Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/26/2007 Mesaje: 1462
| Hello, hello, fete dragi! Lizuk, Oanamaria, ... am vazut ca m-ati cautat! Va pup pe toate!
In primul rand, Shirel .... Sarcina usoara, iubita! Mela, pupam burtica roz! Am vazut ca a nascut si Princess! Sa va traiasca buburuza! Dana, Dana, felicitari, draga mea avocata! De atatea ori m-am gandit "maine o sun!", dar nu stiu unde zboara timpul si gandurile mele ...
Si sunt convinsa ca am ratat muuulte noutati, dar recuperez eu ...
La multi ani, sarbatoritilor! Anabella, Mela, Tuturor, sa va traiasca minunile si sa le vedeti mari!
Noi suntem bine, avem ditamai baiatul de 4 ani ... Si se simte asta! Ne pregatim de serbare si vacanta. Eu caut job, asa ca atunci cand deschid PC intru mai intai sa vad ce-i nou. Mi-e teama de o noua iarna cu CFS. Si tot pentru iarna, ma pregatesc ca omu` gospodar, cu dulceata de capsune, mazare si frunze de vita la congelator, verdeturi din gradina si ce-o mai urma. Sper sa mai rup cateo juma` de ora macar sa intru pe aici, ca mi-e dor! Aaaa, am scuturat vreo 6 kile si sper la mai multe din cele multe, caci poate ne inzestreaza barza si pe noi ... Va puuuup cu dor! |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Bine ai revenit ,chiar ne era dor de tine! Ce dulceturi de casa?Yamii,yamii sa nu zici ca faci si de cirese amare ca lesin pe loc!Anul asta nu ajung in Romania si nu voi avea cum sa mananc!!Si tare ma chinuie poftele cu sarcina asta! Iti doresc,snowdrop sa intri si tu cat de curand in randul gravidutzelor si bafta in cautarea jobului potrivit! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 9/23/2008 Mesaje: 6611
| Snowdrpo bine-ai revenit,ce dor ne era de tine,ne bucuram ca esti ok,succes in cautaarea jobului!!!Pupici Spor la pus pe iarna... |
|
Inregistrat: 3/26/2007 Mesaje: 1462
| Shirel, Krys, |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Snow, bine ai revenit! Mult spor si succes in tot ceea ce ti-ai propus si ia zi, te trecem pe listuta la aspirante deci? |
|
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Snowdrop,multumesc pentru urari La multi ani,crestere mare,sanatate,noroc si mult,mult bine ii doresc si eu lui Stefan al tau |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Snow bine ai revenit!!! multumim de urari |
|
Inregistrat: 1/14/2008 Mesaje: 5944
| Noi...happy in ciuda problemelor care vin gramada. Shirel, cred ca in curand va vizitez:018: Oana, ai aparut si pe aici, furnicuto? Pupam toate mamicile si toti piticutii dragalasi |
|
Inregistrat: 3/4/2008 Mesaje: 7332
| Oana, felicitari si sarcina usoara!
Anabella, la multi ani ingerasului cel mare!
Snowdrop, bine ai revenit!
Pupici tuturor! |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Oana bine ai revenit si tie Snowdrop la fel! Zile placute alaturi de noi! La multi ani tuturor! |
|
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| TeosOf wrote:Oana, felicitari si sarcina usoara! Anabella, la multi ani ingerasului cel mare! Snowdrop, bine ai revenit! Pupici tuturor!
|
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 882
| Diana, felicitari! De-acum esti o gospodina desavarsita, cu patalama la mana! Cat priveste cealalta problema, m-am cutremurat! Acum pt biata femeia conteaza starea de spirit sa poata trece peste greaua incercare! Oana, felicitari pt sarcina! Shirel, nu stiu daca am avut ocazia sa te felicit si pe tine, dar o fac acum si imi pare rau ca nu imi calci pe urme, dar nu e timpul trecut! Miraa, bine ai revenit Dana, felicitari! Snowdrop, cunosc sentimentul, mai ales ca si pe mine ma paste disponibilizarea din septembrie, iar cu locurile de munca e greu tare...Am depus deja CV-uri , dar toata lumea a cam ridicat din umeri... Bafta in gasirea unui loc de munca! Noi trecem printr-o aparenta stare de acalmie, si imi e si frica de ce va urma... De vreo 2 saptamani cei mici considera ca e cazul sa ma toace maruntzel cu diferite pozne, de imi sare inima din loc, apoi eu cu masterul meu ma chinui printre picaturi pt ca atunci cand zic sa ma apuc sa lucrez la proiectele pe care le am de facut, se trezesc copiii si uite asa am lucrat la proiecte, si colac peste pupaza, unchiul meu este operat de cancer de cap de colon( daca am inteles eu bine). Medicii sunt destul de rezervati, mama e data peste cap, si mai vine o alta bomba, un var de-al mamei a murit. Am simtit ca fuge pamantul de sub mine. Stirile despre unchiul meu nu sunt deloc bune de la o zi la alta, ba e in coma diabetica, ba isi revine, ba vor sa il dea acasa, desi se vede ca nu este refacut, ba il muta la alt spital... Sper ca nu v-am impovarat prea tare cu problemele mele si sper sa va zic si de bine zilele urmatoare! |
|
Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| Buna fetele Maine ne luam "zborul" spre capatul celalalt de tara, asa ca va dau intalnire in capitala pe 16 sau 17 luna asta. Cine doreste, cine pofteste...sunteti invitate cu drag sa-mi lasati rapid un PM cu nr de tel sa vedem cum si unde ne intalnim. Suntem destul de bine. Eu ma scinui in continuare cu alergia si iau cate o mana de medicamente zilnic sa o mai domolesc si degeaba. Ma chinuie si rinichii, desi am baut la ceaiuri intr-una... In fine, vreau sa stau cateva zile si sa n-am decat grija pruncilor, sa faca altii de mancare si sa nu mai lucru nimic Mai intru maine pe aici iar apoi iau o pauza de vreo doua saptamani, asa ca ne vedem mai pe sfarsitul lunii cu vesti noi si buna,sper. |
|
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Katy,tu stii cat ne bucuram nu?
Noi suntem bine ,eu ma lupt sa-mi inving greturiile care cateodata inca imi mai fac probleme,astept sa ma pot distra fara sa ma gandesc ca nu ma simpt bine sa merg la plaja,sa plecam cu cortul sa vina vacantza si in primul rand sa o vad pe maica mea ca a trecut cu bine peste operatia ei.
Evita,numai bine si multa sanatate unchiului tau!Daaa de data asta nu a fost sa fie ,data viitoare sigur voi primi ceea ce vreau!
Diana,drum bun mami si la cat mai multe intalniri cu fetele si binenteles ai grija de tine cu alergia ta! |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
|
Anabella, multumim frumos . Ce petrecere mare acolo la voi , aveti baiat mare . Sa va traiasca si sa fie sanatos iubitul mic.
Eu va scriam ieri ca suntem la mama cu prietenii , ne simteam tare bine ... cand o aud pe matusa mea ca mamaia mea nu se simte deloc bine . Cand m-am dus sa o vad parca numai era ea , cea cu privirea albastra ca marea ... avea o privire pierduta, tremura si respira foarte foarte rau . A venit imediat salvarea si cand au pus-o la aparate abia ,abia ii mai batea inima ...intrase in fibrilatii . Diagnosticul a fost edem pulmonar si probleme cu inima . Acum este inca la spital ,la sectia de cardiologie ( din cauza apei la plamani i-a fost afectata si inima) si imi doresc din suflet sa se faca bine cat mai repede. Am vorbit si eu si Karina cu ea la telefon si am incurajat-o, i-am spus ca o iubim ... se simtea mai bine cand ne-a auzit . Doamne ajuta sa o gasim pe canapeluta ei cand mergem iar la ea .
Va pup pe toate si va doresc sa va rezolvati toate problemele de sanatate, de serviciu
|
|
|