|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| : Fetelor cate o imbratisare sa va fie mai bine. Considerati-va norocoase ca sotii vostri au prins contracte in starinatate ca aici nu e de trait.La noi noroc ca sotul castiga binisor ca altfel era greu-greu,dar si noua daca ni s-ar oferi posibilitatea am pleca chiar acum.E grea singuratatea stiu ,dar timpul trece si macar trece cu folos. Multa sanatate si visele sa vi se implineasca. La noi ploua si e frig.Sper sa se opreasca sa iesim putin sa rezolv mici treburi. |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Marivic,multumesc pt incurajare .Pai la asta ma gandesc si eu.Aici prea multe nu putem sa facem.Dar in 5 ani de casatorie nu am stat decat o luna departe unul de celalalt si a fost oribil atunci.Ma gandesc ca juma' de an va fi cat un veac.Trecem si peste asta... Si cu starile de greata...sper sa treaca.Vad ca m-au luat iar.Nu suport sa mananc nimic...sper din suflet sa fie de la stress toata starea asta |

Inregistrat: 10/4/2007 Mesaje: 3495
| michi wrote:Krys- sa dea bunul Dumnezeu ca lucrurile sa mearga bine. Eu simt ca am ajuns la capatul puterilor.Situatia asta de la servici m-a macinat incetul cu incetul incat acum simt ca am ajuns la capatul puterilor.Pur si simplu nu mai pot sa suport atmosfera de aici .Imi vine sa plang , sa urlu sa nu mai stiu nici eu ce sa fac.Nu mai pot sa ma concentrez si nici nu mai am putere sa muncesc .Am senzatia ca am ajuns undeva la capat de drum.Chiar nu stiu ce sa fac!!!!
cit de bine cunosc sentimentul asta. din proprie experienta iti spun ca va trece, chiar daca va lasa ceva urme. cauta solutii, intotdeauna exista, trebuie doar sa le gasesti. si mai gindeste-te asa: orice problema e de fapt o oportunitate de a gasi calea sa o rezolvi. hai capul sus si mergi inainte, chiar daca mergi tiris.
sanatate multa bolnaviorilor si celor in covalescenta, felicitari tuturor care au realizari si toate cele bune tuturor.
eu sunt cam in urma cu "stirile" imi va trebui ceva sa recuperez, dar o voi face....cindva.
astept week-end-ul cu nerabdare cind vom pleca in Ardeal....botezam. in rest cum ma stiti si probabil v-ati obisnuit: munca, stres cit cuprinde, alergatura si din cind cite o "explozie a Danei". va imbratisam pe toate cu mult drag |

| oanamaria wrote:: Fetelor cate o imbratisare sa va fie mai bine. Considerati-va norocoase ca sotii vostri au prins contracte in starinatate ca aici nu e de trait.La noi noroc ca sotul castiga binisor ca altfel era greu-greu,dar si noua daca ni s-ar oferi posibilitatea am pleca chiar acum.E grea singuratatea stiu ,dar timpul trece si macar trece cu folos.  Multa sanatate si visele sa vi se implineasca. La noi ploua si e frig.Sper sa se opreasca sa iesim putin sa rezolv mici treburi.
Multumim,Oana de vorbele incurajatoare. Si sotul castiga acceptabil aici pe timpul asta in constructii plus ce mai castig eu...am duce un trai decent.Dar nu avem casa noastra.Inca stam in aparatemtnul socrilor,sotul fiind singur la parinti.Si vrem sa finalizam casuta sa stam lejeri in ea.Sa avem si noi unde sta,ca maine poimaine s-a inatoarce socrela din Italia si nu vreau sa stam la un loc,ca mi-as lua campii
Ma opresc aici ...ca va deprim la maxim, si mi-e sa nu ma luati la |

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Giulia hai nu te mai enerva ca nu-ti face bine.Capul sus si totul o sa fie cum iti doresti! |

| Dana,sa fie intr-un ceas bun! Michi,stiu perfect prin ce treci!De multe ori am zis ca renunt si ca imi bag piciorul in el job.Trebuie sa fii puternica de caracter in situatii de astea.Din prorpie experienta iti spun ca eu m-am imbolanvit in iarna din cauza stresului de la munca.Am facut spasmofilie cu tulburari anxioase.Nu e de jucat ...mai bine bea niste ceaiuri pt relaxare,mergi si cere de la o faramcie niste pasilute naturale ceva...sa te mai destinda.Fii pozitiva in gandire ,va ajuta foarte mult.Ai sa vezi ca va trece tot.Asteptam vesti bune Si aici ploua si e frig .Abia de maine cica se va mai imbunatati vremea Pupici pt toate, ca sa va treaca necazul mai usor |

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Fetelor capul sus! O sa fie bine! Krys - felicitari pentru reusita sotului! Giulia lasa ca o sa treaca repede timpul si gandeste-te ca este pentru binele vostru , plus ca acum macar exista internet si telefon si deci puteti sa va vedeti si auziti zilnic! Michi - capul sus , pieptul inainte cum zicea mama! Nu mai pune la suflet toate problemele ca sanatatea este mai importanta! Trebuie sa incercam sa fim mai nesimtiti ca sa ramanem zdraveni la cap. Fetelor - multa sanatate va doresc si va imbratisez din suflet! Ganditi pozitiv si o savedeti cum rasare soarele! Va pup si va doresc o zi minunata! |

Inregistrat: 6/26/2007 Mesaje: 6054
| Sanatate multa bolnaviorilor! Fetele carora va pleaca sotii, daca e pe o perioada scurta, nu e nicio problema, ce sa faca aici in conditiile astea??? Acum 10 ani, sotul meu a vrut sa plecam din tara, dar eu, patrioata lu' peste, am zis nuuuuuu...Acum imi pare rau... Hmm, imi aduc aminte cand a plecat mama, era asa fericita ca pleaca pentru un an si sa vezi ce rupe ea pamantul sa se intoarca acasa... in august sunt 9 ani de cand a plecat si a venit in vizita doar de doua ori... Va doresc o zi buna, a mea nu e, dar daca v-o doresc voua poate se face si a mea... |

| Madanuta ...sper ca nu e nimic serios legat de ziua ta nu prea buna.De vina e si vremea mohorata de afara. Si socrela mea e de 11 ani plecata in Italia.Ea zice ca degraba nu vine acasa...e prea scumpa viata aici in comparatie cu cea de acolo.Plus ca pensia care o ia acolo e muuuult mai convenabila fata de pensia de mizerie de aici.
|

Inregistrat: 9/23/2008 Mesaje: 6611
| Raly, lacrimile oricum au inceput deja si de bucurie dar si se tristete,totusi ne-am decis si nu are rost sa dam cu piciorul unei sanse,or sa vina si satisfactiile intradevar ,mai greu va fi la inceput!!!
Stare mea de spirit o stiti e buna dar sunt tot pe fuga ,trebuie rezolvate o multime de probleme timpul e scurt,mai am si scoala asta de unde nu pot lipsi dar o sa trecem peste toate!!!!Va doresc o zi placuta!!! |

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Kris,te inteleg,stiu cum te simti pentru ca am trecut prin asa ceva Multa putere sa treci mai usor
Eu sunt cu nasul in carti mai am 1 saptamana si dau examenul la engleza sper sa fac ceva |
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 3801
| Va salut si eu pe fuga ! Dupa cateva zile de distractie,cand ziceam ca incepe sa revina totul la normal Ariana a inceput cu febra,pana mi-am dat seama ca puiutul meu a facut iarasi infectie urinara.....iarasi medici,analize si antibiotice !Deci dupa soare,au venit iarasi norii,pai da se putea sa ne fie bine in continuare?! Va pup si va imbratisez pe toate si va doresc numai bine ....sper sa reusesc sa recuperez din urma! |

Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 1320
| Va salut pe toate si va urez doar zile frumoase,cu soare si fara probleme majore Eu sunt supeeeeeeeeeeerrrrr nervoasa.tipa de la asociatia de locatari nu a platit gazul asa ca de ieri nu pot gati nimic Imi vine sa urlu...nu stiu cat o sa dureze...Azi trebuie sa-mi iau catrafusele si sa merg prin "sat" sa gatesc ceva....In halul asta am ajuns.Mai grav e ca nici de incalzit ceva, nu pot...ce mai...e groaznic Urmatorul lucru in care investim e un cuptor cu microunde. |
|
Inregistrat: 8/8/2006 Mesaje: 2347
| Alyna, asa sa faceti. Cuptorul cu microunde e super! Pup sa treaca supararea...iar daca nu ai unde gati, te invit cu placere la mine. Vorbesc serios! |
|

Inregistrat: 9/23/2008 Mesaje: 6611
| ingerash wrote:Kris,te inteleg,stiu cum te simti pentru ca am trecut prin asa ceva  Multa putere sa treci mai usor
Multumesc Ingeras |
|
|