Nivel: MEMBRU FONDATOR
Intrat: 3/1/2006 Postari: 7513 Locatia: Ro
| bereea wrote:Ce meserie frumoasa ai, Taty!Asta mi-am dorit sa fiu si eu, dar, din pacate, n-a fost sa fie (mami se imbolnavise de cancer si am renuntat la facultate)
Imi pare rau Bereea ... |
|

Nivel: RUBIN
Intrat: 3/29/2007 Postari: 22774
| Taty |
|

| Lilly of the valley wrote:Te inteleg perfect! E rusinos si strigator la cer ca am ajuns in situatia in care statul nu isi poate plati salariatii si totusi cheltuie inutil in alte scopuri. Mi se rupe sufletul ca sunt familii de profesori care au si doi copii si nu-si permit nici macar o carte sa-si cumpere. Umbla saracii cu pantofii scalciati si coatele hainelor roase. In loc de mariri salariale ...
Sper sa nu ajung nicioadata in situatia sa fiu nevoita sa renunt la meseria pe care mi-am dorit-o ... am si eu colegi asa, si daca as putea i-as ajuta pe toti. Dar sa vedeti saracie si in randul elevilor , pentru ca sunt si diriginta ... si am multe clase in scoala ... offf. In perioada sarbatorilor am cumparat foarte multe bomboane si dupa fiecare ora ii serveam pe toti , erau atat de fericiti , iar eu numai zic. Tot in acea perioada, mi-am impodobit sala , geamurile cu clopotei, cu braduti, oameni de zapada , cu mosi ... sa simtim ca vin sarbatorile. Au fost foarte incantati |
|

Nivel: Avansat
Intrat: 4/17/2008 Postari: 3770 Locatia: arad
| si eu lucrez la stat, dar acuma cum sunt in concediu pt cresterea copilului nu au voie sa se atinga de mine nu? ca eu sunt suspendata pe o perioada de 2 ani |
|

Nivel: SMARALD
Intrat: 8/10/2007 Postari: 13444 Locatia: ,....undeva,prin Univers....
| Frumoasa meserie,deci tot in invatamant;si mie imi place foarte mult ceea ce fac,stiam ca am sa am salariul mic,dar caum prea o sa intre la apa E ceva de-a rasu-plansu' |
|

| marivic wrote:Frumoasa meserie,deci tot in invatamant;si mie imi place foarte mult ceea ce fac,stiam ca am sa am salariul mic,dar caum prea o sa intre la apa  E ceva de-a rasu-plansu'
Tu, educatoare nu? Asa e mami, dar mergem inainte cu fruntea sus si nu ne pierdem demnitatea |
|

| alexandrabogdan wrote:si eu lucrez la stat, dar acuma cum sunt in concediu pt cresterea copilului nu au voie sa se atinga de mine nu? ca eu sunt suspendata pe o perioada de 2 ani
E cu dus-intors chestia cu neatinsul asta ... dar nu vreau sa te descurajez. Poate ai un post sigur si nu o sa ai probleme |
|

| taty wrote:Tu, educatoare nu? Asa e mami, dar mergem inainte cu fruntea sus si nu ne pierdem demnitatea Da,TATY,eu sunt educatoare suplinitoare,.... asa este ai dreptate,.....dar cred ca se va ajunge sa se lucreze pe baza de voluntariat,...daca iti place lucrezi,daca nu esti liber |
|

|
Cam asa ceva ... Eu macar sunt linistita ca sunt titulara, dar cine stie ... |
|

Nivel: DIAMANT
Intrat: 12/17/2007 Postari: 25889 Locatia: M e d i a s
| Zaza,imi pare rau pentru ceea ce s-a intamplat!Sper ca la interviul acesta sa fi avut mai mult noroc!
Taty,deaia areti tu asa beton ca te intretii in fiecare zi!Norocoaso!Sa stii ca am intalnit putini profesori mandri de meseria lor!
Eu sunt happy,happy azi am sustinut examenul ce s-a amanat miecurea trecuta,si am stiut! Am trecut si peste asta!Yuhuu!Am scapat!Mai am inca vreo 2 si am terminat si anul asta!
|
|

Intrat: 3/23/2007 Postari: 12042
| Felicitari! Multa bafta in continuare, Raluca! |
|

| Lilly of the valley wrote:Felicitari! Multa bafta in continuare, Raluca!
BAFTA in continuare |
|

Nivel: DIAMANT
Intrat: 12/17/2007 Postari: 25889 Locatia: M e d i a s
| Mersi,mersi gagici si voua la fel!  |
|

|
Raly,mi-ai prins secretul . Te pup Felicitari si bafta in continuare |
|

Nivel: Senior
Intrat: 6/26/2007 Postari: 6054 Locatia: Romania
| Taty, super profesia ta! Vorba lui Raly, d-aia esti asa "tzapanoasa"!
Zaza, imi pare rau pt cele intamplate sotului. Poate, acum va fi bine la acest interviu.
Raly, mult succes in continuare!
Nici la noi situatia financiara nu e roz, dar incerc sa nu disper, ma uit in jurul meu si vad probleme mult mai mari. |
|
|