Stare de spirit - 45
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Lilly of the valley
Scris: Friday, November 27, 2009 7:33 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
Ingrosam si noi randurile celor cu venituri scazute ... in Decembrie si in ianuarie. Basca eu jumate din oct am fost in somaj tehnic. Si pt. ca urma si nov si nu se stia pana cand, am ales un job nou, prost platit, dar macar primesc ceva plata. In plus, nici nu-mi place ceea ce facpale
In doua cuvinte: sunt Grinch!:173: :173: :173: :173:
ingerash
Scris: Friday, November 27, 2009 7:47 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Oh,fetele,am primit cerere de prietenie pe un site de poze de la fratele meu si prietena lui avea poza de-a Madalinei la avatar...si-a cerut scuze...m-am speriat ca cineva se foloseste de poza ei,vreun pedofilnervi ...bine ca a fost doar astaangel
bereea
Scris: Friday, November 27, 2009 7:48 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Mariuta , imi pare rau de asa vesti proaste.cry
ingerash
Scris: Friday, November 27, 2009 8:04 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
sorry1 sorry1 sorry1 sorry1 Incedibil ce se intampla cu bugetarii.Chiar acum in prag de sarbatoribataus bataus bataus
carla
Scris: Friday, November 27, 2009 8:07 PM
Nivel

Inregistrat: 2/8/2007
inger7 wrote:
sorry1 sorry1 sorry1 sorry1 Incedibil ce se intampla cu bugetarii.Chiar acum in prag de sarbatoribataus bataus bataus

Macar de-am sti unde se duc banii nostri
TatyKS
Scris: Saturday, November 28, 2009 8:50 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 3/1/2006
Mariutapupici , tot raul spre bine.

Inger, bine ca te-ai linistitpupici pupici
Mela
Scris: Saturday, November 28, 2009 10:55 AM
Nivel

Inregistrat: 11/19/2006
Mariuta, computerlove computerlove computerlove

Inger,de acord cu Taty,bine ca te-ai linistit pupici angel

Taty,am vazut la "cafea" ca azi ai fost foarte harnicuta albinita plimbari placute sa aveti topai

weekend frumos tuturor grup flower
shirel
Scris: Saturday, November 28, 2009 11:45 AM
Nivel

Inregistrat: 7/22/2007
Buna,fetele v-am citit toate problemele pe care le aveti si drept sa va spun este groaznic ce se intampla.Noi suntem foarte bine nu am sa am o perioada calculator si asa nu am avut si pana acum si incetul cu incetul incep sa ma obisnuiesc fara.Oshry este un pic racit (ca de obicei mucos si numai iesim din asta),Eden o fandosita si cred ca numai gradinitza mi-a stricat ingerasul de fetitza sic mofturoasa ,raspunde urat si plange din orice asa ca sta numai prin pedepse in camera ei .Trebuie sa trecem si peste astea,nu.Ne pregatim si noi de ziua ei de nastere si drept sa va spun nu am chef de nimic.
Imi este tare dor de voi ,am asa de multe de povestit si de postat nu stiu cand voi avea puterea sa revin la normal printre voi.Dar totusi sper.....

computerlove computerlove computerlove Nu v-am uitat....
fdianamaria
Scris: Sunday, November 29, 2009 10:51 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/17/2006
Buna fetelor, dragelor !!
Revin printre voi cu mare mare dor.
La noi situatia nu e roza din nou, dar vom trece cu bine peste tot.
Mama sufera cu rinichii si sta doar cu ceaiuri, pastile si tot felul de leacuri babesti. Nici sa vreau si nu ma mai poate ajuta, cel putin o vreme.
Dupa ce mi-a racit de n ori si s-a facut bine tot de atatea ori, Glad a ramas cu urme naspa in asa fel incat saptamana asta a stat in antibiotice si...tot degeaba. Ii curge nasul in continuare, are flegma, febra, il doare gatul si transpira extrem de mult si des. Am observat ca nu e ceva contagios (nici macar Elena n-are nimic desi stau toata ziua impreuna), doar ca tine de prea multa vreme. Deja am fost la doi medici... Am intrat acum pe homeopate. Sper sa-l repun pe picioare pana de sarbatori. Clar ca gradi s-a amanat de anul viitor poate prin primavara...
Elena merge foarte bine, e papacioasa si cuminte. In plus, si-a definitivat de cateva zile culoarea ochilor (verzi) si are acum 4 dintisori.
Eu cu masterul, cu toate ale casei (ceea ce e destul de greu cu amandoi piticii langa mine non-stop). Am caderi de teniune extrem de des si frisoane zilnic (poate tot de la tensiune...habar n-am). Ma stresez sa ma gandesc la Sarbatori dar tot ce imi vine in cap sunt cheltuielile in plus din decembrie.
Lasand la o parte supararile zilnice datorate lipsei acute de bani, ramane totusi magia zilelor de iarna, cu frigul ce asteapta zapada si cu orasul care e superb impodobit.
Singurul lucru pe care mi-l doresc de sarbatori e sa-mi fie familia sanatoasa !!
TeosOf
Scris: Sunday, November 29, 2009 11:19 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/4/2008
Diana, multa sanatate tie, mamei tale, lui Glad!angel pupici Sa se termine cat mai repede starea aceasta stresanta.computerlove computerlove

O duminica frumoasa, tuturor!sunny
AdrianaC
Scris: Sunday, November 29, 2009 12:49 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Diana, eu faceam frisoane aiurea numai de la caderi de calciu. Ai grija de tine si de voi toti ! Multa sanatate iti doresc !

Eu am o stare de spirit buna, am lasat ieri copiii la soacra mea si acum incerc sa am putin timp numai pentru mine, pentru noi. Ma uit la filme, fac ce poftesc, o sa ies putin si pe afara... desi le simt lipsa copiilor, cateodata chiar face bine sa mai si "respiri" ras
Mela
Scris: Sunday, November 29, 2009 12:54 PM
Nivel

Inregistrat: 11/19/2006
Shirel,va pup cu dor pupici pupici pupici computerlove

Diana,sanatate lui Gladi,sanatate si tie angel
va doresc o luna decembrie linistita si sarbatori frumoase craciun

Adriana,sa ai o zi relaxanta flower

Teo,computerlove computerlove

dupa-masa placuta tuturor grup
carla
Scris: Sunday, November 29, 2009 1:06 PM
Nivel

Inregistrat: 2/8/2007
Cristian la mama,Bogdan la soacra,sotul la taxi de duminica,eu mi-am pregatit baia,apoi imi fac manichiura,pedichiura,parul si putin curat printre hartii:lucrari,planificari,...
shirel
Scris: Sunday, November 29, 2009 1:25 PM
Nivel

Inregistrat: 7/22/2007
Diana, inteleg perfect prin ce stare treci ,te pupam de departe cu mult dor si dorim multa sanatate mamei tale Ceai de rozmarin ajuta mult la rinichi cat si apa de patrunjel poate face minuni.Numai bine si aveti grija de voi!

O duminica minunata tuturor!

Sami,te pup iubita si poate te sun intr-o zi printre toate ale mele! pupici pupici

Carla,super misto si chiar ma bucur enorm ca te gandesti acuma si la tine!Orcum anul acesta am vazut in tine o schimbare in bine si sunt foarte fericita pentru tine.Imi esti tare draga,stii nu?iloveyou iloveyou
TatyKS
Scris: Sunday, November 29, 2009 1:30 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 3/1/2006
pupici Shirel , bine ai revenit. Sanatate multa puilor.pupici nervi

Sami , multumim.pupici computerlove

Diana, sanatate multapupici pupici

Adriana, Carla relaxare placuta si profitati la maxim.pupici pupici

Teo , multumim la fel si voua.

O dumminica frumoasa si o saptamana usoara .dance
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.