Stare de spirit - 43
Subiectul anterior · Subiectul urmator
mamica23
Scris: Monday, July 27, 2009 9:39 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/21/2008
Va multumesc pt primirea calduroasacomputerlove coeur
roxy_oxxy
Scris: Monday, July 27, 2009 10:36 AM
Nivel

Inregistrat: 6/11/2008
sunt foarte, foarte, foarte suparatangry angry angry angry angry angry .... sa va povestesc pe scurt: verisoara sotzului meu are nunta luna viitoare si n-a gasit deloc nasi asa ca s-a gandit la noi... dar fara obligatii asa ne-a zis..... in martie sotzul meu a suferit o interventie chirurghicala la picior (are in picior o placutza cu 8 surupuri si 2 agrafe.. i-a fost scos osul de la oul din interiorul piciorului ptr ca nu mai putea fi reconstituit)... noi atunci ne-am sunat fini si i-am spus ca ar fi bine sa isi caute totusi nasi ptr ca noi nu ii vom putea cununacry cry cry .... nu au gasit,... si atunci soacra-mea a zis sa-i cununam noi ca cumpara ea lumanarile si tot ce mai trebuie, noi macar sa avem bani sa ne imbracamuff uff uff .... toate bune si frumoasa pana azi cand s-a ivit o cearta si soacra a inceput sa-mi reproseze: ce tot zici tu ca cununi ca nu esti in stare sa luati lumanarile noi le luam...angry angry angry angry angry ....ca nici la masa nu datinervi nervi nervi nervi nervi ..... deci pe bunetunete tunete tunete ... fetelor stiti cat de greu ma descurc cu baniiuff uff uff ...... am un salariu de 800 de ron o rata la banca de 200 de ron plus telefon internet si cablu 100ron.... numai eu stiu cum m-am descurcat si cum mi-am luat de imbracattoanerele toanerele toanerele toanerele toanerele toanerele .... ca sa imi i-au de imbrac mama mi-a dat luna trecuta 800 de ron si luna alta 600 rontunete tunete tunete tunete ....... cand i-am zis ca noroc cu mama care imi da bani a incepu: pai ce eu nu te ajut... nu dai la apa, nu dai la curent (precizez ca apa vine pe luna cam 20 ron si la curent cam 50 de ron... si ar trebui sa se imparta tot la 3 familii... ca atatia suntem deci ar veni cam 25 ron hai sa zicem 50 de ron pai ce papuci ma ajuta cu 50 de ron ca nu mai pot de nervi)toanerele toanerele toanerele toanerele toanerele toanerele ..... fetelor ma bate gandul sa ma duc sa le zic la fini ca nu-i mai cunun... nu vreau sa le fac rau dar nu mai suport sa-mi scoata ASTA ochiitunete tunete tunete tunete tunete ..... am ajuns la linia finala..... mi-a zis ca ei s-au caznit sa-mi dea la mine la nunta si eu ca o nesimtita nu dau nimicangry angry angry angry .... PAI DE UNDE sa ma duc sa fac centura..... deci nu stiu ce sa mai fac.......... sincer vreau sa plec....... cred ca ma mut la mamaplans plans plans plans plans plans nu mai suport... stiu ca sotzul nu va veni cu mine la mama ca nu avem unde sta dar pana ne gasim sa stam impreuna cred ca vom sta separatiangry angry angry angry angry angry NU STIU CE SA FAC... stau si plang si nu gasesc o solutietunete tunete tunete tunete
fdianamaria
Scris: Monday, July 27, 2009 11:01 AM
Nivel

Inregistrat: 2/17/2006
Certuri legate de bani vor fi mereu. Plus ca e normal sa fie neintelegeri atunci cand nu stati singuri,ci cu ei. Nu cred ca viitorii miri au vreo vina in neseriozitatea "doamnei" soacre, asa ca eu personal nu as renunta la nasit. Noi pentru finuta mea pentru botez ne-am imprumutat de bani de la niste prieteni. Nu e nici o rusine, e un fapt normal pana ne vom pune pe picioare...Nu ne-am pus niciodata problema sa n-o facem, mai ales ca nu as putea refuza niciodata asa ceva (mie mi se pare o sansa, o ocazie deosebita sa fii nas). Multi/multe de pe forum au probleme cu banii. Totul tine de cum reusesti sa fi tare, sa treci de vorbele altora si sa-ti urmezi calea asa cum stii tu ca e bine. Viata are suisuri si coborasuri iar ca sa poti sa-ti fie cat mai bine, tine moralul ridicat, uita de stres sa poti fi sanatoasa si sa ai puterea de a merge mai departe.
Cat despre mutatul la mama...de ce sa-i bucuri pe altii? Stai in preajma soacrei pana pleaca ea, nu tu sic

Fetelor, am avut cel mai frumos weekend din viata mea si cel mai plin !!!! Si pentru asta trebuie sa multumesc lui Sami si lui Bulinutza !!!

computerlove computerlove computerlove

Azi e ziua sotului meu. Nu facem mai nimic deosebit, mai ales ca mama se simte rau iarasi. Doar deseara i-am pregatit o mica iesire in oras la o praji, unde ca prin "minune" (planificata la telefon pe ascuns sic ) vor aparea si cei doi prieteni buni si vechi ai lui. In rest, pe acasa. Sunt obosita si fara prea mult chef de nimic iar azi trebuie sa vina si administratorea sa imi aduca cheltuielile la control.

Va pup pe toate si va doresc o saptamana superba !!!
mamica23
Scris: Monday, July 27, 2009 11:06 AM
Nivel

Inregistrat: 2/21/2008
roxy-tu scumpa nici nu stiu ce sfat as putea sa-ti dau...dar separarea nu-i o solutie,trebuie sa fiti impreuna si sa invingeti ,sa rezolvati si sa treceti peste tot impreuna.
Lasa soacra,nu o baga in seama,si nu pune la suflet tot ce-ti spune sau i-ti reproseaza,in felul acesta i-ti faci rau doar tie si casniciei tale.
Pana la urma totul are o rezolvare,incerca sa vorbesti cu sotul tau si cautati o solutie impreuna pentru nunta finilor vostri.
Eu te imbratisez cu mult drag si capul sus,nu m-ai fi tristapupici computerlove

Diana-pup dulce pt 3 frumoasepupici pupici pupici
Un sincer si calduros LA MULTI ANI pt sotziorbirthday
roxy_oxxy
Scris: Monday, July 27, 2009 11:10 AM
Nivel

fdianamaria- incerc si fac tot posibilul sa fiu tare dar e greu atunci cand ai pe cineva si toarna gaz pe foc.... dupa ce vremurile sunt grele si noi mai mult stam pe loc se mai gasesc si persoane "binevoitoare" care sa accentuenze problemele...... de imprumutat nu avem la cine si sincer nici nu as vrea.... DE UNDE II DAU INAPOI????.... sotzul meu nu are de lucru ptr ca cu o luna inainte sa-si rupa piciorul firma la care era a dat faliment.... deci pana acum a stat acasa fara un bantoanerele toanerele toanerele toanerele ....nu as vrea sa renuntz la fini dar la ei in familie.. cum canta soacra-mea asa joaca toti.... nu as fi ajuns sa ma plang de bani... ptr ca sunt puternica.... dar ceea ce a spus ea a pus capac si am explodat...... sincer ma gandesc ffff serios la posibilitatea de a pleca (sa ma linistesc)... si de a nu mai cununa(sa nu mai aiba motivi sa-mi scoata ochii.... si asa a zis soacra-mea ca de aia nu mai pot miri ca nu-i cununam noi... ca o sa-i cunune earambo rambo rambo )
roxy_oxxy
Scris: Monday, July 27, 2009 11:16 AM
Nivel

mamica23- daca ai sti de cate ori am incercat sa nu bag in seamauff uff uff .... numai eu stiu....uneori nu inteleg de unde atat ura si invidietunete tunete tunete tunete .......am vorbit adineari cu sotzul, care e plecat sa-si caute un loc de munca,.... si mi-a zis ca daca mai continua asa soacra.. o v-om lasa pe ea sa cunune ca poate de aia face asatoanerele toanerele ....... le-am luat si noi niste cadouri finilor... atat cat am putut si vom merge zilele astea sa stam de vorba cu ei.....
petro
Scris: Monday, July 27, 2009 11:21 AM
Nivel

Inregistrat: 1/31/2008
Roxxy, e o ocazie unica in viata sa cununi pe cineva. Noi am vrut sa cununam acum doi un cuplu (ea mi-e verisoara) si dupa ce ne-am inteles, la vreo doua luni dupa m-a anuntat, prin maica-sa, ca au inca doua perechi de nasi si noi suntem in plus. Nici nu-ti imaginezi ce suparata am fost. Iti va parea rau daca nu cununi. Cu parintii/socrii intotdeauna vor fi discutii mai mult sau mai putin amiabile. Incearca sa te linistesti, fa ceva pentru sufletelul tau si n-o mai baga in seama pe soacra. De-aia e socra sa-si necajeasca nora din cand in cand sic Sotul tau trece prin momente grele si e mai bine sa-i fi alaturi. pupici
roxy_oxxy
Scris: Monday, July 27, 2009 11:46 AM
Nivel

petro wrote:
Roxxy, e o ocazie unica in viata sa cununi pe cineva. Noi am vrut sa cununam acum doi un cuplu (ea mi-e verisoara) si dupa ce ne-am inteles, la vreo doua luni dupa m-a anuntat, prin maica-sa, ca au inca doua perechi de nasi si noi suntem in plus. Nici nu-ti imaginezi ce suparata am fost. Iti va parea rau daca nu cununi. Cu parintii/socrii intotdeauna vor fi discutii mai mult sau mai putin amiabile. Incearca sa te linistesti, fa ceva pentru sufletelul tau si n-o mai baga in seama pe soacra. De-aia e socra sa-si necajeasca nora din cand in cand sic Sotul tau trece prin momente grele si e mai bine sa-i fi alaturi. pupici

M-am bucurat foarte tare atunci cand ne-a anuntat verisoara sotului ca ii vom fi nasi... sunt foarte emotionata.... dar oare voi putea rezista toata viatza cu reprosurile de la soacra.... pe mine ma dor foarte tare..... oare nu mi-a ajuns pana acum de 3 ani de zile ca-mi reproseaza cum prinde ocazia ca s-a imprumutat de la banca sa faca petrecere si acasa in plus fata de aia la restaorant ptr nunta noastra?????...... oare nu mi-a ajuns ca-mi reproseaza mereu ca ea ne tine in casa si ca stam pe bani ei cu toate ca suntem separati cu mancarea.... crede-ti ca voi mai putea rezista eu zic de acum incolo inca 2-3 ani pana trece criza ,sa ne putem lua o casuta, alte reprosuri. Sa va mai spun cevanu stiu cum s-a nimerit (asa a fost sa fie)... in octombrie verisoara mea face nuntauff ... si a ramas si ea fara nasi uff ... si mama a zis sa-i cununam noi ca cumpara ea lumanarile si da bani la biserica si ce mai trebuie... parca ar fi tras la indigonervi .... doar ca mama e altfel... offfff.....
Alina
Scris: Monday, July 27, 2009 12:46 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 3/27/2006
Diana, Sami, Bulinutza, bravo, fetelor. newclap newclap newclap

Roxy, indiferenta o va linisti pe soacra.
Daca as fi in locul tau, as face tot posibilul SA CUNUN.
madanuta
Scris: Monday, July 27, 2009 1:26 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/26/2007
Roxy,imi pare rau ca treci prin aceasta situaite grea.pupici pupici pupici
Nu-ti dau decat un singur sfat: prin orice ar fi sa treceti, sa nu traiti separat!
computerlove computerlove computerlove
delfinasa
Scris: Monday, July 27, 2009 6:34 PM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
Sa fii ales ca nas este o onoare si n-as putea sa refuz propunerea daca finii ne-ar fi rude sau prieteni apropiati...Roxi, eu te inteleg ca in momentul de fata nu stati bine financiar, dar daca le-ati promis oamenilor ca-i cununati, nu dati inapoi...Aici este ceva normal sa incarci cheltuielile pe credit cards...ca si in tara, si aici sunt oameni care au dificultati financiare si alternativa de a face rost de bani pentru acoperirea unor nevoi este credit cardul...diferenta este ca nu te imprumuti la cineva, ci la banca, si platesti inapoi cand poti, cu dobanda, bineinteles...chiar daca nu aveti venituri mari, incercati o aplicatie de credit card la o banca, poate obtineti o limita mai mica de credit la credit card si in felul asta va puteti onora finii.
Cat despre soacra-ta, in fata ei, sotul tau are un cuvant de spus mai mult decat tine si ar putea s-o faca sa-si muste limba in prezenta ta, asta ca sa nu inrautatesti tu relatia si asa precara in care zici ca esti cu ea pana va mutati de acolo.
AdrianaC
Scris: Monday, July 27, 2009 9:43 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
roxy_oxxy wrote:
sunt foarte, foarte, foarte suparatangry angry angry angry angry angry .... sa va povestesc pe scurt: verisoara sotzului meu are nunta luna viitoare si n-a gasit deloc nasi asa ca s-a gandit la noi... dar fara obligatii asa ne-a zis.....

Fara obligatii inseamna din punctul meu de vedere ca ei isi suporta absolut toate cheltuielile, iar voi ca nasi nu cheltuiti nimic, nici pentru lumanari, nici pentru altceva, doar va imbracati si va prezentati sa le fiti alaturi intr-un moment deosebit.

roxy_oxxy wrote:
...noi atunci ne-am sunat fini si i-am spus ca ar fi bine sa isi caute totusi nasi ptr ca noi nu ii vom putea cununacry cry cry .... nu au gasit,... si atunci soacra-mea a zis sa-i cununam noi ca cumpara ea lumanarile si tot ce mai trebuie, noi macar sa avem bani sa ne imbracamuff uff uff

Daca nu au gasit, spuneti-le exact care este situatia voastra (in caz ca nu o cunosc deja) si explicati-le ca tot ce puteti face este doar sa fiti alaturi de ei, in caz contrar, desi va pare rau, nu veti putea onora invitatia de a le fi nasi.

Nu o lasati pe socrela sa se implice cu nimic, daca se ofera sa cumpere ea ce mai trebuie, atunci sa naseasca ea. ras

roxy_oxxy wrote:
.... toate bune si frumoasa pana azi cand s-a ivit o cearta si soacra a inceput sa-mi reproseze: ce tot zici tu ca cununi ca nu esti in stare sa luati lumanarile noi le luam...angry angry angry angry angry ....ca nici la masa nu datinervi nervi nervi nervi nervi ....

Sfatul meu sincer este sa renuntati la a nasi. Veti mai avea ocazii, si poate chiar fara batai de cap si reprosuri, astfel incat sa va bucurati si voi de momentul respectiv.

roxy_oxxy wrote:
... cand i-am zis ca noroc cu mama care imi da bani a incepu: pai ce eu nu te ajut... nu dai la apa, nu dai la curent (precizez ca apa vine pe luna cam 20 ron si la curent cam 50 de ron... si ar trebui sa se imparta tot la 3 familii... ca atatia suntem deci ar veni cam 25 ron hai sa zicem 50 de ron pai ce papuci ma ajuta cu 50 de ron ca nu mai pot de nervi)toanerele toanerele toanerele toanerele toanerele toanerele

spune-i ca nu te ajuta pe tine, ci isi ajuta propriul copil, care pana una alta, este momentan in incapacitate de munca. ras

roxy_oxxy wrote:
..... fetelor ma bate gandul sa ma duc sa le zic la fini ca nu-i mai cunun... nu vreau sa le fac rau dar nu mai suport sa-mi scoata ASTA ochiitunete tunete tunete tunete tunete ..... am ajuns la linia finala..

Este cel mai bun lucru pe care il poti face, mai ales ca nu s-au gandit la voi din prima, ci ati fost varianta de rezerva, ultima solutie, pentru ca nu au gasit alti nasi ras

roxy_oxxy wrote:
... mi-a zis ca ei s-au caznit sa-mi dea la mine la nunta si eu ca o nesimtita nu dau nimicangry angry angry angry ...

S-or fi caznit sa dea la nunta, dar nu la nunta "TA" ci a voastra, adica, banii nu ti i-a dat tie, vi i-a dat voua, si cum si baiatul ei are treaba cu nunta, i-as aminti acest aspect.

roxy_oxxy wrote:
.... deci nu stiu ce sa mai fac.......... sincer vreau sa plec....... cred ca ma mut la mamaplans plans plans plans plans plans nu mai suport... stiu ca sotzul nu va veni cu mine la mama ca nu avem unde sta dar pana ne gasim sa stam impreuna cred ca vom sta separati angry angry angry angry angry angry NU STIU CE SA FAC... stau si plang si nu gasesc o solutietunete tunete tunete tunete

Sfatul meu este sa vorbesti cu sotul tau, sa ii explici ca te deranjeaza toate acuzatiile soacrei, sa il rogi sa vorbeasca si el cu ea si sa o calmeze, iar daca nu reuseste sa o calmeze, atunci IGNOR-O pur si simplu. Nu pleca, caci nu vei face decat sa ii dai satisfactie, ea il va intoarce pe sotul tau impotriva ta si inainte sa te dezmeticesti tu, poti sa te trezesti si cu familia destramata.

IGNORA tot ce zice sau face soacra, daca vorbeste cu tine, spune-i ca ai treaba sau ca pur si simplu nu ai timp de discutii, sau orice altceva incat sa priceapa ca poate sa spuna orice ca nu te mai atinge si nu te mai deranjeaza ce spune.

Tu trebuie sa te gandesti in primul rand la tine, la voi. SOACRA din pacate e si ea pe acolo, dar poate fi tratata ca si cand nu ar fi. Nu intra in discutii cu ea, caci sigur veti discuta in contradictoriu si ea va avea satisfactia ca te-a mai ranit inca o data.

Ai rabdare pana se mai aseaza lucrurile si la voi, ignor-o pe soacra si comunica-le "finilor" ca nu puteti sa ii nasiti datorita situatiei actuale.

Nu e nimic rusinos in asta, si ... in plus, nu sunteti singurii care i-au refuzat, doar voi ati fost ultima optiune. Lasati-o pe socrela sa cunune si "sa se simta bine" ras

computerlove
t-mihaela
Scris: Monday, July 27, 2009 11:25 PM
Nivel

Inregistrat: 6/20/2008
Roxy, eu nu as cununa.pupici Voi sunteti in situatie foarte delicata iar verisoara respectiva stie ,daca nu stie pune-o in tema, numai de nasit nu va arde, promite-i ca-i botezi primul copil si gata .Fara rusine si fara jena ,bugetul casei e mai important si linistea ta.Fa-te rea pupici

Eu sunt obosita si sictirita pe viata.bataus
AdrianaC
Scris: Tuesday, July 28, 2009 1:04 AM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Hai Miha ! Tu? Obosita ? Fa o baie fierbinte, cu multa spuma, respira adanc, si apoi ia-o de la capat ! Poti sa faci asta, esti o luptatoare !

O sa treaca toate si o sa iti aduci aminte razand computerlove
Maria & Mario
Scris: Tuesday, July 28, 2009 6:34 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
Roxy .... nici eu nu as cununa , daca as fi in locul tau ! Fara nici o suparare ! Ultima roata la caruta ati fost alesi de nevoie , bugetul vostru e dificil , viitorul e inca incert in ceea ce priveste locul de munca al sotului, sa te imprumuti de la cineva sau de la banci .... vorba ta , de unde ii dai inapoi , soacra o ai "gura sparta si spurcata" , te legi la cap !
Eu consider ca nasitul trebuie sa fie ceva frumos, de suflet , din inima, fara atatea probleme si chiar suferinta din partea ta ! E un dar divin ce faceti voi !
Soacra , ignor-o ! Nu te merita !
Sotul , mobilizarea ! E randul lui sa fie barbat , sot, stalpul casei .... Ii dorim multa sanatate lui si ..... : " Arunc-o pe mama din tren ! " sorry

Miha , a trecut oboseala ? computerlove

La noi se anunta zi luuungaa ! Voi sa aveti o zi frumoasa , gagici , pitici , burtici ! majoreta
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.