Stare de spirit - 45
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Andi&Mariuca
Scris: Saturday, October 17, 2009 7:17 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/14/2006
Adriana, multa sanatate! atat tie cat si copiilor! eu zic sa iti iei un medical, sa te odihnesti si sa iti acorzi timp pentru investigatii suplimentare, amanuntite! ai grija de tine!angel

Alina, felicitari pentru casuta cea noua! sa va dea Dumnezeu multa fericire, sanatate si sa va bucurati de micuta Alexa in casuta cea noua!computerlove

Rody, succes cu baietelul pe care ti-l doresti!

Cristina, multa sanatate copilasilor!
snowdrop
Scris: Saturday, October 17, 2009 7:48 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/26/2007
Adriana, ooof! Iti doresc sananate multa atat tie, cat si copiilor. Cel mai rau este sa ii vezi bolnavi si/sau suferind.
Despre clasa a doua am auzit si eu ca este grea, cu multe lucruri noi. Succes lui Alice!
Despre mucisori ... oooh! Si Stefan are aceeasi problema. Acum trei saptamani a facut o enterocolita si a avut injectabil. Dupa 3 zile de la antibiotic ... hop! mucisorii. Eu sper ca i-am starnit cu Ribomunyl, caci dupa prima zi de administrare au aparut insotiti de stranut - dr spunea de o manifestare ca o raceala usoara. Au fix o saptamana si mai astept vreo 3 zile sa merg la medic cu el.
Sper sa scapati de antibiotic! Greu primul an cu colectivitatea! Sanatate multa lui Andrei!
Cat despre tine, mami draga, oooof! Greu cu sfaturile, dar incearca sa-ti rezolvi problemele din timp ca ele nu fac decat sa se agraveze!
computerlove

Cristina, sanantate multa lui Daniel! Iar tie mami putere sa treceti peste toate! pupici

Bulinutza, sanatate multa si sa stapaniti sanatosi si fericiti noul cuibusor! coeur

O noapte linistita si o duminica placuta, mamici!
Kiki
Scris: Saturday, October 17, 2009 8:27 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Adriana, multa sanatate va dorim! pupici Sper sa iasa soarele si pe strada voastra!dance
TeosOf
Scris: Saturday, October 17, 2009 10:41 PM
Nivel

Inregistrat: 3/4/2008
Bulinutzacomputerlove mult noroc in casa noua!

Cristinaangel multa sanatate lui Daniel.

Oanamariapupici mult noroc si voua. E frumos cand e totul nou.

Noi, in seara aceasta, ne intorceam de la Plaza Mall si cand mai aveam vreo 300m pana acasa s-a oprit masina.hohot De cand iesisem din parcarea de la mall, mirosea groaznic a benzina, dar n-am dat importanta, am zis ca e din cauza ca-i masina veche. Masina nu-i a noastra, e de la firma soatzei si de asta nu-mi pasa. Numai ca a ramas sotzulache fara remorcadance I-am spus ca nu-i dau bani sa-si cumpere masina pt a se duce cu ea la serviciu si a cheltui pe benzina. Firma trebuie sa-i asigure si sofer, nu numai masina, dar a fost de acord fara sofer, pt a nu avea cheltuieli prea multe. Asa cum firma face economii si de 12 ani nu s-a gandit sa-i innoiasca masina, la fel si eu fac economii, ca doar e criza. E bine cand femeia e seful in casa. S-a cam bosumflat el, dar se va obisnui si cu metroul, daca altfel nu se poate.chitara

O duminica frumoasa va doresc!computerlove hearts
mommy
Scris: Saturday, October 17, 2009 11:05 PM
Nivel

Inregistrat: 11/18/2006
Alina, felicitari pt casuta, stiu ce sentiment ai acum, ma bucur mult pt voi, mai ales ca vine si bebe! newclap hearts coeur

Sanatate bolnaviorilor si zile frumoase, fetelor! hearts

Si copiii mei sunt putin muciosi, dar deja ne-am obisnuit, gradinita e de vina. Eu de cand am inceput serviciul sunt zombi, inca nu mi-am intrat in ritm. In rest, toate bune, asteptam sa treaca criza...
AdrianaC
Scris: Sunday, October 18, 2009 8:37 AM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Andru, ii dai deja ribomunyl? Mie mi l-a recomandat medicul, dar pentru Alice. Inca nu m-am decis daca sa ii incep sau nu tratamentul, caci e de durata. Merge de dat si la copii mai mici?

Andrei vad ca incepe acum si sa haraie pe gat, cred ca il doare si gatul si tare imi e ca a facut vreo rino-laringita. Orice ar fi, numai febra sa nu faca. Pot face fata la orice, doar la febra nu.
snowdrop
Scris: Sunday, October 18, 2009 9:05 AM
Nivel

Ribomunyl mi-a recomandat si dr de familie si pediatra - amandoua au avut rezultate bune la copilasi. Se administreaza si copiilor mai mici de 3 ani, asa ca nu mi-am facut probleme. Pe prospect cred ca ai citit ce scrie - copii, adulti, batrani. Si eu m-am perpelit o gramada pana l-am inceput. Imi spusese dr de familie de el, dar nu am fost convinsa. Cand mi l-a recomandat si pediatra ... am zis e clar! Reactiile adverse sunt cam inspaimantatoare - febra, diaree, voma, urticarie. Am riscat si singura reactie adversa a fost starea de raceala usoara. Care a trecut, dar au ramas mucii.nervi Noi cu astia avem o relatie de durata de fel, asa ca luptam cu aerosoli. duel Tratamentul e de 3 saptamani in prima luna. In astea 3 sapatamani se dau cate 4 zile. Noi am terminat-o pe a doua. Apoi cate 4 zile pe luna timp de 3-5 luni. Mie mi-a facut dr. pediatra schema. Acum sper sa ne putem tine de ea.
Sanatate multa!
monika
Scris: Sunday, October 18, 2009 9:08 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 5/22/2008
Adriana, angel sanatate multa si asa e cred ca asta cere orice mama, Doamne doar febra sa nu faca ca peste restul trecem.
AdrianaC
Scris: Sunday, October 18, 2009 9:20 AM

Andismom wrote:
Adriana, multa sanatate! atat tie cat si copiilor! eu zic sa iti iei un medical, sa te odihnesti si sa iti acorzi timp pentru investigatii suplimentare, amanuntite! ai grija de tine!angel

...

Asa ar trebui, dar... am o perioada foarte aglomerata acum la lucru, cu termene de predare cam stranse si nu pot sa imi iau liber.Sper sa imi pot lua liber macar intre 28 dec si 3 ianuarie.uff
AdrianaC
Scris: Sunday, October 18, 2009 9:23 AM

andru wrote:
... Tratamentul e de 3 saptamani in prima luna. In astea 3 sapatamani se dau cate 4 zile. Noi am terminat-o pe a doua. Apoi cate 4 zile pe luna timp de 3-5 luni. Mie mi-a facut dr. pediatra schema. Acum sper sa ne putem tine de ea.
Sanatate multa!

Mie mi-a dat la Alice de 4 ori pe saptamana in prima luna, apoi de 4 ori pe luna in urmatoarele 4 luni. O sa intreb daca pot sa ii dau si lui Andrei,

Daca va spun de ce ma tem eu acum, o sa ziceti ca sunt paranoica.
Alice in primul an de gradi, a inceput ca si Andrei, cu raceala, rinita, faringita, laringita si de la capat, iar de revelion mi-a facut 40.6 febra si nu venea nicio salvare. Apoi pe 3 ianuarie mi s-a spus ca are pneumonie interstitiala.

Sper sa nu urmeze si Andrei acelasi grafic pale uff

Monika, multumesc de incurajari.pupici
amalia
Scris: Sunday, October 18, 2009 9:34 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 5/24/2009
Adriana multa sanatate si sa stii ca toti racim in perioada asta, dar o sa treaca. Si Dragos a fost racit si e sub tratament ,acum e mai bine,o sa vezi ca este raceala normala pentru aceasta perioada.Doamne ajuta!pupici pupici pupici pupici pupici pupici pupici
snowdrop
Scris: Sunday, October 18, 2009 9:50 AM
Nivel

Oooof, Adriana! Hai ca poate n-o fi chiar atat de greu si la Andrei!
Noi ne-am hotarat sa nu-i mai dam siropuri lui Stefan. Daca ni se va mai prescrie antibiotic, cerem injectabil. Punem branula si gata! Fara ameteli de tratamente si tulburari digestive. Noi am tras-o prea rau toamna trecuta din sirop si sirop si in final tot pneumonie interstitiala. Iar patania din vara ... ne-a pus capac! Cu frica febrei stam si noi!
Oooh! Doamne ajuta!
Sanatate multa la toti gradinarii ca se pare ca toti semneaza condica cu problemute!
ingerash
Scris: Sunday, October 18, 2009 10:04 AM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Adriana,multa sanatate tie si copiilorangel coeur coeur si putere sa iesi din acest cerc vicioscomputerlove

andru,monika,amalia,cristina85,multa sanatate la copilasicomputerlove coeur coeur

Teo,sper sa rezolve sotul cumvacomputerlove

sousourel
Scris: Sunday, October 18, 2009 12:57 PM
Nivel

Inregistrat: 2/18/2006
Multa sanatate mamici si pitici!computerlove

Kiku, traiasca matriarhatul!pupici

Stare bunicica...de spirit, ca de burta nici vorba. Sunt fericita ca se incheie cu bine lucrarile de toamna:018: , ca venise iarna si imi ramasese via neculeasa si galdiolele in pamant. Noroc de la Doamne-Doamne cu ziua de ieri, si ispraviram. Acum stoarcem cel mai dulce must pe care l-a dat via noastra si ne pregatim sa izolam podul. Ca si cum treburile astea s-ar sfarsi vreodata.

Saptamana viitoare voi fi nasica si sunt super incantata si emotionata. Abia astept!yes yes yes
Rody
Scris: Sunday, October 18, 2009 1:07 PM
Nivel

Inregistrat: 6/10/2006
Va pup pe toate fetelor.Sanatate la bolnaviori,liniste si calm la mamicile stresate.Sa ploua cu iubire si voie buna in casele voastre.hearts hearts hearts computerlove computerlove coeur coeur coeur
Va pupa cu drag cele trei care au speriat vestul:018: :018: :018:
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.