Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| De aici am plecat! Pupici tuturor si numai stari de bine si frumos!  |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Eu sunt bucuroasa ca Lia a nascut cu bine! Si am emotii ca merg la ginecolog si in caz ca sunt insarcinata s-ar putea sa se si vada ceva nu-i asa? |
|
 Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Delfinasa,cam care ar fi cerintele? poate ni le expui la un topic mai potrivit
Roxi,sa fie asa cum iti doresti
seara placuta tuturor |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| Sunt suparata foc, astia de la salarii m-au furat pe fatza, am cerut recalcularea salariului luna trecuta si trebuia sa primesc diferenta odata cu salariul de luna asta si nu mi-a intrat desi ei spun ca e bagata in salariul brut, numai ca nu stiu cum naiba.. e invizibila.. o diferenta de 3 milioane... si nu e prima data cand imi "ciupesc" din salariu sau bonuri, dar acum e prea grosolana... ce pot sa fac oare sa o scot la capat, m-am saturat de minciuni si de nesimtire pana peste cap.. |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Eu sunt happy ! Irinuca , La multi ani ! Sa fii sanatoasa , fericita si implinita !!! Ma bucur ca am reusit sa intru si eu astazi jumatate de ora sa va rasfoiesc ! Va doresc ----- tot ce va doriti voi !!!!! |
|
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Delfinasa, sa faci galagie Si pe mine ma deranjeaza temele Dianei ca sta 3 ore dar la noi problema e ca ea e proaspat emigrant si pana prinde din urma limba ,si alte mici kestii care-i fac viata grea o sa mai sufere.IN mod normal tema tre sa fie de jumate de ora maxim o ora asa scrie in hartia noastra.
Eu sunt happy ,o sa beu de bucurie ca dupa nici doua luni de voluntariat am primit oferta de angajare , si nu asta ma face fericita ci faptul ca sunt agreeata si dorita in colectivitate ,colegele sunt de nota 20 ,sefa o draguta Haleluia,mi se aseaza si mie astrele in sfarsit .Colega mea a primit o oferta de la o scoala mai mare cu un salariu de m-am cruicit , nu stiam ca se poate castiga asa bine in Montessori ,deci sunt pe drumul cel bun . |
|

Inregistrat: 9/23/2008 Mesaje: 6611
| Eu sunt super fericita,azi mi-am cumparat ce mi-am dorit !!! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/19/2009 Mesaje: 2349
| t-mihaela wrote:Delfinasa, sa faci galagie  Si pe mine ma deranjeaza temele Dianei ca sta 3 ore dar la noi problema e ca ea e proaspat emigrant si pana prinde din urma limba ,si alte mici kestii care-i fac viata grea o sa mai sufere.IN mod normal tema tre sa fie de jumate de ora maxim o ora asa scrie in hartia noastra. Eu sunt happy ,o sa beu de bucurie ca dupa nici doua luni de voluntariat am primit oferta de angajare , si nu asta ma face fericita ci faptul ca sunt agreeata si dorita in colectivitate ,colegele sunt de nota 20 ,sefa o draguta  Haleluia,mi se aseaza si mie astrele in sfarsit .Colega mea a primit o oferta de la o scoala mai mare cu un salariu de m-am cruicit , nu stiam ca se poate castiga asa bine in Montessori ,deci sunt pe drumul cel bun . Mihaela felicitari!!!! Sa fie intr-un ceas bun! Ma bucur enorm pentru tine!!! Pana la urma cineva acolo sus le aranjeaza mai bine pentru voi! Mie a inceput sa imi creasca cultura de morcovi... pana pe la mijlocul lui octombrie...sper sa dea cel de sus sa fie anul asta ceva pus deoparte pt mine...:018: In rest...inca fac curat.... care vine sa ma ajute???? E cam greu sa faci curatenie generala cu doi copii mici... Va pup si va doresc o zi/seara placuta! |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Miha,chiar ma bucur pentru tine!Felicitari! |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| Felicitari, Mihaela.. tine-o tot asa!! |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Ma bucur Miha ca ti-ai gasit calea ca stiu ca ai trecut printr-o perioada grea.Felicitari si succes pe mai departe! |
|
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Multumesc fetelor, Praslica, ai un avatar traznet |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Felicitari, Mihaela!
eu sunt happy pentru ca Ale cand a iesit ieri de la lectia de pian m-a intrebat daca poate merge si azi.
O zi buna tuturor:923: |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Mihaela, felicitari si numai bine! Praslica, tu iar faci curat? Of, Buli, nu stiu ce sfat sa-ti dau! Eu mai stau putin si o iau iar din loc. Va pup si va doresc o zi frumoasa!  |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/14/2007 Mesaje: 3780
| bulibuli wrote:Sunt suparata foc, astia de la salarii m-au furat pe fatza, am cerut recalcularea salariului luna trecuta si trebuia sa primesc diferenta odata cu salariul de luna asta si nu mi-a intrat desi ei spun ca e bagata in salariul brut, numai ca nu stiu cum naiba.. e invizibila.. o diferenta de 3 milioane... si nu e prima data cand imi "ciupesc" din salariu sau bonuri, dar acum e prea grosolana... ce pot sa fac oare sa o scot la capat, m-am saturat de minciuni si de nesimtire pana peste cap..
Mai si Alin s-a plans zilele trecute ca i-au intrat mult prea putini bani...M-ai pus pe ganduri... Pot fi astia chiar atat de porci???? Nu-i de ajuns ca s-a miscosrat deja micsorarea????
Offfff...I hate this country!!! |
|
|