Stare de spirit - 45
Subiectul anterior · Subiectul urmator
TatyKS
Scris: Wednesday, November 25, 2009 10:01 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 3/1/2006
Sanatate multa piticilor bolnaviori si o zi frumoasa va dorim.
Noi am facut papica si lenevim toata ziua .pupici
Fluturas
Scris: Wednesday, November 25, 2009 10:19 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006
multa sanatate bolnaviorilor
taty,profita in continuare.face bine bine alintatul asta

bulinutza
,putin a mai ramas

multi pupici de la noi
TatyKS
Scris: Wednesday, November 25, 2009 10:29 AM
Nivel

butterfly wrote:

taty,profita in continuare.face bine bine alintatul asta

multi pupici de la noi

[b]Fluturas, sa stii ca face bine , chiar aveam nevoie pupici . Multumesc la fel si tie.pupici
Fluturas
Scris: Wednesday, November 25, 2009 10:37 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006
taty wrote:

Fluturas, sa stii ca face bine , chiar aveam nevoie pupici . Multumesc la fel si tie.pupici

eu nu mai am timp de astfel de alintaturi.eventual,cand mai creste si lukas.oricum multumesc pupici
TatyKS
Scris: Wednesday, November 25, 2009 10:55 AM
Nivel

butterfly wrote:

eu nu mai am timp de astfel de alintaturi.eventual,cand mai creste si lukas.oricum multumesc pupici

Asa este , dar macar rasfata-te in casa cat ei dormpupici hearts
mariana71
Scris: Wednesday, November 25, 2009 2:02 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 10/14/2009
Astazi ma simt un pic melancolicauff .Ma gindesc ca se apropie sarbatorile de iarna si fetele sint atit de departe de minecomputerlove .Deseori,ma gindesc si multumesc Domnului ca v-am gasit si ca m-a indrumat spre voi,ca nu aveti idee cit de mult ma faceti sa ma bucur de fiecare clipa ce o petrec citindu-va si schimbind citeva cuvinte cu voi.Primul lucru pe care il fac dimineata cind ma trezesc ,e sa deschid computerul si sa vad ce a-ti mai scris si ce a-ti mai facut in lipsa mea.Va spun cu mina pe inima ca faceti ca zilele sa treaca mult mai usor , sa gindesc pozitiv ,iar pt asta va multumesc ca existati .A-ti devenit pt mine adevarate prietene,chiar daca numai virtual ,dar eu sint extrem de multumita, ca datorita voua infrunt fiecare zi cu zimbetul pe buze si cu speranta in suflet.VA MULTUMESC DIN INIMA PT TOT SI VA TRIMIT O CALDUROASA IMBRATISAREcomputerlove !Aveti grija de voi si de cei dragi ce va inconjoara!pupici pupici pupici pupici pupici pupici pupici pupici
Mela
Scris: Wednesday, November 25, 2009 3:13 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 11/19/2006
Mariana,uite o imbratisare de la cineva care te intelege perfect computerlove computerlove computerlove
nu poti sa mergi acasa de sarbatori? sau macar sa vina fetele la tine cateva zile?
TeosOf
Scris: Wednesday, November 25, 2009 3:49 PM
Nivel

Inregistrat: 3/4/2008
Mariana, o imbratisare calda si din partea meacomputerlove Mi-a placut mult ce-ai scriscoeur Poate ca Mos Craciun iti va aduce fetele langa tine sau te va duce pe tine langa ele.hearts

O seara cat mai frumoasa tuturor!pupici
koko2008
Scris: Wednesday, November 25, 2009 5:36 PM
Nivel

Inregistrat: 1/11/2009
Mariana draga in poza de la avatar in galben cine e? Scuze mi se pare cunoscuta...ras

Va imbratisez fete dragi .Va pupa Cori.
mariana71
Scris: Wednesday, November 25, 2009 9:28 PM
Nivel

Inregistrat: 10/14/2009
Va multumesc mult pt cuvintele frumoase!E dificil.Eu nu ma pot duce ca serviciul nu-mi permite ,iar ele nu pot veni ca cea mare dupa vacanta are sesiunea si trebuie sa studieze,iar cea mica fara cea mare nu poate veniuff .Dar pe de alta parte sint multumita si de internet ca ne putem vedea si auzi in fiecare zi.
Sami,Teo pupici pupici pupici pupici pupici
Cori,cea in galben e fiica mai mare ,Ana,si cealalta e mica,Cristina.pupici

In poza ,prima e Cristina si dupa Ana.

mariana71 attached the following image(s):
031120091086.jpgphpsdu9kepm.jpg

KRYS85
Scris: Wednesday, November 25, 2009 10:22 PM
Nivel

Inregistrat: 9/23/2008
Ce fete frumoase,pupici la amandoua!!!!pupici pupici pupici
raly
Scris: Thursday, November 26, 2009 6:59 AM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Frumoase foc...si mari!Sa-ti traiasca!hearts hearts

Eu tot invat da parca nu intra nimik in cap si ce intra parca se sterge tot a doua zi!Pfff....tre sa iau ceva!sic sic O saptamana placuta tuturor...sau ce a mai ramas din ea!computerlove computerlove
monique
Scris: Thursday, November 26, 2009 7:28 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/15/2006
Mariana, ai doua fete superbeee!!!love love love Sa ni le arati mai des! Ganduri bune si de la noi!

Raly, spor la invatat!

Eu de cateva nopti visez tot felul de tampenii (dragalase unele vise), dar este atata activitate in ele incat dimineata ma trezesc obosita...banghead banghead banghead . ASa ca-mi fac acum o cafeluta fara cofeina sa ma pacalesc putin, poate m-oi trezi de-a binelea!majoreta majoreta majoreta
bereea
Scris: Thursday, November 26, 2009 8:11 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Buna dimineata tuturor1 n-am mai trecut pe aici de un sac de timp, dar suntem super, super aglomerati.
Macar sunt multumita ca avem de munca - si inca mult- ca am facut cumparaturile de Craciun, ca suntem sanatosi si ca se apropie vacanta de iarna.

Mariana, unde stai in italia?Te saluta o romanista.pupici

O zi buna tuturor1:923:
TatyKS
Scris: Thursday, November 26, 2009 8:14 AM
Nivel

Ce fete mari si frumoase are mami ...pupici Mariana, sa iti aduca multe bucurii, sa fie sanatoase si fericite. O imbratisare de la noi sa treaca tristeteacomputerlove computerlove . Cred ca e tare greu departe de copiigrup .

Monique , sper sa numai visezi urat, stiu cum e si cum ma trezesc dimineatasic , parca-s batutaras

Raly, spor la invatatpupici !
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.