Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 882
| Elena condoleante! Marivic de-abia astept sa vad cu cine te-ai intalnit ! Oana, asa e anotimpul asta pacatos, cu muci multi si de toate felurile!Dar lasa ca trece si vine vara (valabil si pentru depresie ). Eu sunt intoarsa pe dos, azi noapte pe la 3 galagie mare produsa de niste caini care latrau in fata casei mele, am auzit si un mieunat stins de pisica, apoi pe cineva alergand, tipand si apoi liniste. M-am ridicat si m-am uitat . Nu pot sa descriu senzatia pe care am avut-o in momentul in care mi-am vazut motanelul intins pe jos si un vecin deasupra lui, nu stiu ce ii facea...Auras se trezise putin mai devreme pt ca trebuia sa plece la serviciu, asa ca am iesit amandoi afara. Intr-adevar era motanelul nostru pe care il muscasera cainii de l-au omorat. Si-a dat ultima suflare pe treptele casei . Acum, ce sa spun, mi se pare ca nici acel vecin nu e strain de ce s-a intamplat, mai ale ca in urma cu cateva zile bunica-sa i-a zis mamei mele ca imi omora motanul, pt ca ii bate pisicile, dar nu o face pt ca suntem vecini. La acel moment am zis ca nu e vorba de al meu, dar inclin sa cred ca era al meu. daca intr-adevar asa a fost, si nu e strain de fapta atunci o sa aiba de-a face cu mine Asa ca ziua pt mine a inceput "foarte bine" ceea ce nu va doresc si voua. Noroc ca cei mici sunt sanatosi, ca altfel o luam razna...
|
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/22/2009 Mesaje: 718
| ELENA,CONDOLEANTE! |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Azi Madalina incepe nursery,ce fericita e! Ionut pe vineri Dupa masa am in plan o plimbare cu dragalasii mei intr-o rezervatie naturala Ieri am inceput o noua paturica pentru Ionut si paltonas de vara pentru mine Va pup si va doresc o zi minunata!
shirel,multa sanatate! Oana,spor la munca si ascunde cantarul |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 10/14/2009 Mesaje: 5442
| Evita,saracutul motanel ! La noi ploua si iar ploua ! |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
|
Si la noi se pregateste de ploaie,dar la clima de aici ne-am obisnuit,ploua de 3-4 ori pe zi,apoi e soare ,curcubeu... ne place si pe ploaie cu pelerine si umbrelute |
|

Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Si noi avem o stare pink Vremea frumoasa e de vina!
|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| Eu sunt obosita, ca de obicei, dar ok cat de cat psihic. Ma bucur ca am in jur prieteni buni si finute frumoase si dragi mie. Am terminat cursul de cofetarie, am terminat practica la laboratorul la care eram si as vrea sa mai merg cateva zile la inca unul sa mai invat ceva. Examenul (scris, oral si practic) il voi avea undeva pe la inceputul lui iunie. Maine ma duc la un interviu pt un job...sunt curioasa ce iese...
PS VA rog sa deschideti un alt subiect ca s-au strans destule pagini...vrem sa vina soarele !!! |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Eu sunt intr-o mica pauza de la serviciu, dar ma duc din nou de la 13.30 si nu puteam sta deoparte .
Ingerash,spor la treaba draguta si bafta pentru micuta .
Evita, imi pare rau pentru motanel ... offf , sper sa rezolvati pasnic problema cu vecinii Roxy, sa ai starea pink zi de zi Mariana, hai ca iese si soarele sa va inseninati . Diana, bafta multa la examene si la job-ul cautat. Te-ai reprofilat sau e ceva ce vrei sa faci extra? ( daca nu sunt prea curioasa ) Pup |
|

Inregistrat: 10/14/2009 Mesaje: 5442
| Diana ,multa bafta la interviu ! Taty,ce soare,ploua cu galeata ! |
|
 Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| eu m-am saturat de ploaie si de frig ieri abia daca au fost 7 grade la noi,azi cica sunt 14,eu nu le prea simt...cateva grade in plus imi timite cineva? hai ca voi aveti de unde,am vazut ce temperaturi sunt acasa. azi am dormit vreo 4 ore,ma minunez si eu de asta,cred ca bebelu e de vina
Diana,sa fie cu noroc interviul
Evita,imi pare rau de pisoi
seara placuta sa aveti,fetele! |
|

Inregistrat: 9/23/2008 Mesaje: 6611
| Stare pink si la mine.... ,va pupik pe toate!!! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Kryss de ce e asa de pink?...spunene si noua |
|