|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Oana, multumesc.Acasa n-am internet , dar o sa ma gnadesc la noi cand beau cafeluta |
Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Bereea drum bun si sa aveti o sedere placuta acasa! |
| Mirela, multumesc
Fetelor, am inteles ca in tara ploua, dar e cald sau mai rece? Nu stiu ce haine sa iau.De dimineata tot pun si scot din valize |
Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Draga bereea la noi e cald,dar eu sunt in Constanta.m-am uitat pe net si la Suceava vor fi intre 18-23 grade(deci nu prea frig)Dar pana joi inclusiv dau ploaie.Apoi se incalzeste si este soare.Pe tren sigur va fi foarte cald.Sper sa te fi lamurit vre-un pic.Poate te ajuta fetele de acolo. |
Nivel: Senior
Inregistrat: 10/14/2009 Mesaje: 5442
| Bereea,drum bun si concediu placut ! |
| Mirela, multumesc.Abia acum imi trece prin cap ca as putea sa-mi sun parintii sa-i intreb - trebuie sa ma credeti, sunt inca sub soc
Mariana, multumesc.
si inca o intrebare: Plec cu compania de avione wizzair.Mi-au spus ca am dreptul la 32 kg de bagaj.Acum ma intreb :pot fi 2 valize sau numai una? |
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| bereea wrote:Mirela, multumesc.Abia acum imi trece prin cap ca as putea sa-mi sun parintii sa-i intreb - trebuie sa ma credeti, sunt inca sub soc Mariana, multumesc. si inca o intrebare: Plec cu compania de avione wizzair.Mi-au spus ca am dreptul la 32 kg de bagaj.Acum ma intreb :pot fi 2 valize sau numai una?
Bereea,in primul rand drum bun transmite salutarii Sucevei de la mine la intrebarea ta pot fi doua valize dar impreuna sa cantareasca 32 kg.Toti aveti dreptul la 32 de kg? |
| Shirel , multumesc ...sigur ca trimit Sucevei salutari de la tine
Am telefonat la aeroport la cluj si trebuie sa fie doar o valiza de 32 de kg...pana la urma mi-a incaput tot caci am luat doar strictul necesar. Noi am platit bagajul doar pentru o singura persoana (30 de euro) pentru ca stiam ca ne incadram.Toate cadourile cumparate i le-am dat fratelui meu care vine cu masina si are loc. |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/17/2009 Mesaje: 1038
| Bereea drum bun si concediu placut. |
| michi |
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Bereea drum bun iti doresc si sa ajungeti cu bine,poate ne vedem in tara! |
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| bereea wrote:Shirel , multumesc ...sigur ca trimit Sucevei salutari de la tine Am telefonat la aeroport la cluj si trebuie sa fie doar o valiza de 32 de kg...pana la urma mi-a incaput tot caci am luat doar strictul necesar. Noi am platit bagajul doar pentru o singura persoana (30 de euro) pentru ca stiam ca ne incadram.Toate cadourile cumparate i le-am dat fratelui meu care vine cu masina si are loc.
Ce nebunie cu compania asta ,noi anul trecut am avut toti patru dreptul la 42 de kg plus bagaje de mana si carutul dar cu compania El-Al. Ce naspa ca vi s-a stricat masina!!Ufff!De ce nu ati inchiriat o masina in rom de la Cluj sa spunem este super misto dar o cheltuiala in plus binenteles! |
| Anabella wrote:Bereea drum bun iti doresc si sa ajungeti cu bine,poate ne vedem in tara!
nu cred, noi ne intoarcem pe 11 august.
Shirel, nu inchiriem masina pentru ca acasa o am pe a tatalui meu . |
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| bereea wrote:
nu cred, noi ne intoarcem pe 11 august.
aaa atunci imi pare rau |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| delfinasa wrote:Alina, bine ai revenit ! Te dadusem disparuta! Ce mai faci tu, Catinca, Tudorel cel voinicel?
cute_babies_of_mine wrote:Alinus, parca nu-mi vine sa cred ca esti pe aici! Chiar asa, ce fac copiii?
Suntem bine cu totii, multumim.
Lilly of the valley wrote:
Te salut cu drag, . Sper din suflet ca esti bine.
Va doresc o saptamana minunata tuturor!!! |
|
|