Stare de spirit - 47
Subiectul anterior · Subiectul urmator
raly
Scris: Wednesday, May 19, 2010 7:00 AM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Andreea,daca vrei poti veni si la mine!pupici

Ingeras sa ai mult spor la invatat!majoreta majoreta Si sa-mi dai si mie umpic de spor si umpic de concentrare!pupici pupici

Giulia,calma da?Nu are rost sa ne enervam pe degeaba ca stii tu facem riduri si dupaia tre sa dam o groaza de bani pe cremesic pupici

Na ca m-am trezit si eu singura acasa!Soatza mi-a plecat la Bucuresti la greva,fac meeting toata fabrica ptr a nu taia 25 la suta,asa ar trebui sa faca intreaga tara,dar cand nu esti unit....Am o gramada de treaba plus ca mai tre sa-mi arunc ochii pe niste cursuri,da nu-i graba ca nu are cin' sa ma zoreascahohot asa ca mai raman putin cu voi!pupici pupici
michi
Scris: Wednesday, May 19, 2010 8:16 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/17/2009
Fetelor , multumesc de incurajari.Asa este mi-ar trebui o pauza dar in conditiile astea imi este foarte greru de luat.
Taty- volumul de munca este imens , pentru ca de la inceputul anului a iesit un coleg la pensie , si am preluat ceea ce facea el in proportie de 80%(pana cand se vor debloca posturile) dar nu asta ma sperie.Imi place enorm ceea ce fac si practic nici nu simt cand trece ziua.Problema este atmosfera de aici , alimentata de anumiti colegi si de conducerea care se schimba de la o luna la alta dupa anumite interese.Practic nu trebuie sa vorbesti cu nimeni ca nu se stie daca persoana (colegul ) cu care stai de vorba este sau nu in gratiile sefilor.Daca nu este e de rau - asta inseamna ca esti de partea cealalta a baricadei , daca este in gratiile sefilor si asta este de rau - pe de o parte ca din exces de zel ca sa-l numesc asa se duce si spune si ce nu ai vorbit (dar ca sa intre mai mult in gratiile sefilor spun ce cred ca le-ar conveni acestora , iar pe de alta parte ca te vad cei din cealalta tabara si la urmatoare schimbare de conducere s-ar putea sa ai probleme.Mai adaugati la asta si diminuarea salariilor , si faptul ca degeaba le explici sefilor ca nu poti semna anumite acte ca sunt ilegale , ei o tin tot pe a lor , nu vrei sa faci asa , esti impotriva mea pentru ei legea e departe........Cam asta este atmosfera de aici.
bulinutza
Scris: Wednesday, May 19, 2010 9:18 AM
Nivel

Inregistrat: 10/14/2007
Pupici nervoaselor sa treaca supararile...computerlove

Noi...tot pe acasa...zile mizerabile, ploua incontinuu si e frig...M-am saturaaaaaaaaaaaaat!!!banghead banghead banghead

Mela
Scris: Wednesday, May 19, 2010 10:04 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 11/19/2006
Raly,ia zi,te asteptai la atata lume la meeting? se pare ca sunt deja peste 30000 de oameni si se mai asteapta...
alexandrabogdan
Scris: Wednesday, May 19, 2010 10:08 AM
Nivel

Inregistrat: 4/17/2008
eu am o stare...toanerele pe vremea asta cum altfel....
KRYS85
Scris: Wednesday, May 19, 2010 10:17 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 9/23/2008
Fetelro va doresc o zi cat mai placuta,eu deocamdata sunt tot pe fuga ,mai am de rezolvat multe probleme si cred ca in 2 zile am mai slabit 2-3 kgras ras ,dupa ce pleaca sotulache voi avea timp sa ma cantareschohot hohot ,va pupsi o zi frumoasa in continuare!!!pupici pupici pupici pupici computerlove computerlove computerlove computerlove computerlove computerlove computerlove computerlove computerlove
petro
Scris: Wednesday, May 19, 2010 11:07 AM
Nivel

Inregistrat: 1/31/2008
Sunt 60000, Mela! Probabil asta e modalitatea lui Base de-a a forta guvernul sa schimbe Constitutia si sa-i trimita pe parlamentari acasa. Oricum eu nu vad bine toata situatia asta. Si nici la nivel global nu se prezinta bine. Mi-e teama de ceea ce urmeaza in privinta Iranului si a Transnistriei. Eu zic ca e doar inceputul. Nici cu speranta nu o sa mai ramanem.
raly
Scris: Wednesday, May 19, 2010 11:33 AM
Nivel

L-am vazut la tv!yes yes Pe Realitatea!E dezastru acolo!Sper sa fie in regula!uff uff
madanuta
Scris: Wednesday, May 19, 2010 11:41 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/26/2007
Mama, ce e in Bucuresti!Eu nu ma asteptam sa vina chiar atatia oameni!
Ar trebui sa deschidem un topic special cu discutii despre miting.ras
raly
Scris: Wednesday, May 19, 2010 12:04 PM
Nivel

madanuta wrote:
Mama, ce e in Bucuresti!Eu nu ma asteptam sa vina chiar atatia oameni!
Ar trebui sa deschidem un topic special cu discutii despre miting.ras

Pai ce mai astepti?Da-i drumul!majoreta majoreta
danamaria
Scris: Wednesday, May 19, 2010 12:07 PM
Nivel

Inregistrat: 10/4/2007
fetelor dragelor asta e starea mea de spirit yes yes yes yes yes yes yes yes yes yes yes yes yes yes yes yes yes yes yes

azi am fost anuntata ca am fost admisa in avocaturaaaaa!!!!!!! ura!!!!!!

va pup pe toate si va iubesc iloveyou iloveyou iloveyou iloveyou iloveyou
raly
Scris: Wednesday, May 19, 2010 12:11 PM
Nivel

Felicitari,Danaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!yes yes yes yes
Mela
Scris: Wednesday, May 19, 2010 12:12 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 11/19/2006
Danaaaaa,felicitari din toata inima! yes yes yes yes yes
si....sa curga sampania,pentru tine hainoroc
danamaria
Scris: Wednesday, May 19, 2010 12:27 PM
Nivel

Inregistrat: 10/4/2007
raly, Mela, multumesc din suflet ca va bucurati alaturi de mine.yuppppiiii!!!!!iloveyou
ingerash
Scris: Wednesday, May 19, 2010 12:36 PM
Nivel

Inregistrat: 1/17/2008
raly wrote:

Ingeras sa ai mult spor la invatat!majoreta majoreta Si sa-mi dai si mie umpic de spor si umpic de concentrare!pupici pupici

Multumescpupici iloveyou hai prinde concentrarecomputerlove
danamaria,felicitari!firstprize firstprize firstprize iloveyou

Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.