Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Ingrosam si noi randurile celor cu venituri scazute ... in Decembrie si in ianuarie. Basca eu jumate din oct am fost in somaj tehnic. Si pt. ca urma si nov si nu se stia pana cand, am ales un job nou, prost platit, dar macar primesc ceva plata. In plus, nici nu-mi place ceea ce fac In doua cuvinte: sunt Grinch!:173: :173: :173: :173: |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Oh,fetele,am primit cerere de prietenie pe un site de poze de la fratele meu si prietena lui avea poza de-a Madalinei la avatar...si-a cerut scuze...m-am speriat ca cineva se foloseste de poza ei,vreun pedofil ...bine ca a fost doar asta |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Mariuta , imi pare rau de asa vesti proaste. |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Incedibil ce se intampla cu bugetarii.Chiar acum in prag de sarbatori |
|
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Macar de-am sti unde se duc banii nostri |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Mariuta , tot raul spre bine.
Inger, bine ca te-ai linistit |
|
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Mariuta,
Inger,de acord cu Taty,bine ca te-ai linistit
Taty,am vazut la "cafea" ca azi ai fost foarte harnicuta plimbari placute sa aveti
weekend frumos tuturor |
|
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Buna,fetele v-am citit toate problemele pe care le aveti si drept sa va spun este groaznic ce se intampla.Noi suntem foarte bine nu am sa am o perioada calculator si asa nu am avut si pana acum si incetul cu incetul incep sa ma obisnuiesc fara.Oshry este un pic racit (ca de obicei mucos si numai iesim din asta),Eden o fandosita si cred ca numai gradinitza mi-a stricat ingerasul de fetitza mofturoasa ,raspunde urat si plange din orice asa ca sta numai prin pedepse in camera ei .Trebuie sa trecem si peste astea,nu.Ne pregatim si noi de ziua ei de nastere si drept sa va spun nu am chef de nimic. Imi este tare dor de voi ,am asa de multe de povestit si de postat nu stiu cand voi avea puterea sa revin la normal printre voi.Dar totusi sper.....
Nu v-am uitat.... |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| Buna fetelor, dragelor !! Revin printre voi cu mare mare dor. La noi situatia nu e roza din nou, dar vom trece cu bine peste tot. Mama sufera cu rinichii si sta doar cu ceaiuri, pastile si tot felul de leacuri babesti. Nici sa vreau si nu ma mai poate ajuta, cel putin o vreme. Dupa ce mi-a racit de n ori si s-a facut bine tot de atatea ori, Glad a ramas cu urme naspa in asa fel incat saptamana asta a stat in antibiotice si...tot degeaba. Ii curge nasul in continuare, are flegma, febra, il doare gatul si transpira extrem de mult si des. Am observat ca nu e ceva contagios (nici macar Elena n-are nimic desi stau toata ziua impreuna), doar ca tine de prea multa vreme. Deja am fost la doi medici... Am intrat acum pe homeopate. Sper sa-l repun pe picioare pana de sarbatori. Clar ca gradi s-a amanat de anul viitor poate prin primavara... Elena merge foarte bine, e papacioasa si cuminte. In plus, si-a definitivat de cateva zile culoarea ochilor (verzi) si are acum 4 dintisori. Eu cu masterul, cu toate ale casei (ceea ce e destul de greu cu amandoi piticii langa mine non-stop). Am caderi de teniune extrem de des si frisoane zilnic (poate tot de la tensiune...habar n-am). Ma stresez sa ma gandesc la Sarbatori dar tot ce imi vine in cap sunt cheltuielile in plus din decembrie. Lasand la o parte supararile zilnice datorate lipsei acute de bani, ramane totusi magia zilelor de iarna, cu frigul ce asteapta zapada si cu orasul care e superb impodobit. Singurul lucru pe care mi-l doresc de sarbatori e sa-mi fie familia sanatoasa !! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/4/2008 Mesaje: 7332
| Diana, multa sanatate tie, mamei tale, lui Glad! Sa se termine cat mai repede starea aceasta stresanta.
O duminica frumoasa, tuturor! |
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17828
| Diana, eu faceam frisoane aiurea numai de la caderi de calciu. Ai grija de tine si de voi toti ! Multa sanatate iti doresc !
Eu am o stare de spirit buna, am lasat ieri copiii la soacra mea si acum incerc sa am putin timp numai pentru mine, pentru noi. Ma uit la filme, fac ce poftesc, o sa ies putin si pe afara... desi le simt lipsa copiilor, cateodata chiar face bine sa mai si "respiri" |
|
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Shirel,va pup cu dor
Diana,sanatate lui Gladi,sanatate si tie va doresc o luna decembrie linistita si sarbatori frumoase
Adriana,sa ai o zi relaxanta
Teo,
dupa-masa placuta tuturor |
|
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Cristian la mama,Bogdan la soacra,sotul la taxi de duminica,eu mi-am pregatit baia,apoi imi fac manichiura,pedichiura,parul si putin curat printre hartii:lucrari,planificari,... |
|
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Diana, inteleg perfect prin ce stare treci ,te pupam de departe cu mult dor si dorim multa sanatate mamei tale Ceai de rozmarin ajuta mult la rinichi cat si apa de patrunjel poate face minuni.Numai bine si aveti grija de voi!
O duminica minunata tuturor!
Sami,te pup iubita si poate te sun intr-o zi printre toate ale mele!
Carla,super misto si chiar ma bucur enorm ca te gandesti acuma si la tine!Orcum anul acesta am vazut in tine o schimbare in bine si sunt foarte fericita pentru tine.Imi esti tare draga,stii nu? |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Shirel , bine ai revenit. Sanatate multa puilor.
Sami , multumim.
Diana, sanatate multa
Adriana, Carla relaxare placuta si profitati la maxim.
Teo , multumim la fel si voua.
O dumminica frumoasa si o saptamana usoara . |
|
|