Stare de spirit - 45
Subiectul anterior · Subiectul urmator
KRYS85
Scris: Wednesday, October 14, 2009 12:39 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 9/23/2008
raly wrote:
Fetelorr la noi ningeeee!banghead banghead E un frig si o mocirla pe unde calci,nici un caine sa nu scoti afara pe vremea asta!uff

Subscriu!!!campfire campfire campfire campfire

Diana ,Miha multumesc mult fetelor!!!pupici pupici pupici computerlove
TeosOf
Scris: Wednesday, October 14, 2009 12:47 PM
Nivel

Inregistrat: 3/4/2008
raly wrote:
Oana,mama da tu unde stai de la tine e cald?Eu una as vrea sa fiu acuma la Shirel ca sigur acolo e cald!dance dance

Da, mami, la noi e soare, mai bate putin vantul si e racoare, dar e frumos cum ii sta bine unei zile de sarbatoare.

Va pup pe toate, dragelor.pupici computerlove
Mela
Scris: Wednesday, October 14, 2009 3:14 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 11/19/2006
au vazut si copiii zapada la televizor,mamaaa,ce-ar fi vrut sa fie acolo topai avem sperante de Craciun angel as fi asa dezamagita daca n-am reusi sa mergem uff

eu azi mi-am facut nervi cat pentru un an intreg,inca mai am urme de-ale lor in stomac maseluta dar...se rezolva!

dupa-masa placuta sa aveti pupici iloveyou grup
madanuta
Scris: Wednesday, October 14, 2009 4:12 PM
Nivel

Inregistrat: 6/26/2007
Heeeeeey, si la noi a nins un pic, mai mult lapovita a fost, acum s-a trensformat in ploaie. Cristina e in extaz...asa eram si noi cand eram mici...craciun craciun craciun Oricum vremea a luat-o razna, saptamana trecuta am iesit afara im tricou, asa cald era...si acum a nins...
michi
Scris: Thursday, October 15, 2009 8:29 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/17/2009
Buna dimineata dragelor si sa aveti o zi pliiiina de realizari.
La noi nu a nins dar este asa frig si asta imi da o stare de oboseala ,si parca nu mai am chef de nimic.Vreau sa vina vara.
bereea
Scris: Thursday, October 15, 2009 8:31 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Si la noi s-a rit .era 1 grad azi dimineata.Dar de nins...asa vrea eu.

O zi buna tuturor.:923:
KRYS85
Scris: Thursday, October 15, 2009 9:14 AM
Nivel

O zi buna tuturor!!!

Eu astazi dupamsa merg la medic cu Daniel la un control si dupaceea prin magazine sa-mi caut o imprimanta mai dotata umpic!!!!!ras

Pupici tuturor!!!!pupici pupici pupici pupici pupici pupici pupici pupici pupici pupici pupici pupici pupici pupici pupici pupici
Anelise
Scris: Thursday, October 15, 2009 10:45 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Hello, fetele! grup Eu am o stare muuuuult mai buna! ras Tocmai am primit plita si cuptorul comandate. Luni vine si mobila de bucatarie. Am cumparat si chiuveta, mai am cateva accesorii. Am un an de cand astept clipa asta! dance Ce bineeee!!! yes ... Si la noi e foarte, foarte frig afara. In casa in schimb, e super! angel Traiasca centrala pe lemne! hainoroc ... Si de ieri am inceput sa luam si noi indemnizatia. dance Chiar ma bucur ca am avut emotii cu dosarul! sic
Madanuta, Mhldvrc, Evita, multumim pentru gandurile bune! computerlove ... Masina era cea de serviciu, dar imi era frica sa nu ne trezim cu bani de dat, desi nu a fost vina sotului. pale Oricum se pare ca e dauna totala, asta inseamna ca va primi masina noua.
Cris, si eu trebuie sa-mi cumpar imprimanta noua! Sa-mi zici si mie ce ti-ai ales! pupici
Sami, o imbratisare calda de la noi! computerlove
Diana, trimitem si noi pupicei! coeur pupici
Va pupacesc si va doresc o zi frumoasa! pupici pupici pupici
KRYS85
Scris: Thursday, October 15, 2009 11:59 AM
Nivel

Liz nu o sa uit!!!!!pupici pupici pupici
leut
Scris: Thursday, October 15, 2009 12:22 PM
Nivel

Inregistrat: 2/15/2006
Liz...te bucuri asa cum ma bucuram eu acum vreo doi anisori! Mobila de bucatarie a fost cea mai ateptata si cand e asa cum ai visat, multumirea e mare! De-abia astept pozici, micuta gospodina!pupici pupici pupici
Am terminat zacusca, mai am dupa amiaza o tura de zacusca de kapia si ma declar multumita si obositaaaaaaaaaaaa...
Beau putin compot si fug la culcare! Macar o ora sa dorm!
O zi calduroasa va doresc!grup
Laura
Scris: Friday, October 16, 2009 9:53 AM
Nivel

Inregistrat: 8/8/2006
Stare aiurea, nervoasa. O defectiune la gaze in tot orasul ne-a lasat fara caldura (avem centrala cu gaz) , apa calda, gaz. Stam in casa infofoliti caci sunt 19 grade. Mai lipseste sa se mai intrerupa si apa...apoi netul si..cui ma mai plang eu? sic Mi-e ciuda ca o parte din oras are acum gaz...da' noi nu. Situatia asta se asorteaza bine cu zilele de vara in care nu am avut apa (inclusiv calda) 4 zile...a fost groaznic rambo groaznic! Eh, toate-s efemere, deci cu siguranta va trece si perioada asta de criza. angel
leut
Scris: Friday, October 16, 2009 12:50 PM
Nivel

Inregistrat: 2/15/2006
Salutare! Declar inchisa bucataria pentru o perioada mare de timp! Am terminat si zacusca de kapia si tot...La 4 plec la cursuri...Sunt o bosita si nitel irascibila, da' nu stiu de ce! Cah!
uff
Rody
Scris: Friday, October 16, 2009 1:07 PM
Nivel

Inregistrat: 6/10/2006
Fetelor,va doresc tot cei mai bun pe lume.eu deocamdata am o stare de bine,sper sa fie asa mai mereu.
Ia uitati ce am gasit eu ieri in parcangelyes

miriam
Scris: Friday, October 16, 2009 1:20 PM
Nivel

Inregistrat: 5/17/2009

n-am stiut ca si acolo este trifoi cu patru foi.
sa stii ca nu oricine gaseste...sa ai noroc...de un baieteltopai
Rody
Scris: Friday, October 16, 2009 1:22 PM
Nivel

Inregistrat: 6/10/2006
miriam wrote:

n-am stiut ca si acolo este trifoi cu patru foi.
sa stii ca nu oricine gaseste...sa ai noroc...de un baieteltopai

Asa sper si eu.Poate voi avea noroc nu numai pt un baietel.Oricum e pus bine la pastrareangel E greu sa gasesti trifoi cu 4 foi,dar eu la-m gasityes
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.