Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| eu nu am o stare atat de buna pe cat mi-as dori: sunt obosita, mi-e frig si ma doare burta. asa ca.....se poate si mai bine. sper maine sa fiu in forma ca am treaba roxanel ce harnica ai fost!!! noi anul asta ma sarit faza cu muraturile |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Mi-am trimis copiii la socrii cateva ore sa pot sa-mi pregatesc lectiile pentru maine,asa ca am,nu am chef,ma apuc de schite de lectii,planificari,corectarea testelor initiale,...si mai stau si cu voi cate un minutel |
|
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 3801
| bulibuli wrote:Andreea, poate e super incantata intre atatia copii si captivata de joaca, incat uita sa ceara sa mearga la toaleta.. Asa este,Ana ....problema este ca nu stiu cum sa-i mai explic sa o fac sa inteleaga ca totusi trebuie sa se ceara la toaleta ......oricum maine,ma duc iarasi sa stau cu ea la gradi(ea era obisnuita sa faca in jur de ora 11-si dupa cate am observat si-a pastrat obiceiul ),asa ca maine iarasi ma prezint la gradi in jur de 10.30 sa vad ce se intampla cu ea,desi sper ca tot ce i-am spus zilele astea le-a bagat la capushor si sa nu mai am surprize! Sanatate multa tuturor bolnaviorilor......si sa aveti o duminica cat mai placuta(ce-a mai ramas din ea ) ! |
|

Inregistrat: 3/9/2010 Mesaje: 3457
| Shirel,sanatate multa lui Oshry. Carla, spor la lectii
Eu sunt si rad si plang.Ma bucur ca in sfarsit am reusit sa-mi iau combina frigorifica mult dorita care are taaare mult spatiu la alimente proaspete(355l.),dar in acelasi timp sunt foarte trista pentru ca sambata viitoare ii voi face pomana de 7 ani tatalui meu.Inca simt ca parca mai zilele trecute era alaturi de noi si au trecut 7 ani,doar cand ma uit la baiat(cand mi-a murit tatal avea doar 3 anisori )realizez ca de fapt a trecut foarte mult timp.
|
|
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Deea,s-ar putea ca asta sa fie solutia.inca din primul an eu il pun pe Mihaita la toaleta si acasa si la gradi,inainte sa plec,plus ca educatoarele ii duc pe toti cam la aceeasi ora in fiecare zi.unii au chiar scutec inca... la grupa mijlocie si cea mare nu mai e cazul,dar acum sunt inca mici,trebuie sa fie mai atente la ei. |
|

Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| Buna fetele, Mela, draga mea, wow ce trece timpul !! Mai putin !! Iti doresc nastere rapida si usoara. Dana, cum a fost iesirea la munte? Sper ca a fost conform asteptarilor. Poate te trezesti c-o vizita in curand Roxanel ma bucur sa te regasesc pe aici. Harnica. Felicitari !! Eu m-am redus anul asta la gemuri si vinete. Alexandra, sper sa ne cunoastem si noi cat de curand Shirel, obiceiul asta cu cerutul iertare si postul negru il gasesti si la noi, la ortodocsi de Paste. Doar ca nu toti tin cont de el...din pacate. Salutari si la celelalte fete !!
Noi suntem ok. Glad a inceut gradi cu "dormi" adica e la program prelungit acum, apoape de casa si ii place enorm. Mananca, doarme bine, ii place de doamne, totul pare sa fie pe gustul lui, ceea ce ma bucura enorm. Elena e cu mine acasa pana ma voi intoarce la servici. Adica in decembrie o voi da la mama in timpul zilei de lucru. Eu n-am timp de nimic parca. Imi impart ziua intre curatenie, spalat, copii, prajituri si facut mancare. Nici n-apuc sa realizez ca totul e o rutina de fapt pentru ca n-am timp de respiro deloc. Uneori imi amintesc de nevoia de somn pe la 3 noaptea, cand s-a terminat supa de facut si cand ma apuca groaza ca o iau de la inceput de la 7 dimineata cand Elena e sus si Glad pleaca la gradi. In rest, totul bine... |
|

Inregistrat: 10/4/2007 Mesaje: 3495
| Diana scumpa.......unde ar fi minunea!!!!
eu fetelor dragi, acum 10 minute am ajuns acasa. am fost in plimbareli.....am uitat aproape de toate problemele mele, ale noastre si desi sunt obosita, ma simt excelent. in drumetiile noastre am intilnit persoane super-super, despre care va voi povesti.....mai incolo. ne-am revazut prieteni dragi, care au fost niste gazde desavirsite si am fost foarte rasfatati.......deci un mic concediu. va pup pe toate si va doresc o saptamina minunata!!!
|
|

Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Diana,bine ca mai dai un semn ceva de viatza .Ma bucur ca sunteti bine cu toate ca nu-ti prea gasesti timp pentru tine. cunosc postul negru de la crestini ,as spune ca acesta este putin mai strict fiindca nu se merge la servici ,totul este inchis nu circula nici o masina sau alt mijloc de transport si este o liniste deplina in toata tara,toti se roaga si merg la sinagoga.Este singura zi as spune cand toti o respecta cu adevarat!
Dana,asteptam sa ne povestesti totul si pupam cu dor!Hei ,cand voi avea oare onoarea sa va rasfatz si eu putin?
Eu sunt bine ,l-am oprit astazi pe Oshry acasa din nou are control la doctoritza de copii la 11.50 si chiar nu avea rost sa -l duc pentru cateva ore.Ieri am primit complimente de la fetele ce-l ingrijesc mi-au spus "ca ar vrea 20 de copii ca Oshry acolo" Nu le-am intrebat daca pe laga ce-i 30 de care-i au? dar oricum mi-a facut bine la inima auzind asa cu toate ca eu stiu ce cresc "un mare smecheras care stie sa profite si intra sunb pielea tuturor,...pe scurt un profitor ! Astazi am planuri de pregatit un meniu pentru miercuri cand avem sarbatoare si am si musafiri!
O zi buna va doresc si un inceput de saptamana minunat! |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Buna dimineata Mi se pare ca am inceput saptamana destul de bine.Am dus-o pe Ale la scoala unde s-a activat un servicio pre-scuoala, asa c ao pot lasa cu jmatate d eora inainte la scoala - contra cost, bineinteles, dar nu mai trebuie sa o trezesc la 6.30 ca sa o trimit cu autobuzul.Sunt tare multumita. Saptamana acesta sper sa-mi fac curaj sa-mi sun doctorul poate imi rezolv si problema cu urechea .Am renuntat la bona asa ca de azi sunt pe picioarele mele, adica va trebi sa fac eu si curatenie , sa si calc - sper sa-mi ajunga ziua.
O zi buna tuturor:923: |
|
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 3801
| Mela wrote:Deea,s-ar putea ca asta sa fie solutia.inca din primul an eu il pun pe Mihaita la toaleta si acasa si la gradi,inainte sa plec,plus ca educatoarele ii duc pe toti cam la aceeasi ora in fiecare zi.unii au chiar scutec inca... la grupa mijlocie si cea mare nu mai e cazul,dar acum sunt inca mici,trebuie sa fie mai atente la ei. Of,Mela,si eu o pun Ari inainte sa plecam de acasa,sa faca pisu,la gradi nu vrea nicicum sa faca.....ce e mai rau,este ca educatoarele si ingrijitoarea de la gradi nu sunt obisnuite cu,copilasi mai mici de 4 ani(anul acesta au infiintat grupa de 3 anisori)......in primele doua zile,am vazut ca-i ducea in grup la toaleta,dar apoi dupa cum se cerea fiecare ....poate ca si eu am gresit cu Ari,ca nu am invatat-o sa se dezbrace singura,sa se stearga singura(totusi ma gandesc eu ca inca este foarte mica),oricum am de gand zilele astea sa merg sa stau cu ea la gradi si chiar sa vorbesc cu ingrijitoarea sa mi-o duca ea la toaleta in jur de ora 11...stiu ca in jur de ora 11 ii scoate afara in parc,plus ca au tot felul de jocuri si ma gandesc ca este prea acaparata de tot ce face incat uita sa se ceara la wc ! Va doresc la toate o saptamana cat mai frumoasa ....la noi ploua si este atat de urat,gata cu vremea frumoasa ! |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Ieri am fost si mi-am luat puiul de la bunici dupa 3saptamani si acum suntem la perioada de reacomodare.A crescut ,a invatat lucruri noi si s-a dezvatat de lucruri vechi-mai exact nu mai doarme singur in opatutul lui ceea ce nu e bine si sper sa se reacomodeze in cateva zile. In rest toamna cu ploaie si frigulet. Va pup cu drag pe toate! |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Hello, fetele! Am revenit si eu prin zona! Sunt super obosita si m-am ales cu o frumoasa febra musculara la cati km am facut in ideea de a vedea cat mai multe, mai ales ca am avut practic doar o zi la dispozitie pentru plimbari si fotografii, dar a meritat! Foarte, foarte frumos! Am totusi un regret ca nu am resuit sa ma intalnesc cu Bereea pe care o pup! ... Azi e zi de leneavala si de revenit, de maine ne punem pe treaba, asa ca mai stau si eu pe forum sa vad care-s noutatile! Va pup cu drag si va doresc o saptamana frumoasa si linistita! |
|

Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| eu o stare bunicica. de dimineata de cand am vazut soarele pe cer m-a cuprins o energie......zici ca eram bagata in priza (mi se intampla rar chestia asta). in sfarsit am reusit sa fac o curatenie temeinica care se cerea de ceva vreme. Sarei i-a puscat al 2-lea dintisor, iar sus gingiutza e umflata rau. dar din cauza asta are un somn f f agitat si azi nu a vrut sa pape la pranz asa ca s-a culcat cu burtica aproape goala pna la masa urmatoare. sper sa inchei ziua la fel de....energica. |
|

Inregistrat: 10/4/2007 Mesaje: 3495
| bine ai revenit Lizuc. ai vazut ca totul a fost ok? ma bucur tare mult ca pina intr-un final te-ai hotarat sa pleci. regret ca n-am reusit sa te vad, dar........tu mi-ai promis o vizita si doar esti om de cuvint.
fetelor, eu cred ca sunt prea fericita dupa week-end-ul minunat pe care l-am avut si intilnirea cu Lenus, ca sa fiu necajita sau sa plang de ciuda ca in locul meu se pare ca va veni......nimeni altul decit un alt avocat, sot al unei colege de-a mele. se pare ca la "mijloc" e vorba de bani grei si alte foloase pentru ca numai eu am trei hotariri judecatoresti care arata "priceperea" lui. unde mai pui, ca eu cu colega mea (sotia acestui avocat) avem dispute serioase de mai bine de un an. nu mai spun nici despre faptul ca prin statutul profesiei de avocat este interzisa o astfel de "atitudine"......sa furi clientela, dar ma rog. exista un Dumnezeu care are grija de toate.....absolut de toate. lucrurile probabil se vor aranja intr-un fel sau altul s-apoi pina la coada, abia astept finalul. mai am exact 7 zile de semnat condica, apoi.....fara condica. na! iar v-am abramburit, dar daca voua nu va spun si la voi nu ma "plang" unde s-o fac.
va doresc o zi minunata si o saptamina asemenea.
|
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 7/18/2010 Mesaje: 881
| Danamaria,imi pare rau ca trebuie sa treci prin asta. Lasa ca Dumnezeu nu te lasa,Cand ti se inchide o usa ti se deschide alta. Liz,cum a fost zborul? Ai vazut ca totul a fost bine?Ai mai vrea sa repeti experinta? Eu azi am o gramada de treaba.maine primim musafiri pt ca e ziua lui Nik si trebuie sa ma pregatesc,dar tot imi fac timp 10 minute sa stau cu voi. Va doresc o saptamana minunata plina de vesti bune! |
|
|