Nivel: SMARALD
Intrat: 8/10/2007 Postari: 13444 Locatia: ,....undeva,prin Univers....
| DA,SAMI,cred ca este varsat de vant;ai grija daca ii ies pe fata sa nu se scarpine,sa le rupa,...lui Victor i-au ramas 2 semne pe fata de la el,... Mai este bun pt.scarpinat si FENISTIL GEL.Daca esti in Romania gasesti la orice farmacie,dar e cam scump2sute si ceva de mii. SANATATE MULTA VA DORESC |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Intrat: 2/13/2006 Postari: 9883 Locatia: Departe-poate prea departe
| Larisa, multa sanatate iti dorim ! Mami, nu te impacienta. Cu catsunt mai mici cu atat trec mai usor peste bolile copilariei ! Fii cu ochii si pe Mi , ca daca e contagios ..... Sa o tii cu cat mai putine hainute pe ea si sa nu se scarpine ! Da-le antitermice daca fac temperatura usoara si cauta pudra de talc sau pudra mentolata, sa le ia din mancarime si sa le usuce mai repejor ! Lichide multe si..... desene animate ! Multa sanatate va dorim !
|
|
Intrat: 11/19/2006 Postari: 13514 Locatia: belgia
| Oana,am citit ca e contagioasa atata timp cat erup bubele,apoi cand s-au uscat gata,nu mai luam de la ea.daca e sa o fi luat,o sa facem peste 2 saptamani,eu si cu Mi. voi cum sunteti?cum e Vladutzu?
multumesc,fetele,de sfaturi si gandurile bune |
|
 Nivel: Senior
Intrat: 3/4/2008 Postari: 7332
| Sami, multa sanatate si sa se termine cat mai usor si repede. Au dreptate fetele, e varsat de vant. Anul trecut a avut si Isabelle, adica in toamna lui 2008 si noptile au fost groaznice, din cauza mancarimii. Nici sotul meu nu a avut nicio boala a copilariei, dar la el s-a manifestat f usor, abia daca se vedea. In schimb, verisoara mea, cand i-au facut copiii, toti trei au avut forme usoare, numai ea a suferit cel mai mult, nici in oglinda nu se mai uita, caci se ingrozea de ceea ce vedea. Imi spunea la telefon ca arata ca un monstru, si doctorul s-a speriat cand a vazut-o, dar dupa 2 saptamani a scapat cu bine, fara semne. Eu, cand a avut Isabelle, eram mai ingrijorata pt sotul meu, caci ma gandeam prin ce a trecut verisoara mea, dar nu la toata lumea se manifesta la fel. In general, copiii nu fac complicatii. Pupici si mancarimi cat mai usoare |
|
| Teo,multumesc si eu sunt cam ingrijorata pentru mine... ce pot sa zic...bubele ei sunt mai mici decat dimineata,jumatate din cat au fost,are 4 si acolo jos...cea mai mare cu lichid in ea s-a spart deja.am inteles ca sunt 3-4 valuri de eruptii. deocamdata nu o mai mananca,se joaca,e bine. Mircea merge la farmacie dupa pudra. |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Intrat: 3/30/2006 Postari: 381 Locatia: galati
| sami, insanatosire grabnica! sa treceti usor peste mancarime si sa va bucurati de noul an binecuvantat!
LA MULTI ANI LA TOATATE MAMICILE , PITICII SI TATICII! :923:
Sa ne fiti ani multi alaturi cu sfaturi , incurajari, vorbe bune, si sa transmiteti mereu acea caldura sufleteasca care trece dincolo de granite si dincolo de ecranele calculatoarelor.
|
|
| Bontocel,multumesc
La multi ani cu sanatate,fericire si bucurii sa fie si pentru voi! |
|

Nivel: Avansat
Intrat: 11/18/2007 Postari: 3818 Locatia: UK
| La multi ani, fete dragi!!! Va imbratisez cu drag si dor, intru mai rar si citesc mai putin pentru ca am foarte multe de facut in Romania, inclusiv niste examene pentru care ma stradui sa invat...Multa sanatate si un an mai bun, cu mai multe impliniri! |
|

Nivel: RUBIN
Intrat: 3/29/2007 Postari: 22774
| M-am intors acasa
Sami, sanatate bolnavioarei!
mi-a fost dor de voi toate!Pupici1 |
|

Intrat: 4/22/2009 Postari: 20813 Locatia: Pitesti
| Bereea bine ai revenit Si mie mi-a fost dor de tineeee! LA MULTI ANI! |
|

Intrat: 10/14/2009 Postari: 5442 Locatia: italia
| Bereea bine ai venit !!!!!!!LA MULTI ANI!!!!!!Cum a fost acasa ?Alexandra ,spor la invatata !!!!Sami ,multa sanatate micutei !!!!!!
|
|

Intrat: 3/29/2007 Postari: 22774
| Oanamaria , Mariana multumesc Acasa a fost bine, dar am fost dezamagita de compania blu Air.Din pacate, e singura care merge pana la suceava. |
|

Intrat: 9/23/2008 Postari: 6611 Locatia: RO_Medias
| LA MULTI ANI!!!
AN NOU FERCIT!!!!
 |
|

Nivel: DIAMANT
Intrat: 12/17/2007 Postari: 25889 Locatia: M e d i a s
| Sami,off imi pare rau prin ce treci cu Lara!Multa sanatate printesei!
Pupici pentru toti puiutii si parintii care sunt bolnaviori!
Bereea bine ai revenit acasa si totodata printre noi! Alexandra spor la invatat!
Noi suntem bine si ne-am bucurat de compania unor prieteni tare dragi pe care i-am facut prin intermediul acestui forum!Petro sper ca v-ati simtit bine,ne-a facut o mare placere,deja ne e dor de voi! |
|
Intrat: 3/4/2008 Postari: 7332
| Alexandra spor la invatat!
Bereea, bine ai venit! |
|
|