Stare de spirit - 49
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Anelise
Scris: Tuesday, September 21, 2010 3:20 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
De aici am plecat! angel Pupici tuturor si numai stari de bine si frumos! pupici sunny
roxinthya
Scris: Tuesday, September 21, 2010 3:25 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 11/10/2009
Eu sunt bucuroasa ca Lia a nascut cu bine! yes yes yes
Si am emotii ca merg la ginecolog si in caz ca sunt insarcinata s-ar putea sa se si vada ceva nu-i asa? topai topai
Mela
Scris: Tuesday, September 21, 2010 5:28 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 11/19/2006
Delfinasa,cam care ar fi cerintele? poate ni le expui la un topic mai potrivit pupici

Roxi,sa fie asa cum iti doresti angel

seara placuta tuturor computerlove
bulibuli
Scris: Tuesday, September 21, 2010 6:34 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
Sunt suparata foc, astia de la salarii m-au furat pe fatza, am cerut recalcularea salariului luna trecuta si trebuia sa primesc diferenta odata cu salariul de luna asta si nu mi-a intrat desi ei spun ca e bagata in salariul brut, numai ca nu stiu cum naiba.. e invizibila.. o diferenta de 3 milioane... si nu e prima data cand imi "ciupesc" din salariu sau bonuri, dar acum e prea grosolana... ce pot sa fac oare sa o scot la capat, m-am saturat de minciuni si de nesimtire pana peste cap.. nervi
Maria & Mario
Scris: Tuesday, September 21, 2010 7:51 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
Eu sunt happy !
Irinuca , La multi ani ! Sa fii sanatoasa , fericita si implinita !!! computerlove
Ma bucur ca am reusit sa intru si eu astazi jumatate de ora sa va rasfoiesc !
Va doresc ----- tot ce va doriti voi !!!!! computerlove
t-mihaela
Scris: Tuesday, September 21, 2010 8:27 PM
Nivel

Inregistrat: 6/20/2008
Delfinasa, sa faci galagie box2 Si pe mine ma deranjeaza temele Dianei ca sta 3 ore dar la noi problema e ca ea e proaspat emigrant si pana prinde din urma limba ,si alte mici kestii care-i fac viata grea o sa mai sufere.IN mod normal tema tre sa fie de jumate de ora maxim o ora asa scrie in hartia noastra.

Eu sunt happy ,o sa beu de bucurie ca dupa nici doua luni de voluntariat am primit oferta de angajare , si nu asta ma face fericita ci faptul ca sunt agreeata si dorita in colectivitate ,colegele sunt de nota 20 ,sefa o draguta sic Haleluia,mi se aseaza si mie astrele in sfarsit .Colega mea a primit o oferta de la o scoala mai mare cu un salariu de m-am cruicit , nu stiam ca se poate castiga asa bine in Montessori ,deci sunt pe drumul cel bun .bounce
KRYS85
Scris: Tuesday, September 21, 2010 8:31 PM
Nivel

Inregistrat: 9/23/2008
hainoroc Eu sunt super fericita,azi mi-am cumparat ce mi-am dorit !!!yes yes yes yes yes
praslea_cel_voinic
Scris: Tuesday, September 21, 2010 9:28 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 6/19/2009
t-mihaela wrote:
Delfinasa, sa faci galagie box2 Si pe mine ma deranjeaza temele Dianei ca sta 3 ore dar la noi problema e ca ea e proaspat emigrant si pana prinde din urma limba ,si alte mici kestii care-i fac viata grea o sa mai sufere.IN mod normal tema tre sa fie de jumate de ora maxim o ora asa scrie in hartia noastra.

Eu sunt happy ,o sa beu de bucurie ca dupa nici doua luni de voluntariat am primit oferta de angajare , si nu asta ma face fericita ci faptul ca sunt agreeata si dorita in colectivitate ,colegele sunt de nota 20 ,sefa o draguta sic Haleluia,mi se aseaza si mie astrele in sfarsit .Colega mea a primit o oferta de la o scoala mai mare cu un salariu de m-am cruicit , nu stiam ca se poate castiga asa bine in Montessori ,deci sunt pe drumul cel bun .bounce

Mihaela yes yes yes yes felicitari!!!! Sa fie intr-un ceas bun!computerlove pupici Ma bucur enorm pentru tine!!! Pana la urma cineva acolo sus le aranjeaza mai bine pentru voi! coeur
Mie a inceput sa imi creasca cultura de morcovi...hohot pana pe la mijlocul lui octombrie...sper sa dea cel de sus sa fie anul asta ceva pus deoparte pt mine...:018: In rest...inca fac curat....hohot care vine sa ma ajute????sic E cam greu sa faci curatenie generala cu doi copii mici...
Va pup si va doresc o zi/seara placuta!pupici
raly
Scris: Tuesday, September 21, 2010 9:32 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Miha,chiar ma bucur pentru tine!Felicitari!newclap newclap newclap
bulibuli
Scris: Tuesday, September 21, 2010 9:56 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
Felicitari, Mihaela.. tine-o tot asa!! dance
oanamaria
Scris: Tuesday, September 21, 2010 10:09 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Ma bucur Miha ca ti-ai gasit calea ca stiu ca ai trecut printr-o perioada grea.Felicitari si succes pe mai departe!computerlove
t-mihaela
Scris: Wednesday, September 22, 2010 2:29 AM
Nivel

Inregistrat: 6/20/2008
Multumesc fetelor, Praslica, ai un avatar traznet hohot topai
bereea
Scris: Wednesday, September 22, 2010 8:05 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Felicitari, Mihaela!newclap newclap

eu sunt happy pentru ca Ale cand a iesit ieri de la lectia de pian m-a intrebat daca poate merge si azi.cool

O zi buna tuturor:923:
Anelise
Scris: Wednesday, September 22, 2010 8:06 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Mihaela, felicitari si numai bine! newclap pupici
Praslica, tu iar faci curat? ras
Of, Buli, nu stiu ce sfat sa-ti dau! pupici
Eu mai stau putin si o iau iar din loc. furisat Va pup si va doresc o zi frumoasa! sunny
bulinutza
Scris: Wednesday, September 22, 2010 8:36 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/14/2007
bulibuli wrote:
Sunt suparata foc, astia de la salarii m-au furat pe fatza, am cerut recalcularea salariului luna trecuta si trebuia sa primesc diferenta odata cu salariul de luna asta si nu mi-a intrat desi ei spun ca e bagata in salariul brut, numai ca nu stiu cum naiba.. e invizibila.. o diferenta de 3 milioane... si nu e prima data cand imi "ciupesc" din salariu sau bonuri, dar acum e prea grosolana... ce pot sa fac oare sa o scot la capat, m-am saturat de minciuni si de nesimtire pana peste cap.. nervi

Mai si Alin s-a plans zilele trecute ca i-au intrat mult prea putini bani...M-ai pus pe ganduri...uff uff uff Pot fi astia chiar atat de porci???? Nu-i de ajuns ca s-a miscosrat deja micsorarea????angry angry angry

Offfff...I hate this country!!!closedtopic
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.