|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| 
La Multi Ani fetelor!Va pup pe toate!
Eu am o febra musculara de mor!Au,au! |

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
|
Ei,ati chefuit voi nu gluma aaaa? Vai iubita va multumesc din inima pentru telefon m-am simtit asa de minunat exact ca si cum ati fi fost cu voi!Va iubesc din tot sufletul! |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/16/2009 Mesaje: 1578
| Fetele, La multi ani 2011 ! Multa sanatate, fericire si belsug sa va aduca noul an! mama Alessiei attached the following image(s):

|

Inregistrat: 10/26/2010 Mesaje: 1515
| Am o stare de oboseala,ma doare in gat,am nasul infundat,tusesc si pe deasupra cred ca am si nevralgie |

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| stare de lene asociata cu o usoara durere de cap.azi nu mai vreau musafiri. |

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| La Multi ANi! si un An plin de impliniri! Eu cu cafeluta si sa vad ce mai faceti voi.O zi buna sa aveti! |

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| O zi frumoasa tuturor!!! |

Inregistrat: 3/9/2010 Mesaje: 3457
| O zi frumoasa si odihnitoare,sa va faceti forte proaspete pentru inca un an de munca.De maine gata cu leneveala
Am o stare super ,va indemn pe voi la odihna ,dar eu astept musafiri pe la 16** ,maine o sa fiu franta .
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 9/23/2008 Mesaje: 6611
|
Eu am inceput anul foarte bine dar acum o trag cu o raceala de toata minunea ...!!!
O zi frumoasa tuturor !!! |

Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Am o stare naspa rau Este ultima zi in care stau cu jumatatea mea iubita;maine dimineata la 6 pleaca Am o stare groaznica,....vreau bani sa putem trai linistiti acasa,unul langa altul,.....sa traim linistiti atat cat mai avem de trait.Sotul meu nu se simte bine,dar nu vrea sa-mi spuna,vad asta pe el,munceste ca sa terminam casa pt.copii,....dar eu vreau sa fie sanatos in primul rand.Ma doare ingrozitor ,imi vine sa urlu,...dar cum sta acasa,gata si banii,....se duc,.....as face orice sa pot castiga mai mult,sa nu mai fie nevoit sa plece,.... |
|
Inregistrat: 3/4/2008 Mesaje: 7332
| Oh, Marivic te inteleg perfect. La mine, maine e ultima zi cand o mai petrec cu soatza si Isabelle. Pana in martie, de ziua Isabellei, nu am sa-i mai vad. Stiu cat de greu ii e si sotului tau, caci si eu, pt a nu simti singuratatea ma refugiez in munca, dar ma consolez ca totul e pt binele familiei mele.
O saptamana cat mai frumoasa tuturor! |
|

Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| TeosOf wrote:Oh, Marivic  te inteleg perfect. La mine, maine e ultima zi cand o mai petrec cu soatza si Isabelle. Pana in martie, de ziua Isabellei, nu am sa-i mai vad. Stiu cat de greu ii e si sotului tau, caci si eu, pt a nu simti singuratatea ma refugiez in munca, dar ma consolez ca totul e pt binele familiei mele. O saptamana cat mai frumoasa tuturor! Offf,Teo,......ce greu trebuie sa-ti fie si tie,..... e foarte greu,....e foarte dureros,.... Drum bun,sa ajungi cu bine si putere de munca iti doresc! |
|
Inregistrat: 3/4/2008 Mesaje: 7332
| Multumesc mult Mioara Multa sanatate si tie si tuturor celorlalte fete |
|

Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 1320
| Am o stare nasoala rau.....Noaptea plang...ziua noroc de Matei ca nu-mi da timp de gandire...Ma tot intreb de ce mi se intampla mie....Ma doare sufletul cand vad o gravida pe strada....nu e rautate si invidie...e doar durere...Mi-e dor de burtica mea.....de copilasul meu scump...Toata lumea se comporta de ca si cum nu s-ar fi intamplat.Probabil se gandesc ca asa mi-e mie mai bine...ca ma menajeaza...Dar e greu sa nu pot discuta despre ceea ce simt.M-am inchis in mine si incerc sa ma vindec singura.Lumea merge innainte,eu raman cu durerea mea. |
|

Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| alyna nu e bine sa ramai cu durerea ta. nu te vei vindeca niciodata asa. stiu f bine ce vorbesc, am stat cu durerea mea aprope jumate de an ... iar cand am inceput sa vb despre ce s-a intamplat am inceput sa accept si am inceput sa ma vindec. |
|
|