Stare de spirit - 46
Subiectul anterior · Subiectul urmator
marivic
Scris: Sunday, April 25, 2010 4:46 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
Mariana,sa-ti traiasca fata!Sa dea Dumnezeu sa fie sanatoasa,fericita si implinita!computerlove computerlove computerlove pupici
LA MULTI ANI!
TeosOf
Scris: Sunday, April 25, 2010 7:19 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/4/2008
Elena, e cumplit ceea ce i s-a intamplat micutzeipale Ne vom ruga ca micul sufletel sa se insanatoseasca cat mai repede.angel
Multa sanatate si tie, si lui Robert, si mamei tale.computerlove computerlove
carla
Scris: Sunday, April 25, 2010 7:48 PM
Nivel

Inregistrat: 2/8/2007
Elena,imi pare rau ca treceti prin atatea,sunt cu sufletul alaturi de voipupici computerlove
Eu m-am odihnit ieri si azi,in sens ca am dormit dupa-masa cu copiii,inceputul a fost greu acum as tot dormisic
Laura
Scris: Sunday, April 25, 2010 7:51 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 8/8/2006
Va doresc tuturor numai si numai bine si multa sanatate!
Mariana, sa te bucuri de fetita ta, toata viata! computerlove computerlove computerlove La Multi Ani fericiti si impliniti! coeur floare2 birthday
shirel
Scris: Sunday, April 25, 2010 8:55 PM
Nivel

Inregistrat: 7/22/2007
In primul rand ne vom ruga pentru tine finutza a lui St.Elena cum o cheama?Sa-i dea D-zeu sanatate ca este prea nevinovata ,saracutza de ea si vai si de parinti ei prin ce necaz trec in loc sa se bucure de micuta!plans plans coeur coeur

Noi ca sa nu zic ca este mai usor inceputul ca pe urma se tin frate legate de tine toate problemele.Maica mea nu destul ca i-au gasit Hipertiroida si asteptam sa vedem ce tratament vom primi alcool alcool a mai intrat si in alta intamplare care se va termina cu operatie cred casic V-am povestit ca timp de 2 saptamani a avut o tusa foarte puternica uscata de cutremura toata casa nu mai spun cred ca a stricat somnul la toti vecini noaptea hohot hohot nu conteaza de asta chiar nu-mi pasa.Fiindca tusa a fost asa de puternica scumpei mele mamici i-a cazut uterul sic ras sa nu radeti dras dar la o varsta mai inaintata se poate intampla din cauza tusei ,rasului.
Avem maine programare la un al doilea ginecolog sa vedem ce avem de facut ca nu poate ramane asa este aproape tot afara ,eram sa lesin cand am vazut si norocul meu ca am vazut-o pe maica mea vioaie ca de altfel eram gata!pale pale Am inteles ca se poate prinde si cu o plasa inauntru si crede-ti ma ca nu stiu ce hotarare sa iau sa o bag in operatie sau nu!uff Am putina teama fiindca este cu adormire sau cu epidural dar ceea ce sunt sigura ca dupa operatie hohot hohot este ca nu voi mai avea frati!hohot hohot Am ras aztazi cu maica mea ca doua nebune!!
Sper sa fie bine ,eu sunt foarte optimista ca de obicei si chiar stau si ma gandesc cate am vazut eu in viatza mea cati bolnavi cate familii am incurajat si uita-ma intr-o situatie ciudata cu propia-mi mama ...este greu nu este usor cand esti implicat cu tot sufletul tau ......dar asta-i viatza si sper ca va fi bine!

Mariana cu intarzire dar "la multi ani"fetitei tale ,sa te bucuri de ea si sa-ti aduca numai fericire si satisfactii !

iloveyou iloveyou pupicii voua celorlalte si tine-ti pumnii maine pe la 5 dupa amiaza!
mariana71
Scris: Sunday, April 25, 2010 9:12 PM
Nivel

Inregistrat: 10/14/2009
Elena ,multa sanatate micutei computerlove computerlove si Domnul sa fie cu ea.

Va multumesc fetelorpupici !

Shirel,sanatate mamei tale.
Ange blanc
Scris: Sunday, April 25, 2010 9:24 PM
Nivel

Inregistrat: 4/11/2010
Shirel, astfel de interventii sunt destul de frecvente si cu evolutie buna.
ingerash
Scris: Sunday, April 25, 2010 11:02 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Shirel,sunt cu gandul la tine si mama ta,numai bine va doresc!pupici pupici iloveyou
S.ELENA
Scris: Monday, April 26, 2010 12:00 AM
Nivel

Inregistrat: 6/20/2007
Multumesc din suflet fetelor!!!!!computerlove computerlove iloveyou

Mariana, LA MULTI ANI SI TOT CEEA CE_SI DORESTE fetei tale!!!!! (iarta-ma pentru intarzieresorry )pupici

Shirel, multa sanatate si mamei tale si sa treaca cu bine peste acest hop.angel
Pe finuta mea o cheama Denisa-Maria . Inca nu este botezata, deoarece la spital i-au dat de inteles ca este mai bine sa evite intrarea altor persoane in mediul steril in care se afla puiul (nici fina nu avea acces foarte aproape de ea, ci la o distanta considerabila) si nu au putut aduce preotul sa o botezam. Ramane de vazut, dupa ce o vor muta maine la Budimex, cum vor sta lucrurile acolo si am vorbit deja cu preotul familie (la care merg ei de ani de zile) sa o botezam in spital; sunt sigura ca si asta o va ajuta mult sau Doamne-fereste pale pale sa nu se intample nenorocirea (desi prefer sa nici nu iau in calcul aceasta varianta) si copilul sa fie nebotezat ca ar fi pacat cred eu.....

Eu va multumesc tuturor Roxy, Anabella, Ingerash, Teo, Carla, Mariana, Shirel (sper sa nu fi uitat pe nimeni) si sper ca la urmatoarea postare vestile despre micuta sa fie mai bune. Este cumplit pentru parintii ei, pentru noi toti. Fina nici macar nu mai putea sa vorbeasca in seara asta cand am sunat-o, este la pamant.........uff uff uff uff
raly
Scris: Monday, April 26, 2010 6:49 AM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Vai Elena ,eu una m-am ingrozit cand am auzit asa ceva!Sa o ajute bunul Dumnezeu sa se faca bine,multa sanatate micutei Denisa-Maria,o sa ne rugam cu siguranta pentru ea!Cu siguranta un botez o va ajuta foarte mult!Deschidem un topic sa ne rugam pentru micutza?Ce ziceti fetelor?

Shirel multa sanatate mamei tale!computerlove computerlove
giulia_mamik
Scris: Monday, April 26, 2010 7:15 AM
Nivel

Inregistrat: 3/22/2010
Elena si noi ne rugam pt micuta Denisa Elena.Sa o ajuta Dumnezeu sa se insanatoseze repede.Fiti pozitivi in gandire...si asta ajuta enorm,crede-ma!Trebuie sa ramaneti cu totii puternici si uniti in astfel de probleme.pupici

Shirel,sa dea Domnul sa se faca bine mamicuta ta.Doamne,cat te admir pt taria ta si cat de pozitiva ramai in astfel de situatii.Esti de admirat ,mamiconewclap newclap newclap

Mariana,La multi ani cu intraziere pt domnisorica ta!!!SA fie sanatoasa si sa va fericeasca mereu cu realizarile eipupici .Ce trec anii de repede.nu?...sorry1

scratch sa incep si eu sa imi spun starea de spirit?Mai bine nu.Este un inceput de saptamana mult prea frumos.Si am inceput atat de pozitiv si increzator postarea,incat nu are rost sa stric armonia.

Va pup si o spatamana plina de realizari.Sa dea Domnul sa va rezolvati toate problemele in spatamana asta ce abia a inceput!
angel pupici
oanamaria
Scris: Monday, April 26, 2010 7:45 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
O saptamana buna si insorita va doresc!computerlove
Sunt alaturi cu gandul de voi si multa sanatate.
Eu sunt in febra pregatirilor pt targul de sambata si duminica si sper sa ma si intalnesc cu mamici dragi de pe forum asta daca reusesc sa ajunga.pupici pupici
AlexandraL
Scris: Monday, April 26, 2010 7:46 AM
Nivel

Inregistrat: 11/18/2007
O saptamana minunata sa aveti, fete dragi computerlove Eu ma duc sa ma culc, ca la mine e tarziu...
monique
Scris: Monday, April 26, 2010 7:50 AM
Nivel

Inregistrat: 2/15/2006
Offf, ce probleme...

Alexandra, somnic usor!

Raly, Giulia, o zi buna!

Mariana, La multi ani si din partea noastra! sa-ti traiasca fetele si sa te bucuri de ele!

Shirel, capul sus si imbarbateaz-o pe mama ta! Sigur va fi bine dupa operatie! Ce sa-i faci....Va fi greu, dar macar va scapa de problema! Sanatate multa!

Elena... ma bucur ca pt voi lucrurile au inceput cat de cat sa se mai aseze! Felicitari copiilor tai! Sunt cu adevarat deosebiti! Cat despre finuta ta, imi vine sa plang... Stiu ce e in sufletul unei mame cand puisorul ei, mai ales atat de micut nu este in regula. Mi-e mila de mor...uff Nu pot decat sa ma rog si eu alaturi de fete ca micuta Denisa Maria sa-si revina cat mai repede si sa poata sa stea in bratele mamicii care o doreste atat de mult... Sfasietor...

Si daca tot se vorbeste despre astfel de necazuri, stau si eu ca pe pionieze. Saptamana trecuta o prietena buna a nascut o fetita, Teodora, careia dupa nastere, in urma unei radiografii (evolutia ei nu era buna) i s-au descoperit doua gauri la inima, si sta mititica la aparate... Parintii au reusit sa aranjeze sa o duca la Tg Mures cu un elicopter, la cardiologie, sa vada exact ce trebuie facut, dar medicii de aici insista ca mai intai cazul tb evaluat aici la Galati de un dr pediatru cardiolog. Care e f ocupat... Si uite asa lucrurile nu merg cum trebuie. Chiar spre rau, pt ca de sambata noaptea problemele s-au inrautatit. Imi vine sa urlu... Probabil ca azi va urma un circ la maternitate si totusi vor pleca la Tg Mures.

Va pup si va doresc o zi minunata!
KRYS85
Scris: Monday, April 26, 2010 8:26 AM
Nivel

Inregistrat: 9/23/2008
angel pale Sanatate multa micutei Denisa!!!angel angel angel O sa ne rugam pentru ea!!!!angel angel angel

Monique multa sanatate fetitei prietenei tale,si mai asteptam vesti!!!angel angel angel

Shirel multa sanatate mamei tale!!!angel angel

hearts Eu ce pot sa va spun astazi voi avea o stare buna si nimic si nimeni nu va reusi sa mio strice,Doamne fereste de alte probleme!!!topai topai topai Sunt putin obosita dupa o zi ca ieri dar imi revin euras !!Si sa va spun de ce sunt asa intr-o stare buna pentru ca astazi am implinit 25 de ani!!!topai topai hearts Yupiiiisarbatoare sarbatoare sarbatoare sarbatoare

Va pup si va doresc o zi cat mai placuta ,si va astept la o feliuta de tort si o prajiturica!!!!pupici pupici computerlove computerlove computerlove computerlove computerlove computerlove computerlove
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.