|
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/4/2008 Mesaje: 7332
| bulibuli wrote:Da, 3-4 zile pe luna.. la fel si medicii, numai ca ei trebuie sa vina la munca, sa nu-si iasa din ritm..
La medici stiam, tot de la tine, dar de ceilalti habar n-aveam. N-am mai ascultat stirile de vreo doua saptamani, iar sotzulache a venit numai tarziu acasa si nici el n-a avut chef de tv, asa ca nu stiu ce se intampla. Si cat va dura starea asta? Inseamna ca, vor invata, copiii, doar 4 zile pe saptamana? |
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Nu mai am timp sa postez nimic pe aici,nici chef.Azi,stare de spirit si mai proasta de cand am vazut statele de plata pe luna asta In ultima vreme am avut sedinte peste sedinte pe tema asta:ce facem cu zilele neplatite,le luam libere sau nu?Apoi a venit,ca de obicei,hotararea de sus si intram in concediu fortat.S-a propus printre altele reducerea orei,de la 50 de minute la cat o fi,dar se vede ca tot guvernul ne-a dat solutia.Cred ca va fi un haos total si noi in decembrie avem inspectie mare |
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Scuzati-ma ca intreb, dar eu pricep mai greu: adica profesorii sunt obligati sa stea acasa si la fel si elevii? |
Inregistrat: 10/14/2009 Mesaje: 5442
| Unde o sa ajunga Romania noastra ? |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 2034
| hei,heiiiiii....multumesc guvernului pentru concediul fara plata!!!!uite-asa am gasit si eu timp liber pentru forum. 90 de pagini subiecte active... Nu termin de citit nici daca imi da guvernul o luna de concediu fara plata...
noi suntem bine, medeea e la gradi, ne pregatim de serbare, invatam o gramada de cantecele si poezii in limba germana. m-am gandit adeseori la voi, dar nu prea mai am acces la net cand e medeea acasa. V-as felicita pe ficare in parte dar ma tem ca am sa uit pe careva si n-ar fi frumos sa fac discriminari. va pup, ma duc sa mai citesc |
|
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| bereea wrote:Scuzati-ma ca intreb, dar eu pricep mai greu: adica profesorii sunt obligati sa stea acasa si la fel si elevii? Bereea,se reduce din salar 15,5 %,cam 3 zile pe luna deci ni s-a dat liber ultimele zile inainte de vacanta in decembrie,dar cum nu e voie mai mult de 4 zile pe luna luam si pe noiembrie,ca tot nu suntem platiti.Eu si azi sunt acasa,a fost hotararea scolii |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Ingrozitor! |
|
Inregistrat: 10/14/2007 Mesaje: 3780
| Offfff...si noi ne facem 1000 de ganduri...vine Decembrie si salariul lui Alin fara sporuri si cu zile libere va fi aproape JUMATATE!!! Exceptand Craciunul pe care il vom simti mai mult in suflet, mai avem o gramada de cumparaturi de facut pt ianuarie cand vine bebelina. Si din pacate sunt lucruri mari si scumpe...Offff...
Aaaa...ca sa nu punem la socoteala nasterea cu tot cortegiul ei de cheltuieli...oare acolo nu e criza????? Nu se micsoreaza "tarifele"????????
|
|
Inregistrat: 11/20/2009 Mesaje: 7636
| carla imi pare asa rau de ce aud,unul din motivele pt care am plecat din tara a fost asta am fetele care au fost olimpice in romania si am vazut ce putine sanse au acolo ,sincer cu parere de rau o spun ,multumesc lui dumnezeu ca fetele si aici sant primele an clasa si castiga concusuri dupa concursuri
sa nu intelegi gresit dar eu iubesc mult romania si masi intoarce cu drag acasa dar ce viitor au copii mei?
hai ca ma luat un dor de casa |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| La noi nu era de ajuns ca avem liber acele 4 zile ( pe care am auzit ieri de la un domn de la fortele de munca ca trebuie sa le recuperam), noi suntem inchisi din cauza gripei de luni pana miercuri pe 2, care si ele trebuiesc cumva recuparate. Nu stiu cum se gandesc ei sa faca asta , astept cu nerabdare. Pai daca le taie din salariu de ce sa le recuperez , ma refer la cele 4 zile , iar ca au inchis ei scoala ce vina am eu ca profesor sau ceilalti copii?
Oricum e bataie de joc . L-am intrebat pe acel domn, ca daca tot ne pune sa recuperam de ce nu mai bine ma cheama la scoala chiar daca nu sunt platita ? De ce isi bat joc de copii astia si de noi ? Ce randament o sa avem noi si copii, sambata si duminica cum ar vrea ei sa recuperam. |
|
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Fertelor imi pare tare rau ,sper sa nu tina mai mult de 2 luni cat s-a zis si fratele meu lucreaza in politie si el este in concediu fara plata tot 4 zile pe luna.Sa inteleg ca toti bugetarii.Si sora si cumnatul meu tot bugetari.E bine macar ca nu se da afara ,stiu ca salariul este mai mic ,dar e bine si asa deocamdata decat deloc. |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Daca as avea un pistol as face o crima!!! cineva se foloseste de o poza cu Madalina pe un site! |
|
Inregistrat: 11/18/2007 Mesaje: 3818
| Inger, cum ai aflat? Mi s-a facut pielea de gaina... |
|
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Ingeras, unde,pe ce site,ce poza e? |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Ingeras, stam ca pe jar! |