Stare de spirit - 46
Subiectul anterior · Subiectul urmator
KRYS85
Scris: Monday, April 26, 2010 9:55 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 9/23/2008
Miruiloveyou computerlove
Ana
Scris: Tuesday, April 27, 2010 9:44 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
O zi frumoasa fetelor!!!computerlove

noi iesim afara e asa de cald si de frumos...acuma la ora 10 fara putin la noi sunt 13 grade sa vedem mai dupamiazadance topai topai topai
KRYS85
Scris: Tuesday, April 27, 2010 11:15 AM
Nivel

Si la noi e cald si e soare,eu sunt putin racita,asa e daca stai dezbracatras !!!

O zi placuta fetele,va pup!!!pupici pupici pupici computerlove computerlove computerlove computerlove computerlove computerlove
michi
Scris: Tuesday, April 27, 2010 1:01 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/17/2009
Bine v-am regasit fetelelor.Va citesc pe fuga si sper sa vina ziua cand o sa am si timp suficient pentru postare.
Shirel - sanatate multa mamei tale.
S.Elena- sanatate finutei tale.
Monica - medicii din Targu Mures sunt renumiti pentru profesionalismul de care dau dovada.Mult succes micutei .
O zi buna va doresc .Va pup!!!
monique
Scris: Tuesday, April 27, 2010 8:34 PM
Nivel

Inregistrat: 2/15/2006
Fetele, multumesc pt sustinere. Michi, mi-ai mai ridicat moralul.Multumesc!
Teodora abia astazi a plecat (medicii de aici voiau sa o mai tina sa ia in greutate, inca vreo 2 saptamani), insa noaptea asta erau sa o piarda. Asa incat dimineata la prima ora au plecat cu ambulanta la Tulcea (au luat un avion micut de acolo care plecase cu o alta urgenta si s-ar fi putut ca pana se intorcea la galati micuta sa nu mai traiasca), si de acolo au ajuns la Tg Mures. Inca nu au operat-o, mai astept vesti. Mama fetitei aproape ca a luat-o razna, nu ne mai putem intelege cu ea, iar sotul ei abia peste juma de ora ajunge acolo, ca el a plecat cu masina. Numai in situatia lor sa nu fii. Mi-e mila de mor.
Va pup si va doresc noapte buna!coeur
KRYS85
Scris: Tuesday, April 27, 2010 8:53 PM
Nivel

pale pale Offf,ce rau imi pare penntru ei,speram totusi sa se faca bine cat mai curand!!!angel angel angel angel angel angel angel angel angel
Ana
Scris: Tuesday, April 27, 2010 10:31 PM
Nivel

monique wrote:
Fetele, multumesc pt sustinere. Michi, mi-ai mai ridicat moralul.Multumesc!
Teodora abia astazi a plecat (medicii de aici voiau sa o mai tina sa ia in greutate, inca vreo 2 saptamani), insa noaptea asta erau sa o piarda. Asa incat dimineata la prima ora au plecat cu ambulanta la Tulcea (au luat un avion micut de acolo care plecase cu o alta urgenta si s-ar fi putut ca pana se intorcea la galati micuta sa nu mai traiasca), si de acolo au ajuns la Tg Mures. Inca nu au operat-o, mai astept vesti. Mama fetitei aproape ca a luat-o razna, nu ne mai putem intelege cu ea, iar sotul ei abia peste juma de ora ajunge acolo, ca el a plecat cu masina. Numai in situatia lor sa nu fii. Mi-e mila de mor.
Va pup si va doresc noapte buna!coeur
Offf Monique ma cutremur cand vad ce scriicry cry cry uff uff ,Doamne sa se indure Bunul Dumnezeu de ea si sa o faca sanatoasa si sa le dea putere parintilor!!!angel

eu pe aici printre topicuriras sic
raly
Scris: Wednesday, April 28, 2010 7:05 AM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Monique sa o ajute Bunul Dumnezeu pe micuta!Tinem pumnii,ne rugam pentru ea si asteptam vesti!computerlove computerlove

Noi foarte aglomerati in ultimele zile,spargem,renovam!O saptamana placuta!computerlove computerlove
Ana
Scris: Wednesday, April 28, 2010 7:13 AM
Nivel

Raly mult spor la spart,renovat!!!majoreta majoreta

Fetelor buna dimineata si o zi frumoasa va doresc!!computerlove hearts
giulia_mamik
Scris: Wednesday, April 28, 2010 7:19 AM
Nivel

Inregistrat: 3/22/2010
Neatza.Monique,ne rugam la bunul Dumnezeu sa o salveze pe micuta si sa o insanatoseze repedepupici
Raly,mult spor la renovare...
Eu am avut parte de o trezire nu prea placuta.Daria incepuse sa planga ca azi nu vrea la gradinia.I-a trecut si a mers dar am o stare de neliniste,ciudatabanghead
O zi buna va dorescpupici angel
michi
Scris: Wednesday, April 28, 2010 12:28 PM
Nivel

Inregistrat: 2/17/2009
O zi buna fetelor.
Monica - ai sa vezi ca totul va fi bine computerlove
Eu nu stiu de ce dar astazi nu am chef deloc de munca.Am o multime de acte de avizat, dar nu pot deloc sa ma concentrez.Drept urmare cred ca le voi lasa pe maine ,ca oricum stau degeaba cu ele in fata ras
petro
Scris: Wednesday, April 28, 2010 6:30 PM
Nivel

Inregistrat: 1/31/2008
Salut gagici! Va citesc aproape zilnic sa fiu la curent cu ce se mai intampla... Monique, sper sa se insanatoseasca fetita cat mai repede! Multe ganduri bune de la noi catre micuta!

Fetele va pup pe toate! Mi-e dor de zilele cand eram zilnic aproape de voi! Acum si daca am timp n-am loc. Darius acapareaza calculatorul cand stam in casa asa ca nu avem loc nici eu nici taica-su. Creste si ne acomodam din mers. Eu muncesc mult si degeaba... Cand e vorba de apreciere nu se vad decat greselile... care apoi aud ca nu sunt de fapt asa de mari, dar este criza. Asa ca mi-am luat libertatea de ai lasa balta intr-un proiect cand aveau mai mare nevoie de mine. Macar stiu cu ce gresesc de-acum inainte ras Eh, rebelul din mine! Noutati prea mari nu am: sotul a decis sa ramana acasa din luna martie o data cu primele restructurari de la CFR. Nu am inteles de ce, atata timp cat nimeni nu i-a cerut sa plece. Ii respect totusi decizia si mergem inainte. Darius e cu gradinita. Plange in continuare dimineata, cu toate ca nu sta decat 4 ore. Seara cand ajung acasa si-l intreb cum a fost si daca mai merge zice ca a fost "Bun. Mai meie Dadu!" Ati inteles, da? ras Eu incep sa merg la dentist de saptamana viitoare. Nu e momentul (d.p.d.v. financiar chiar nu e deloc), dar nu mai pot sta nici asa. Si facem eforturi si mergem inainte. O veste mare am din partea sora-mii, care a divortat in martie si in aprilie ne-a prezentat viitorul sot.alcool Mama a fost socata, tata e in sfarsit multumit (materialismul intotdeauna a primat in viata lui), Marius nu e convins ca face un pas bun, eu... ce mai conteaza ce cred. Sa fie ea fericita si implinita! Sunt umarul ei de sprijin, imi fac datoria de sora. Mereu alaturi la bine si la greu.

Va pup pe toate si sper sa pun si ceva poze la jurnal.pupici computerlove computerlove
raly
Scris: Wednesday, April 28, 2010 7:59 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Petro,ce sa-i faci fiecare cu decizia lui!Daca ea asa a decis nu ramane decat sa te conformezi!Poate de data asta va avea noroc!sic Si Marius daca e acasa nu mai merge pe la Blaj?Ca ar putea cu ocazia asta sa traga o fuga la Medias!sic sic Stiti ca ati ramas datori cu o vizita,nu?pupici pupici

Fetelor spor sa fie!Multumesc!computerlove computerlove
shirel
Scris: Wednesday, April 28, 2010 8:23 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Offff ,v-am citit pe nerasuflate ce sa va spun va doresc tuturor sanatate si tot ce va doriti.
Mie astazi as putea sa spun ca mi s-a intamplat o minune.Va amintiti ca mama mea trebuie sa faca operatie pentru scoaterea uterului,ei bine doctorul care a controlat-o si care o si opereaza i-a recomdat unca o analiza foarte importanta urodinamica daca va intereseaza sa vada ce este cu vezica urinara daca nu a fost afectata ,in fine mi-au facut programare pe 10 iunie ,am ramas muta asa de mult timp?Cate nu se pot intampla intr-o luna!Am incercat eu toate pilele si cunostintele pe care le am si nimic ,este foarte aglomerat si greu de facut ceva.Bun,ce mi-a mai mai ramas de facut si cum mai am o mare cunosrtiintza care ma iubeste tare acolo sus m-am rugat asa cum ma rog eu in fiecare seara cand imi predau sufletul in mana cui mi la dat.
Astazi primesc telefon de la secretara care imi spune "Poti sa ajungi maine la ora 12 la analiza,nu-mi venea sa cred maine eu care trebuiam sa astept o luna.multumesc lui D-zeu ca mi-a raspuns asa de repede,nu cred ca este ceva mai presus de asa ceva ,acuma sunt sigura ca mama mea v-a fi sanatoasa si alaturi de mine inca catva ani !iloveyou
TatyKS
Scris: Wednesday, April 28, 2010 8:37 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 3/1/2006
Elena, Monica ... imi pare tare rau pentru micuteuff , chiar suflete nevinovate. Dumnezeu sa le aiba in paza si parintii sa aiba inima tare. Imi e mila de ei rau de tot... prin ce clipe or trece saracii. cry

Shirel , ma bucur ca s-a rezolvat repede si ca o sa o ai pe mama langa tine sanatoasa. Sa te bucuri de ea cat mai multi ani si sa radeti mereu impreunacomputerlove .pupici

Sanatate multa va dorim !
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.