Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17850
| Continuam aici cu gandurile noastre si cu starea de spirit din fiecare zi .
|
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Va pup fetelor!!! o seara frumoasa!!! maine revin printre voi!! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/18/2007 Mesaje: 3818
| Salutare, fete dragi
Mi-e tare dor de voi, de timpul petrecut pe forum, de sfaturile voastre.
Noi suntem bine, tati a ajuns cu bine in New York, saptamana aceasta incepe serviciul, deocamdata cauta apartamente sau case de inchiriat. Partea proasta este ca apartamentele vin nemobilate, ceea ce inseamna o investitie de proportii...
Ioan a mai crescut, si-a mai dat drumul la vorba, acum spune mai multe cuvinte, e foarte atasat de sora mea, cand vine de la scoala ii sare in brate si o striga Tio (Teo), e un dragalas. In curand implineste 2 anisori Nu imi pot imagina cand a zburat timpul...
Eu...am renuntat la facultate pentru ca nu aveam cu cine sa il las pe Ioan 3 zile pe saptamana (mama lucreaza); sunt stresata cu operatia la ochi, nu ma pot hotari daca sa o fac sau nu; urmeaza sa imi caut un costum pentru botez, speer sa gasesc ceva care sa imi placa si sa imi vina. In rest, nimic special, planuri pentru cand vom merge in SUA, vise, temeri...
Va imbratisez cu drag, sper sa scriu mai des de acum inainte |
|

| Alexandra mult succes in gasirea casei,sa dea Bunul Dumnezeu sa treci cu bine operatia!!! sa auzim numai de bine!!! pupic lui Ioan si tie binenteles!!!
Numai bine in anul 2010! |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Alexandra mult succes draga mea,sa fie totul asa cum va doriti!
Eu...obosita,stresata,ma dor ochii,am nevoie de o pauza...da cine sa mi-o dea?Inca umpic,ma imbarbatez singura,va trece si saptamana asta! Sa aveti o zi placuta! |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Eu ... stare de spirit aiurea! Am o durere groaznica de cap! Am luat si examenul de ieri, nesperat de bine! Na, sa ma laud si eu ca poate asa revin la sentimente mai bune. Am avut 3 examene pana acum si la toate am luat 9,50. Ma bucur, normal, dar sper sa am o stare de mai bine! ... Tuturor va doresc multa sanatate si sa realizati tot ce v-ati propus cu brio! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| Alexandra, Ioan, va pupam frumosilor
Raly, ia o pauza... ti-o dau eu
Lizuc, pupam sa treaca starea si felicitariiiii -esti o studenta silitoare
La noi ninge incontinuu !!! Deea la gradi, eu tot cu Lucutzu`, daaaar.... happy Dupa-amiaza iesim la sanius daca se mai potoleste ninsoarea!
O zi excelenta ! |
|

| Raly ...hai ca mai e putin!!!!multa putere!!!
Lizule bravo!!!!mult succes in continuare!!!
Cris ce asi iesi si eu cu tine la sanius!!!
La noi vreme de ploaie de stat in casa numarat bani sau facut copii(o vorba de la noi) ...si cum bani nu prea sunt trecem la punctul doi ...
hai ca delirez pupici fetelor!!! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| Si eu tot presata cu timpul pentru examenele de la Master. Tot citesc si parca nu mai termin de invatat. Intr-adevar im place foarte mult, asa ca macar imi usureaza stresul. Alaltaieri noaptea s-a nascut fiul verisoarei mele. Era programata la cezariana pe ieri dar s-a trezic ca i se rupe apa cu o zi inainte si...gata. Azi ma duc sa-i vad Dar mai mari emotii am pe maine. Ghici de ce !!! Mi s-a strans stomacul de bucurie inca de aseara cand am realizat ca azi e ultima zi de burtica a Alinei. Trebuie sa fug pe la ea sa fac o pozica cu finutza mea in culcusul "initial". Abia astept s-o vad, s-o cunosc, s-o tin in brate. Ma bucur sincer ca de copilasul meu Revin cu vesti si pozici curand. Salutari la toate, multa bafta la examene si multa sanatate !!! |
|

| Bafta la invatat Diana!!! |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| De cand s-a schimbat capitolul, am pierdut sirul...
Fetele, va doresc numai de bine... cu sanatate... spor la invatat si la treaba; ... fara stress, nervi si fara dureri de cap, da? Pupici! |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Alexandra , Ioan ! Ma bucur ca a ajuns tati usor acolo. Ii dorim adaprate usoara si spor la cautat ! Mami, daca ai decis sa renunti la facultate insa nu renunta si la operatie ! Hai, ca poti ! E spre bine .... asa ca .... go for it !!!! Va pupam cu drag si va asteptam mai des pe-aici ! Liz, a trecut durerea ? Felicitari pentru examene !!!!! Criss, sanius ??? Venim si noooooooi ! Anabella , vreme de ..... hm ..... da ' ai cu cine ? Diana , asteptam cuminti fotografiile cu Bulinutza mica la purtator ! Spor la invatat tuturor !!!! Carla , a trecut spatele ?
Eu ..... s-a trezit razboinica din mine si sunt pusa pe scandal ! Asa ca ..... |
|

| Maria & Mario wrote: Anabella , vreme de ..... hm ..... da ' ai cu cine ? Acuma in acest moment nu...dar mai tazriu ....da |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Alexandra bafta mare sotului la noul loc de munca.Sa nu renunti la operatie o s afie bine ai sa vezi. Liz felicitari pentru examene Anabela si la noi este aceeasi vreme ,dar este bine ca nu-i frig. Diana sa-ti traiasca nepotelul si te asteptam maine cu finuta in brate. Raly sanatate multa. Criss vrem si noi la sanius ,off de cand nu am mai vazut zapada de 8 ani de zile: Oana si eu am momente din astea Pupici sa treaca supararea ...aaaa razboinica dar ai cu cine?
Eu adormita tare,obosita si stresata.
|
|

| Ely mai ai atat de putin e normal sa fi stresata!!! uite un pupic si o imbratisare sa treaca tot!! |
|
|