Nivel: Senior
Inregistrat: 9/23/2008 Mesaje: 6611
| Si noi suntem bine ,am iesit si eu din starea mea nasoala asa ca revin alaturi de voi !! Azi toata ziua am bagat viteza prin casa ,am gatit ,am facut prajituri din nou,curatenie si tot asa...maine e ziua de nastere a tatalui meu,.....si i spun si aici LA MULTI ANI TATA !! !!k se mai uita si el cateodata pe forum
Va pup fetelor si va doresc o duminica cat mai placuta!!!! |
|

Inregistrat: 11/20/2009 Mesaje: 7636
| sanatate bolnaviorilor la multi ani! bogdanel si tot binele din lume noi suntem bine cu bateriile incarcate dupa frumoasa vacanta care am avut-o ,de maine incepem scoala si sotul lucru si eu iar raman singura |
|

Inregistrat: 10/14/2009 Mesaje: 5442
| Fetelor ,spor la pregatiri si sanatate multa celor bolnaviori .
Noi astazi am internat soacra si maine o opereaza.Sa va mai spun cum ma simt? Am inima cat un purice ,dar zic ca o sa-mi iasa din piept .Totusi sunt f increzatoare si optimista ,ca doctora care a facut internarea ,ne-a spus ca din rezultatul tomografului ,toata "buba"e in intestin ,nu se vede nimic extins in afara si asta,a spus ea ,e o f buna treaba.Mai fetelor ,dar ce am vazut eu aici in spital,nu stiu daca o sa am vreodata sansa sa vad aa ceva la noi in tara.Am ramas si la propriu si la figurat cu gura cascata.Atata organizare ,amabilitate ,de la doctori pana la infirmieri,iar de conditii si curatenie, nici nu mai vorbesc.Ii spuneam sotului,ca ar trebui sa vina din spitalele noastre aici,o delegatie ceva,si sa vada in timpul unei zile(dar nici nu le trebuie o zi)sa vada,nu conditiile,ca alea zicem ca guvernul e de vina ca nu le da,dar sa vada cum se comporta cadrele medicale cu pacientii.Sunt atenti ,calmi si oricand gata sa-ti dea o mana de ajutor,nu ca la noi ca daca nu le dai,nici nu te baga in seama.
Va imbratisez cu drag . |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Mariana,numai bine mamei tale este pe maini bune Te imbratisez
Flori,maine te relaxezi cu croseta
Kris,esti o harnicuta
Cred ca porcul sau mielul vor la tine
|
|

| Ingerash . |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Mariana, o sa fie totul bine.Aici cadrele medicale iti spun de la inceput adevarul, deci daca va zis ca e rezolvabil asa si este.Dumnezeu sa va intareasca
Eu am nceput anul bine.Daca timp de 8 ani nu mi-a venit nci o factura de platit apa , desi am tot intrebat de ce nu vine, acum a venit una pentru toti cei 8 ani, in total 1560 de euro.Si vor sa platim imediat.Oare de ce dintr-o scapare de-a lor trebuie sa traga altii. |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| 1560 euro? Vai Bereea da nu ii poti da in judecata pentru asta?cum atata timp daca au vazut ca mu ai platit nu ti-au taiat apa? |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Mariana,stiu exact ce simti sunt alaturi de tine si ma rog ca totul sa treaca repede si operatia sa reuseasca!Multa sanatate soacrei tare si multa putere voua tuturor! Ufff,Bereea ce inceput de an dar totusi nu te gandi la asta banii vin si banii pleaca noi sa fim sanatosi ,vezi poate poti plati in rate,o scrisoare de reclamatie retelei de ape nu ar fi rau daca ai scrie.Succes!
Eu ma alatur bolnaviilor ,nu personal doamne fereste dar copii mei mi-au tusit toata noapte . Ei,binenteles ca nici asa nu dorm de atatea plimbari la facut pipi asa ca acum nu am dormit mai deloc ,incepand de la Yohanan pana la Oshry faceau intrecere cine tuseste mai puternic.Binenteles dimineatza Oshry avea si temperatura 39.9 si a ramas acasa avem programare la doctoritza ,sper sa nu fie vorba de vreo noua pneomonie si de o internare ca chiar nu am nevoie de asa ceva acuma .Despre nastere nu prea vad ca se apropie cred ca data de 11 ianuarie va ramane doar o amintire!
Va pup pe toate si va doresc o saptamana minunata ,sanatate si numai bine! |
|
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Shirel,incearca sa le dai copiilor,in special lui Oshry,ceva pentru imunitate,acusi vine bebelina si nu vrem sa o stim racita de la fratiorii mai mari.sanatate multa le doresc
Mariana,tinem pumnii pentru soacra ta
Bereea,acum 2 ani parca mi-a venit si mie o factura de 800 de euro la curent,insa am vorbit sa platesc in 2 sau 3 rate,binenteles ca se percepea cost suplimentar pentru asta,vreo 7 euro pe factura...anul asta trebuie sa primesc eu inapoi 300 si de euro
saptamana frumoasa va doresc |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/26/2010 Mesaje: 1515
| Mariana,sanatate soacrei tale ii tinem pumnii!
Bereea,cred ca ai tot dreptul sa ii dai in judecata,daca timp de atatia ani le-ai facut sesizare si ei nu au luat in consideratie.La noi s-a facut o razie de sarbatori si cine a avut cel mult trei facturi neplatite,daca nu a platit pe loc nu au stat la discutie si le-a oprit apa. |
|

| Vai fetelor ,va multumesc pt sustinere .Problema e ca s-a amanat pt maine operatia ,ca au avut multe urgente si nu reusesc sa ii faca si ei azi.Inca o noapte de stat cu inima la gat . |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Fetelor va pup pe toate. Eu aveam probleme cu laptopul meu si mi-am luat un notebook accer super tare ,dar e asa de mic si trebuie sa ma obisnuiesc cu el. |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Mariana mult succes maine.Tin pumnii si ma rosg pentru soacra ta.O sa fie bine. Bereea e vina lor ca nu ti-au trimis facturi pana acum,ar trebui sa poti plati cumva esalonat. Sanatate multa bolnaviorilor! Oanamaria felicitari si sa stapanesti sanatoasa noul laptop.Imi place tare mult poza ta de la avatar,am vrut sa iti spun de cand ai schimbat-o. O saptamana buna tuturor |
|

Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| SHIREL,multa sanatate va doresc OANAMARIA,sa-l stapanesti sanatoasa MARIANA,va tin pumnii;sa dea Dumnezeu sa iasa totul bine
BRANDUSA,mi-e rau,...ce tampiti,....nu poti sa faci nimic? Bafta iti doresc! Eu sunt de kakao ,....sotul meu a ramas fara munca,....I-au redus foarte mult orele,foarte mult din bani,l-a pus sa plateasca casa unde sta,...si mai ramane cu praful dupa toba.Asa ca vine acasa,.... Tocmai ce se anuntase si nunta fiica-mii Simt ca o iau razna,....sincer! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| Shirel ti-am mai spus candva, undeva....poate e 12, in zi cu fie-mea
noi stare bunicica .... peste 2 zile implinim 1 anisor, in seara asta am fost si am dat comanda pt tort (am ales un tort in forma cifrei 1 imbracat in martipan mov si cu crema de fructe de padure). ce ma dispera e ca nu am scapat de ouale de lamblii si iar ne asteapta o cura cu furazolidon |
|
|