Nivel: Senior
Inregistrat: 9/23/2008 Mesaje: 6611
| raly wrote:Fetelorr la noi ningeeee!  E un frig si o mocirla pe unde calci,nici un caine sa nu scoti afara pe vremea asta!
Subscriu!!!
Diana ,Miha multumesc mult fetelor!!! |
|
Inregistrat: 3/4/2008 Mesaje: 7332
| raly wrote:Oana,mama da tu unde stai de la tine e cald?Eu una as vrea sa fiu acuma la Shirel ca sigur acolo e cald!
Da, mami, la noi e soare, mai bate putin vantul si e racoare, dar e frumos cum ii sta bine unei zile de sarbatoare.
Va pup pe toate, dragelor. |
|
 Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| au vazut si copiii zapada la televizor,mamaaa,ce-ar fi vrut sa fie acolo avem sperante de Craciun as fi asa dezamagita daca n-am reusi sa mergem
eu azi mi-am facut nervi cat pentru un an intreg,inca mai am urme de-ale lor in stomac dar...se rezolva!
dupa-masa placuta sa aveti |
|

Inregistrat: 6/26/2007 Mesaje: 6054
| Heeeeeey, si la noi a nins un pic, mai mult lapovita a fost, acum s-a trensformat in ploaie. Cristina e in extaz...asa eram si noi cand eram mici... Oricum vremea a luat-o razna, saptamana trecuta am iesit afara im tricou, asa cald era...si acum a nins... |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/17/2009 Mesaje: 1038
| Buna dimineata dragelor si sa aveti o zi pliiiina de realizari. La noi nu a nins dar este asa frig si asta imi da o stare de oboseala ,si parca nu mai am chef de nimic.Vreau sa vina vara. |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22797
| Si la noi s-a rit .era 1 grad azi dimineata.Dar de nins...asa vrea eu.
O zi buna tuturor.:923: |
|

| O zi buna tuturor!!!
Eu astazi dupamsa merg la medic cu Daniel la un control si dupaceea prin magazine sa-mi caut o imprimanta mai dotata umpic!!!!!
Pupici tuturor!!!! |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Hello, fetele! Eu am o stare muuuuult mai buna! Tocmai am primit plita si cuptorul comandate. Luni vine si mobila de bucatarie. Am cumparat si chiuveta, mai am cateva accesorii. Am un an de cand astept clipa asta! Ce bineeee!!! ... Si la noi e foarte, foarte frig afara. In casa in schimb, e super! Traiasca centrala pe lemne! ... Si de ieri am inceput sa luam si noi indemnizatia. Chiar ma bucur ca am avut emotii cu dosarul! Madanuta, Mhldvrc, Evita, multumim pentru gandurile bune! ... Masina era cea de serviciu, dar imi era frica sa nu ne trezim cu bani de dat, desi nu a fost vina sotului. Oricum se pare ca e dauna totala, asta inseamna ca va primi masina noua. Cris, si eu trebuie sa-mi cumpar imprimanta noua! Sa-mi zici si mie ce ti-ai ales! Sami, o imbratisare calda de la noi! Diana, trimitem si noi pupicei! Va pupacesc si va doresc o zi frumoasa! |
|

| Liz nu o sa uit!!!!! |
|
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| Liz...te bucuri asa cum ma bucuram eu acum vreo doi anisori! Mobila de bucatarie a fost cea mai ateptata si cand e asa cum ai visat, multumirea e mare! De-abia astept pozici, micuta gospodina! Am terminat zacusca, mai am dupa amiaza o tura de zacusca de kapia si ma declar multumita si obositaaaaaaaaaaaa... Beau putin compot si fug la culcare! Macar o ora sa dorm! O zi calduroasa va doresc! |
|
Inregistrat: 8/8/2006 Mesaje: 2347
| Stare aiurea, nervoasa. O defectiune la gaze in tot orasul ne-a lasat fara caldura (avem centrala cu gaz) , apa calda, gaz. Stam in casa infofoliti caci sunt 19 grade. Mai lipseste sa se mai intrerupa si apa...apoi netul si..cui ma mai plang eu? Mi-e ciuda ca o parte din oras are acum gaz...da' noi nu. Situatia asta se asorteaza bine cu zilele de vara in care nu am avut apa (inclusiv calda) 4 zile...a fost groaznic groaznic! Eh, toate-s efemere, deci cu siguranta va trece si perioada asta de criza. |
|
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| Salutare! Declar inchisa bucataria pentru o perioada mare de timp! Am terminat si zacusca de kapia si tot...La 4 plec la cursuri...Sunt o bosita si nitel irascibila, da' nu stiu de ce! Cah!
|
|

Inregistrat: 6/10/2006 Mesaje: 6198
| Fetelor,va doresc tot cei mai bun pe lume.eu deocamdata am o stare de bine,sper sa fie asa mai mereu. Ia uitati ce am gasit eu ieri in parc
|
|

Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| n-am stiut ca si acolo este trifoi cu patru foi. sa stii ca nu oricine gaseste...sa ai noroc...de un baietel |
|

Inregistrat: 6/10/2006 Mesaje: 6198
| miriam wrote:n-am stiut ca si acolo este trifoi cu patru foi. sa stii ca nu oricine gaseste...sa ai noroc...de un baietel Asa sper si eu.Poate voi avea noroc nu numai pt un baietel.Oricum e pus bine la pastrare E greu sa gasesti trifoi cu 4 foi,dar eu la-m gasit |
|
|