Nivel: Senior
Inregistrat: 6/26/2007 Mesaje: 6054
| Azi, am urmarit cu Cristina eclipsa. A fost super!!! Brandusa, multi ani cu bine in Italia. E prea frumoasa tara asta ca sa nu te bucuri de ea! Si mama are anul acesta in august , tot 10 ani de Italia. |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Madanutza, Mioara, Mariana multumesc
azi m-am dezmatat de-a binelea si i-am luat o multime de hainute Alessandrei.sunt multumita , iar ea e foarte fericita. |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11815
| Beerea,la cati mai multi ani in Italia si sa-ti dea Domnul tot ce-ti doresti acolo!Ale.sa porti sanatoasa hainutzele!
Teo,drum bun iubita inapoi si sa nu ne uiti ,ne esti tare draga!
Eu am fost astazi pe post de educatoare la gradi la Eden de la 12 pana la 2.Educatoarele au avut o conferintza la care trebuiau sa participe asa ca cineva dintre parinti a trebuit sa fie la gradi impreuna cu ajutatoarea asa ca tocmai eu am fost cea care m-am oferit voluntara in luna 9 .Sunt normala ce credeti? Oricum mi-a placut mult plus ca Eden era in al noulea cer. Astazi mi-am cumparat si masina mana a doua fiindca soacra mea nu a primit inca gippul ei asa ca noi nu am putut astepta ,principalul este ca am loc in spate pentru 3 scaune exact ceea ce am vrut.Acum astept sa-mi vina doar printesa. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| am si eu o stare buna, am dat in sfarsit comanda la mobila pt camera Sarei. nu e gata pana la ziua ei dar e bine si mai tarziu. |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
|
Principalul e ca te-ai simtit si tu bine!Si masina nu o vedem? Sa o folosesti sanatoasa! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/26/2010 Mesaje: 1515
| Bereea,sa fiti fericiti si la cati mai multi ani acolo unde va simtiti bine |
|

| Shirel, Cry multumesc |
|

Inregistrat: 11/20/2009 Mesaje: 7636
| numai bine va doresc tuturor ,sanatate ,putere de munca noi facem iar bagajele ,plecam la munte de maine pana duminica |
|

Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| La multi ani fetele sa aveti un an plin de bucurii si realizari . Noi ne-am intors din tara ieri ,a fost frumos ,am prins zapada si inca multaaa ,nu o mai vazusem de cand am plecat din tara.Am prins din toate cate ceva ,acum suntem acasa, chiar vroiam sa ajungem pentru linistea copiilor ca iarna e mai greu mai ales cu bebe. |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Distractie placuta Flory!
Ely,bine ai revenit!
Noi am inceput gradinitza/scoala si eu practica sapt asta si scoala sapt viitoare.M-am cam dezamagit de nici nu-mi vine sa mai merg la practica,si asa fac destul voluntariat!Am o stare .....naspa!Sper sa-mi revin! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| |
|

Inregistrat: 9/23/2008 Mesaje: 6611
| Fetelor o seara placuta va doresc!!!
Eu am o stare naspa de tot,sper sa-mi revin................
|
|

| Ce s-a intamplat, Krys?
noi azi am mai fost la o portie de cumparaturi - au inceput sconturile - si domnisoara mea s-a innoit din nou. |
|

Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Si eu prin zona cu o stare bunicica .Astept zile mai bune si mai caldute. Brandusa Ale e o norocoasa ,s-a innoit saptamana asta ,dar cu siguranta merita la cat e de silitoare si dulce.Sa le poarte sanatoasa! Va imbratisez cu drag si sa aveti o seara frumoasa. |
|

| Multumim, Oana! Le merita din plin |
|
|
|