Stare de spirit - 46
Subiectul anterior · Subiectul urmator
madanuta
Scris: Wednesday, April 28, 2010 8:55 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/26/2007
Vaaaaaaaai, n-am mai intrat pe aici de cateva zile...cry cry cry
Monicue, Elena , e asa de dureros ce se intampla celor doua fetite, mi se rupe inima de bietii parinti si de voi. Nici nu stii cum sa-i incurajezi in astfel de momente!!!plans plans plans
Shirel, ma bucur ca lucrurile merg bine cu mama ta!pupici
TatyKS
Scris: Thursday, April 29, 2010 8:47 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 3/1/2006
Noi suntem happy dance ... pe 27 s-a nascut finuta noastra are 3,150kg si 49 cm , e tare frumoasa , seamana cu nasicaras .
Ieri am fost sa facem cunostinta ,dar a vrut sa-mi arate ochisorii doar 2 secunde pupici si sa-i daruim primii ei cercelusi pe care o sa-i puna astazi.
Tot astazi speram sa mergem sa o scoatem din maternitate si sa o ducem in casuta ei langa bubulicu de fratior tot finutu meu drag .
Kari e asa incantata ca a inceput sa planga spunand ca vrea si ea o surioara mica, sa-i de-a sa pape, sa se joace ci ea, sa aiba grija de ea ... computerlove .
Ne gandim mult la asta ... pentru ea as face alt bebe, eu sincer numai pot , sunt epuizata si nu ma vad in stare sa o iau de la capat. Dar poate ma razgandesc.pupici

Va doresc o zi frumoasa , chiar daca vremea e cam innorata.pupici
michi
Scris: Thursday, April 29, 2010 8:51 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/17/2009
Taty - sa-ti traiasca finuta !
Shirel ma bucur pentru tine!
Ana
Scris: Thursday, April 29, 2010 8:54 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Taty..sa iti traiasca finutza...dance dance ...cat despre un fratior sau o surioara nu i-ar strica lui Karina ai sa vezi ce frumos se vor juca si se vor iubi,acuma e alegerea ta,computerlove computerlove computerlove iloveyou

Eu de vreo jumate de ora m-am trezit stau putin cu voi si fug la cusut...nu mai am cale de intoarcere....ras ras ras ras ras ras
TatyKS
Scris: Thursday, April 29, 2010 9:00 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 3/1/2006
Anabella wrote:
Taty..sa iti traiasca finutza...dance dance ...cat despre un fratior sau o surioara nu i-ar strica lui Karina ai sa vezi ce frumos se vor juca si se vor iubi,acuma e alegerea ta,computerlove computerlove computerlove iloveyou

Eu de vreo jumate de ora m-am trezit stau putin cu voi si fug la cusut...nu mai am cale de intoarcere....ras ras ras ras ras ras

Michi, Anebella multumesc pupici .
Da am vazut ca e tare frumos cu doi , dar de la teorie la practica mai este cale lunga pupici

Spor la treaba Anabellapupici pupici
Ana
Scris: Thursday, April 29, 2010 9:04 AM
Nivel

taty wrote:

Michi, Anebella multumesc pupici .
Da am vazut ca e tare frumos cu doi , dar de la teorie la practica mai este cale lunga pupici

Spor la treaba Anabellapupici pupici
asa este....ras ...mersicomputerlove computerlove
KRYS85
Scris: Thursday, April 29, 2010 9:54 AM
Nivel

Inregistrat: 9/23/2008
coeur Soare si cald,va doresc o zi placuta tuturor!!!pupici pupici topai topai computerlove computerlove computerlove

Sanatate bolnaviorilor!!!angel angel angel
oanamaria
Scris: Thursday, April 29, 2010 10:59 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Taty felicitari si sa va traiasca finuta!
Anabela scumpa mea harnicuta spor la cusut .
Kriss si la noi e soare si miroase a primavara.
Madanuta mi-e dor de tine!computerlove Saptamana viitoare recuperam .pupici
O zi minunata va doresc!computerlove
madanuta
Scris: Thursday, April 29, 2010 12:37 PM
Nivel

Inregistrat: 6/26/2007
Taty, sa-ti traiasca finuta! Karinei ii doresc un fratior sau surioara! Mami, nu mai sta pe ganduri, (iti spune una care s-a gandit prea mult si nu i-a mai iesit nimic...fool )
OanaMaria si mie mi-e dor de tine! computerlove Astept si eu sa recuperam!

Eu , azi , iar am fost harnica, am pus cu socroshenia(tata-socru) 50 de fire de rosii in solar.yes yes yes Nu pot sa va descriu mirosul pe care il eman, cat gunoi de grajd mi-a trecut azi prin mana. Am zburat in baie ca e grav, deja nu ma mai suport.
S.ELENA
Scris: Thursday, April 29, 2010 11:19 PM
Nivel

Inregistrat: 6/20/2007
Fetelor....nu sunt in stare decat atat sa va spun: puiul mic nu mai este........plans plans plans plans

Cand imi voi mai reveni putin din soc, o sa revin cu povestea, dureroasa si totodata indredibila.........
Ana
Scris: Thursday, April 29, 2010 11:24 PM
Nivel

S.ELENA wrote:
Fetelor....nu sunt in stare decat atat sa va spun: puiul mic nu mai este........plans plans plans plans

Cand imi voi mai reveni putin din soc, o sa revin cu povestea, dureroasa si totodata indredibila.........
Doamneuff uff uff uff plans plans plans plans plans plans plans plans plans plans plans plans plans
Anelise
Scris: Friday, April 30, 2010 7:06 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Elena, nu exista durere mai mare, iar cuvinte care sa exprime acest lucru, nici atat! pale Condoleante parintilor si Dumnezeu sa odihneasca acel sufletel mic si nevinovat! ... Nu-mi vine sa cred! cry
leut
Scris: Friday, April 30, 2010 7:10 AM
Nivel

Inregistrat: 2/15/2006
Buna dimineata!
Elena...Doamne! Nici nu pot gandi limpede...saracii parinti!

Nici nu-mi mai vine sa spun ca e o zi cu soare...mult...of!
giulia_mamik
Scris: Friday, April 30, 2010 7:36 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/22/2010
Condoleanta familiei...si micul sufletel sa se odihneasca in pace.E sfasietor ...plans ca mititica s-a stins!Sa plateasca cei vinovati de tragedie.In tara asta prea se moare pe capete,fiindca unii oameni...nu sunt oameni si aleg sa faca meseri doar fiindca sunt banoase.E dureros...am ramas fara cuvinte cand am citit.
mariana71
Scris: Friday, April 30, 2010 7:37 AM
Nivel

Inregistrat: 10/14/2009
Dumnezeu sa-l odihneascaplans plans plans plans plans plans !
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.