Nivel: Senior
Inregistrat: 3/4/2008 Mesaje: 7332
| Marivic, ma bucur ca ai ajuns cu bine acasa si ca ai intrat sa ne dai vesti
Katy , te-au obosit gemenele? |
|
Inregistrat: 1/14/2008 Mesaje: 5944
| TeosOf wrote:Katy , te-au obosit gemenele?
Am ajuns deja obosita la ele, aseara am fost in clubul moto la un party de Dragobete, am ajuns tarziu si am mai stat pe net |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/8/2006 Mesaje: 2347
| sousourel wrote:E o viroza data naibii care circula acum. Recidiveaza si iarasi recidiveaza si tot asa. Va pup si va doresc insanatosire grabnica
Ploua foarte tare in sufletul meu si ma lupt cu o groaza de necunoscute Dupa 7 zile de augumentin administrat la 12 ore, facem pauza 3 zile si mergem la un centru de joaca. A doua seara, adica a treia zi de la terminarea antibioticului, Alex acuza durere de ureche si cap, incepe febra, incep mofturile si un intreg calvar Mergem la pediatra, il consulta si-mi spune ca nu are nimic, dar din simptomele descrise de mine e foarte sigura ca e otita si-mi recomanda antibiotic, Zinnat. Consult un ORL-ist in aceeasi zi si...Alex nu are nimic in urechiuse si nici in gat( mi se spune ca are o viroza pentru care imi prescrie isoprinosine, tratament pe care l-am inceput deja...si-mi spune ca nu are de ce sa-i dea antibiotic), dar el acuza in continuare durere de urechea stanga si e mofturos si plangacios...offf! Cu cateva zile in urma mai consultasem un ORL-ist pentru alta problemuta si nici ala nu-i descoperise nimic in urechi. Sunt intr-o mare dilema: sa mai las 2 zile sa vad daca febra cedeaza sau sa incep tratamentul cu antibiotic Zinnat, asa cum imi prescrie pediatra, convinsa fiind ca exista o infectie pe undeva. Daca e viroza, degeaba ii dau antibiotic, ca nu se trateaza, iar daca ii dau doar isoprinosine, risc sa ia amploare infectia Oricum, sufletul meu e numai cioburi din cauza plansului lui Alex, ma simt neputincioasa ca nu am cum sa-l ajut.
Multa sanatate Victoras si tuturor bolnaviorilor! |
|
Inregistrat: 1/14/2008 Mesaje: 5944
| Laura, poate ar trebui sa consulti alt medic...sanatate micutului |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Laura,cat de mare e febra?de cand e cu dureri si febra?
hai sa-ti spun ca am patit asa cu Larisa,incepuse un tratament de 2 zile cand s-a plans de dureri in ureche,eu fuga cu ea la alt medic,sa cer o a doua parere,el mi-a spus ca nu are nimic,dar e posibil sa o doara din cauza racelii,pentru ca se forteaza sa tuseasca i s-a umflat nu stiu ce ganglion dar isi revine...nici nu l-am inteles exact,chiar la termeni medicali nu sunt as la engleza,important e ca desi se plangea nu avea nimic acolo. eu nu pot sa-ti zic ce sa faci si ce nu,dar sa stii ca zinnatul e destul de tare,daca ar fi o infectie i-ar da de capat si daca amani cu o zi doua. te cred ca esti in dilema si te roade sufletul,stiu cum e...sanatate puiului mic! |
|
Inregistrat: 8/8/2006 Mesaje: 2347
| sami wrote:Laura,cat de mare e febra?de cand e cu dureri si febra?
Multumesc frumos pentru sfaturi! Multa sanatate si micutei tale! Alex are febra de duminica seara, apoi toata noaptea a "ars" pur si simplu langa mine si orice-i dadeam nu reuseam s-o opresc, cred ca a ajuns undeva pe la 39. Spre dimineata l-a lasat febra si n-am mai lasat-o sa depaseasca 38.5. Problema e ca el are 37.4 si e foarte mofturos, plange si repeta ca il doare urechea. Am pus sare si ceva caldut la gat. Asteptam rezultatele la urocultura. Nu tuseste, nu este suspectat de pneumonie, nu are mucisori, nu are rosu in gat. Mananca binisor. Sper sa se faca bine.
Deja am opinia a doi ORL-isti si un medic pediatru. Din pacate pediatra noastra nu e disponibila in urmatoarele zile, iar in dumneaei am cea mai mare incredere. Asta e! |
|
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| LAURA,sanatate multa piticutului tau;si eu i-am dat zinnat lui victor si a avut 2 zile cu ameliorare de tuse,acum iar tuseste in somn,cred ca am sa innebunesc si eu.ce sa-ti zic?multa putere sa treci peste probleme;sanatate si lui victor(SOUSOUREL)VA PUP! |
|
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Laura,la copil 37,4 nu se prea considera febra,aici medicul nu-ti da nimic pentru asta.e adevarat ca noi mamele ne gandim la ce e mai rau,ne temem sa nu urce rapid febra.dar vad ca la el e in scadere,sper sa se faca bine.
|
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Trecem si noi in fuga pe aici. Sanatate multa piticilor bolnaviori, sarcini usoare gravidutelor, felicitari pentru examenele luate, La multi ani pentru aniversarile ratate de noi!
Noi suntem binisor, Dav e bine, speram sa ne ocoleasca bolile cat mai mult (desi nu as baga mana in foc pentru asta pentru ca nu mai au asistenta la gradinita si rezultatul s-a vazut - doua bronsite intr-o luna), analizele i-au iesit bine, in afara de o singura valoare, care nu se incadreaza intre min si max, dar vom vorbi despre asta cand mergem la pediatru pe 9.03. In rest, servicii, gradinita, prieteni, cum ne stiti.
Pupici pentru toata lumea! |
|
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| Iar n-am apucat sa citesc tot, dar...Laura, Zinnatul e special pentru orice tip de infectie, e foarte tare si mergi la sigur cu el. In schimb face rau la ficatel, asa ca, si acum cred ca ma repet, trebuie sa-i dai ceva de protectie pentru ficat. Aveti grija de voi si sanatate! Obosita, cu un deget amortit de la corsetat...va arat maine ce-am facut! O noapte linisita tuturor! |
|
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
|
Laura, daca in pediatra ai cea mai mare incredere, asta e, fa cum iti spune. Eu am trecut printr-o faza nasoala, in sensul ca l-am tinut pe Victor acasa cu siropuri naturiste, aproape o saptamana, crezand ca e o simpla raceala. Dupa ce a inceput sa se planga si de ureche, l-am dus la doctora sa cerem bilet de trimitere la orl si atunci a depistat si o pneumonie. Acum mi-e frica sa mai incerc sa-l tratez dupa ureche. Oricum, sunt convinsa ca o sa va reveniti in cel mai scurt timp. Pupici pentru o stare de spirit mult mai buna si un inceput din forta maine dimineata |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 3/6/2006 Mesaje: 309
| michi wrote:DANAMARIA - spor la invatat.si eu sunt CJ si stiu ce inseamna sa <<repeti" toata materia din facultate , printre picaturi....Brr ma apuca frigurile numai cand ma candesc.te pregatesti pentru examenul de intrare la magistratura ?Bafta multa la examen si te admir pentru curaj, eu pentru o perioada am renuntat la acest examen , poate mai tarziu pentru a intra in notariat ...dar deocamdata ,,mi s-a luat''de astfel de examene.pupici O sa mai fie un examen de intrare in magistratura pentru juristii cu vechime pe la sfarsitul lui octombrie, inceputul lui noiembrie, asa ca mai ai cand sa te pregatesti. Trageti tare cu CEDO! Bafta multa! |
|
Inregistrat: 10/4/2007 Mesaje: 3495
| "O sa mai fie un examen de intrare in magistratura pentru juristii cu vechime pe la sfarsitul lui octombrie, inceputul lui noiembrie, asa ca mai ai cand sa te pregatesti. Trageti tare cu CEDO! Bafta multa!"
incurajator! multumesc draga LIA, dar.......eu vreau sa iau examenul acum in martie. banuiesc ca stii ca fiecare examen din asta....costa...si nu numai examenul, mai punem la socoteala si drumul si alte cheltuieli asemenea. si in aceeasi ordine de idei...imbatrinesc, nu mai am 20-30 de ani. am 43 aproape. deci, merg sa-l iau! |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Danamaria iti tinem pumnii,bafta!
Laura multa sanatate puiului!
Marivic,felicitari!
Leut,sa-ti vedem opera!
|
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| danamaria wrote:"O sa mai fie un examen de intrare in magistratura pentru juristii cu vechime pe la sfarsitul lui octombrie, inceputul lui noiembrie, asa ca mai ai cand sa te pregatesti. Trageti tare cu CEDO! Bafta multa!" incurajator! multumesc draga LIA, dar.......eu vreau sa iau examenul acum in martie. banuiesc ca stii ca fiecare examen din asta....costa...si nu numai examenul, mai punem la socoteala si drumul si alte cheltuieli asemenea. si in aceeasi ordine de idei...imbatrinesc, nu mai am 20-30 de ani. am 43 aproape. deci, merg sa-l iau!
Multa bafta!! Ai sa-l iei!!! |
|
|