Stare de spirit - 48
Subiectul anterior · Subiectul urmator
danamaria
Scris: Wednesday, September 15, 2010 7:49 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/4/2007
neatza fetele, va doresc o zi minunatapupici

eu sunt super morcovita. am inceput sa primesc semnale de la Bucuresti ca nu voi ramane cu colaborare la actualul (inca) meu servici.
concluzia e trista, cel putin la acest moment......probabil voi ajunge muritoare de foame, dar nici inapoi nu pot sa dau. Dumnezeu cu mila!

va pup pe toate pupici
bereea
Scris: Wednesday, September 15, 2010 8:30 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Dana, imi pare rau de vestile proaste, dar eu nu cred ca vei deveni vreodata muritoare de foame, ci te vei descurca.Aici se spune ca atunci cand se inchide o portita , se deschide o poarta.Ai sa vezi ca ai sa gasesti altceva mai bun.Succes , draga mea!computerlove
Anelise
Scris: Wednesday, September 15, 2010 8:53 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Contrar asteptarilor mele, m-am trezit cu o stare de bine chiar daca am dormit doar vreo 4 ore. dance M-am bagat la somn la ora 4 ca nu m-am lasat pana nu am terminat tortul cu 3 straturi de cioco al Bereei pentru azi! sic Macar sunt super multumita de rezultat, chiar daca incerc sa ma dreg cu o ceasca mare de cafea! advocat Va doresc o zi frumoasa ca a mea pana acum a fost super! innori pupici
Dana, si eu cred ca va fi ok pana la urma! Stii ca se spune ca tot raul spre bine! angel Tu esti o femeie increzatoare in fortele proprii, optimista, puternica, nu are cum sa nu iasa asa cum iti doresti! coeur Pup cu drag! pupici
raly
Scris: Wednesday, September 15, 2010 9:03 AM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Dana un picior in fund inseamna un pas inainte!computerlove computerlove O sa te descurci tu!hearts hearts
oanamaria
Scris: Wednesday, September 15, 2010 9:23 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Dana ce-i al tau e pus de-o parte!computerlove
Eu am treaba ,de mers la stomatolog si de facut mancare,dar sunt prin zona in pauze forumesc putin.sic
Roxanel
Scris: Wednesday, September 15, 2010 10:21 AM
Nivel

Inregistrat: 3/13/2006
danamaria wrote:

eu sunt super morcovita. am inceput sa primesc semnale de la Bucuresti ca nu voi ramane cu colaborare la actualul (inca) meu servici.
concluzia e trista, cel putin la acest moment......probabil voi ajunge muritoare de foame, dar nici inapoi nu pot sa dau. Dumnezeu cu mila!

va pup pe toate pupici

Dana fii barbata, doamna.pupici Nu ajungi muritoare caci esti luptatoare si nu te lasi tu cu una cu doua. Si pe mine m-au disponibilizat cand imi era lumea mai draga, facusem oferta sa cumparam o casa, si exact cum a spus Bereea ce-i al tau e pus deoparte.

Si ca nu ies din topic, la mine e lene totala si astazi. Am sa pun o masina de spalat ca sa nu zic ca am stat degeaba toata ziua. Pupici pupici
Ange blanc
Scris: Wednesday, September 15, 2010 12:43 PM
Nivel

Inregistrat: 4/11/2010
danamaria wrote:

va pup pe toate pupici

Muritoare de foame? Eu am murit de mai bine de un an, si totusi ...
Indemnizatia de maternitate pe care o iau este de 634 - singurul venit inafara de alocatiile copiilor, iar ratele la banca 710 si suntem 5 persoane in familie. Ce sa facem? "traim bine!"
carla
Scris: Wednesday, September 15, 2010 1:49 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/8/2007
Eu sunt super obosita,am intrat in program normal la scoala,azi am avut 6 ore si mai am 3,imediat plec iar,si-n toate clasele sunt cam 30 de elevi.Nu mai vad bine,sper sa nu ma impiedic sau sa scot vreun porumbel pe gura.Dar maine am unda verde la crosetat
Mela
Scris: Wednesday, September 15, 2010 2:02 PM
Nivel

Inregistrat: 11/19/2006
Carla,nu-s cam multe ore intr-o zi?
michi
Scris: Wednesday, September 15, 2010 6:22 PM
Nivel

Inregistrat: 2/17/2009
Dana - fruntea sus.Nu are cum sa fie rau mami.Tu esti o luptatoare.pupici
Carla computerlove computerlove computerlove Si eu cand sunt obosita am aceeasi teama sa nu dau drumul la vreun porumbel.
Eu ma bucur acasa de concediu , si mai ales sunt foarte bucuroasa ca puiului meu ii place la scoala si s-a acomodat foarte repede.
carla
Scris: Wednesday, September 15, 2010 6:25 PM
Nivel

Inregistrat: 2/8/2007
Mela wrote:
Carla,nu-s cam multe ore intr-o zi?
Sunt foarte multe,dar am catedra in doua scoli si numai asa s-a putut face orarul fiind multi care fac naveta.Normal e 4 ore+ pregatirea acasa.Dupa 4 ore nu mai functionezi normal,ce sa mai spun de performante?Poti gandi intr-una 9 ore?N-am mai stiut la sfarsit la care clasa am fost si la care nualcool Am promisiuni ca mai schimba unde poate la orar.Noroc cu soacra ca mi-a venit de la 7.30 dimineata si a stat cu copiii,apoi l-a dus pe Cristian la gradi si pe Bogdanel la eacoeur
Inainte a venit inginerul la acoperis si m-a intrebat una alta,cum il vreau,...si eu n-am inteles nimic,n-am reusit sa ma concentrez deloc,i-am spus sa faca cum considera el ca e mai bine.Vineri,cel tarziu luni,incepem acoperisulyes
marivic
Scris: Wednesday, September 15, 2010 9:14 PM
Nivel

Inregistrat: 8/10/2007
Eu sunt tare suparata caci mi-a dat o colega de grupa pe care nu o voiam sub nici o forma,este titularizata in aceasta vara si este plina de fite.Are niste idei,...fool fool fool de mor;dar a tinut sa spuna parintilor in prima zi de gradinita ca ea este titulara si are studii superioare terminate,....adica eu sunt un rahat pe langa ea si asta o face cea mai importanta,....nervi nervi nervi offfff,am intrat cate un pic pe forum,dar nu am mai postat deoarece sunt plina de suparare,...si nici nu pot gandi prea limpede,....
Nu este drept,nu este cinstit,ce mi-i se intampla ,dar unde nu este comunicare si intelegere,nu mai exista nici o punte de legatura.plans plans plans Din 26 de copii de anul trecut mai am 10 la grupa restul de 18 sunt noi de 3 ani,...banghead banghead banghead
KRYS85
Scris: Wednesday, September 15, 2010 10:03 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 9/23/2008
Si eu de astazi m-am ales cu o stomatita urata de totbanghead banghead banghead banghead si stau si ma gandesc oare de la ce-am facut-o?!plans plans plans Beau ceai si mananc supa strecurata,am si febra si abea vorbesc,of Doamne k inca asa ceva nu am patit pana acum,dar e oribila si dureroasaplans plans plans !!!
roxinthya
Scris: Wednesday, September 15, 2010 10:04 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 11/10/2009
Poate ai mancat dupa cineva?
marivic
Scris: Wednesday, September 15, 2010 10:34 PM
Nivel

Inregistrat: 8/10/2007
Nasol,KRYS,.....sanatate multa iti doresc,....ai grija de tine!computerlove
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.