Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| De aici am plecat. |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Hai Kryss ne zici cum de ai stare atat de pink??? |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 9/23/2008 Mesaje: 6611
|
E din cauza vremii ,si astazi m-am revazut cu cineva pe care nu l-am mai vazut de vreo 6 ani si de aceea am o stare pink,dar probleme e in felul urmator pers respectiva am cunoscuta cand m-am inscris prima data la seral,ne-am cunoscut eram colegi si dupaceea iubitei ,a intrerupt scoala a plecat in Spania,nu mai stiam nimic de el.Anul trecut in iarna m-a gasit pe internet cu programul acela skype ,si am tot povestit dar nu i-am zis ca m-am casatorit ,iar astazi cine credeti ca-mi suna la poarta era el,bineinteles ca l-am invitat inauntru si am povestit si i-am spus ca sunt si casatorita ,dar asta e,oricum imi pare bine ca dupa 6 ani de zile ne-am reintalnit si vom ramane prieteni!Chiar nu-mi imaginam niciodata ca am sa-l mai vad,mai ales la mine acasa !! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/12/2006 Mesaje: 3527
| Si sotul, ce zice sotul Krys? |
|
| Sotulache e in delegatie deocamdata nu stie nimic dar cu siguranta i voi povesti pentru ca oricum stati linistite ca eram cu restul familiei acasa,mama ,tata care il cunosteau si ei!!!
Eee si acum ce credeati ca eram singurica acasa??? |
|
| KRYS85 wrote: E din cauza vremii ,si astazi m-am revazut cu cineva pe care nu l-am mai vazut de vreo 6 ani si de aceea am o stare pink,dar probleme e in felul urmator pers respectiva am cunoscuta cand m-am inscris prima data la seral,ne-am cunoscut eram colegi si dupaceea iubitei ,a intrerupt scoala a plecat in Spania,nu mai stiam nimic de el.Anul trecut in iarna m-a gasit pe internet cu programul acela skype ,si am tot povestit dar nu i-am zis ca m-am casatorit ,iar astazi cine credeti ca-mi suna la poarta era el,bineinteles ca l-am invitat inauntru si am povestit si i-am spus ca sunt si casatorita ,dar asta e,oricum imi pare bine ca dupa 6 ani de zile ne-am reintalnit si vom ramane prieteni!Chiar nu-mi imaginam niciodata ca am sa-l mai vad,mai ales la mine acasa !! Vai ma fugarea sotul de acasa daca il primeam |
|
|
Stai linistita ca sotulache al meu nu e asa gelos ,au mai venit si colegi de scoala si prieteni,dar el stie ce tine la casa
Si cu siguranta ne vom mai intalni pentru ca si el se casatoreste in toamna si aici in zona noastra si-a deschis si o firma,deci oricum am ramas sa ne intalnim cu totii intr-un wekeend cand va fi sotulache mai liber,acum cea fost in trecut a fost...gata ,fiecare pe drumul lui!!! Numa ca nu va puteti inchipui cum am ramas eu cand l-am vazut in fata portii ,vai ca de era cineva sa-mi fi facut o poza |
|
| eu am zis in dreptul meu,mai ales el nefiind nici acasa |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| In afara faptului ca m-a intepat o albina si am o mana mai groasa decat un picior,in afara faptului ca azi am un examen unde nu prea am invatat nimik din cauza soatei ca m-a bruiat cu masina de gaurit,amestecat,taiat,si a faptului ca am in fatza o baie aproape gata dar plina ochi cu chit de rosturi pe care trebuie sa le curat starea de spirit este destul de bunicica!Ce daca ploua azi?Ce daca am impresia ca nu se mai termina saptamana asta!Sanatosi sa fim ! |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| A venit vara la noi si starea este super!!!!!!! Sa aveti o zi minunata! |
|
Inregistrat: 10/14/2007 Mesaje: 3780
| Eu..vorba lui Lenus...O stare de NE-STARE..
Aud si vad in jurul meu din ce in ce mai multe cupluri destramate...si ma gandesc daca totul e doar o notiune de timp...daca acel "pana cand moartea ne va desparti"... mai are vreo semnificatie... Daca se poate ca intr-o buna zi sa te trezesti si sa-i spui omului de langa tine: "sorry, nu te mai iubesc".
Nu va speriati...nu se intampla nimic!!!:018:
Doar ca povestea unor prieteni si acum povestea lui Rody m-au pus pe ganduri...Offfff...
In rest...Alexutza nu manaca, azi mergem sa consultam alt pediatru... Ma chinui de asta seara sa recoltez o proba de urina si tot nu reusesc sa ma descurc cu pungutzele acelea speciale pt bebelusi...
Am inceput iar o dieta si starea de foame permanenta ma prost-dispune la maxim...
Statul acasa simt ca ma prosteste cu totul. M-am saturat de spalat vase si haine, de gatit, calcat si aranjat in casa toata ziua....
Am asa o stareeeeeeeeee...
|
|
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 3801
| Bulinutza,uite o imbratisare de la mine,poate pleaca starea asta naspa de la tine !Stiu cum te simti,ca si eu am trecut si trec prin aceleasi lucruri ca si tine(casa,copil etc) ...cat despre recoltatul urinei la Alexuta,hai mami ca nu e chiar asa de greu ...incearca sa-i pui punguta si sa o tii in brate,ii pui o paturica de la jumate in jos(fara sa-i pui pampers ca se poate deranja punguta si atunci degeaba te-ai chinuit) ....sper ca e totul in regula cu Alexuta,tin pumnii azi la medic! Raly,multa sanatate....si sper ca ai reusit sa faci ceva la examen! Anabella,Oanamaria,Krys,Misha si toate fetele dragi de pe forum,va pup si va imbratisez !Eu,ba sunt bine,ba ma simt naspa tare ....am inceput sa cunosc cu adevarat care imi sunt prieteni si care nu(pana si cei care ii credeam foarte apropiati au inceput sa-si arate fetzele )... astept sa treaca nunta asta(inca o saptamana jumate mai este pana la ea),ca prea ma mai stresez(parca ar fi a mea ).....sper sa ne ajute Domnul,sa iasa totul bine si sa fie toata lumea multumita! |
|
| Deea um pupic si o imbratisare de la mine sa-ti mai treaca din stres ,capu sus viata merge inainte si nu mai baga si tu toate cele in seama!!!
Eu la cat de distrata am fost ieri astazi m-am lovit de o problema destul de grava si serioasa ma rog la Dumnezeu si sper sa scap si de aceasta problema, Ete o problema personala si daca trec cu bine de ea niciodata in viata nu o sa-mi mai fie frica de nimic decat de Dumnezeu!!! |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
|
Kry, iti doresc sa treci cu bine peste problema si totul sa iasa cum iti doresti .
Bulinutza, ca sa poti sa recolta urina de la puiuta fa treaba asta cum s-a trezit din somnic si fara pampers normal. Ar fi bine sa fie cineva sa te ajute, sa o tina si tu sa-i pui punguta, dar in timpul asta trebuie sa-i distragi atentia, sa se joace .
Andreea& ... imi pare rau de asa prieteni, dar mai bine ca ai aflat acum si numai tarziu
Raly, pupici sa treaca umflatuta |
|
Inregistrat: 10/14/2007 Mesaje: 3780
| andreea , taty...multumesc de sfaturi...
N-am mai recoltat nicio proba de urina fiindca intre timp am avut programare la doctor cu Alexa si doctorita mi-a zis sa las fata in pace ca n-are nimic...
Eeee...asa e cu mamele astea demente si panicate...:018: |
|
|