Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Asta e starea mea!Imi vine sa zburd |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 9/23/2008 Mesaje: 6611
|
Pai Raly si pe noi ne tii in suspans,spune-ne si noua de ce!!! |
|
Inregistrat: 3/4/2008 Mesaje: 7332
| Marivic, felicitari lui Alex! Sa-si indeplineasca toate visele.
Diana, felicitari pt toate examenele sustinute! Gandeste pozitiv, nu stii ce se intampla pana la Craciun. Imi pare foarte rau de micul sufletel. E trist cand o mama isi ingroapa copilasul.
Krys felicitari si tie si curaj, mami, ca o sa termini totul foarte bine.
Hai, Raly, cu vesti, ca vrem si noi sa zburdam |
|
| Teo |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Ei mai da curioase sunteti!Lasa ca aflati voi,oricum prietenii stiu de ce! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/11/2010 Mesaje: 4221
| Starea mea de azi e un amestec de lacrimi si zambete, melancolie si speranta, durere si fericire... |
|
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 3579
| Fetele, v-am spus eu ca cea insarcinata e Oana Nicole!!! I-am vazut tikerul la "Nastere usoara, Simo!" ! Are 20 sapt si 6 zile! Oana, sarcina usoara in continuare! Si fugi la gravidute si zi-ne cum esti! |
|
Inregistrat: 2/16/2006 Mesaje: 1390
| Salut fetele!! M-a prins monique ca va spionez si n-am putut sa scap Intru sa vad ce faceti, cum cresc copilasii, dar nu mai am timp sa postez ca inainte
Felicitari tuturor pt puiuti, sunt minunati, deja sunteti la al 2-lea sau al treilea copilas, sanate multa si sa va dea putere Doamne Doamne sa-i cresteti. Milan creste, ii turuie incontinuu gurita, mergem la gradi, facem nazbatii suntem incapatanati...noi 2 suntem cei mai buni prieteni, dar deja cand apare a treia persoana ne luam lumea in cap. va urmaresc din umbra si va doresc multaaaa sanatate
|
|
| raly wrote:Ei mai da curioase sunteti!Lasa ca aflati voi,oricum prietenii stiu de ce!
Vine cumva bebe 3si eu nu stiu nimic?? |
|
Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Secretoaselor ... Eu azi nu sunt prea happy.Am mers ieri la scoala si am vorbit sa dau licenta in februarie .N-am reusit sa predau lucrarea de licenta.Trebuia sa fie gata luna trecuta.E greu ...cand faci pauza !Daca as fi dat-o eu anul trecut...tare bine mai era .Ca bine zice proverbul ala ...nu lasa pe maine ce poti face azi. Fetelor...pt toate un pupic si sa aveti un weekend placut |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Oana,am stiut ca tu esti graviduta secreta de care vorbeau Kiki si Leut ma bucur din suflet pentru tine sa fie intr-un ceas bun,sa fii sanatoasa,sa fiti sanatosi cu totii.abia astept sa ne povestesti cum iti e,care e reactia lui Ruxi,daca aveti fata sau baiat pusici pentru tine ma bucur inca o data |
|
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 6570
| monique wrote:Fetele, v-am spus eu ca cea insarcinata e Oana Nicole!!! I-am vazut tikerul la "Nastere usoara, Simo!" ! Are 20 sapt si 6 zile! Oana, sarcina usoara in continuare! Si fugi la gravidute si zi-ne cum esti!
Multumesc, draga mea! Cat ma bucur sa "te revad". Incerc sa ajung peste tot, sa raportez, sa mai citesc... Sper sa imi permita timpul. Inca sunt la serviciu si... stii tu. |
|
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 6570
| Mela, sa nu te recunosc dupa noul nume... Si eu ma bucur taaare mult pentru tine. Aflasem eu ceva, sa stii... Vad ca suntem foarte aproape ca si perioada de sarcina. Mamici de octombrie, nu-i asa? Doamne ajuta!
Daaaa, stiu ca leut si kiki au adus putin suspans cand au aflat despre bebe. Dragele de ele... Le multumesc mult pentru bucuria impartasita alaturi de mine.
Miraa, ma bucur mult sa te vad pe aici. |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Oana, sarcina usoara in continuare! Mira, macar o poza cu Mi, nu ne arati? |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Oana vad ca tu ai DPN pe 15 oct,eu se pare ca o sa nasc prin 19,deci suntem foooarte aproape pup |
|
|