Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| De aici am plecat.
Numai bine, tuturor!! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 9/23/2008 Mesaje: 6611
| Eu am o stare de spirit foarte buna astazi dupa cateva ore bune de nervi si stres.Am avut nevoie de ajutor si cine credeti ca mi la oferit parintii mei ,la care nu m-am asteptat in cazul asta,i iubesc mult si sunt mai valorosi ca oricine!!Parintii ,copii si sotul !!!!
Wekeend minunat fetelor!!!!!!!!!
|
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| WE minunat, tuturor! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/4/2007 Mesaje: 3495
| eu sunt obosita, inca nu m-am culcat, dar cu toate astea-s multumita. o noutate pentru mine in ultima vreme, nu? un week-end minunat va dorim si.....noapte buna! |
|

Inregistrat: 1/12/2008 Mesaje: 1309
| :211: Am o stare foarte foarte proasta azi. Edy azi-noapte de la 3 la 5 a plins in continuu, eu nu am dormit delocsi colac peste pupaza a mai si vomitat.Of cind o sa am si eu o noapte intreaga sa dorm.Adica sa doarema si EDy o noapte intreaga. Sunt chiauna. |
|
Inregistrat: 8/8/2006 Mesaje: 2347
| Va salut voios, fetelor! Astazi sunt vesela, am un zambet larg pe buze, de dimineata. Am fost cu Alex si tati la bunica lui Alex (mama mea) si l-am rugat sa spuna cantecelul invatat la gradi. A inceput el: "veverita, veverita, s-a suit in pom...". La final aplauze, bunica foarte mandra, mami si tati la fel. Eh, ce credeti voi ca spune Alex..."mami, acum imi da bunica bani?" Bunica-sa a spus: "bineinteles ca-ti va da bunica, se poate, intotdeauna are bunica pentru baiat..." L-a intrebat ce vrea sa-si cumpere si a spus ca vrea un robot mare. Nu i-a dat pe moment pentru ca era ocupata cu asezatul mesei. A vazut el ca nu primeste bani, s-a dus si i-a spus direct: "bunica, eu daca nu am bani, nu am cum sa-mi cumpar jucarii" Bineinteles ca bunica a inteles aluzia si s-a conformat. :018: |
|
Inregistrat: 1/31/2008 Mesaje: 3374
| Va pup pe toate fetelor! Eu sunt tot pe fuga pe forum. Darius nu ma lasa deloc pe calculator cand suntem in casa. Dupa o saptamana de gradi e putin mucios si el. Asta e. Sper sa "se repare" pana luni. Daca nu, sta acasa cateva zile. |
|

Inregistrat: 11/18/2007 Mesaje: 3818
| Buna seara, dragele mele Noi am revenit in Londra dupa 2 saptamani petrecute in Romania-a trebuit sa rezolv niste probleme, din pacate nu prea am reusit...Suntem bine, participam la un curs de 3 zile (superconcentrat, 10 ore pe zi) de introducere in domeniul afacerilor imobiliare, foarte interesant, din pacate insa eu nu inteleg decat cam 50% din ce se discuta, pentru ca nu mi-a placut engleza niciodata, asadar am tratat-o cu destul de putin interes.
In fine, o veste buna si motivanta pentru mine: sunt din nou studenta, de data aceasta am intrat la buget Sper sa ma descurc mai bine decat la facultatea precedenta, pe care, apropo, mi-as dori sa o termin anul viitor
Va imbratisez pe fiecare in parte, o duminica placuta si o saptamana minunata va urez |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| ALEXANDRA,felicitari! Si mult succes in noul an scolar;sa dea Dumnezeu sa le termini pe amandoua,....SUCCES. |
|

Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Alexandra bine a-ti revenit,felicitari si bafta mare . |
|

Inregistrat: 8/12/2009 Mesaje: 2207
| Felicitari Alexandra, succes in noul anu scolar! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Cristina85, mare lucru e sa primesti ajutor atunci cand nu-l ceri!
CristinaFlorina, sper ca Edy e mai bine si te-a lasat sa te odihnesti! Sanatate!
Laura, ce smecheras e piciul tau! Alex, sa inveti multe poezii ca sa faci rost de banutzi de jucarii!
Petro, sanatate multa lui Darius!
Alexandra, imi pare rau ca nu ai reusit sa rezolvi problemele in Romania. Aici lucrurile se misca mai greu... Totusi, felicitari pentru cele doua facultati. Spor la invatat sa le termini pe ambele. Succes si cu engleza, sunt sigura ca pana la urma te vei descurca!
Noi va scriem in viteza, ca suntem tare obositi. Am avut mult de alergat in week end, sa rezolvam o gramada de incurcaturi cu niste documente. Pentru unele a trebuit sa ajungem in satul natal al bunicii lui Luci (jud Braila)...Inca nu s-au rezolvat. Speram in curand. Totusi, a fost si o parte buna, caci am revazut-o pe Dana & family, Dav a putut sa se joace din nou cu Andreea (cand nu se certau pe jucarii ), iar noi sa ne relaxam putin, inclusiv socrela... Dana & family, |
|

Inregistrat: 1/12/2008 Mesaje: 1309
| Azi am o stare mai buna la ora asta coc ardei capia ca am un sac. Cit despre Edy ieri au venit ai mei pe la mine ca au fost la munte si l-au "arestat" la ei la Constanta.Asa ca sunt linistita si cel mai important am dormit si eu linistita Pupici la toate |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22797
| Alexandra, felicitari si mult succes!
O saptamana buna tuturor! |
|
Inregistrat: 3/4/2008 Mesaje: 7332
| Salutare tuturor si o saptamana minunata va doresc!
Multa sanatate piticutilor bolnaviori!
Laura, tare haios e Alex!
Alexandra, felicitari si mult succes! Incetul cu incetul o sa vezi ca le rezolvi pe toate.
Noi ne-am intors aseara. Inainte de plecare imi doream cu nerabdare sa mai merg si eu la o nunta, dar sambata seara mi-am dat seama ca mi s-au cam schimbat gusturile. Mi se par plictisitoare nuntile. Aceeasi impresie a avut-o si Isabelle. Partea de inceput, cununia civila, cea religioasa, apoi mersul in parc, sau in alta locatie, pt fotografierea mirilor, imi place, dar sa stai o noapte intreaga la restaurant...bleah! Asa ca pe la ora 1a.m., le-am dat cadoul mirilor si am plecat la culcare. Liz, imi pare rau ca nu ne-am putut intalni, dar poate ne vom mai duce cand se face mustul, ca sotzulache al meu e un mare fan. Si poate vom trece si pe la Piatra Neamt, unde mi-am descoperit o pereche de nepoti, care ne-au rugat sa trecem ieri pe la ei, dar n-am mai avut timp.
Va pup pe toate cu mult drag! |
|
|