Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/4/2007 Mesaje: 3495
| neatza fetele, va doresc o zi minunata
eu sunt super morcovita. am inceput sa primesc semnale de la Bucuresti ca nu voi ramane cu colaborare la actualul (inca) meu servici. concluzia e trista, cel putin la acest moment......probabil voi ajunge muritoare de foame, dar nici inapoi nu pot sa dau. Dumnezeu cu mila!
va pup pe toate |
|
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Dana, imi pare rau de vestile proaste, dar eu nu cred ca vei deveni vreodata muritoare de foame, ci te vei descurca.Aici se spune ca atunci cand se inchide o portita , se deschide o poarta.Ai sa vezi ca ai sa gasesti altceva mai bun.Succes , draga mea! |
|
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Contrar asteptarilor mele, m-am trezit cu o stare de bine chiar daca am dormit doar vreo 4 ore. M-am bagat la somn la ora 4 ca nu m-am lasat pana nu am terminat tortul cu 3 straturi de cioco al Bereei pentru azi! Macar sunt super multumita de rezultat, chiar daca incerc sa ma dreg cu o ceasca mare de cafea! Va doresc o zi frumoasa ca a mea pana acum a fost super! Dana, si eu cred ca va fi ok pana la urma! Stii ca se spune ca tot raul spre bine! Tu esti o femeie increzatoare in fortele proprii, optimista, puternica, nu are cum sa nu iasa asa cum iti doresti! Pup cu drag! |
|
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Dana un picior in fund inseamna un pas inainte! O sa te descurci tu! |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Dana ce-i al tau e pus de-o parte! Eu am treaba ,de mers la stomatolog si de facut mancare,dar sunt prin zona in pauze forumesc putin. |
|

Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 2691
| danamaria wrote:neatza fetele, va doresc o zi minunata eu sunt super morcovita. am inceput sa primesc semnale de la Bucuresti ca nu voi ramane cu colaborare la actualul (inca) meu servici. concluzia e trista, cel putin la acest moment......probabil voi ajunge muritoare de foame, dar nici inapoi nu pot sa dau. Dumnezeu cu mila! va pup pe toate
Dana fii barbata, doamna. Nu ajungi muritoare caci esti luptatoare si nu te lasi tu cu una cu doua. Si pe mine m-au disponibilizat cand imi era lumea mai draga, facusem oferta sa cumparam o casa, si exact cum a spus Bereea ce-i al tau e pus deoparte.
Si ca nu ies din topic, la mine e lene totala si astazi. Am sa pun o masina de spalat ca sa nu zic ca am stat degeaba toata ziua. Pupici |
|
Inregistrat: 4/11/2010 Mesaje: 4221
| danamaria wrote:neatza fetele, va doresc o zi minunata eu sunt super morcovita. am inceput sa primesc semnale de la Bucuresti ca nu voi ramane cu colaborare la actualul (inca) meu servici. concluzia e trista, cel putin la acest moment......probabil voi ajunge muritoare de foame, dar nici inapoi nu pot sa dau. Dumnezeu cu mila! va pup pe toate
Muritoare de foame? Eu am murit de mai bine de un an, si totusi ... Indemnizatia de maternitate pe care o iau este de 634 - singurul venit inafara de alocatiile copiilor, iar ratele la banca 710 si suntem 5 persoane in familie. Ce sa facem? "traim bine!" |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Eu sunt super obosita,am intrat in program normal la scoala,azi am avut 6 ore si mai am 3,imediat plec iar,si-n toate clasele sunt cam 30 de elevi.Nu mai vad bine,sper sa nu ma impiedic sau sa scot vreun porumbel pe gura.Dar maine am unda verde la crosetat |
|
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Carla,nu-s cam multe ore intr-o zi? |
|

Inregistrat: 2/17/2009 Mesaje: 1038
| Dana - fruntea sus.Nu are cum sa fie rau mami.Tu esti o luptatoare. Carla Si eu cand sunt obosita am aceeasi teama sa nu dau drumul la vreun porumbel. Eu ma bucur acasa de concediu , si mai ales sunt foarte bucuroasa ca puiului meu ii place la scoala si s-a acomodat foarte repede. |
|

Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Mela wrote:Carla,nu-s cam multe ore intr-o zi? Sunt foarte multe,dar am catedra in doua scoli si numai asa s-a putut face orarul fiind multi care fac naveta.Normal e 4 ore+ pregatirea acasa.Dupa 4 ore nu mai functionezi normal,ce sa mai spun de performante?Poti gandi intr-una 9 ore?N-am mai stiut la sfarsit la care clasa am fost si la care nu Am promisiuni ca mai schimba unde poate la orar.Noroc cu soacra ca mi-a venit de la 7.30 dimineata si a stat cu copiii,apoi l-a dus pe Cristian la gradi si pe Bogdanel la ea Inainte a venit inginerul la acoperis si m-a intrebat una alta,cum il vreau,...si eu n-am inteles nimic,n-am reusit sa ma concentrez deloc,i-am spus sa faca cum considera el ca e mai bine.Vineri,cel tarziu luni,incepem acoperisul |
|

Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Eu sunt tare suparata caci mi-a dat o colega de grupa pe care nu o voiam sub nici o forma,este titularizata in aceasta vara si este plina de fite.Are niste idei,... de mor;dar a tinut sa spuna parintilor in prima zi de gradinita ca ea este titulara si are studii superioare terminate,....adica eu sunt un rahat pe langa ea si asta o face cea mai importanta,.... offfff,am intrat cate un pic pe forum,dar nu am mai postat deoarece sunt plina de suparare,...si nici nu pot gandi prea limpede,.... Nu este drept,nu este cinstit,ce mi-i se intampla ,dar unde nu este comunicare si intelegere,nu mai exista nici o punte de legatura. Din 26 de copii de anul trecut mai am 10 la grupa restul de 18 sunt noi de 3 ani,... |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 9/23/2008 Mesaje: 6611
| Si eu de astazi m-am ales cu o stomatita urata de tot si stau si ma gandesc oare de la ce-am facut-o?! Beau ceai si mananc supa strecurata,am si febra si abea vorbesc,of Doamne k inca asa ceva nu am patit pana acum,dar e oribila si dureroasa !!! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Poate ai mancat dupa cineva? |
|

Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Nasol,KRYS,.....sanatate multa iti doresc,....ai grija de tine! |
|
|
|