Stare de spirit - 48
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Alina
Scris: Friday, July 23, 2010 9:00 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 3/27/2006
ANDREEA&BIANCA
Scris: Friday, July 23, 2010 3:03 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 6/11/2007
multumim pentru urare Alina!
Eu azi sunt relaxata,si e tare bine!
delfinasa
Scris: Friday, July 23, 2010 4:56 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
Payday yes...Placa de par scrie pe mine, ca m-ati facut curioasa si vreau sa vad cum imi sta cu parul intins.
Maine merg cu K la Family fun day la YMCA aici la noi. Poate ii agatam si pe vecini si pe niste prieteni sa mearga cu noi, ca tot e free. Tati nu o sa poata sa participe ca e in duty saptamana asta si cred ca o sa munceasca tot weekendul, asa ca eu si K ne vom distra cam singure.

Alina, bine ai revenitcomputerlove ! Te dadusem disparuta! Ce mai faci tu, Catinca, Tudorel cel voinicel?

Va doresc tuturor un weekend superb!computerlove
raly
Scris: Friday, July 23, 2010 5:00 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Delfinasa,distractie placuta!computerlove computerlove

Mie mi rau,habar n-am de la ce!uff uff
ingerash
Scris: Friday, July 23, 2010 5:25 PM
Nivel

Inregistrat: 1/17/2008
Alinapupici pupici pupici multumesc!
Delfinasa,spor la revolutionat si multa distractie!pupici pupici pupici computerlove
Raly,multa sanatate!computerlove coeur

Eu nu ma mai satur de filme,am terminat de vazut Lost,acum ma uit la Sanctuary,e cool
Maine mergem la plimbaricayes nu conteaza cum va fi vremearas

Va doresc o zi frumoasa in continuare si week-end placut!computerlove coeur
cute_babies_of_mine
Scris: Friday, July 23, 2010 6:04 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 4/4/2006
Alinus, parca nu-mi vine sa cred ca esti pe aici! Chiar asa, ce fac copiii?
Ana
Scris: Friday, July 23, 2010 7:00 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
O seara frumoasa fetele!!computerlove computerlove
Lilly of the valley
Scris: Friday, July 23, 2010 7:15 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
Salut si eu prezenta Alinei yes yes yes yes Tare dor mi-a fostcomputerlove computerlove computerlove computerlove
marivic
Scris: Friday, July 23, 2010 9:59 PM
Nivel

Inregistrat: 8/10/2007
eu sunt tare fericita,....yes sunt cu sotul prin tara si m-am intalnit cu o prietena draga de aici de pe forum,...poze nu pot sa pun eu ca mi-i se descaracase aparatul,iar EA A facut,...asa ca Ni.....poti pune tu poze ca pana ajung eu,....pupici computerlove Va doresc zile de vis asa cum avem noi.Noi stam acum la un hotel de 3 stele in orasul gheorgheni,...si netul merge foarte greu,...va pup si sper ca maine sa ajung la alta prietena draga,....pupici computerlove computerlove
giulia_mamik
Scris: Friday, July 23, 2010 10:28 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/22/2010
Salut si eu toate fetele.Nu mai intru ca nu imi permite timpul.Doar acesta e motivul.Citeam din urma si ma uitam ca prea repede ne suparam.Eu ar fi trebuit sa plec in prima saptamana de pe forum.Chiar mi s-a sarit in cap urat la un topic...dar am trecut cu vederea.Sunt o persoana care iarta usor si am puterea de a intelege ca SUNTEM DIFERITI ca indivizi.Fetelor,trebuie sa ne acceptam asa cum suntem,chiar de suntem diferite in gandire.Daca am gandi toate la fel ar iesi un mare tambalau aici .O discutie in contradictoriu nu inseamna musai o cearta.Poate fi o chestie constructivacomputerlove

Noi suntem bine.Cu ajutorul Lui Dumnezeu pana in iarna vom fi la casuta noastraras .Ma simt asa de bine cu privire la gandul asta...si ii multumesc soacrei mele care ne ajuta si ea foarte mult.Si ea e si motivul pt care intru mai rar pe forum.Va citesc cu drag in continuare dar nu mai am timp asa mult sa va si scriu.Imi petrec ceva timp cu ea si fata.Va pup si o vara placuta,concedii frumoase va doresc la toatecomputerlove pupici
marivic
Scris: Friday, July 23, 2010 10:33 PM
Nivel

AHHHHHHHHHH,GIULIA,AZI am trecut prin bacauplans banghead te-am ratatsorry pupici computerlove sa va ajute Dumnezeu sa va mutatiangel
giulia_mamik
Scris: Friday, July 23, 2010 10:37 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/22/2010
pale ce bine era daca ne vedeam Maripale .Sper sa ne vedem candva...Doamne ce ma bucur cand citesc ca ti-e bine .Stiu ca uneori treci prin episoade nu prea frumoasee si te inteleg perfect.Meriti aceste clipe din plin...traieste-le la maximyes computerlove pupici
marivic
Scris: Friday, July 23, 2010 11:03 PM
Nivel

giulia_mamik wrote:
pale ce bine era daca ne vedeam Maripale .Sper sa ne vedem candva...Doamne ce ma bucur cand citesc ca ti-e bine .Stiu ca uneori treci prin episoade nu prea frumoasee si te inteleg perfect.Meriti aceste clipe din plin...traieste-le la maximyes computerlove pupici

multumesc,giulia,da,asta e,...alta data,....pupici computerlove
KRYS85
Scris: Friday, July 23, 2010 11:51 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 9/23/2008
Salut fetelor,noi suntem bine cu totii ne pregatim k maine avem o nunta barosana,dance abia o astept!!!dance dance

Va doresc tuturor un wekeend minunat si multa sanatateangel !!!pupici pupici pupici pupici pupici pupici computerlove computerlove computerlove computerlove computerlove computerlove computerlove computerlove
raly
Scris: Saturday, July 24, 2010 7:58 AM
Nivel

Inregistrat: 12/17/2007
Mi-am revenit!Am capatat curaj din nou!hearts hearts Astazi avem un program foarte incarcat,mergem la strand,la o zi onomastica si probabil la o intalnire cu niste prieteni!computerlove computerlove

Nico,asteptam pozele!majoreta majoreta
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.