Stare de spirit - 49
Subiectul anterior · Subiectul urmator
raly
Scris: Saturday, January 1, 2011 6:49 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
img

La Multi Ani fetelor!Va pup pe toate!iloveyou iloveyou

Eu am o febra musculara de mor!Au,au!ras ras
shirel
Scris: Saturday, January 1, 2011 7:04 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
raly wrote:
img

La Multi Ani fetelor!Va pup pe toate!iloveyou iloveyou

Eu am o febra musculara de mor!Au,au!ras ras

Ei,ati chefuit voi nu gluma aaaa? hohot hohot hohot Vai iubita va multumesc din inima pentru telefon m-am simtit asa de minunat exact ca si cum ati fi fost cu voi!Va iubesc din tot sufletul! iloveyou iloveyou pupici pupici
mama Alessiei
Scris: Saturday, January 1, 2011 7:22 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/16/2009
Fetele, La multi ani 2011 !
Multa sanatate, fericire si belsug sa va aduca noul an!
computerlove

mama Alessiei attached the following image(s):
images.jpg

cry2000
Scris: Sunday, January 2, 2011 10:19 AM
Nivel

Inregistrat: 10/26/2010
Am o stare de oboseala,ma doare in gat,am nasul infundat,tusesc si pe deasupra cred ca am si nevralgiepale
bereea
Scris: Sunday, January 2, 2011 10:29 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
stare de lene asociata cu o usoara durere de cap.azi nu mai vreau musafiri.ras
oanamaria
Scris: Sunday, January 2, 2011 10:57 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
La Multi ANi! si un An plin de impliniri!computerlove
Eu cu cafeluta si sa vad ce mai faceti voi.O zi buna sa aveti!
Ana
Scris: Sunday, January 2, 2011 11:42 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
O zi frumoasa tuturor!!!angel angel
Katrina
Scris: Sunday, January 2, 2011 11:51 AM
Nivel

Inregistrat: 3/9/2010
O zi frumoasa si odihnitoare,sa va faceti forte proaspete pentru inca un an de munca.De maine gata cu lenevealaras

Am o stare super ,va indemn pe voi la odihna ,dar eu astept musafiri pe la 16**hainoroc ,maine o sa fiu frantapale .

pupici computerlove
KRYS85
Scris: Sunday, January 2, 2011 1:19 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 9/23/2008

Eu am inceput anul foarte bine dar acum o trag cu o raceala de toata minuneabanghead banghead ...!!!

O zi frumoasa tuturorcomputerlove computerlove computerlove !!!
marivic
Scris: Sunday, January 2, 2011 1:21 PM
Nivel

Inregistrat: 8/10/2007
Am o stare naspa rauplans plans plans Este ultima zi in care stau cu jumatatea mea iubita;maine dimineata la 6 pleacaplans plans plans Am o stare groaznica,....vreau bani sa putem trai linistiti acasa,unul langa altul,.....sa traim linistiti atat cat mai avem de trait.Sotul meu nu se simte bine,dar nu vrea sa-mi spuna,vad asta pe el,munceste ca sa terminam casa pt.copii,....dar eu vreau sa fie sanatos in primul rand.Ma doare ingrozitor ,imi vine sa urlu,...dar cum sta acasa,gata si banii,....se duc,.....as face orice sa pot castiga mai mult,sa nu mai fie nevoit sa plece,....plans plans plans
TeosOf
Scris: Sunday, January 2, 2011 10:42 PM
Nivel

Inregistrat: 3/4/2008
Oh, Marivicpupici te inteleg perfect. La mine, maine e ultima zi cand o mai petrec cu soatza si Isabelle. Pana in martie, de ziua Isabellei, nu am sa-i mai vad. Stiu cat de greu ii e si sotului tau, caci si eu, pt a nu simti singuratatea ma refugiez in munca, dar ma consolez ca totul e pt binele familiei mele.

O saptamana cat mai frumoasa tuturor!hearts hearts
marivic
Scris: Sunday, January 2, 2011 10:52 PM
Nivel

Inregistrat: 8/10/2007
TeosOf wrote:
Oh, Marivicpupici te inteleg perfect. La mine, maine e ultima zi cand o mai petrec cu soatza si Isabelle. Pana in martie, de ziua Isabellei, nu am sa-i mai vad. Stiu cat de greu ii e si sotului tau, caci si eu, pt a nu simti singuratatea ma refugiez in munca, dar ma consolez ca totul e pt binele familiei mele.

O saptamana cat mai frumoasa tuturor!hearts hearts

Offf,Teo,......ce greu trebuie sa-ti fie si tie,.....plans plans plans e foarte greu,....e foarte dureros,....plans plans
Drum bun,sa ajungi cu bine si putere de munca iti doresc!computerlove pupici hearts
TeosOf
Scris: Sunday, January 2, 2011 11:09 PM
Nivel

Inregistrat: 3/4/2008
Multumesc mult Mioaracomputerlove Multa sanatate si tie si tuturor celorlalte fetepupici pupici
Alyna
Scris: Monday, January 3, 2011 9:26 AM
Nivel

Inregistrat: 2/15/2006
Am o stare nasoala rau.....Noaptea plang...ziua noroc de Matei ca nu-mi da timp de gandire...Ma tot intreb de ce mi se intampla mie....Ma doare sufletul cand vad o gravida pe strada....nu e rautate si invidie...e doar durere...Mi-e dor de burtica mea.....de copilasul meu scump...Toata lumea se comporta de ca si cum nu s-ar fi intamplat.Probabil se gandesc ca asa mi-e mie mai bine...ca ma menajeaza...Dar e greu sa nu pot discuta despre ceea ce simt.M-am inchis in mine si incerc sa ma vindec singura.Lumea merge innainte,eu raman cu durerea mea.
alexandrabogdan
Scris: Monday, January 3, 2011 10:45 AM
Nivel

Inregistrat: 4/17/2008
alyna nu e bine sa ramai cu durerea ta. nu te vei vindeca niciodata asa. stiu f bine ce vorbesc, am stat cu durerea mea aprope jumate de an ... iar cand am inceput sa vb despre ce s-a intamplat am inceput sa accept si am inceput sa ma vindec.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.