Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Sanatate multa piticilor bolnaviori si o zi frumoasa va dorim. Noi am facut papica si lenevim toata ziua . |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| multa sanatate bolnaviorilor taty,profita in continuare.face bine bine alintatul asta
bulinutza,putin a mai ramas
multi pupici de la noi |
|

| butterfly wrote: taty,profita in continuare.face bine bine alintatul asta
multi pupici de la noi
[b]Fluturas, sa stii ca face bine , chiar aveam nevoie . Multumesc la fel si tie. |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| taty wrote:Fluturas, sa stii ca face bine , chiar aveam nevoie . Multumesc la fel si tie.
eu nu mai am timp de astfel de alintaturi.eventual,cand mai creste si lukas.oricum multumesc |
|

| butterfly wrote:eu nu mai am timp de astfel de alintaturi.eventual,cand mai creste si lukas.oricum multumesc
Asa este , dar macar rasfata-te in casa cat ei dorm |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 10/14/2009 Mesaje: 5442
| Astazi ma simt un pic melancolica .Ma gindesc ca se apropie sarbatorile de iarna si fetele sint atit de departe de mine .Deseori,ma gindesc si multumesc Domnului ca v-am gasit si ca m-a indrumat spre voi,ca nu aveti idee cit de mult ma faceti sa ma bucur de fiecare clipa ce o petrec citindu-va si schimbind citeva cuvinte cu voi.Primul lucru pe care il fac dimineata cind ma trezesc ,e sa deschid computerul si sa vad ce a-ti mai scris si ce a-ti mai facut in lipsa mea.Va spun cu mina pe inima ca faceti ca zilele sa treaca mult mai usor , sa gindesc pozitiv ,iar pt asta va multumesc ca existati .A-ti devenit pt mine adevarate prietene,chiar daca numai virtual ,dar eu sint extrem de multumita, ca datorita voua infrunt fiecare zi cu zimbetul pe buze si cu speranta in suflet.VA MULTUMESC DIN INIMA PT TOT SI VA TRIMIT O CALDUROASA IMBRATISARE !Aveti grija de voi si de cei dragi ce va inconjoara! |
|
 Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Mariana,uite o imbratisare de la cineva care te intelege perfect nu poti sa mergi acasa de sarbatori? sau macar sa vina fetele la tine cateva zile? |
|
Inregistrat: 3/4/2008 Mesaje: 7332
| Mariana, o imbratisare calda si din partea mea Mi-a placut mult ce-ai scris Poate ca Mos Craciun iti va aduce fetele langa tine sau te va duce pe tine langa ele.
O seara cat mai frumoasa tuturor! |
|

Inregistrat: 1/11/2009 Mesaje: 5442
| Mariana draga in poza de la avatar in galben cine e? Scuze mi se pare cunoscuta...
Va imbratisez fete dragi .Va pupa Cori. |
|

Inregistrat: 10/14/2009 Mesaje: 5442
| Va multumesc mult pt cuvintele frumoase!E dificil.Eu nu ma pot duce ca serviciul nu-mi permite ,iar ele nu pot veni ca cea mare dupa vacanta are sesiunea si trebuie sa studieze,iar cea mica fara cea mare nu poate veni .Dar pe de alta parte sint multumita si de internet ca ne putem vedea si auzi in fiecare zi.Sami,Teo Cori,cea in galben e fiica mai mare ,Ana,si cealalta e mica,Cristina.
In poza ,prima e Cristina si dupa Ana. mariana71 attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 9/23/2008 Mesaje: 6611
| Ce fete frumoase,pupici la amandoua!!!! |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Frumoase foc...si mari!Sa-ti traiasca!
Eu tot invat da parca nu intra nimik in cap si ce intra parca se sterge tot a doua zi!Pfff....tre sa iau ceva! O saptamana placuta tuturor...sau ce a mai ramas din ea! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 3579
| Mariana, ai doua fete superbeee!!! Sa ni le arati mai des! Ganduri bune si de la noi!
Raly, spor la invatat!
Eu de cateva nopti visez tot felul de tampenii (dragalase unele vise), dar este atata activitate in ele incat dimineata ma trezesc obosita... . ASa ca-mi fac acum o cafeluta fara cofeina sa ma pacalesc putin, poate m-oi trezi de-a binelea! |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22797
| Buna dimineata tuturor1 n-am mai trecut pe aici de un sac de timp, dar suntem super, super aglomerati. Macar sunt multumita ca avem de munca - si inca mult- ca am facut cumparaturile de Craciun, ca suntem sanatosi si ca se apropie vacanta de iarna.
Mariana, unde stai in italia?Te saluta o romanista.
O zi buna tuturor1:923: |
|

| Ce fete mari si frumoase are mami ... Mariana, sa iti aduca multe bucurii, sa fie sanatoase si fericite. O imbratisare de la noi sa treaca tristetea . Cred ca e tare greu departe de copii .
Monique , sper sa numai visezi urat, stiu cum e si cum ma trezesc dimineata , parca-s batuta
Raly, spor la invatat ! |
|
|