|
 Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Marivic,vai,si eu am patit asa odata,am intarziat putin la gradi cu copiii,din cauza ca am oprit alarma telefonului si am adormit iar,ce stres a fost pe mine atunci vorba ta,e si maine o zi pentru facut curatenie,trebuie sa vezi partea plina a paharului,ai copii in care te poti increde,poti apela la ajutorul lor cand e nevoie |

Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Mela wrote:Marivic,vai,si eu am patit asa odata,am intarziat putin la gradi cu copiii,din cauza ca am oprit alarma telefonului si am adormit iar,ce stres a fost pe mine atunci vorba ta,e si maine o zi pentru facut curatenie,trebuie sa vezi partea plina a paharului,ai copii in care te poti increde,poti apela la ajutorul lor cand e nevoie Asa este ,MELA,ai dreptate,....mai fac ei si nervi cateodata,dar si cand fac treaba,....fac.Maine poate am timp sa va fac o poza la ce a lucrat fi-mi cel mare azi,... |

| Mela wrote:Marivic,vai,si eu am patit asa odata,am intarziat putin la gradi cu copiii,din cauza ca am oprit alarma telefonului si am adormit iar,ce stres a fost pe mine atunci vorba ta,e si maine o zi pentru facut curatenie,trebuie sa vezi partea plina a paharului,ai copii in care te poti increde,poti apela la ajutorul lor cand e nevoie Asa este ,MELA,ai dreptate,....mai fac ei si nervi cateodata,dar si cand fac treaba,....fac.Maine poate am timp sa va fac o poza la ce a lucrat fi-mi cel mare azi,... sorry,am postat de 2 ori |

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Marivic deci Ionut care e atat de frumos e si harnic! Ai niste copii sa-ti traiasca si tu pe langa ei sanatoasa si voioasa! Serbare cu 6 copilasi?! Sunt sigura ca o sa gasesti o solutie. Va imbratisez cu dtag pe toate.Aici a plouat toata ziua si e asa de racoare si reconfortant.Maine iesim la o plimbarica si a sosit si un colet cu ate de crosetata si asta e un motiv de bucurie pt.mine. |

Nivel: Senior
Inregistrat: 10/14/2009 Mesaje: 5442
| Fetelor ,starea mea de spirit intra in normal.E greu ,dar viata merge inainte.Nu pot sa va spun in cuvinte , cit de bine e acasa .Fetele sint schimbate ,au crescut fata de cum le-am lasat anul trecut,niste domnisoare superbe . Cu toate ca ne vedem pe internet aproape in fiecare zi ,contactul fizic e cu totul altceva.Deja ma gindesc la faptul ca trebuie sa ne intoarcem inapoi in Italia peste 2 saptamini si mi-e f greu.Acum umblam ca o musca fara cap.Trebuie sa le cautam si gazda sau un apartament,garsoniera, cu chirie,apropo,fetele din Galati stiti ceva referitor le gazde sau apartamente pt chirie.Am mai facut cumparaturi pt casa.Mi-am luat perdele si draperii ca pt 2 camere ca anul trecut ,croitoreasa nu mi le-a facut deloc cum trebuie ,iar de data asta o sa-mi bat eu capul si o sa mi le croiesc singura. Va doresc tuturor numai bine!Celor in concediu,distractie placuta si bolnavioarelor ,insanatosire grabnica ! Va pup ! |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 3579
|
Eu asteeept... asteeeept... te tot urmaresc pe forum! Hai, distractie placuta si vreme frumoasa! |

| oanamaria wrote:Marivic  deci Ionut care e atat de frumos e si harnic!  Ai niste copii sa-ti traiasca si tu pe langa ei sanatoasa si voioasa! Serbare cu 6 copilasi?!  Sunt sigura ca o sa gasesti o solutie. Va imbratisez cu dtag pe toate.Aici a plouat toata ziua si e asa de racoare si reconfortant.Maine iesim la o plimbarica si a sosit si un colet cu ate de crosetata si asta e un motiv de bucurie pt.mine. Da,OANA,Ionut e Alex,... caci il strig si Ionut si Alexandru,chemandu-l Ionut-Alexandru,...scuze pt.celelate fete care nu il cunosc,ca poate am creat confuzie,... .Sa stii Oana,ca este harnic,...mi-i s-a rupt canapeaua si a zis ca poate sa faca el suport pt.noua saltea.Nu am dat importanta deoarece luni are primul examen din BAC,....iar azi cand am venit de la serviciu,...ma astepta noua saltea cu un nou pat Off,Doamne,...este intr-adevar UN COPIL MINUNAT! Cu serbarea,inca nu stiu,...ce voi face,....dar am promisiuni,ca-mi vor aduce copiii,la ora 9 duminica dimineata,atunci cand este fixata serbarea.Doamne-ajuta! |

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Fetelor azi am fost harnicutza mi-am facut o rochita cu propriile manute nici nu stiti ce fericita sunt ....o sa o posetz imediat la.....Frumoasa in fiecare zi.....daca nu poate gasesc un topic de croitorie |

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25890
| monique wrote:Eu asteeept... asteeeept... te tot urmaresc pe forum! Hai, distractie placuta si vreme frumoasa!
Mai ai umpic de rabdare ca de 2 zile ma enervez cu netul asta ca nu vrea sa incarce poze! |
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| zile insorite va doresc si asta doresc si la noi,ca e urat sa stai toata ziua in casa |

Inregistrat: 1/14/2008 Mesaje: 5944
| Si pentru ca nu-mi place barfa, status-urile de prost gust, conflictele de interese si prieteniile tipate in gura mare doar pe forumuri imi inchei activitatea pe acest forum. Voi intra doar sa copiez cateva randuri din jurnalul fetelor pentru a le muta pe un program individual si atat.
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Katy,dar ce ai patit ?Cine te-a suparat asa tare?Sper sa fie ceva de moment si sa ramai printre noi |

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| katy_lumika wrote:Si pentru ca nu-mi place barfa, status-urile de prost gust, conflictele de interese si prieteniile tipate in gura mare doar pe forumuri imi inchei activitatea pe acest forum. Voi intra doar sa copiez cateva randuri din jurnalul fetelor pentru a le muta pe un program individual si atat.
Katy nu stiu ce ai patit si cine te-a suparat,noi te-am apreciat si admirat..acuma este alegerea ta ce faci.... |

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Katy, imi suna tare cunoscut ce spui tu. Aceleasi ganduri si sentimente le-am avut si eu acum o luna. Nu te intreb ce s-a intamplat, dar sa stii ca imi pare tare rau ca esti atat de trista! |
|

Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 6570
| Katy, cum vine asta oare? Eu revin si tu te hotarasti sa pleci... Ce sa spun... Imi pare rau, sper sa te razgandesti. Chiar imi doresc mult sa te razgandesti. |
|
|