Stare de spirit - 45
Subiectul anterior · Subiectul urmator
TatyKS
Scris: Thursday, November 26, 2009 8:18 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 3/1/2006
bereea wrote:
Buna dimineata tuturor1 n-am mai trecut pe aici de un sac de timp, dar suntem super, super aglomerati.
Macar sunt multumita ca avem de munca - si inca mult- ca am facut cumparaturile de Craciun, ca suntem sanatosi si ca se apropie vacanta de iarna.
O zi buna tuturor1:923:

Ce rapidahainoroc ai fost Bereea , bravo tie ca sa nu stai in aglomeratiile din preajma sarbatorilor.pupici
bereea
Scris: Thursday, November 26, 2009 8:23 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Deja e aglomeratie...se pare ca anul acesta toata lumea vrea sa o ia din timp.Ma tem ca daca mai asteptam nu mai gaseam ceea ce-si dorea ale.
mariana71
Scris: Thursday, November 26, 2009 8:38 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 10/14/2009
Fetelor ,m-am emotionat citind cuvintele voastre de incurajarepupici .
Raly,spor la invatat majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta !
Monique,multumesc scumpo si vise placute si linistitepupici !
Bereea,eu sint in regiunea de Padova.pupici
O ZI BUNA TUTUROR!
bereea
Scris: Thursday, November 26, 2009 8:45 AM
Nivel

mariana, pupici
TatyKS
Scris: Thursday, November 26, 2009 8:49 AM
Nivel

Inregistrat: 3/1/2006
Cred ca ma mobilizez si ma pregatesc si eu de pe acumpupici pupici , pentru ca deja stiu ce sa-i iau Karinei , mai greu la sotchitara .
bereea
Scris: Thursday, November 26, 2009 8:52 AM
Nivel

nici eu nu stiu ce sa-i iau sotului meu.
Ale a vrut casuta lui tinkey Bell - am gasit-o cu greu, dupa ce am alergat de la un magazin la altul - si Casuta de vis a lui Barbie.
Anelise
Scris: Thursday, November 26, 2009 9:05 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Neatza, fetele! grup O zi buna sa aveti! Si sanatate multa, multa tuturor bolnaviorilor! angel Pupici de la noi! pupici pupici pupici
Ely, Sami, Oana, Leut, multumim! computerlove
Mariana, ai doua comori, doua fete frumoase foc! coeur Multa sanatate si toate cele bune de la noi! angel De sarbatori sa stii ca suntem pe aici! sic computerlove
Raly, spor la invatat! majoreta Si eu m-am apucat, dar deocamdata usurel! sic
Monique, vise placute iti dorim! coeur pupici
Bereea, ce frumos! angel Parca nu-mi vine sa cred ca mai e putin si vine Craciunul! bounce Ador Craciunul!!! coeur
Taty, mult spor la cumparaturi! majoreta pupici Si noi ne punem pe cautat la inceputul saptamanii! ras
Maria & Mario
Scris: Thursday, November 26, 2009 7:01 PM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
Mariana, ai doua domnisoare foarte dragute ! thumright
Monique, o fi ceva zilele astea ca si eu am trei nopti cand visez non stop si nu ma odihnesc deloc, deloc ! fool Un somn linistit la noapte , iti doresc ! topai
Bereea, harnicuta mai esti ! Si aici englezii am terminat 90% de facut cumparaturile -cadou , impachetat , etc tot ! Noi week end ul asta vom incerca sa bifam cat se poate de mult pe listuta ! Vom avea un Craciun plin ! yes
Taty, Liz, spor la cumparaturi ! topai topai

Noi am avut o zi tare frumoasa astazi , am fost la Maria la scoala si am luat masa impreuna ! E tare mandra mami de ea , iubita mea mica ! pupici Vladutzu' a stat cuminte acasa cu alta vecina , am un cavaler cuminte si dulce de nu mai pot dupa el ! angel
Abia astept zilele care vin ! Tati va fi acasa cu noi , mucisorii s-au dus acasa la ei sic , sambata si duminica bifam listele de cadouri pentru Craciun , se anunta un week end tare frumos ! dance hainoroc
Eu va doresc de pe acum un sfarsit de saptamana super ! majoreta
Mela
Scris: Thursday, November 26, 2009 7:06 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 11/19/2006
Mariana,frumoase sunt fetele tale hearts sa-ti traiasca angel

Monique,Bereea,Liz,Taty,va pup pupici grup

Oana,la voi nu vine Mos Craciun? adica Mariuca stie din partea cui vin cadourile?

si eu ar trebui sa ma apuc de cadouri majoreta sa se faca picii bine,ii trimit la gradinita ca sa pot alege in voie,altfel e jale,mutam magazinul de jucarii acasa la noi alcool
caut ceva de zile bune,nu gasesc,mai incerc saptamana viitoare si daca tot nu reusesc o sa cer ajutorul cuiva de pe forum ras
Maria & Mario
Scris: Thursday, November 26, 2009 7:29 PM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
sami wrote:
[color=brown]Oana,la voi nu vine Mos Craciun? adica Mariuca stie din partea cui vin cadourile?

Sami, Maria citeste doar in engleza , asa ca pe forum pot scrie orice , ca nu ma prinde ! Ea stie ca vine Mosu din Romania si Mosu din Anglia ! Si atat ! Si ca daca nu e cuminte primeste o .... varza ! sorry1

hohot
Laura
Scris: Thursday, November 26, 2009 7:46 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 8/8/2006
Buna Seara fete dragi!
Citeam mai devreme un topic "Ati inceput sa simtiti spiritul Craciunului?" si am zis sa-mi spun aici oful, sa nu stric frumusete de topic. Finalul acesta de an ne-a adus numai vesti proaste, incepand cu idiotenia din tara asta care obliga profesorii, educatorii la zile libere. Doamne, ei au gandit oare ca lovesc intr-atata lume? De fapt, au gandit?
Alex va sta acasa, o zi luna asta si 5 zile luna viitoare. Daca socotesc si zilele in care a fost bolnav, pot spune ca a avut mai mult vacanta decat gradi. pale Tati nu va lua nicio prima de Craciun, rata la casa ne-a crescut cu 40 euroi, Alex nu va avea serbare la gradinita de Craciun (am visat mult la prima lui Serbare care iata ca se lasa asteptata)...deci, anul acesta ramane doar sa facem noi atmosfera sufleteasca in casa, caci Craciunul se anunta un pic mai sarac si cu vesti proaste. Mama, fratele, cumnata, sunt bugetari....deci per ansamblu e tristete, insa sper sa fie sanatate si vom iesi si din impas.
Inchei cu clasica intrebare: pana la urma, eu cu cine votez?scratch Ca tareee mi-as dori sa le fie bine tuturor.
mariana71
Scris: Thursday, November 26, 2009 8:04 PM
Nivel

Inregistrat: 10/14/2009
Of Laura,uff fiecare e cu oful lui,dar ce sa-i faci daca soarta asta e asa dura citeodata si plina de sacrificii?Trebuie sa traim cu speranta ca miine o fie mai bine si cum zice o zicala "miine va fi soare si pe strada noastra".Fruntea sus si mult curaj pupici !Si inca ceva:SARBATORI FERICITE!chiar daca e anticipat.pupici pupici pupici pupici pupici pupici
Liz ,Sami,Maria&Mariopupici pupici pupici pupici pupici pupici pupici
bulibuli
Scris: Thursday, November 26, 2009 8:09 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
Laura, macar ai o casa, macar aveti locuri de munca... restul sunt probleme mici, atata timp cat sunteti sanatosi fiti fericiti... ca sunt atatia oameni loviti de boli cumplite ... si e si la ei criza, dar e cea mai mica problema a lor... cand vezi ca ai facut un om fericit prin simplul fapt ca i-ai adus un pahar de apa parca uiti de toate si problemele tale devin mici, mici.... invizibile... Asta e, sa fim sanatosi si sa ne tinem aproape oamenii care ni-s dragi.. Fericirea se invata!
TeosOf
Scris: Thursday, November 26, 2009 8:09 PM
Nivel

Inregistrat: 3/4/2008
Mariana, sa-ti traiasca fetele, sunt foarte frumoase!computerlove

Laurapupici cel mai important este sa fiti sanatosi.

Acum am aflat si eu cate ceva despre zilele libere la profesori. Isabelle va sta luni acasa, ca e ziua libera a profesorilor si marti pt ca e 1 decembrie. Dupa aceea va avea trei teze intr-o saptamana. O adevarata bucurie. Dar n-am inteles, in fiecare luna profesorii vor avea cate 4 zile libere?

Spor la cumparaturi, fetelor!pupici pupici
bulibuli
Scris: Thursday, November 26, 2009 8:46 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
Da, 3-4 zile pe luna.. la fel si medicii, numai ca ei trebuie sa vina la munca, sa nu-si iasa din ritm.. banghead
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.