Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Andreea,daca vrei poti veni si la mine!
Ingeras sa ai mult spor la invatat! Si sa-mi dai si mie umpic de spor si umpic de concentrare!
Giulia,calma da?Nu are rost sa ne enervam pe degeaba ca stii tu facem riduri si dupaia tre sa dam o groaza de bani pe creme
Na ca m-am trezit si eu singura acasa!Soatza mi-a plecat la Bucuresti la greva,fac meeting toata fabrica ptr a nu taia 25 la suta,asa ar trebui sa faca intreaga tara,dar cand nu esti unit....Am o gramada de treaba plus ca mai tre sa-mi arunc ochii pe niste cursuri,da nu-i graba ca nu are cin' sa ma zoreasca asa ca mai raman putin cu voi!
|
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/17/2009 Mesaje: 1038
| Fetelor , multumesc de incurajari.Asa este mi-ar trebui o pauza dar in conditiile astea imi este foarte greru de luat. Taty- volumul de munca este imens , pentru ca de la inceputul anului a iesit un coleg la pensie , si am preluat ceea ce facea el in proportie de 80%(pana cand se vor debloca posturile) dar nu asta ma sperie.Imi place enorm ceea ce fac si practic nici nu simt cand trece ziua.Problema este atmosfera de aici , alimentata de anumiti colegi si de conducerea care se schimba de la o luna la alta dupa anumite interese.Practic nu trebuie sa vorbesti cu nimeni ca nu se stie daca persoana (colegul ) cu care stai de vorba este sau nu in gratiile sefilor.Daca nu este e de rau - asta inseamna ca esti de partea cealalta a baricadei , daca este in gratiile sefilor si asta este de rau - pe de o parte ca din exces de zel ca sa-l numesc asa se duce si spune si ce nu ai vorbit (dar ca sa intre mai mult in gratiile sefilor spun ce cred ca le-ar conveni acestora , iar pe de alta parte ca te vad cei din cealalta tabara si la urmatoare schimbare de conducere s-ar putea sa ai probleme.Mai adaugati la asta si diminuarea salariilor , si faptul ca degeaba le explici sefilor ca nu poti semna anumite acte ca sunt ilegale , ei o tin tot pe a lor , nu vrei sa faci asa , esti impotriva mea pentru ei legea e departe........Cam asta este atmosfera de aici. |
|
Inregistrat: 10/14/2007 Mesaje: 3780
| Pupici nervoaselor sa treaca supararile...
Noi...tot pe acasa...zile mizerabile, ploua incontinuu si e frig...M-am saturaaaaaaaaaaaaat!!!
|
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Raly,ia zi,te asteptai la atata lume la meeting? se pare ca sunt deja peste 30000 de oameni si se mai asteapta... |
|
Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| eu am o stare... pe vremea asta cum altfel.... |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 9/23/2008 Mesaje: 6611
| Fetelro va doresc o zi cat mai placuta,eu deocamdata sunt tot pe fuga ,mai am de rezolvat multe probleme si cred ca in 2 zile am mai slabit 2-3 kg ,dupa ce pleaca sotulache voi avea timp sa ma cantaresc ,va pupsi o zi frumoasa in continuare!!! |
|
Inregistrat: 1/31/2008 Mesaje: 3374
| Sunt 60000, Mela! Probabil asta e modalitatea lui Base de-a a forta guvernul sa schimbe Constitutia si sa-i trimita pe parlamentari acasa. Oricum eu nu vad bine toata situatia asta. Si nici la nivel global nu se prezinta bine. Mi-e teama de ceea ce urmeaza in privinta Iranului si a Transnistriei. Eu zic ca e doar inceputul. Nici cu speranta nu o sa mai ramanem. |
|
| L-am vazut la tv! Pe Realitatea!E dezastru acolo!Sper sa fie in regula! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 6/26/2007 Mesaje: 6054
| Mama, ce e in Bucuresti!Eu nu ma asteptam sa vina chiar atatia oameni! Ar trebui sa deschidem un topic special cu discutii despre miting. |
|
| madanuta wrote:Mama, ce e in Bucuresti!Eu nu ma asteptam sa vina chiar atatia oameni! Ar trebui sa deschidem un topic special cu discutii despre miting.
Pai ce mai astepti?Da-i drumul! |
|
Inregistrat: 10/4/2007 Mesaje: 3495
| fetelor dragelor asta e starea mea de spirit
azi am fost anuntata ca am fost admisa in avocaturaaaaa!!!!!!! ura!!!!!!
va pup pe toate si va iubesc |
|
| Felicitari,Danaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Danaaaaa,felicitari din toata inima! si....sa curga sampania,pentru tine |
|
Inregistrat: 10/4/2007 Mesaje: 3495
| raly, Mela, multumesc din suflet ca va bucurati alaturi de mine.yuppppiiii!!!!! |
|
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
|
Multumesc hai prinde concentrare danamaria,felicitari!
|
|
|