Stare de spirit - 49
Subiectul anterior · Subiectul urmator
marivic
Scris: Monday, January 3, 2011 11:36 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
ALYNA,vorbeste,vb cu toata lumea care accepta sa vb cu ei,...vb cu un preot duhovnic,....iti va face mult bine.Crede-ma,vb din experienta mea,...Daca poti sa daruiesti,sa cumperi lucrusoare de copil mici si sa daruiesti,iar te va face sa te simti bine,eu asa am facut,si m-am simtit impacata.Multa putere si minte limpede iti doresc sa-ti dea Dumnezeu!angel
plamen.ramona
Scris: Monday, January 3, 2011 11:59 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
TeosOf wrote:
Oh, Marivicpupici te inteleg perfect. La mine, maine e ultima zi cand o mai petrec cu soatza si Isabelle. Pana in martie, de ziua Isabellei, nu am sa-i mai vad. Stiu cat de greu ii e si sotului tau, caci si eu, pt a nu simti singuratatea ma refugiez in munca, dar ma consolez ca totul e pt binele familiei mele.

O saptamana cat mai frumoasa tuturor!hearts hearts

Buna TeosOf ma numesc Ramona si am o fetita de 4 luni. Scuze daca te abordez in felul acesta dar am vazut ca ai scris pe forum-ul asta cum ca fetita ta daca nu ma insel ar fi avut o infectie cu e coli. daca e asa si nu gresesc ceva sau persoana, imi spui si mie cum ati scapat..Fetita mea a fost diagnosticata cu klebsiella care daca nu ma insel face parte din aceiasi familie de bacterie gram negativ. Scuze pt deranj si multumesc..
raly
Scris: Monday, January 3, 2011 12:08 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
mirela74chris
Scris: Monday, January 3, 2011 1:05 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 10/17/2009
Alyna,durerea nu trece niciodata,ramane acolo in suflet pentru totdeauna.Un copil nu il va inlocui niciodata pe altul,doar ca iti acopera rana din suflet si durerea nu mai e atat de atroce.Plangi,vorbeste,descarca-te,daca nu vorbesti si te inchizi in tine,nu rezolvi nimic.Vorbeste macar cu sotul tau,el ar putea sa te inteleaga cel mai bine.Este si un forum pentru mamicile de ingeri,daca te intereseaza,iti scriu pm.Sunt mamici care sunt in situatia ta sau si mai rea.Nu e o consolare,dar plangi si citesti pana cand te linistesti si e lucru mare sa sti ca sunt persoane care stiu exact ce simti si prin ce treci.
Nu incerca sa intelegi de ce ti s-a intamplat tie asemenea pierdere,ci gandeste-te ca Dumnezeu stie el de ce ti-a dat asemenea incercare.Si nu uita ca intotdeauna dupa furtuna vine si sore.Ai incredere ca va fi bine si pentru tine!computerlove pupici

Teo
drum bun,sanatate si multa putere.Va veni si clipa cand ii vei avea din nou alaturi pe cei dragi si atunci fericirea va fi cu atat mai mare.computerlove pupici

Pentru toate fetele o saptamana frumoasa!Multa sanatate bolnaviorilor!pupici
La noi ninge marunt,inca nu s-a asezat bine.Si se anunta polei,iar eu trebuie sa merg maine sa fac ITP-uluff
marivic
Scris: Monday, January 3, 2011 1:08 PM
Nivel

Si la noi ninge marunt,MIRELA,....sic pupici hearts
TeosOf
Scris: Monday, January 3, 2011 6:33 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/4/2008
plamen.ramona wrote:

Buna TeosOf ma numesc Ramona si am o fetita de 4 luni. Scuze daca te abordez in felul acesta dar am vazut ca ai scris pe forum-ul asta cum ca fetita ta daca nu ma insel ar fi avut o infectie cu e coli. daca e asa si nu gresesc ceva sau persoana, imi spui si mie cum ati scapat..Fetita mea a fost diagnosticata cu klebsiella care daca nu ma insel face parte din aceiasi familie de bacterie gram negativ. Scuze pt deranj si multumesc..

Ramona, bine ai venit si sa-ti traiasca fetita!angel Intr-adevar, Isabelle, fata mea, a avut e-coli la 5 luni. Avea diaree apoasa, nu foarte grav, maxim de doua ori pe zi. Diareea a fost singurul simptom. Ni s-a recomandat un antibiotic din grupa penicilinelor, nu-i mai retin numele, dar nici nu l-am gasit in farmacii. Dupa cateva zile, doctora ne-a spus sa-i dam augmentin timp de 7 zile, din 12 in 12 ore. Cu augmentin i-a trecut, n-am mai avut probleme.
Multa sanatate.hearts

Alyna, multa putere iti doresc.computerlove

Mirela, multumesc multpupici

Raly, de acum o sa ma vedeticomputerlove

marivic
Scris: Monday, January 3, 2011 6:52 PM
Nivel

TEO,ai si ajuns?topai topai Bine ai ajuns!computerlove computerlove
AlexandraL
Scris: Monday, January 3, 2011 8:39 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/18/2007
La multi ani, fetelor! Sa aveti un an mai bun, cu mai multe impliniri, cu pace si dragoste computerlove
plamen.ramona
Scris: Monday, January 3, 2011 9:41 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
TeosOf wrote:

Ramona, bine ai venit si sa-ti traiasca fetita!angel Intr-adevar, Isabelle, fata mea, a avut e-coli la 5 luni. Avea diaree apoasa, nu foarte grav, maxim de doua ori pe zi. Diareea a fost singurul simptom. Ni s-a recomandat un antibiotic din grupa penicilinelor, nu-i mai retin numele, dar nici nu l-am gasit in farmacii. Dupa cateva zile, doctora ne-a spus sa-i dam augmentin timp de 7 zile, din 12 in 12 ore. Cu augmentin i-a trecut, n-am mai avut probleme.
Multa sanatate.hearts

Alyna, multa putere iti doresc.computerlove

Mirela, multumesc multpupici

Raly, de acum o sa ma vedeticomputerlove

Multumesc mult. inca o data scuze ptr abordare, vad ca tema e cu totul alta dar m-am bucurat sa vad ca "a avut" acea infectie, adica a trecut. Peste tot citesc ca recidiveaza, ca devine rezistanta la antibiotic....iar de la klebsiella dupa tratamentul cu antibiotic e mai mult ca posibil sa apara si e coli...Alina, fetita mea a facut un tratament cu antibiotic timp in care scaunul i-a revenit la normal (inainte fiind f inchis la culoare si plin de mucus) dar acum vad ca a devenit asa cum ai spus si tu...doua trei pe zi dar diareic, urat mirositor. Asta ar fi si la noi unul din simptmome plus lipsa totala a apetitului. Oricum am refacut urocultura si asteptam rezultatul. Eu sunt noua pe acest forum si nu i-am dat de cap inca, banghead nu prea am avut timp dar m-am bucurat de raspus deoarece sunt singurica cu alina, locuim in Bulgaria sotul meu fiind la munca departe de noi. Si imi face placere sa citesc discutiile si sper sa pot participa deoarece sunt multe lucruri de invatat din experienta altora. O seara placuta.
TeosOf
Scris: Tuesday, January 4, 2011 12:35 AM
Nivel

Inregistrat: 3/4/2008
plamen.ramona wrote:

Multumesc mult. inca o data scuze ptr abordare, vad ca tema e cu totul alta dar m-am bucurat sa vad ca "a avut" acea infectie, adica a trecut. Peste tot citesc ca recidiveaza, ca devine rezistanta la antibiotic....iar de la klebsiella dupa tratamentul cu antibiotic e mai mult ca posibil sa apara si e coli...Alina, fetita mea a facut un tratament cu antibiotic timp in care scaunul i-a revenit la normal (inainte fiind f inchis la culoare si plin de mucus) dar acum vad ca a devenit asa cum ai spus si tu...doua trei pe zi dar diareic, urat mirositor. Asta ar fi si la noi unul din simptmome plus lipsa totala a apetitului. Oricum am refacut urocultura si asteptam rezultatul. Eu sunt noua pe acest forum si nu i-am dat de cap inca, banghead nu prea am avut timp dar m-am bucurat de raspus deoarece sunt singurica cu alina, locuim in Bulgaria sotul meu fiind la munca departe de noi. Si imi face placere sa citesc discutiile si sper sa pot participa deoarece sunt multe lucruri de invatat din experienta altora. O seara placuta.

Fetei mele nu i-a recidivat. Acum are aproape 15 ani. O singura problema am avut cu stafilococul auriu, cand avea 10-11 ani, caci la analize, exudat faringian si nazal, nu-i iesea ca ar avea ceva. Cand a inceput sa-i apara si la ochi, un fel de puroi, am dus-o la analize, i-au luat secretie de la ochi si asa am aflat de stafilococ. Si aici tot cu augmentin i-am facut tratament, iar de atunci nu am mai avut niciun fel de probleme. Ea are sistemul imunitar puternic, caci daca-mi raceste o data pe an e mult.
Pt fetita ta, urmeaza antibiograma, iar mai tarziu incearca sa-i intaresti sistemul imunitar.angel
Stiu ca e greu sa fii singura, mai ales cu un copilas atat de mic, dar sper ca aici nu te vei mai simti atat de singurica, sunt sigura ca o sa-ti placa.pupici coeur

Marivic, inca n-am ajuns. Plec cand se mai lumineaza si voi ajunge la malul Marii Nordului spre dupa-amiaza.computerlove
mhldvrc
Scris: Tuesday, January 4, 2011 6:50 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 10/3/2008
Of, of, of. Peste 2 zile-mi pleaca fata cry Mi-e tare greu banghead... am o stare ciudata rau ... tristete, neliniste dar si bucurie, asta-i visul ei.

Mioara, te inteleg perfect, stiu cum este.

Teo, drum bun, sa ajungi cu bine.

Va pupici pupici pupici pe toate coeur iloveyou
bereea
Scris: Tuesday, January 4, 2011 8:35 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Sunt furioasa rau de tot.Am avut musafiri zilele astea si au venit cu un copil bolnav , cu febra si tuse.Urmarea? ale are acum febra si tuse.Asta-noapte a tusit tot timpul.Si daca n-ar fi stiu mama respectiva ca eu nu primesc si nu merg in vizite cu un copi bolnav? am noroc ca fosta bona a Alessandrei sta la noi saptamana aceasta , altfel ce ma faceam? Am jurat ca daca se mai intampla o data nu-i primesc.Ii intorc de usa.Off!

Azi implinesc 10 ani de cand sunt in Italia si imi urez multi ani inainte ras

O zi buna tuturorcomputerlove
mariana71
Scris: Tuesday, January 4, 2011 8:49 AM
Nivel

Inregistrat: 10/14/2009
Bereea ,sa va ajute Domnul.Multa sanatate fetitei si cum te mai intelegbataus .

Astazi ,e eclipsa de soare ,daca nu o sa fie prea innorat sa vad ceva.
marivic
Scris: Tuesday, January 4, 2011 9:48 AM
Nivel

TEO,am crezut ca ai si ajunsras sorry Drum bun!hearts
MIHAELA,offf,cat este de greu,....uite ca ne inmultim,....si Mirela si tu si eu,si Teo si mai sunt fete care trecem prin asta.Este groaznic,imi revin cu greu,....ca apoi sa suspin in fiecare seara cand ma bag in pat,...Gandeste-te ca va avea un viitor,poate ca va vrea Dumnezeu si va avea o alta viata,o sansa acolo,caci aici,vezi,este din ce in ce mai rau,....uff
BRANDUSA,eu as fi apostrofat-o de la inceput,in asa fel incat sa se simta si sa nu mai plece cu copilul bolnav de la ea din casa,ca sa imbolnaveasaca si pe altii.Offff,ce oameni inconstientiuff uff uff Sanatate multa lui Ale,.....Off,saraca de tine,...te inteleg prin ce stare de nervi treci,...bataus bataus bataus ce i-as mai da eu,sic Ahhhh,si LA MULTI ANI FERICITI,ACOLO UNDE TE SIMTI ACASA!coeur coeur coeur
Fetelor va pup si va iubescpupici hearts
mhldvrc
Scris: Tuesday, January 4, 2011 1:18 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 10/3/2008
Da, Mioara, bine zici ... este altceva ... acolo poate face arheologie, aici ar fi facut doar istorie. Ea si-a dorit mereu sa fie arheolog, de prin clasa a II a numai la asta viseaza, cum sa n-o las. Asa ca nu m-am opus, chiar o sustin, desi imi este foarte greu fara ea. Pot spune ca-mi este cea mai buna prietena, nu doar fiica.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.