|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/27/2009 Mesaje: 3468
| Te felicit si aici Ingerash! |
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Alexandra,multumesc marivic,multumesc,multumim! koko,Mariana,raly,bereea,Mela,petronela_gav,misha,dari,va multumesc dragele mele!Voi avea grija Praslea,cum asa???M-ai pus pe ganduri Mirela,bun bancul asa-i si se pare ca e adevarat Multumesc! bulibuli,multumesc,te astept si pe tine
Va doresc o noapte odihnitoare si va doresc duminica placuta!
|
Inregistrat: 6/19/2009 Mesaje: 2349
| Ingerash O duminica placuta tuturor, eu am trecut cu brio testul cu 3 copii in casa o zi intreaga...scuze, 4 cu tot cu sotz...:018: |
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Eu din nou o iau de la capat ,astazi se interneaza iarasi maica mea pentru operatie sper ca sa nu se mai amane si sa trecem si peste asta cu bine.Yohanan si Oshry bolnavi acasa asa ca fetelor nu ma plictisesc deloc ! Bine macar ca eu sunt bine si pot sa tin totul pe spatele meu ca daca nu ...nu vreau sa stiu ce se intampla cu familia mea.Educatoarea lui Eden vrea sa stie cand pot sa-i fac ziua de nastere si eu deocamdata nu am nici un raspuns pentru ea,....tare as vrea ca totul sa reintre in normal.
Va doresc tuturor o duminica minunata ,multa sanatate ca asta este cea mai principala ! |
| praslea_cel_voinic wrote:
Faci training?!Te pregatesti de bebe3
La noi zapada a crescut si mai mult.Asteptam musafiri dar vin de departe si drumurile sunt inzapezite...ne-au sunat ca nu pot sa vina ...azi poate iesim putin sa ne pozam prin zapada |
|
Vai Shirel,cate mai griji mai ai!Multa sanatate va doresc si tie putere ,multa |
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Shirel, numai bine, stiu ca Dumnezeu te va intari ca intotdeauna
Ingeras, zapada...ce fain |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Shirel, multa putere sa-ti dea Dumnezeu sa poti sa faci fatza tuturor problemelor! Si sa ai grija ( si ) de tine!
Si la noi e zapada,a nins si ieri, e ca in povesti.... Va doresc tuturor o zi minunata!:018: |
|
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Sa aveti o duminica placuta fetelor! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 9/23/2008 Mesaje: 6611
| Fetelor multumesc mult tuturor sanatate si voua ca e mai buna ca toate !!!!!
Ingeras felicitari sarcina usoara!!!!!! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 10/14/2009 Mesaje: 5442
| Shirel ,numai bine mamei si voua!Tu ai grija cu bebelul tau ,ca la cate spui ca faci ,chiar ca ai energie cat un leu .
Eu am inima cat un purice ,ca maine soacra merge la control la chirurg si sa vedem ce trebuie sa facem,cum or sa decurga "treburile".Saptamana trecuta sotul a rezolvat totul cu documentele si acum e totul ok in privinta asta.Sper din tot sufletul sa fie totul bine si sa nu fie complicatii.Cu D-zeu inainte. |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
|
Multumesc, stau de 3 ani la aspirante, sunt cap de lista.... eu muncesc sa scap de-acolo!! |
|
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Am primit o veste buna in legatura cu Revelionul! |
|
Inregistrat: 6/19/2009 Mesaje: 2349
| Da, da... A fost un sentiment placut...Daca o sa fie bb3, o sa fie peste vreo 2-3 ani... Noi ne pregatim de sarbatori Maine fac toba si cred ca si slaninutza... O saptamana placuta si spor la pregatiri... |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Am inceput saptamana cu bine!!!
Alexandra te felicit si aici pentru Matei!!
sa fiti sanatosi!! |
|
|