Nivel: Senior
Inregistrat: 6/26/2007 Mesaje: 6054
| Vaaaaaaaai, n-am mai intrat pe aici de cateva zile... Monicue, Elena , e asa de dureros ce se intampla celor doua fetite, mi se rupe inima de bietii parinti si de voi. Nici nu stii cum sa-i incurajezi in astfel de momente!!! Shirel, ma bucur ca lucrurile merg bine cu mama ta! |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Noi suntem happy ... pe 27 s-a nascut finuta noastra are 3,150kg si 49 cm , e tare frumoasa , seamana cu nasica . Ieri am fost sa facem cunostinta ,dar a vrut sa-mi arate ochisorii doar 2 secunde si sa-i daruim primii ei cercelusi pe care o sa-i puna astazi. Tot astazi speram sa mergem sa o scoatem din maternitate si sa o ducem in casuta ei langa bubulicu de fratior tot finutu meu drag . Kari e asa incantata ca a inceput sa planga spunand ca vrea si ea o surioara mica, sa-i de-a sa pape, sa se joace ci ea, sa aiba grija de ea ... . Ne gandim mult la asta ... pentru ea as face alt bebe, eu sincer numai pot , sunt epuizata si nu ma vad in stare sa o iau de la capat. Dar poate ma razgandesc.
Va doresc o zi frumoasa , chiar daca vremea e cam innorata. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/17/2009 Mesaje: 1038
| Taty - sa-ti traiasca finuta ! Shirel ma bucur pentru tine! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Taty..sa iti traiasca finutza... ...cat despre un fratior sau o surioara nu i-ar strica lui Karina ai sa vezi ce frumos se vor juca si se vor iubi,acuma e alegerea ta,
Eu de vreo jumate de ora m-am trezit stau putin cu voi si fug la cusut...nu mai am cale de intoarcere.... |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
|
Michi, Anebella multumesc . Da am vazut ca e tare frumos cu doi , dar de la teorie la practica mai este cale lunga
Spor la treaba Anabella |
|

| taty wrote:Michi, Anebella multumesc  . Da am vazut ca e tare frumos cu doi , dar de la teorie la practica mai este cale lunga Spor la treaba Anabella asa este.... ...mersi |
|

Inregistrat: 9/23/2008 Mesaje: 6611
| Soare si cald,va doresc o zi placuta tuturor!!!
Sanatate bolnaviorilor!!! |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Taty felicitari si sa va traiasca finuta! Anabela scumpa mea harnicuta spor la cusut . Kriss si la noi e soare si miroase a primavara. Madanuta mi-e dor de tine! Saptamana viitoare recuperam . O zi minunata va doresc! |
|

Inregistrat: 6/26/2007 Mesaje: 6054
| Taty, sa-ti traiasca finuta! Karinei ii doresc un fratior sau surioara! Mami, nu mai sta pe ganduri, (iti spune una care s-a gandit prea mult si nu i-a mai iesit nimic... ) OanaMaria si mie mi-e dor de tine! Astept si eu sa recuperam!
Eu , azi , iar am fost harnica, am pus cu socroshenia(tata-socru) 50 de fire de rosii in solar. Nu pot sa va descriu mirosul pe care il eman, cat gunoi de grajd mi-a trecut azi prin mana. Am zburat in baie ca e grav, deja nu ma mai suport. |
|

Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| Fetelor....nu sunt in stare decat atat sa va spun: puiul mic nu mai este........
Cand imi voi mai reveni putin din soc, o sa revin cu povestea, dureroasa si totodata indredibila......... |
|

| S.ELENA wrote:Fetelor....nu sunt in stare decat atat sa va spun: puiul mic nu mai este........
Cand imi voi mai reveni putin din soc, o sa revin cu povestea, dureroasa si totodata indredibila......... Doamne |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Elena, nu exista durere mai mare, iar cuvinte care sa exprime acest lucru, nici atat! Condoleante parintilor si Dumnezeu sa odihneasca acel sufletel mic si nevinovat! ... Nu-mi vine sa cred! |
|
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| Buna dimineata! Elena...Doamne! Nici nu pot gandi limpede...saracii parinti!
Nici nu-mi mai vine sa spun ca e o zi cu soare...mult...of! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Condoleanta familiei...si micul sufletel sa se odihneasca in pace.E sfasietor ... ca mititica s-a stins!Sa plateasca cei vinovati de tragedie.In tara asta prea se moare pe capete,fiindca unii oameni...nu sunt oameni si aleg sa faca meseri doar fiindca sunt banoase.E dureros...am ramas fara cuvinte cand am citit. |
|

Inregistrat: 10/14/2009 Mesaje: 5442
| Dumnezeu sa-l odihneasca ! |
|
|