Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/31/2008 Mesaje: 3374
| Multa sanatate tuturor si o zi cat mai senina va doresc!
Pe mine m-a trantit la pat amigdalita asta. Mi-a prescris doctorita Klacid, unul la 12 ore. N-am avut dureri asa mari nici cand am nascut. Darius e tot cu mucisori, il tin toata saptamana acasa. Si el e cu Augmentin, Aerius, paracetamol si Humex sirop . Sunt multumita ca inca mananca binisor. Sper sa-l pun pe picioare pana luni sa-l duc la gradi. Ma duc inapoi in pat si va doresc tuturor numai bine! |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Am intrat pe fuga sa va salut. Nu am apucat sa citesc din spate, dar recuperez diseara cand ajung acasa. Eu am o stare de spirit foarte buna, sunt in masina, in Iasi si am petrecut astazi cateva ore tare frumoase in compania unui Aricel mic si dragalas cu o mamica tare frumoasa! Va pup si revin diseara cu pozici! |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Heii Liz, daca stiam ...., drum bun spre casa |
|
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Sanatate multa tuturor celor care au nevoie.
Imi place treaba asta cu lasatul de fumat. I need a teacher, please. |
|
| Alina, eu te invat cum sa renunti la fumat, tu ma inveti engleza. Ce zici? Hai si tu in clubul nefumatorilor
Starea Leei e bunicica Azi a avut doar 2 scaune, e de bine. Mergem cu regim mai departe. |
|
Inregistrat: 10/4/2007 Mesaje: 3495
| of, of.draga mariuta.....imi pare tare rau prin ce ati trecut. bine ca acum e spre bine.doamne, pericole la tot pasul! sanatate multa Leei.
petro, sanatate multa si tie si puiutului tau.
Laura draga, va dorim tot binele si multa sanatate.
Leut, Kiki, Liz,Alina va imbratisam cu drag pe toate va imbratisam cu mult drag
eu: citesc pina nu mai vad literele, ma doare capul si.....am racit. azi am terminat civilul, maine si duminica am planificata procedura civila s-o termin si apoi urmeaza greul: penal, procedura penala, CEDO si organizare judecatoreasca.
ufff, o sa treaca si asta....sper cu bine. oricum va multumesc pentru incurajari....uneori chiar am nevoie.
a! sambata facem o plimbare pina la Pestera Sfintului Andrei. poate voi posta si ceva poze.
|
|
| sa ai spor la invatat, Dana! Drum bun si sa ne ai si pe noi in gand la Pestera! Pana atunci ai grija de tine! |
|
| si acolo veti fi cu mine, draga mariuta, si in gind si in suflet |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/4/2008 Mesaje: 7332
| Mariuta, multa sanatate Leei
Miraa, succes la examene. Ma bucur ca mai apari pe aici
Liz, felicitari pt intalnire
Pupici tuturor fetelor |
|
| In toata nebunia asta plina de antibiotic si antitermice si anti-mucisori ieri mi-a dat sotul o veste minunata: Va fi promovat in viitorul cel mai apropiat! Parca si amigdalita se retrage Va pup pe toate! |
|
| Teo, multe imbratisari asortate cu multi pupici. si, a! multumesc pentru "galerie"
petro, felicitari! asta da, veste! pupici si sanatate multa!
Miraa, bag de seama ca suntem surori de "suferinta". succes mult!
Liz,
andreea s-a sculat dimineata cu "bujori in obrajori" nu parea sa aiba febra. ma gindesc ca probabil acesti bujori or fi fost cauzati de faptul ca in noaptea asta, caloriferul parca era mai incins ca in alte dati, iar patutul ei era prin preajma. uff! sper sa n-o iau de la capat. in ceea ce ma priveste, sper ca nimic sa nu intervina in programul meu de "studiu" si nici in cel de maine cind vreau sa hoinaresc prin dobrogea. dar probabil, ceva imi va strica planurile, cam asa se intimpla mereu. sunt apatica. |
|
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Neatza, dragele mele! Am revenit pe baricade. Abia am reusit sa ma dau jos din pat. Nu stiu ce se intampla, dar nu mai am deloc rezistenta de alta data. Alaltaseara m-am culcat la 2 si la 6 m-am trezit; ieri 12 ore pe drumuri si in final am cazut moarta de oboseala. Cand m-am dat jos din pat ma durea fiecare muschiulet, dar mi-a trecut cand am simtit bebelina mea vesela prin burtica. In alta ordine de idei, iar vad ca sunt prea multi bolnaviori si asta nu e bine deloc. Laura, multa sanatate lui Alex! Marivic, ma bucur ca ai trecut si peste acest episod si multa sanatate si tie! Lenus, iti doresc o intalnire de vis astazi la eco cu inimioara ta! Mariuta, sanatate printesei tale si data viitoare cand mai ajung la Iasi ne vedem cu siguranta. Petro, sper ca te simti mai bine si felicitari sotului pentru promovare. Miraa, Danamaria, succes la examene. Va tin pumnii! Danamaria, iti doresc o plimbare cat mai relaxanta si linistitoare maine. Te pupic! Kiki, Leut, Alina, Teo si pup toate fetele! |
|
| Lizuco, fa bine si dormi cat mai mult pana poti ca vine bebelina si n-o sa mai ai timp nici de dus! |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| Vad ca toata lumea se pregateste de weekend. tocmai m-a anuntat si pe mine sotul ca mergem in Malaezia Sunt happy!!! |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| bulibuli wrote:Vad ca toata lumea se pregateste de weekend. tocmai m-a anuntat si pe mine sotul ca mergem in Malaezia Sunt happy!!!
Fericitoooooooooooo! Sa faci multe, multe poze, sa ne bucuram si noi!!!!!
Eu mai am cateva ore si imi va puiul; sper sa fie bine! Va scriu mai spre seara cum a decurs intalnirea noastra! Tudor m-a pus sa-i promit ca-i aduc o poza mare-mare cu bebe! O zi de vineri cat mai frumoasa!:923: Vine 1 martie!!!!! |
|
|