Nivel: Senior
Inregistrat: 9/23/2008 Mesaje: 6611
| Fetelor va multumesc mult ,din pacate a luat si Andrei in seara aceasta am f la doctor !!! |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| KRYS,sanatate piticilor;tine-te de regim si vor scapa repede DANA,concediu placut si relaxare cat mai multa.Ai nevoie! |
|
Inregistrat: 10/14/2009 Mesaje: 5442
| Fetelor ,multa sanatate voua si piticilor !
Marivic,da matinala esti mami ! |
|
| mariana71 wrote:Fetelor ,multa sanatate voua si piticilor ! Marivic,da matinala esti mami ! Era vreo 6:30,dar ora de pe forum nu stiu de ce arata asa Mi-a plecat baiatul in cantonament si asteptam vesti,de la sotul meu sa vad daca au gasit locul de intalnire si de aceea am intrat la ora aceea Mai era t-mihaela cu mine,nu eram singura |
|
Inregistrat: 10/14/2009 Mesaje: 5442
| Atunci,forumul pe la ora aia o fi adormit . |
|
| mariana71 wrote:Atunci,forumul pe la ora aia o fi adormit . |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Kris multa sanatate micutilor! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/4/2007 Mesaje: 3495
| multa sanatate tuturor....mari si mici.
noi mai avem vreo 4 ore si gata....suntem in concediu. plecam la mangalia pentru o noapte si maine pe vremea asta suntem in drum spre Bulgaria. yupiiiii!!!! na! ca a avenit si concediu mult asteptat....sper sa ne simtim bine si sa sa fie totul ok. oricum mi-am luat toata farmacia dupa mine (cum de altfel fac de fiecare data cind plec de acasa, cu atat mai mult cu cit voi fi pe meleaguri straine). va trebui insa sa avem grija cu radiatiile astea. am surprins la tv ceva stiri in sensul asta. n-am retinut daca era vorba de o avertizare de doua zile sau mai mult. oricum noi stam maxim pina la ora 11 pe plaja dupa care ne retragem.am luat si creme pentru protectie uv. sper sa n-avem probleme.
ce sa va mai spun, imi va fi dor de voi....sper sa va fie si voua de noi. va doresc zile minunate si chiar va rog cind ma intorc si revin printre voi, sa nu-mi dati vesti rele....sau neplacute. vreau sa aud numai de bine. va imbratisam pe toate si pe toti. |
|
Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| danamaria wrote:multa sanatate tuturor....mari si mici. noi mai avem vreo 4 ore si gata....suntem in concediu. plecam la mangalia pentru o noapte si maine pe vremea asta suntem in drum spre Bulgaria. yupiiiii!!!! na! ca a avenit si concediu mult asteptat....sper sa ne simtim bine si sa sa fie totul ok. oricum mi-am luat toata farmacia dupa mine (cum de altfel fac de fiecare data cind plec de acasa, cu atat mai mult cu cit voi fi pe meleaguri straine). va trebui insa sa avem grija cu radiatiile astea. am surprins la tv ceva stiri in sensul asta. n-am retinut daca era vorba de o avertizare de doua zile sau mai mult. oricum noi stam maxim pina la ora 11 pe plaja dupa care ne retragem.am luat si creme pentru protectie uv. sper sa n-avem probleme. ce sa va mai spun, imi va fi dor de voi....sper sa va fie si voua de noi. va doresc zile minunate si chiar va rog cind ma intorc si revin printre voi, sa nu-mi dati vesti rele....sau neplacute. vreau sa aud numai de bine. va imbratisam pe toate si pe toti.
concediu placut dana |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Concediu placut Dana! |
|
Inregistrat: 10/4/2007 Mesaje: 3495
| multumesc fetelor |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Dana, concediu placut. |
|
Inregistrat: 2/17/2009 Mesaje: 1038
| Dana concediu placut.Si eu mai am cateva zile si voi pleca in concediu.Deabia astept sa iau o pauza. |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Continuarea |
|
|