Stare de spirit - 47
Subiectul anterior · Subiectul urmator
oanamaria
Scris: Wednesday, June 2, 2010 11:01 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Kriss am o multime de motive -unul dintre el este ca am o familie minunata.pupici
alexandrabogdan
Scris: Wednesday, June 2, 2010 12:03 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 4/17/2008
starea mea azi e tunete toanerele .

andreea stati la casa sau la bloc?
ANDREEA&BIANCA
Scris: Wednesday, June 2, 2010 1:25 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 6/11/2007
alexandrabogdan wrote:
starea mea azi e tunete toanerele .

andreea stati la casa sau la bloc?

la bloc...
alexandrabogdan
Scris: Wednesday, June 2, 2010 3:10 PM
Nivel

Inregistrat: 4/17/2008
cred ca sunteti si cam inghesuiti si va cam impiedicati unii de ceilalti
madanuta
Scris: Wednesday, June 2, 2010 3:32 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/26/2007
Am fost bine pana acum , dar mi-am adus aminte la 15.30 ca trebuia ieri sa merg la ultima viza pe carnetul de somer...tunete tunete tunete Am ajuns in cele din urma pana in ora 16 si nu au facut alea urat, cred ca au fost instruite sa se poarte frumos cu astia care termina somajul, ca sunt oameni deosebit de periculosi...box2 box2 box2 = EU

Am si motive de bucurie. Si ieri si azi am vorbit la telefon cu Oanamaria. Pentru mine, e ca un medicament convorbirea cu ea.computerlove

Va pup pe toate!pupici
oanamaria
Scris: Wednesday, June 2, 2010 3:41 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Madanuta iloveyou programul pentru tine e NON-STOP la ,,farmacie''.
giulia_mamik
Scris: Wednesday, June 2, 2010 8:15 PM
Nivel

Inregistrat: 3/22/2010
Eu azi nu am o stare asa rozacry ...ciclul imi intarzie rau cry .Nu gasesc nici o explicatie,poate sambata la doctor ma voi lamuri si voi primi un tratament adecvat.Am o stare de nervi de la lipsa Cm-lui de imi vine sa ma bat cu toata lumeabanghead .Plus ca ma ia cu bufeuri,ca la menopauza credbanghead .Cu gradinita fetei pt timp de vara nu am rezolvat nimiccry ..singura varianta ramane una particulara si nu stiu in ce masura ne permitem sorry1

Va pupacesc,fetelor...si o stare de spirit cat mai bunacomputerlove
TeosOf
Scris: Wednesday, June 2, 2010 9:10 PM
Nivel

Inregistrat: 3/4/2008
Katycomputerlove computerlove
katy_lumika
Scris: Wednesday, June 2, 2010 9:31 PM
Nivel

Inregistrat: 1/14/2008
TeosOf wrote:
Katycomputerlove computerlove

Cum a fost????dance topai iloveyou
TeosOf
Scris: Wednesday, June 2, 2010 10:14 PM
Nivel

katy_lumika wrote:

Cum a fost????dance topai iloveyou

Scumpa mea, nici nu ma asteptam sa fie atat de frumos si ieftin...topai Pe la 2a.m. ne-am intors acasa. Copiii, nu prea s-au omorat cu mancarea, cu toate ca era delicioasa, au dansat aproape tot timpul, la fel si profesorii. Noi parintii, am stat intr-un separeu, caci asa au vrut copiii, sa fie doar ei si profesorii. Ne mai duceam pe acolo sa mai facem poze si cand s-au taiat torturile si s-a desfacut sampania.
Imi pare foarte rau ca termina, pt ca nu cred ca va mai intalni asa profesori de treaba si emancipati. Dar asta e, viata merge inainte.

M-am bucurat mult cand ti-am auzit minunata voce, ieri.angel iloveyou

Pupici si somn usor, tuturor fetelor de pe aici.pupici pupici pupici
madanuta
Scris: Wednesday, June 2, 2010 10:25 PM
Nivel

Inregistrat: 6/26/2007
Teo, ai fost la banchet cu Isabelle dance dance dance Ce frumos!

Tineti-mi pumnii ca ma duc si eu vineri la banchet de clasa a IV-a mai fetelor thumright thumright thumright
Am auzit ca mai vine si o mama care vorbeste non-stop, la sedinte vorbea chiar cand nu o baga nimeni in seama...angry angry angry Sper sa am cu cine sa ma destind, nu sa o ascult pe acea mama tocand si tocand si tocand...
TeosOf
Scris: Wednesday, June 2, 2010 10:31 PM
Nivel

Distractie placuta, madanuta!computerlove
Am fost si noi si in clasa a IV-a si apoi, la fiecare sfarsit de semestu se facea cate o masa la restaurant cu toti elevii si profesorii si parintii care vroiau, dar acum a fost mai diferit. A fost o clasa foarte unita. Nu stiu de ce nu se organizeaza si intalniri de 10 ani de la terminarea scolii generale, caci aici stai cei mai multi ani?
marivic
Scris: Thursday, June 3, 2010 10:20 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
Eu nu am fost la balul de absolvire al baiatului,caci au fost numai profesorii si copiii;dar mi-a adus Alex filmarea,....a fost bestial!!!!Apoi am vazut si balul robelor,....toti la fel,toti cantand la unison ,,Gaudeamus........a fost extraordinar.Sincer ,am plans,am plans deoarece la fiica-mea nu a fost asa cu robe,acum 3 ani,iar acum pt.faptul ca am si baiat asa mare am plans.Am pe perete prima lui poza de la gradinita,cand a terminat gradinita si intra la scoala,prima promotie a verisoarei mele,si acum sa-l vad aruncandu-si palaria in sus,m-a emotionat teribil.plans plans plans Oare cand au trecut anii acestia?Unde s-au dus?plans plans plans
fdianamaria
Scris: Thursday, June 3, 2010 10:40 AM
Nivel

Inregistrat: 2/17/2006
Eu am facut o multime de lucruri si am trait intens ultima perioada.
In primul rand am terminat cu bine anul I de Master. Am dat examenele, am facut toate temele...gata!! Mai un an si termin si asta.

Apoi, am trait momente de cosmar. Sefa mea a nascut prematur in aprilie in Timisoara si a stat in spital cu bebe(fiind in incubator). I-a veni laptele, se mulgea si reusise puiul sa puna de la 900 si ceva de grame cu cat s-a nascut la 1.300g si...luni noapte a murit. plans plans plans
Farama de omulet avea doar 48 de zile !!! La autopsie i-au spus ca a murit din cauza unei infectii din spital nervi Ieri a fost inmormantat...la priveghi a fost horror...am plans intr-una vreo ora dupa ce l-am vazut si n-am putut sa dorm deloc. Cel mai oribil lucru ce i se poate intampla unei femei e asta, sa-i moara copilasul. Totusi, la varsta ei (38 de ani) ne zicea ca spera sa mai ramana gravida...

Ieri am dat examenul final pentru cursul de cofetarie-patiserie si am terminat cu 10 totul. Am avut proba scrisa, orala si practica. A fost destul de greu dar mi-a placut fiecare clipa a cursului, asa ca s-a meritat deplin.

Afara e frig si urat si parca nu mai vine odata vara. Va rog, trimiteti soarele si la noi !!!!!

Am mai fost la un interviu pentru job...tot nimic...la noi continua sa se dea afara...in cel mai rau caz Mos Craciun imi va aduce bucuria somajului.

Va pup cu drag si va doresc zile frumoase !!!
KRYS85
Scris: Thursday, June 3, 2010 11:40 AM
Nivel

Inregistrat: 9/23/2008
coeur Teo ma bucur ca te-ai simtit atat de bine!!!Succes mai departe fetei tale!!!pupici pupici computerlove

coeur Madanutza iti doresc distractie placuta mami la banchet,sper sa scapi si de mamica aceearas pupici pupici computerlove !!!

coeur Mrvic,asa e timpul trece foarte repede,felicitari baiatului si succes pe viitor!!!pupici pupici computerlove

coeur Diana,in primul rand felicitari pentru primul an de master si pentru cursul de calificare,newclap !!

pale Dumnezeu sa-l odiheasca pe copilas,pacat dar va fi un ingeras,parintiilor le vafi tare greu ,Dumnezeu sa le dea putere si sa-i intareasca!!!angel angel angel

Pupici si lasa ca se vor rezolva toate cu timpulpupici pupici computerlove !!!

coeur Eu am o stare destul de buna si astazi,am terminat si cu probele de competentedance ,acum le astept pe cele scrisebanghead banghead banghead mi-e groaza,simt ca nu-mi voi lua diploma de bacalaureatbanghead dar ar fi buna si cea de 12 clase ca sa mapot inscrie la postlicealaras ras ,asa ca sincera sa fiu simt ca voi pica la proba de fizica categorichohot !!!Va pupici si va doresc o zi cat mai placuta!!!pupici pupici pupici computerlove computerlove computerlove computerlove computerlove
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.