Stare de spirit - 49
Subiectul anterior · Subiectul urmator
madanuta
Scris: Tuesday, January 4, 2011 2:41 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/26/2007
Azi, am urmarit cu Cristina eclipsa. A fost super!!! yes
Brandusa, multi ani cu bine in Italia. E prea frumoasa tara asta ca sa nu te bucuri de ea! Si mama are anul acesta in august , tot 10 ani de Italia. computerlove
bereea
Scris: Tuesday, January 4, 2011 6:39 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Madanutza, Mioara, Mariana multumesccomputerlove

azi m-am dezmatat de-a binelea si i-am luat o multime de hainute Alessandrei.sunt multumita , iar ea e foarte fericita.
shirel
Scris: Tuesday, January 4, 2011 7:09 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Beerea,la cati mai multi ani in Italia si sa-ti dea Domnul tot ce-ti doresti acolo!Ale.sa porti sanatoasa hainutzele! pupici pupici

Teo,drum bun iubita inapoi si sa nu ne uiti ,ne esti tare draga! iloveyou iloveyou

Eu am fost astazi pe post de educatoare la gradi la Eden de la 12 pana la 2.Educatoarele au avut o conferintza la care trebuiau sa participe asa ca cineva dintre parinti a trebuit sa fie la gradi impreuna cu ajutatoarea asa ca tocmai eu am fost cea care m-am oferit voluntara in luna 9 .Sunt normala ce credeti?sic ras alcool Oricum mi-a placut mult plus ca Eden era in al noulea cer.
Astazi mi-am cumparat si masina mana a doua fiindca soacra mea nu a primit inca gippul ei asa ca noi nu am putut astepta ,principalul este ca am loc in spate pentru 3 scaune exact ceea ce am vrut.Acum astept sa-mi vina doar printesa.ras
alexandrabogdan
Scris: Tuesday, January 4, 2011 7:14 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 4/17/2008
am si eu o stare buna, am dat in sfarsit comanda la mobila pt camera Sarei. nu e gata pana la ziua ei dar e bine si mai tarziu.
raly
Scris: Tuesday, January 4, 2011 7:37 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
shirel wrote:
Beerea,la cati mai multi ani in Italia si sa-ti dea Domnul tot ce-ti doresti acolo!Ale.sa porti sanatoasa hainutzele! pupici pupici

Teo,drum bun iubita inapoi si sa nu ne uiti ,ne esti tare draga! iloveyou iloveyou

Eu am fost astazi pe post de educatoare la gradi la Eden de la 12 pana la 2.Educatoarele au avut o conferintza la care trebuiau sa participe asa ca cineva dintre parinti a trebuit sa fie la gradi impreuna cu ajutatoarea asa ca tocmai eu am fost cea care m-am oferit voluntara in luna 9 .Sunt normala ce credeti?sic ras alcool Oricum mi-a placut mult plus ca Eden era in al noulea cer.
Astazi mi-am cumparat si masina mana a doua fiindca soacra mea nu a primit inca gippul ei asa ca noi nu am putut astepta ,principalul este ca am loc in spate pentru 3 scaune exact ceea ce am vrut.Acum astept sa-mi vina doar printesa.ras

Principalul e ca te-ai simtit si tu bine!Si masina nu o vedem?majoreta majoreta Sa o folosesti sanatoasa!iloveyou iloveyou
cry2000
Scris: Tuesday, January 4, 2011 8:09 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/26/2010
Bereea,sa fiti fericiti si la cati mai multi ani acolo unde va simtiti binecoeur
bereea
Scris: Tuesday, January 4, 2011 8:17 PM
Nivel

Shirel, Cry multumesccomputerlove
flori1972
Scris: Wednesday, January 5, 2011 12:52 PM
Nivel

Inregistrat: 11/20/2009
numai bine va doresc tuturor ,sanatate ,putere de munca hearts
noi facem iar bagajele ,plecam la munte de maine pana duminica yes yes
Ely
Scris: Wednesday, January 5, 2011 1:58 PM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2006
La multi ani fetele sa aveti un an plin de bucurii si realizaricomputerlove coeur.
Noi ne-am intors din tara ieri ,a fost frumos ,am prins zapada si inca multaaa ,nu o mai vazusem de cand am plecat din tara.Am prins din toate cate ceva ,acum suntem acasa, chiar vroiam sa ajungem pentru linistea copiilor ca iarna e mai greu mai ales cu bebe.pupici
raly
Scris: Wednesday, January 5, 2011 7:39 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Distractie placuta Flory!hearts

Ely,bine ai revenit!hearts

Noi am inceput gradinitza/scoala si eu practica sapt asta si scoala sapt viitoare.M-am cam dezamagit de nici nu-mi vine sa mai merg la practica,si asa fac destul voluntariat!Am o stare .....naspa!Sper sa-mi revin!uff uff
Ana
Scris: Wednesday, January 5, 2011 9:24 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
computerlove computerlove computerlove computerlove
KRYS85
Scris: Thursday, January 6, 2011 4:45 PM
Nivel

Inregistrat: 9/23/2008
Fetelor o seara placuta va doresc!!!computerlove computerlove computerlove computerlove computerlove

Eu am o stare naspa de tot,sper sa-mi revin................cry
bereea
Scris: Thursday, January 6, 2011 5:00 PM
Nivel

Ce s-a intamplat, Krys?

noi azi am mai fost la o portie de cumparaturi - au inceput sconturile - si domnisoara mea s-a innoit din nou.
oanamaria
Scris: Thursday, January 6, 2011 5:03 PM
Nivel

Inregistrat: 4/22/2009
Si eu prin zona cu o stare bunicica .Astept zile mai bune si mai caldute.
Brandusa Ale e o norocoasa ,s-a innoit saptamana asta ,dar cu siguranta merita la cat e de silitoare si dulce.Sa le poarte sanatoasa!pupici
Va imbratisez cu drag si sa aveti o seara frumoasa.
bereea
Scris: Thursday, January 6, 2011 5:15 PM
Nivel

Multumim, Oana!computerlove Le merita din plin
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.