Stare de spirit - 49
Subiectul anterior · Subiectul urmator
dari
Scris: Saturday, December 18, 2010 11:26 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 12/27/2009
Te felicit si aici Ingerash!computerlove computerlove computerlove
ingerash
Scris: Saturday, December 18, 2010 11:39 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Alexandra,multumesccomputerlove pupici pupici pupici
marivic,multumesc,multumim!computerlove pupici pupici pupici
koko,Mariana,raly,bereea,Mela,petronela_gav,misha,dari,va multumesc dragele mele!Voi avea grija computerlove coeur hearts hearts hearts
Praslea,cum asa???M-ai pus pe ganduricomputerlove iloveyou pupici pupici pupici
Mirela,bun bancul asa-i si se pare ca e adevaratras ras ras hohot hohot hohot Multumesc!iloveyou
bulibuli,multumesc,te astept si pe tinetopai pupici pupici pupici pupici computerlove

Va doresc o noapte odihnitoare si va doresc duminica placuta!computerlove coeur coeur coeur

praslea_cel_voinic
Scris: Sunday, December 19, 2010 1:40 AM
Nivel

Inregistrat: 6/19/2009
Ingerashcomputerlove pupici iloveyou
O duminica placuta tuturor, eu am trecut cu brio testul cu 3 copii in casa o zi intreaga...scuze, 4 cu tot cu sotz...:018:dance hohot hohot hohot
shirel
Scris: Sunday, December 19, 2010 9:29 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Eu din nou o iau de la capat ,astazi se interneaza iarasi maica mea pentru operatie sper ca sa nu se mai amane si sa trecem si peste asta cu bine.Yohanan si Oshry bolnavi acasa asa ca fetelor nu ma plictisesc deloc !alcool alcool Bine macar ca eu sunt bine si pot sa tin totul pe spatele meu ca daca nu ...nu vreau sa stiu ce se intampla cu familia mea.Educatoarea lui Eden vrea sa stie cand pot sa-i fac ziua de nastere si eu deocamdata nu am nici un raspuns pentru ea,....tare as vrea ca totul sa reintre in normal.nervi

Va doresc tuturor o duminica minunata ,multa sanatate ca asta este cea mai principala ! computerlove pupici computerlove pupici
ingerash
Scris: Sunday, December 19, 2010 9:32 AM
Nivel

praslea_cel_voinic wrote:
Ingerashcomputerlove pupici iloveyou
O duminica placuta tuturor, eu am trecut cu brio testul cu 3 copii in casa o zi intreaga...scuze, 4 cu tot cu sotz...:018:dance hohot hohot hohot

Faci training?!Te pregatesti de bebe3 hohot pupici iloveyou

La noi zapada a crescut si mai mult.Asteptam musafiri dar vin de departe si drumurile sunt inzapezite...ne-au sunat ca nu pot sa vina ...azi poate iesim putin sa ne pozam prin zapadayes yes yesyes yes yes hainoroc
ingerash
Scris: Sunday, December 19, 2010 9:34 AM
Nivel

shirel wrote:
Eu din nou o iau de la capat ,astazi se interneaza iarasi maica mea pentru operatie sper ca sa nu se mai amane si sa trecem si peste asta cu bine.Yohanan si Oshry bolnavi acasa asa ca fetelor nu ma plictisesc deloc !alcool alcool Bine macar ca eu sunt bine si pot sa tin totul pe spatele meu ca daca nu ...nu vreau sa stiu ce se intampla cu familia mea.Educatoarea lui Eden vrea sa stie cand pot sa-i fac ziua de nastere si eu deocamdata nu am nici un raspuns pentru ea,....tare as vrea ca totul sa reintre in normal.nervi

Va doresc tuturor o duminica minunata ,multa sanatate ca asta este cea mai principala ! computerlove pupici computerlove pupici

Vai Shirel,cate mai griji mai ai!Multa sanatate va doresc si tie putere ,multacomputerlove grup pupici pupici pupici
bereea
Scris: Sunday, December 19, 2010 9:43 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Shirel, numai bine, stiu ca Dumnezeu te va intari ca intotdeaunapupici

Ingeras, zapada...ce fain
Miri
Scris: Sunday, December 19, 2010 9:51 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
Shirel, multa putere sa-ti dea Dumnezeu sa poti sa faci fatza tuturor problemelor!angel Si sa ai grija ( si ) de tine!

Si la noi e zapada,a nins si ieri, e ca in povesti....bounce bounce
Va doresc tuturor o zi minunata!:018:
raly
Scris: Sunday, December 19, 2010 10:02 AM
Nivel

Inregistrat: 12/17/2007
Sa aveti o duminica placuta fetelor!hearts hearts
KRYS85
Scris: Sunday, December 19, 2010 7:30 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 9/23/2008
Fetelor multumesc mult tuturor sanatate si voua ca e mai buna ca toatepupici pupici pupici pupici angel angel angel !!!!!

Ingeras felicitari sarcina usoara!!!!!!yes yes coeur coeur coeur coeur coeur coeur computerlove computerlove computerlove computerlove computerlove computerlove computerlove
mariana71
Scris: Sunday, December 19, 2010 10:08 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 10/14/2009
Shirel ,numai bine mamei si voua!Tu ai grija cu bebelul tau ,ca la cate spui ca faci ,chiar ca ai energie cat un leusic .

Eu am inima cat un purice ,ca maine soacra merge la control la chirurg si sa vedem ce trebuie sa facem,cum or sa decurga "treburile".Saptamana trecuta sotul a rezolvat totul cu documentele si acum e totul ok in privinta asta.Sper din tot sufletul sa fie totul bine si sa nu fie complicatii.Cu D-zeu inainte.
bulibuli
Scris: Sunday, December 19, 2010 10:08 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
shirel wrote:

Bulibuli,cred ca stii ca eu astept aceeasi veste si de la tine!Hai pe munca ,iubita mai sunt locuri libere la aspirate !sic ras dance

Multumesc, stau de 3 ani la aspirante, sunt cap de lista.... eu muncesc sa scap de-acolo!! pupici
raly
Scris: Sunday, December 19, 2010 10:10 PM
Nivel

Inregistrat: 12/17/2007
yes yes yes Am primit o veste buna in legatura cu Revelionul!dance dance dance
praslea_cel_voinic
Scris: Monday, December 20, 2010 3:49 AM
Nivel

Inregistrat: 6/19/2009
ingerash wrote:

Faci training?!Te pregatesti de bebe3 hohot pupici iloveyou

Da, da...hohot hohot hohot A fost un sentiment placut...Daca o sa fie bb3, o sa fie peste vreo 2-3 ani...
Noi ne pregatim de sarbatori dance Maine fac toba si cred ca si slaninutza...hainoroc
O saptamana placuta si spor la pregatiri...computerlove
Ana
Scris: Monday, December 20, 2010 8:55 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Am inceput saptamana cu bine!!!yes yes yes dance dance dance

Alexandra te felicit si aici pentru Matei!!angel

sa fiti sanatosi!!hearts hearts
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.