Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 2691
| Cute, felicitari.
Kali, sa se rezolve totul cu bine.
Marivic, sa-i porti cu placere.
Anca sa-l stapanesti cu placere.
Kiki si Kathy spor la canasta. Va invidiez. De 5 ani nu am mai pierdut nopti la canasta.
Noi stare ok. Azi merg la oftalmolog sa-mi iau reteta de lentile de contact in sfarsit, comand tortul ptr Antonia iar la 3 merg la manichiura. Azi am de cumparat rasaduri de flori si pamant ca sa-mi infrumusetez gradina. Mai am de gatit ceva ptr pranz si de facut ceva masini de spalat. A si m-am hotarat sa-mi las parul lung. Sa vedem cat ma tine. Pacat ca nu exista tickere ptr asa ceva ...
Va pup si va doresc week-end placut. |
Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Eu fac bine doar ca mi-am ars limba cu solutie de albit dintii. Eu cica vin acasa dar nici n-am luat bilete,nici nu stiu sigur ce si cum insa am deja doua geamantane facute,visez ca zbor si stau noaptea pana pe la 3 treaza cu ochii benoclati in calcu O zi buna mamaici, eu ma duc la culcare :211: |
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| t-mihaela wrote:Eu fac bine doar ca mi-am ars limba cu solutie de albit dintii. Eu cica vin acasa dar nici n-am luat bilete,nici nu stiu sigur ce si cum insa am deja doua geamantane facute,visez ca zbor si stau noaptea pana pe la 3 treaza cu ochii benoclati in calcu O zi buna mamaici, eu ma duc la culcare :211:
Sa iei biletele acum ca sant mai ieftine decat cu cateva zile inainte de plecare. stiu cum te simti..experienta |
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Lenus, ma bucur foarte mult pentru burtica roz! Eram sigura ca e roz!
Leut, o stare mai buna iti doresc!
Miha, spor la facut bagaje!
Roxanel, gata, va pregatiti de petrecerea printesei?
Mariuta, sanatate tuturor!
Anca, ma bucur ca iti merg toate bine! |