Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Shirel nu stiu cum ma vezi tu,chiar as vrea sa vorbim putin,dar am ajuns de multe ori la capatul puterilor incercand sa le fac eu pe toate.Am hotarat ca nu e bine asta nici pentru mine nici pentru cei din jur,in special pentru copii,si de atunci sunt mai atenta la mine,la ce e mai important pentru mine |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22797
| Am primit o veste proasta azi:unor prieteni le-au spart hotii masina.Le-au furat casetofonul , trusa cu scule .El uitase portofelul in masina si i-au rupt toate actele.nu stiu ce or sa faca, cum or sa se reprinda...si asa stateau prost cu banii. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| bereea, imi pare rau pt prietenii tai !
|
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 10/14/2009 Mesaje: 5442
| Eu astazi am ramas socata cind am auzit de la cumetrii nostri ca un prieten de al lor pe care l-am intilnit si noi la cumetrie acum o luna,a murit ieri de gripa porcina .Nu-l cunosteam personal, dar la petrecere am facut poze si e si el in citeva.Privindu-le acum mi se face pielea gaina gindindu-ma la ce inseamna viata asta.Trebuie traita fiecare zi ca si cum ar fi ultima,ca azi esti,miine nu se stie.Va pup pe toate si numai bine ! |
|
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Mariana uf,incepe sa ma sperie gripa asta.zi-mi te rog,daca stii,domnul mai suferea de ceva,in afara de virusul asta? |
|

Inregistrat: 10/14/2009 Mesaje: 5442
| Pai asta e cu gripa asta,ca se complica daca suferi de alte boli.Persoana respectiva avea hepatita,deci cu gripa s-a complicat boala. |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| Eu vin zilnic in contact cu persoane infectate, si beneficiez de o protectie minima... nici nu se poate numi protectie ... tot ce pot sa va spun e sa aveti grija de voi maxima, sa fiti cu imunitatea la cele mai inalte cote.. eu am renuntat la cura de slabit ca eram cam lesinata, mananc cat mai echilibrat, multe fructe mai ales citrice, pastile cu propolis, igiena si dezinfectia la nivel de paranoia, ma hidratez bine si folosesc spray cu clorhexidina pt gat mai ales inainte si dupa serviciu. Am mereu in poseta masca, dezinfectant pt gat, nas, maini. Evit transportul in comun. Hainele de serviciu le spal la 90 grade si dupa ce le scot mai dau un ciclu sa mearga masina goala tot la 90 grade. Mai mult ce pot sa fac... e nasoala gripa asta, cu sau fara boli asociate.. precautie maxima!! |
|
| Shirel, Diana, bine ati revenit.. Carla, am remarcat si eu acea schimbare si ma bucura enorm, esti un bun exemplu pentru multe dintre noi.. Adriana, imi place ideea ta de relaxare, sigur va va prinde bine.. Si noi weekenul asta ne-am relaxat, ca ultima perioada a fost tare agitata... am avut 2 zile de linistite, am stat acasa, ne-am odihnit, am visat cu ochii deschisi si am facut planuri de viitor, avem mai multe proiecte in derulare care par sa mearga in directia buna... am gatit, am vazut filme, facut poze, forumit, am facut o luuunga plimbare pe jos ca era o vreme insorita si placuta, am vizitat si o bebita scumpa a prietenilor nostri.. ne-am intors cu autobuzul insa ca ne dureau picioarele ... acum eu forumesc, sotul se uita la TV.. toate-s bune si frumoase. Ma asteapta o saptamana minunata, un eveniment mult asteptat... apoi Sarbatorile.. |
|

Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Bulibuli, |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/8/2006 Mesaje: 2347
| Ana, multa, multa sanatate iti doresc! Si multumim pentru sfaturi. Esti o draguta! Fetelor, numai bine va doresc! |
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17818
| Am mers pana la urma in noul mall, deschis in Cotroceni. Am fost sa vad si eu un film la Samsung IMax si mi-a placut foarte mult. Parca eram in alta lume. Senzatia e foarte placuta, te simti de parca esti chiar acolo, ai senzatia ca daca intinzi mana poti atinge chiar tu lucrurile respective. Am fost la T-Rex, care desi nu e un filmulet nemaipomenit, a reusit sa ma duca intr-o alta lume.
O sa mai merg cu siguranta !
Am admirat si patinoarul din mall, cu prima ocazie o sa merg din nou, dar de data aceea pentru a patina.
Saptamana viitoare imi propun sa merg la teatru... sa vedem ... |
|
| woooow, de cand nu am mai fost la teatru... sau la opera... mi-e dor de prietena mea, cea cu care mergeam mereu "la Iunion"
Adriana, felicitari, sa mergeti |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Si noi ne-am relaxat in weekendul acesta...la o manastire superba!
Adriana,Buli |
|
Inregistrat: 3/4/2008 Mesaje: 7332
| AdrianaC wrote:Am mers pana la urma in noul mall, deschis in Cotroceni. Am fost sa vad si eu un film la Samsung IMax si mi-a placut foarte mult. Parca eram in alta lume. Senzatia e foarte placuta, te simti de parca esti chiar acolo, ai senzatia ca daca intinzi mana poti atinge chiar tu lucrurile respective. Am fost la T-Rex, care desi nu e un filmulet nemaipomenit, a reusit sa ma duca intr-o alta lume.
O sa mai merg cu siguranta !
Am admirat si patinoarul din mall, cu prima ocazie o sa merg din nou, dar de data aceea pentru a patina.
Saptamana viitoare imi propun sa merg la teatru... sa vedem ...
Adriana, cand mai mergeti acolo, poate ne intalnim sa bem o cafea impreuna, ca eu stau f aproape. |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Va Citesc pe fuga , va doresc tuturor multa , multa sanatate si spor in tot ceea ce va doriti sa realizati ! Sa aveti o saptamana frumoasa !
Noi suntem toti bine , am avut un week end frumos , ne mobilizam pentru curatenie generale , decembrie - cadouri , felicitari , Mosi , party la scoala etc , profitam si de vremea de afara atat cat se mai poate , etctec. Si va urmarim cu interes !
|
|
|