Stare de spirit - 48
Subiectul anterior · Subiectul urmator
shirel
Scris: Friday, September 17, 2010 2:05 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Astazi la noi in iudaism se sarbatoreste Yom kipur ziua in care se posteste post negru 24 de ore si in care se spune ca D-zeu (adonai )ne iarta toate pacatele facute in anul acesta .
De aceea inainte de a intra in acest post Eu va rog din inima pe toate din acest forum la care am gresit cu gandul ,cu vointza si fara vointza mea si v-am suparat cu cuvinte aruncate aiurea sau fiindca asa am avrut eu pe moment va rog "SA MA IERTATI"
[size=8]Adriana,tu nu stiu daca intri pe aici vreodata dar fiindca vreau sa fiu curata in fatza lui D-zeu imi cer iertaare tie in mod personal fiind ca stiu ca la vremea respectiva cand au fost ceva discutii intre noi sunt sigura ca te-am ranit de aceea astazi "te rog din inima iarta-ma ,am gresit"!

Sunt si eu un om exact ca oricare gresesc ,condamn ,barfesc dar stiu permanent ca vine o zi cand voi plati si eu pentru asta de aceea inainte de a primi pedeapsa dumnezeiasca trebuie sa -mi cer iertare de la toti indiferent ca sunteti voi ,sotul meu sau familia meu stiu ca am gresit tuturor ,dar astazi a venit vremea sa-mi cer iertare,sper sa ma intelegeti dar vreau astazi sa fiu impacata cu voi ,cu mine insumi cat si cu D-zeu!Amin

iloveyou iloveyou iloveyou
Mela
Scris: Friday, September 17, 2010 2:16 PM
Nivel

Inregistrat: 11/19/2006
Shirel,e un gest frumos din partea ta,mai ales ca sunt cuvinte scrise din tot sufletul computerlove

post usor iti doresc angel
Ana
Scris: Friday, September 17, 2010 2:22 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Shirel ce frumos din partea ta...mai rar asa...te admirfirstprize firstprize firstprize firstprize firstprize firstprize firstprize
Andreea&Ariana
Scris: Friday, September 17, 2010 3:54 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/23/2007
Va salut si eu pupici ......incerc sa mai recuperez,ca prea tare am tras chiulul sic !
Eu am stare tare nasoala cry .....Ari,e bine e foarte incantata de gradinita,nu mi-a plans deloc zilele astea(ba din contra cand ma duc sa o iau incepe sa planga ca ea mai vrea sa stea la gradi ras )....problema este,ca dupa cateva luni bune,in care nu a facut niciodata pe ea,saptamana asta de 3 ori am gasit-o uda(3 din 5 zile uff )...astazi am stat doua ore cu ea la gradi sa o vad ce face....si cand m-am dus sa o iau acasa iarasi am gasit-o uda banghead ......nu stiu ce sa fac si cum sa procedez:i-am tot explicat ca nu se poate ca e fetita mare,ca trebuie sa se ceara la toaleta,ba chiar am si amenintat-o ca nu o mai duc la gradi daca se mai intampla!
Luni o sa stau cu ea toata ziua....daca o sa continue asa,cred ca am sa o mai tin acasa un an(ma cam simt si putin vinovata,poate daca nu o dadeam asa devreme la gradicry )!
Shirel,un post cat mai usor.....pupici pupici pupici !
Sanatate multa tuturor bolnaviorilor....si un sfarsit de saptamana asa cum va doriti!pupici pupici computerlove
Fluturas
Scris: Friday, September 17, 2010 4:56 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006
in sfarsit acasa....yes yes
bulibuli
Scris: Friday, September 17, 2010 5:29 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
Andreea, poate e super incantata intre atatia copii si captivata de joaca, incat uita sa ceara sa mearga la toaleta..
nikmiki
Scris: Friday, September 17, 2010 6:56 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 7/18/2010
yes yes yes Ati avut drepatate fetelor,Azi am vazut un punctulet mic alb pe gingia fetitei mele. II iese primul dintisor dance de aceea era ea mai nelinistita si plangea.plans
Aaaaaaaa,si bineinteles,am scapat de raceala cu fata si acum tuseste baiatulbanghead banghead Sunt frati buni,impart totulras
raly
Scris: Friday, September 17, 2010 6:57 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Shirel...eu plangplans plans plans ce frumos stii sa scrii!Sa ti se ierte toate greselile!pupici pupici
KRYS85
Scris: Friday, September 17, 2010 8:38 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 9/23/2008
Shirel,sa ti se ierte greseliile computerlove computerlove computerlove

Eu am o stare de oboseala azi am umblat toata ziua si mi-am facut o gramada de nervi banghead banghead am fost la gradinitza la Daniel ,si am trecut si pe la doamna directoare sa vad daca incepe Andrei gradinitza si cand colo surpriza se fac controale fiinca sau plans parintii ca sunt multi copii in clase si unii dorm in patuturi normale si altii in patuturi pliante si vezi Doamne ...acum in clase nu trebuie sa depaseasca mai mult de 25 de copii pe grupa!!!
A zis ca poate o sa mi-l ia program normal dar dupa 1 octombrie banghead banghead dar problema e ca eu pe 27 sept. incep scoala si nu am ce face cu el ,asa ca m-am dus si l-am inscris la cresa desi e umpic cam departe banghead banghead dar nu am incotro,gata k m-am plans destulrambo rambo rambo !!!
AdrianaC
Scris: Saturday, September 18, 2010 12:16 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
shirel wrote:
...Adriana,tu nu stiu daca intri pe aici vreodata dar fiindca vreau sa fiu curata in fatza lui D-zeu imi cer iertaare tie in mod personal fiind ca stiu ca la vremea respectiva cand au fost ceva discutii intre noi sunt sigura ca te-am ranit de aceea astazi "te rog din inima iarta-ma ,am gresit"![/color]...

iloveyou iloveyou iloveyou

Shirel mami, nu ai de ce sa iti ceri iertare ! Ai spus ce ai crezut si ce ai gandit, eu nu m-am suparat pe tine, nu sunt si nu am fost vreodata suparata pe tine.

La nervi uneori poate spun / scriu si eu mai multe, mai bune, mai rele,... dar... imi trece in secunda 2.
shirel
Scris: Saturday, September 18, 2010 7:52 PM
Nivel

Exact in urma cu cateva ore am iesit din post,va multumesc pentru intelegere si pentru iertare si multumesc lui D-zeu pentru ascultarea rugaciunilor mele!iloveyou iloveyou iloveyou
Am postit adica nu am mancat dar am fost nevoita sa beau apa din cauza caldurii care a fost.
Copii au fost incantati ca au avut soseaua libera nu circula o masina in ziua asta iar copii au iesit inclusiv ai mei cu bicicletele.Eu toata ziua mi-am petrecut-o la sinagoga ,este singura zi din an care mi-o dedic numai si numai rugaciunilor sper ca D-zeu sa le primeasca pe toate si tot prin ele la randul meu eu sa fiu mai iertatoare ,mai ingaduitoare mai buna cu cei din jurul meu!

Adriana, computerlove computerlove
Roxanel
Scris: Sunday, September 19, 2010 8:39 AM
Nivel

Inregistrat: 3/13/2006
Eu astazi am stare de pus muraturi/gogonele/morcovi/conopida. Adica chef nu prea am dar trebuie. Va pup si va doresc duminica placuta.pupici
shirel
Scris: Sunday, September 19, 2010 9:27 AM
Nivel

O dumina placuta tuturor!! iloveyou iloveyou iloveyou

Noi astazi am inceput din nou gradinitza dar doar pentru cateva zile ,suntem in luna sarbatoriilor asa ca urmeaza sarbatoarea corturiilor!
Sper sa nu primesc un telefon sa vin sa-l iau pe Oshry acasa ,este cu tratament de antibiotice dar fiindca nu face temperatura am putut sa-l trimit la gradi numai ca am uitat dimineatza cu guraliva de Eden sa-i fac inhalatie ,sper sa se simpta bine!
Pupici tuturor,Roxanel spor la treaba iubita!computerlove computerlove computerlove
alexandrabogdan
Scris: Sunday, September 19, 2010 9:41 AM
Nivel

Inregistrat: 4/17/2008
Shirel sanatate multa lui Oshry, sa se faca bine. ce povestesti u acolo mi se pare din povestea cu Ali Baba. foarte foarte frumos. alta lume
Roxanel
Scris: Sunday, September 19, 2010 1:55 PM
Nivel

Inregistrat: 3/13/2006
Gata fetele, am pus un butoi de muraturi combinate, am facut si niste pui la ceaun si o supa a la grec. Acum ma duc sa fac o baie, sa-mi fac manichiura si sa lenevesc. Mi-am facut datoria.pe ziua de astazi. Va pup si va doresc sanatate.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.