Nivel: Senior
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| Adriana, multa sanatate! atat tie cat si copiilor! eu zic sa iti iei un medical, sa te odihnesti si sa iti acorzi timp pentru investigatii suplimentare, amanuntite! ai grija de tine!
Alina, felicitari pentru casuta cea noua! sa va dea Dumnezeu multa fericire, sanatate si sa va bucurati de micuta Alexa in casuta cea noua!
Rody, succes cu baietelul pe care ti-l doresti!
Cristina, multa sanatate copilasilor! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/26/2007 Mesaje: 1462
| Adriana, ooof! Iti doresc sananate multa atat tie, cat si copiilor. Cel mai rau este sa ii vezi bolnavi si/sau suferind. Despre clasa a doua am auzit si eu ca este grea, cu multe lucruri noi. Succes lui Alice! Despre mucisori ... oooh! Si Stefan are aceeasi problema. Acum trei saptamani a facut o enterocolita si a avut injectabil. Dupa 3 zile de la antibiotic ... hop! mucisorii. Eu sper ca i-am starnit cu Ribomunyl, caci dupa prima zi de administrare au aparut insotiti de stranut - dr spunea de o manifestare ca o raceala usoara. Au fix o saptamana si mai astept vreo 3 zile sa merg la medic cu el. Sper sa scapati de antibiotic! Greu primul an cu colectivitatea! Sanatate multa lui Andrei! Cat despre tine, mami draga, oooof! Greu cu sfaturile, dar incearca sa-ti rezolvi problemele din timp ca ele nu fac decat sa se agraveze!
Cristina, sanantate multa lui Daniel! Iar tie mami putere sa treceti peste toate!
Bulinutza, sanatate multa si sa stapaniti sanatosi si fericiti noul cuibusor!
O noapte linistita si o duminica placuta, mamici! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Adriana, multa sanatate va dorim! Sper sa iasa soarele si pe strada voastra! |
|
Inregistrat: 3/4/2008 Mesaje: 7332
| Bulinutza mult noroc in casa noua!
Cristina multa sanatate lui Daniel.
Oanamaria mult noroc si voua. E frumos cand e totul nou.
Noi, in seara aceasta, ne intorceam de la Plaza Mall si cand mai aveam vreo 300m pana acasa s-a oprit masina. De cand iesisem din parcarea de la mall, mirosea groaznic a benzina, dar n-am dat importanta, am zis ca e din cauza ca-i masina veche. Masina nu-i a noastra, e de la firma soatzei si de asta nu-mi pasa. Numai ca a ramas sotzulache fara remorca I-am spus ca nu-i dau bani sa-si cumpere masina pt a se duce cu ea la serviciu si a cheltui pe benzina. Firma trebuie sa-i asigure si sofer, nu numai masina, dar a fost de acord fara sofer, pt a nu avea cheltuieli prea multe. Asa cum firma face economii si de 12 ani nu s-a gandit sa-i innoiasca masina, la fel si eu fac economii, ca doar e criza. E bine cand femeia e seful in casa. S-a cam bosumflat el, dar se va obisnui si cu metroul, daca altfel nu se poate.
O duminica frumoasa va doresc! |
|
Inregistrat: 11/18/2006 Mesaje: 3674
| Alina, felicitari pt casuta, stiu ce sentiment ai acum, ma bucur mult pt voi, mai ales ca vine si bebe!
Sanatate bolnaviorilor si zile frumoase, fetelor!
Si copiii mei sunt putin muciosi, dar deja ne-am obisnuit, gradinita e de vina. Eu de cand am inceput serviciul sunt zombi, inca nu mi-am intrat in ritm. In rest, toate bune, asteptam sa treaca criza... |
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17818
| Andru, ii dai deja ribomunyl? Mie mi l-a recomandat medicul, dar pentru Alice. Inca nu m-am decis daca sa ii incep sau nu tratamentul, caci e de durata. Merge de dat si la copii mai mici?
Andrei vad ca incepe acum si sa haraie pe gat, cred ca il doare si gatul si tare imi e ca a facut vreo rino-laringita. Orice ar fi, numai febra sa nu faca. Pot face fata la orice, doar la febra nu. |
|

| Ribomunyl mi-a recomandat si dr de familie si pediatra - amandoua au avut rezultate bune la copilasi. Se administreaza si copiilor mai mici de 3 ani, asa ca nu mi-am facut probleme. Pe prospect cred ca ai citit ce scrie - copii, adulti, batrani. Si eu m-am perpelit o gramada pana l-am inceput. Imi spusese dr de familie de el, dar nu am fost convinsa. Cand mi l-a recomandat si pediatra ... am zis e clar! Reactiile adverse sunt cam inspaimantatoare - febra, diaree, voma, urticarie. Am riscat si singura reactie adversa a fost starea de raceala usoara. Care a trecut, dar au ramas mucii. Noi cu astia avem o relatie de durata de fel, asa ca luptam cu aerosoli. Tratamentul e de 3 saptamani in prima luna. In astea 3 sapatamani se dau cate 4 zile. Noi am terminat-o pe a doua. Apoi cate 4 zile pe luna timp de 3-5 luni. Mie mi-a facut dr. pediatra schema. Acum sper sa ne putem tine de ea. Sanatate multa! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 5/22/2008 Mesaje: 587
| Adriana, sanatate multa si asa e cred ca asta cere orice mama, Doamne doar febra sa nu faca ca peste restul trecem. |
|
| Andismom wrote:Adriana, multa sanatate! atat tie cat si copiilor! eu zic sa iti iei un medical, sa te odihnesti si sa iti acorzi timp pentru investigatii suplimentare, amanuntite! ai grija de tine! ...
Asa ar trebui, dar... am o perioada foarte aglomerata acum la lucru, cu termene de predare cam stranse si nu pot sa imi iau liber.Sper sa imi pot lua liber macar intre 28 dec si 3 ianuarie. |
|
| andru wrote:... Tratamentul e de 3 saptamani in prima luna. In astea 3 sapatamani se dau cate 4 zile. Noi am terminat-o pe a doua. Apoi cate 4 zile pe luna timp de 3-5 luni. Mie mi-a facut dr. pediatra schema. Acum sper sa ne putem tine de ea. Sanatate multa!
Mie mi-a dat la Alice de 4 ori pe saptamana in prima luna, apoi de 4 ori pe luna in urmatoarele 4 luni. O sa intreb daca pot sa ii dau si lui Andrei,
Daca va spun de ce ma tem eu acum, o sa ziceti ca sunt paranoica. Alice in primul an de gradi, a inceput ca si Andrei, cu raceala, rinita, faringita, laringita si de la capat, iar de revelion mi-a facut 40.6 febra si nu venea nicio salvare. Apoi pe 3 ianuarie mi s-a spus ca are pneumonie interstitiala.
Sper sa nu urmeze si Andrei acelasi grafic
Monika, multumesc de incurajari. |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 5/24/2009 Mesaje: 531
| Adriana multa sanatate si sa stii ca toti racim in perioada asta, dar o sa treaca. Si Dragos a fost racit si e sub tratament ,acum e mai bine,o sa vezi ca este raceala normala pentru aceasta perioada.Doamne ajuta!
|
|

| Oooof, Adriana! Hai ca poate n-o fi chiar atat de greu si la Andrei! Noi ne-am hotarat sa nu-i mai dam siropuri lui Stefan. Daca ni se va mai prescrie antibiotic, cerem injectabil. Punem branula si gata! Fara ameteli de tratamente si tulburari digestive. Noi am tras-o prea rau toamna trecuta din sirop si sirop si in final tot pneumonie interstitiala. Iar patania din vara ... ne-a pus capac! Cu frica febrei stam si noi! Oooh! Doamne ajuta! Sanatate multa la toti gradinarii ca se pare ca toti semneaza condica cu problemute! |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Adriana,multa sanatate tie si copiilor si putere sa iesi din acest cerc vicios
andru,monika,amalia,cristina85,multa sanatate la copilasi
Teo,sper sa rezolve sotul cumva
|
|

Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Multa sanatate mamici si pitici!
Kiku, traiasca matriarhatul!
Stare bunicica...de spirit, ca de burta nici vorba. Sunt fericita ca se incheie cu bine lucrarile de toamna:018: , ca venise iarna si imi ramasese via neculeasa si galdiolele in pamant. Noroc de la Doamne-Doamne cu ziua de ieri, si ispraviram. Acum stoarcem cel mai dulce must pe care l-a dat via noastra si ne pregatim sa izolam podul. Ca si cum treburile astea s-ar sfarsi vreodata.
Saptamana viitoare voi fi nasica si sunt super incantata si emotionata. Abia astept!
|
|

Inregistrat: 6/10/2006 Mesaje: 6198
| Va pup pe toate fetelor.Sanatate la bolnaviori,liniste si calm la mamicile stresate.Sa ploua cu iubire si voie buna in casele voastre. Va pupa cu drag cele trei care au speriat vestul:018: :018: :018: |
|
|