Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Kriss am o multime de motive -unul dintre el este ca am o familie minunata. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| starea mea azi e .
andreea stati la casa sau la bloc? |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/11/2007 Mesaje: 818
| alexandrabogdan wrote:starea mea azi e . andreea stati la casa sau la bloc? la bloc... |
|
Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| cred ca sunteti si cam inghesuiti si va cam impiedicati unii de ceilalti |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 6/26/2007 Mesaje: 6054
| Am fost bine pana acum , dar mi-am adus aminte la 15.30 ca trebuia ieri sa merg la ultima viza pe carnetul de somer... Am ajuns in cele din urma pana in ora 16 si nu au facut alea urat, cred ca au fost instruite sa se poarte frumos cu astia care termina somajul, ca sunt oameni deosebit de periculosi... = EU
Am si motive de bucurie. Si ieri si azi am vorbit la telefon cu Oanamaria. Pentru mine, e ca un medicament convorbirea cu ea.
Va pup pe toate! |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Madanuta programul pentru tine e NON-STOP la ,,farmacie''. |
|
Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Eu azi nu am o stare asa roza ...ciclul imi intarzie rau .Nu gasesc nici o explicatie,poate sambata la doctor ma voi lamuri si voi primi un tratament adecvat.Am o stare de nervi de la lipsa Cm-lui de imi vine sa ma bat cu toata lumea .Plus ca ma ia cu bufeuri,ca la menopauza cred .Cu gradinita fetei pt timp de vara nu am rezolvat nimic ..singura varianta ramane una particulara si nu stiu in ce masura ne permitem
Va pupacesc,fetelor...si o stare de spirit cat mai buna |
|
Inregistrat: 3/4/2008 Mesaje: 7332
| Katy |
|
Inregistrat: 1/14/2008 Mesaje: 5944
| TeosOf wrote:Katy
Cum a fost???? |
|
|
Scumpa mea, nici nu ma asteptam sa fie atat de frumos si ieftin... Pe la 2a.m. ne-am intors acasa. Copiii, nu prea s-au omorat cu mancarea, cu toate ca era delicioasa, au dansat aproape tot timpul, la fel si profesorii. Noi parintii, am stat intr-un separeu, caci asa au vrut copiii, sa fie doar ei si profesorii. Ne mai duceam pe acolo sa mai facem poze si cand s-au taiat torturile si s-a desfacut sampania. Imi pare foarte rau ca termina, pt ca nu cred ca va mai intalni asa profesori de treaba si emancipati. Dar asta e, viata merge inainte.
M-am bucurat mult cand ti-am auzit minunata voce, ieri.
Pupici si somn usor, tuturor fetelor de pe aici. |
|
Inregistrat: 6/26/2007 Mesaje: 6054
| Teo, ai fost la banchet cu Isabelle Ce frumos!
Tineti-mi pumnii ca ma duc si eu vineri la banchet de clasa a IV-a mai fetelor Am auzit ca mai vine si o mama care vorbeste non-stop, la sedinte vorbea chiar cand nu o baga nimeni in seama... Sper sa am cu cine sa ma destind, nu sa o ascult pe acea mama tocand si tocand si tocand... |
|
| Distractie placuta, madanuta! Am fost si noi si in clasa a IV-a si apoi, la fiecare sfarsit de semestu se facea cate o masa la restaurant cu toti elevii si profesorii si parintii care vroiau, dar acum a fost mai diferit. A fost o clasa foarte unita. Nu stiu de ce nu se organizeaza si intalniri de 10 ani de la terminarea scolii generale, caci aici stai cei mai multi ani? |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Eu nu am fost la balul de absolvire al baiatului,caci au fost numai profesorii si copiii;dar mi-a adus Alex filmarea,....a fost bestial!!!!Apoi am vazut si balul robelor,....toti la fel,toti cantand la unison ,,Gaudeamus........a fost extraordinar.Sincer ,am plans,am plans deoarece la fiica-mea nu a fost asa cu robe,acum 3 ani,iar acum pt.faptul ca am si baiat asa mare am plans.Am pe perete prima lui poza de la gradinita,cand a terminat gradinita si intra la scoala,prima promotie a verisoarei mele,si acum sa-l vad aruncandu-si palaria in sus,m-a emotionat teribil. Oare cand au trecut anii acestia?Unde s-au dus? |
|
Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| Eu am facut o multime de lucruri si am trait intens ultima perioada. In primul rand am terminat cu bine anul I de Master. Am dat examenele, am facut toate temele...gata!! Mai un an si termin si asta.
Apoi, am trait momente de cosmar. Sefa mea a nascut prematur in aprilie in Timisoara si a stat in spital cu bebe(fiind in incubator). I-a veni laptele, se mulgea si reusise puiul sa puna de la 900 si ceva de grame cu cat s-a nascut la 1.300g si...luni noapte a murit. Farama de omulet avea doar 48 de zile !!! La autopsie i-au spus ca a murit din cauza unei infectii din spital Ieri a fost inmormantat...la priveghi a fost horror...am plans intr-una vreo ora dupa ce l-am vazut si n-am putut sa dorm deloc. Cel mai oribil lucru ce i se poate intampla unei femei e asta, sa-i moara copilasul. Totusi, la varsta ei (38 de ani) ne zicea ca spera sa mai ramana gravida...
Ieri am dat examenul final pentru cursul de cofetarie-patiserie si am terminat cu 10 totul. Am avut proba scrisa, orala si practica. A fost destul de greu dar mi-a placut fiecare clipa a cursului, asa ca s-a meritat deplin.
Afara e frig si urat si parca nu mai vine odata vara. Va rog, trimiteti soarele si la noi !!!!!
Am mai fost la un interviu pentru job...tot nimic...la noi continua sa se dea afara...in cel mai rau caz Mos Craciun imi va aduce bucuria somajului.
Va pup cu drag si va doresc zile frumoase !!!
|
|
Inregistrat: 9/23/2008 Mesaje: 6611
| Teo ma bucur ca te-ai simtit atat de bine!!!Succes mai departe fetei tale!!!
Madanutza iti doresc distractie placuta mami la banchet,sper sa scapi si de mamica aceea !!!
Mrvic,asa e timpul trece foarte repede,felicitari baiatului si succes pe viitor!!!
Diana,in primul rand felicitari pentru primul an de master si pentru cursul de calificare, !!
Dumnezeu sa-l odiheasca pe copilas,pacat dar va fi un ingeras,parintiilor le vafi tare greu ,Dumnezeu sa le dea putere si sa-i intareasca!!!
Pupici si lasa ca se vor rezolva toate cu timpul !!!
Eu am o stare destul de buna si astazi,am terminat si cu probele de competente ,acum le astept pe cele scrise mi-e groaza,simt ca nu-mi voi lua diploma de bacalaureat dar ar fi buna si cea de 12 clase ca sa mapot inscrie la postliceala ,asa ca sincera sa fiu simt ca voi pica la proba de fizica categoric !!!Va pupici si va doresc o zi cat mai placuta!!! |
|
|