Stare de spirit - 45
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Alina
Scris: Friday, September 18, 2009 6:15 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 3/27/2006
De aici am plecat.

Numai bine, tuturor!!
KRYS85
Scris: Friday, September 18, 2009 8:40 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 9/23/2008
Eu am o stare de spirit foarte buna astazi dupa cateva ore bune de nervi si stres.Am avut nevoie de ajutor si cine credeti ca mi la oferit parintii mei ,la care nu m-am asteptat in cazul asta,i iubesc mult si sunt mai valorosi ca oricine!!Parintii ,copii si sotulpupici pupici !!!!

Wekeend minunat fetelor!!!!!!!!!

computerlove computerlove computerlove pupici pupici pupici pupici
Lilly of the valley
Scris: Friday, September 18, 2009 9:10 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
WE minunat, tuturor!flowers flowers flowers
danamaria
Scris: Saturday, September 19, 2009 12:23 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/4/2007
eu sunt obosita, inca nu m-am culcat, dar cu toate astea-s multumita. o noutate pentru mine in ultima vreme, nu?
un week-end minunat va dorim si.....noapte buna!computerlove
cristinaflorina
Scris: Saturday, September 19, 2009 8:56 AM
Nivel

Inregistrat: 1/12/2008
:211: Am o stare foarte foarte proasta azi. Edy azi-noapte de la 3 la 5 a plins in continuu, eu nu am dormit delocsi colac peste pupaza a mai si vomitat.Of cind o sa am si eu o noapte intreaga sa dorm.Adica sa doarema si EDy o noapte intreaga. Sunt chiauna.banghead
Laura
Scris: Saturday, September 19, 2009 4:59 PM
Nivel

Inregistrat: 8/8/2006
Va salut voios, fetelor! angel
Astazi sunt vesela, am un zambet larg pe buze, de dimineata. Am fost cu Alex si tati la bunica lui Alex (mama mea) si l-am rugat sa spuna cantecelul invatat la gradi. A inceput el: "veverita, veverita, s-a suit in pom...". La final aplauze, bunica foarte mandra, mami si tati la fel. Eh, ce credeti voi ca spune Alex..."mami, acum imi da bunica bani?" ras Bunica-sa a spus: "bineinteles ca-ti va da bunica, se poate, intotdeauna are bunica pentru baiat..." L-a intrebat ce vrea sa-si cumpere si a spus ca vrea un robot mare. Nu i-a dat pe moment pentru ca era ocupata cu asezatul mesei. A vazut el ca nu primeste bani, s-a dus si i-a spus direct: "bunica, eu daca nu am bani, nu am cum sa-mi cumpar jucarii" sic ras Bineinteles ca bunica a inteles aluzia si s-a conformat. :018:
petro
Scris: Saturday, September 19, 2009 10:20 PM
Nivel

Inregistrat: 1/31/2008
Va pup pe toate fetelor! Eu sunt tot pe fuga pe forum. Darius nu ma lasa deloc pe calculator cand suntem in casa. Dupa o saptamana de gradi e putin mucios si el. Asta e. Sper sa "se repare" pana luni. Daca nu, sta acasa cateva zile. pupici
AlexandraL
Scris: Saturday, September 19, 2009 11:06 PM
Nivel

Inregistrat: 11/18/2007
Buna seara, dragele mele computerlove Noi am revenit in Londra dupa 2 saptamani petrecute in Romania-a trebuit sa rezolv niste probleme, din pacate nu prea am reusit...Suntem bine, participam la un curs de 3 zile (superconcentrat, 10 ore pe zi) de introducere in domeniul afacerilor imobiliare, foarte interesant, din pacate insa eu nu inteleg decat cam 50% din ce se discuta, pentru ca nu mi-a placut engleza niciodata, asadar am tratat-o cu destul de putin interes.

In fine, o veste buna si motivanta pentru mine: sunt din nou studenta, de data aceasta am intrat la buget yes Sper sa ma descurc mai bine decat la facultatea precedenta, pe care, apropo, mi-as dori sa o termin anul viitor hainoroc

Va imbratisez pe fiecare in parte, o duminica placuta si o saptamana minunata va urez computerlove
marivic
Scris: Sunday, September 20, 2009 7:43 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
ALEXANDRA,felicitari!
Si mult succes in noul an scolar;sa dea Dumnezeu sa le termini pe amandoua,....SUCCES.newclap newclap
Ely
Scris: Sunday, September 20, 2009 10:35 AM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2006
Alexandra bine a-ti revenit,felicitari si bafta mare .bravo thumright pupici
milicutza
Scris: Sunday, September 20, 2009 11:59 AM
Nivel

Inregistrat: 8/12/2009
Felicitari Alexandra, succes in noul anu scolar!majoreta
Kiki
Scris: Sunday, September 20, 2009 8:00 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Cristina85, mare lucru e sa primesti ajutor atunci cand nu-l ceri! firstprize

CristinaFlorina, sper ca Edy e mai bine si te-a lasat sa te odihnesti! Sanatate! grup

Laura, ce smecheras e piciul tau! Alex, sa inveti multe poezii ca sa faci rost de banutzi de jucarii! firstprize

Petro, sanatate multa lui Darius! pupici

Alexandra, imi pare rau ca nu ai reusit sa rezolvi problemele in Romania. Aici lucrurile se misca mai greu...pale Totusi, felicitari pentru cele doua facultati. Spor la invatat sa le termini pe ambele. Succes si cu engleza, sunt sigura ca pana la urma te vei descurca! firstprize

Noi va scriem in viteza, ca suntem tare obositi. Am avut mult de alergat in week end, sa rezolvam o gramada de incurcaturi cu niste documente. Pentru unele a trebuit sa ajungem in satul natal al bunicii lui Luci (jud Braila)...Inca nu s-au rezolvat. Speram in curand. Totusi, a fost si o parte buna, caci am revazut-o pe Dana & family, Dav a putut sa se joace din nou cu Andreea (cand nu se certau pe jucarii hohot ), iar noi sa ne relaxam putin, inclusiv socrela...newclap Dana & family, iloveyou
cristinaflorina
Scris: Monday, September 21, 2009 8:48 AM
Nivel

Inregistrat: 1/12/2008
Azi am o stare mai buna la ora asta coc ardei capia ca am un sac. Cit despre Edy ieri au venit ai mei pe la mine ca au fost la munte si l-au "arestat" la ei la Constanta.Asa ca sunt linistita si cel mai important am dormit si eu linistita Pupici la toate
bereea
Scris: Monday, September 21, 2009 9:05 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Alexandra, felicitari si mult succes!pupici

O saptamana buna tuturor!computerlove
TeosOf
Scris: Monday, September 21, 2009 10:20 AM
Nivel

Inregistrat: 3/4/2008
Salutare tuturor si o saptamana minunata va doresc!pupici coeur

Multa sanatate piticutilor bolnaviori!angel

Laura, tare haios e Alex!newclap computerlove

Alexandra, felicitari si mult succes!pupici Incetul cu incetul o sa vezi ca le rezolvi pe toate.

Noi ne-am intors aseara. Inainte de plecare imi doream cu nerabdare sa mai merg si eu la o nunta, dar sambata seara mi-am dat seama ca mi s-au cam schimbat gusturile. Mi se par plictisitoare nuntile. Aceeasi impresie a avut-o si Isabelle. Partea de inceput, cununia civila, cea religioasa, apoi mersul in parc, sau in alta locatie, pt fotografierea mirilor, imi place, dar sa stai o noapte intreaga la restaurant...bleah! Asa ca pe la ora 1a.m., le-am dat cadoul mirilor si am plecat la culcare.
Liz, imi pare rau ca nu ne-am putut intalni, dar poate ne vom mai duce cand se face mustul, ca sotzulache al meu e un mare fan. Si poate vom trece si pe la Piatra Neamt, unde mi-am descoperit o pereche de nepoti, care ne-au rugat sa trecem ieri pe la ei, dar n-am mai avut timp.

Va pup pe toate cu mult drag!computerlove hearts
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.