Nivel: Senior
Inregistrat: 9/23/2008 Mesaje: 6611
| Liz sa va fie de bine!!!
Eu am o stare happy chiar daca vremea de afara e urata si rece si chiar daca de 2 zile ma sacaie operatia de cezariana !!! O seara placuta fetelor!!! |
 Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Vin si eu o ofticata sa ma plang aici. Mi se par extraordinar de mari pretentiile pe care scoala de aici le are de la copilasii de 5 ani! Abia astept saptamana viitoare cand avem conferinta cu parintii sa ma infig putin in directoare si invatatoare ca mi se pare ca exagereaza cu cerintele. Ei trebuie sa aiba in vedere ca lucreaza cu copii de 5 ani, nu de 10 ani si ca temele trebuie sa fie urmarea a ceea ce ii invata la scoala, nu sa ii invatam noi ceea ce ar trebui sa faca invatatoarea cu ei acolo . |

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Deea, iti tin pumnii sa o scoti cumva la capat si sa fie totul bine pentru voi, sa te linistesti! Mihaela, felicitari si mult succes! Katy, iti tin pumnii! Si eu de cand zic ca ajung la stomato! Dana, sigur va fi totul bine in final! Praslica, Krys, Dana, Nikmiki (am povestit mai multe la topicul cu frica mea de avion ), va pup si multumesc! Delfinasa, sfat nu stiu sa-ti dau (inca nu am ajuns la aceasta etapa), dar te pup cu mare drag sa mai treaca putin supararea! O saptamana frumoasa si linistita tuturor! |

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Continuam aici! |