloveyou
Mela
Scris: Monday, January 10, 2011 10:24 AM
Nivel

Inregistrat: 11/19/2006
Shirel,incearca sa le dai copiilor,in special lui Oshry,ceva pentru imunitate,acusi vine bebelina si nu vrem sa o stim racita de la fratiorii mai mari.sanatate multa le doresc angel

Mariana,tinem pumnii pentru soacra ta angel

Bereea,acum 2 ani parca mi-a venit si mie o factura de 800 de euro la curent,insa am vorbit sa platesc in 2 sau 3 rate,binenteles ca se percepea cost suplimentar pentru asta,vreo 7 euro pe factura...anul asta trebuie sa primesc eu inapoi 300 si de euro thumleft

saptamana frumoasa va doresc computerlove
cry2000
Scris: Monday, January 10, 2011 10:31 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/26/2010
Mariana,sanatate soacrei tale ii tinem pumnii! hearts

Bereea,cred ca ai tot dreptul sa ii dai in judecata,daca timp de atatia ani le-ai facut sesizare si ei nu au luat in consideratie.La noi s-a facut o razie de sarbatori si cine a avut cel mult trei facturi neplatite,daca nu a platit pe loc nu au stat la discutie si le-a oprit apa.
mariana71
Scris: Monday, January 10, 2011 1:23 PM
Nivel

Vai fetelor ,va multumesc pt sustinerecomputerlove computerlove .Problema e ca s-a amanat pt maine operatia ,ca au avut multe urgente si nu reusesc sa ii faca si ei azi.Inca o noapte de stat cu inima la gat uff .
oanamaria
Scris: Monday, January 10, 2011 1:33 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Fetelor va pup pe toate.
Eu aveam probleme cu laptopul meu si mi-am luat un notebook accer super tare ,dar e asa de mic si trebuie sa ma obisnuiesc cu el.dance
mirela74chris
Scris: Monday, January 10, 2011 2:03 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 10/17/2009
Mariana mult succes maine.Tin pumnii si ma rosg pentru soacra ta.O sa fie bine.
Bereea e vina lor ca nu ti-au trimis facturi pana acum,ar trebui sa poti plati cumva esalonat.
Sanatate multa bolnaviorilor!
Oanamaria felicitari si sa stapanesti sanatoasa noul laptop.Imi place tare mult poza ta de la avatar,am vrut sa iti spun de cand ai schimbat-o.computerlove pupici
O saptamana buna tuturorpupici
marivic
Scris: Monday, January 10, 2011 4:15 PM
Nivel

Inregistrat: 8/10/2007
SHIREL,multa sanatate va doreschearts
OANAMARIA,sa-l stapanesti sanatoasapupici
MARIANA,va tin pumnii;sa dea Dumnezeu sa iasa totul binehearts

BRANDUSA,mi-e rau,...ce tampiti,....nu poti sa faci nimic?
Bafta iti doresc!
Eu sunt de kakaopuker puker ,....sotul meu a ramas fara munca,....I-au redus foarte mult orele,foarte mult din bani,l-a pus sa plateasca casa unde sta,...si mai ramane cu praful dupa toba.Asa ca vine acasa,....plans plans plans banghead banghead banghead Tocmai ce se anuntase si nunta fiica-miinervi nervi nervi Simt ca o iau razna,....sincer!uff uff uff
alexandrabogdan
Scris: Monday, January 10, 2011 7:10 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 4/17/2008
Shirel ti-am mai spus candva, undeva....poate e 12, in zi cu fie-measic

noi stare bunicica .... peste 2 zile implinim 1 anisor, in seara asta am fost si am dat comanda pt tort (am ales un tort in forma cifrei 1 imbracat in martipan mov si cu crema de fructe de padure). ce ma dispera e ca nu am scapat de ouale de lamblii si iar ne asteapta o cura cu furazolidon plans plans
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.